Dodaj do ulubionych

Co sadzicie o mezczyznach,ktorzy jezdza BMW???

17.06.05, 15:39
Jestem ciekawa wszystkich odpowiedzi
Obserwuj wątek
    • passiveagressive Re: Co sadzicie o mezczyznach,ktorzy jezdza BMW?? 17.06.05, 15:43
      szpanerzy ewentualnie stare, nadziane wieprzki, aczkolwiek w gre wchodza
      jeszcze dresy i mlodzi karierowicze
      • maartunia Bardzo Małt Wóź 18.06.05, 10:43
      • anna_pacyk Re: Co sadzicie o mezczyznach,ktorzy jezdza BMW?? 20.06.05, 08:56
        najlepsze partie... tylko takich lubie... ;)
    • bobki.zawodowca Re: Co sadzicie o mezczyznach,ktorzy jezdza BMW?? 17.06.05, 15:43
      Ja mam BMW kotku. Ze szrotu sobie sprowadzi?em, ale laski na ni? lec?:))))
      • mamba30 Re: Co sadzicie o mezczyznach,ktorzy jezdza BMW?? 17.06.05, 15:46
        taaaa.... bobku jestes niezly. Az mnie korci, aby sie dowiedziec, kto sie kryje
        za tym nick'iem - parodia boskiego :))))))
        • bobki.zawodowca Re: Co sadzicie o mezczyznach,ktorzy jezdza BMW?? 17.06.05, 15:47
          Powiem Ci kotku, jak mi wy?lesz zdj´cia.No nie b?dz taka. Wy?lij mi.
          • mamba30 Re: Co sadzicie o mezczyznach,ktorzy jezdza BMW?? 17.06.05, 15:49
            nawet upierdliwosc niczym boski :))) bravo Bobku, bravo :))) chyle czola
            • bobki.zawodowca Re: Co sadzicie o mezczyznach,ktorzy jezdza BMW?? 17.06.05, 15:51
              No wy?lij!!!! Nie b?dz taka. Bo zag?osuje na Macieja Giertycha!!!!
              • mamba30 Re: Co sadzicie o mezczyznach,ktorzy jezdza BMW?? 17.06.05, 15:52
                bobki.zawodowca napisał:

> No wy?lij!!!! Nie b?dz taka. Bo zag?osuje na Macieja Giertycha!!!!

wejdz w moj watek, o moich dziwnych upodobaniach. Tam Magdzie i Rraaddeekk
                podali linki do mojej osoby :))))
                • bobki.zawodowca Re: Co sadzicie o mezczyznach,ktorzy jezdza BMW?? 17.06.05, 15:54
                  Ale najpierw si´ rozbiesz!
      • magdzie.ok wymiekłam...nick zabojczy, zreszta tak jak i odp. 17.06.05, 17:27
    • anienia Re: Co sadzicie o mezczyznach,ktorzy jezdza BMW?? 17.06.05, 15:48
      chyba nie po samochodzie ocenia się człowieka, a co do BMW to fajny samochód :)
      • bobki.zawodowca Re: Co sadzicie o mezczyznach,ktorzy jezdza BMW?? 17.06.05, 15:49
        No to rozbieraj si´!
        • mamba30 Re: Co sadzicie o mezczyznach,ktorzy jezdza BMW?? 17.06.05, 15:51
          o nie, nie moj mily.... ja nie jestem taka latwa... ze mna to najpierw za
          raczke trzeba pochodzic, a co......
          • bobki.zawodowca Re: Co sadzicie o mezczyznach,ktorzy jezdza BMW?? 17.06.05, 15:52
            Doigra?a? si´ starucho!
            • mamba30 Re: Co sadzicie o mezczyznach,ktorzy jezdza BMW?? 17.06.05, 15:53
              bobki.zawodowca napisał:

> Doigra?a? si´ starucho!

Oz ty, w morde misia....znowu epitety?????? Ja ci jeszcze pokaze.... draniu....
              • bobki.zawodowca Re: Co sadzicie o mezczyznach,ktorzy jezdza BMW?? 17.06.05, 15:55
                No w?a?nie prosze Ci´, ˝eby? mi pokaza?a:)
                • mamba30 Re: Co sadzicie o mezczyznach,ktorzy jezdza BMW?? 17.06.05, 15:58
                  nie prowokuj, bo odpowiem "spadaj bobku" :))))))
                  • bobki.zawodowca Re: Co sadzicie o mezczyznach,ktorzy jezdza BMW?? 17.06.05, 16:04
                    Nie morzesz mi tak odpowiedzieç, bo ja jestem bobek.zawodowiec:)))
                    • mamba30 Re: Co sadzicie o mezczyznach,ktorzy jezdza BMW?? 17.06.05, 16:05
                      qrteczka, co za byki z gramatyki !!!!!! nie morzesz, a możesz. Popraw sie
                      najpierw z ortografii :)))
                      • bobki.zawodowca Re: Co sadzicie o mezczyznach,ktorzy jezdza BMW?? 17.06.05, 16:08
                        Bobkom wszystko wolno!Bo wszystkie dupe?ki s? moje!Nie na darmo BMW sholowa?em
                        z Austri! Wszystkie sie terza na mnie gapi?:))))))))
                        • mamba30 Re: Co sadzicie o mezczyznach,ktorzy jezdza BMW?? 17.06.05, 16:09
                          nie tak szybko malenki, ja sie nie gapie... na spojrzenie jadowitej mamby
                          trzeba sobie solidnie zapracowac :))))
                          • domina19 :))))))))))))))))))))))))))))))))))))))))) 17.06.05, 18:35
                            no to się uśmiałam czytając ten post:)))))))))))))))
    • kohol Re: Co sadzicie o mezczyznach,ktorzy jezdza BMW?? 17.06.05, 16:03
      Nic nie sądzę.
    • iberia29 Re: Co sadzicie o mezczyznach,ktorzy jezdza BMW?? 17.06.05, 16:53
      bmw ani ich kierowcy nie robia na mnie wrazenia, bez wzgledu czy jest nowe auto
      za grube pieniadze czy tez egzepmlarz ze szrotu...mercedes i audi rowniez ...po
      prostu ta swieta trojca moglaby dla mnie nie istniec.
    • wietka Re: Co sadzicie o mezczyznach,ktorzy jezdza BMW?? 17.06.05, 16:57
      a powinno sie cos sądzic o takowych facetach?
      • miss_e Re: Co sadzicie o mezczyznach,ktorzy jezdza BMW?? 17.06.05, 18:32
        No wlasnie tego chcialabym sie dowiedziec...w Niemczech powiedzial mi pewien
        Turek,ze BMW nie maja tam za dobrej reputacji co do tego kto nimi jezdzi i kto
        jest nimi wozony.
    • anais_nin666 Re: Co sadzicie o mezczyznach,ktorzy jezdza BMW?? 17.06.05, 17:26
      Czy mężczyźni jeżdżący BMW to osobny gatunek? Jeśli tak, to proszę opisz go.
      Wówczas napisze co o tym gatunku myślę;)
    • rainer_calmund Re: Co sadzicie o mezczyznach,ktorzy jezdza BMW?? 17.06.05, 17:30
      miss_e napisała:

> Jestem ciekawa wszystkich odpowiedzi

Uwielbiam jednego faceta, ktory jezdzi piekna nowuska bmka :))))))Moj szef:)
      Lubie tez niektorych kierowcow malutkich, starenkich fiacikow 126p:)

R.C.
      • wietka Re: Co sadzicie o mezczyznach,ktorzy jezdza BMW?? 17.06.05, 17:32
        wbrew pozorom, kierowcy fiacików są ok! :)
    • landrynka8 Re: Co sadzicie o mezczyznach,ktorzy jezdza BMW?? 17.06.05, 18:03
      Miałam w swojej karierze szefa który jeżdził FIAT-em 126P, pracownik natomiast
      najnowszym modelem BMW-kolor czarny, ciemne szyby.

Co tu sądzić, jeden woli rybki drugi akwarium.

• aureliana Re: Co sadzicie o mezczyznach,ktorzy jezdza BMW?? 17.06.05, 18:28
        a ja w ogole sie na autach nie znam. jedyne, jakie odrozniam to maluszek i
        toyota avensis( ale ta toyota to dlugo trwalo- przez pare dobrych miesciey
        wznosilam okrzyki: ale swietny samochod! i za kazdym razem okazywalo sie, ze to
        wlasnie avensis. w koncu chlopak sie tak zaczal ze mnie nabijac, ze w koncu
        zapamietalam;)
        • wielo-kropek ReA co sadzicie o ludziach, ktorzy maja...... 17.06.05, 21:53
          .....tak nasrane w glowach, ze potrafia takie glupie posty pisac. Ja
          tez jezdze BMW (nie tylko zreszta). Jezdze nim bo tak sobie chce. Co
          kto o tym mysli najmniej mnie to interesuje. Jezdze BMW glownie
          dlatego ze jest to dobry samochod ktorym lubie jezdzic. Jest to tylko
          samochod, prosze o tym pamietac. Samochod w najmniejszym stopniu nie
          swiadczy o mnie, bo ja siebie z nim zupelnie nie utozsamiam. Rownie
          dobrze moglbym jezdzic jakims innym autem i ktos podobnie glupi moglby
          napisac, co sadzicie o ludziach ktorzy jezdza............ Idac
          dalej..........co sadzicie o ludziach, ktorzy jedza np. kapuste. Do
          krolikow trzeba ich zaliczyc, tak?
          • dr.rocco Re: ReA co sadzicie o ludziach, ktorzy maja. 17.06.05, 22:30
            Tez mialem BMW i laski same sie pchaly , mysle , ze co 2 to blachara i jeszcze
            dzis by polecialy , no ale BMW dawno poszlo w swiat , a teraz mam juz inne
            autko , i jak dla mnie lepsze od BMW. Dla normalnych ludzi , to czym ktos
            jezdzi nic nie znaczy.
    • marzennnka co sądzicie o kobietach 17.06.05, 22:31
      które jeżdża renault i mitsubuishi?
      • miss_e Re: co sądzicie o kobietach 17.06.05, 22:36
        Ciekawe,na ile sposobow mozna zinterpretowac moje pytanie.Sek w tym,ze
        samochody takie jak np.renault nie maja dorobionej tzw.otoczki,jak to jest w
        przypadku bmw-stad moje pytanie.Wspomnialam juz wczesniej,co mi powiedzial
        pewien Turek w Niemczech na temat tych samochodow-jasne-nie mozna uogolniac.
        W Polsce slyszalam tez nieciekawe zdania na temat bmw,ktore przez niektorych sa
        nazywane"dziwkowozami"-i to mnie zainteresowalo,chyba mozna zapytac na
        forum,biorac pod uwage poziom innych watkow ;-)
        • marzennnka Re: co sądzicie o kobietach 17.06.05, 22:42
          jak zrozumiesz ze to co moze miec mze miec ponad 200 to pogadamy po partnersku
        • the_navigator było od razu skonstruowac pytanie dokladnuie: 17.06.05, 22:42

• the_navigator [wymoderowano] enter! 17.06.05, 22:57
            pisze że było od razu sprecyzowac pytanie:
            co myslicie o facetach, ktorzy jeżdżą dziwkowozami

wiesz, moj chlopak jezdzi dziwkowozem, a wiesz czemu..?
            bo to po prostu dobry samochod
            mnie rozbraja gostek w nowiutkiej renówce czy peugeociku(na osiemnastke?) ktory
            przy otwartych szybkach i dziewczynie wbitej w fotel ze wstydu zapuszcza mjuzik
            na cały wilanów:/
            "bo tiatuś powiedział zie beemki siom do kitu!"
            a w najlepszym wypadku mozesz dziwke podrzucic na pekaesa..

BMW są po prostu dobrymi furami; dobrymi czyli z dobrych materiałów,świetnie
            zaprojektowanymi, wygodnymi, jednak wiekszosc bywających tu nie ma pojecia o
            tym, co moze byc fajnego w samochodzie oprocz ogrzewanych lusterek i wyboru
            tapicerek
            koniki, koniki i jeszcze raz koniki- nie żadne japońskie kuce, ale porządne
            niemieckie pociągowe;P

moj chlopak studiuje na simrze, wiec sie na furach co jak co ale zna i nie moze
            sie pogodzic z tym (w żartach) ze mi sie hondy podobaja
            a ja jak widze honde to zawsze te swoje "HOOONDZIAAA..!" uskuteczniam:)
            ale BMW mialy taki standard produkcyjny 15 lat temu, jaki trudno jest przyznac
            np. fiaciszom sprzed 5 lat (przesiadka z 6-cio letniego fiata z salonu do BMW z
            90 r. to jak z ułańskiego zydla do inter city..)

• wielo-kropek Re: [wymoderowano] enter! 17.06.05, 23:35
              Nie rozumiem okreslenia dziwkowoz w tym przypadku. Dziwka w koncu
              wsiadzie do kazdego auta, czyz nie? Czy tylko faceci jezdzacy BMW
              podbieraja dziwki? A ci jezdzacy innymi markami to co, jaj nie maja?
              Czasem mysle ze ludzie z zazdrosci domalowywuja rozne kolory dla
              pewnych kierowcow. Faktem jest, ze nowym BMW byle gosc nie moze
              sobie pojezdzic. Musi miec troche kasy. A kase dziewczyny lubia,
              czasem bardziej niz faceta. Moge wiec powiedziec, ze niektore dziewuchy
              znaja sie na BMW byc moze bardziej niz ich kierowcy. Kierowcy zas
              na dziewuchach. Czyli wszystko gra. W czym wiec problem?
              • the_navigator Re: [wymoderowano] enter! 17.06.05, 23:57
                ale kto ma problem..?
                • wielo-kropek Re: [wymoderowano] enter! 18.06.05, 00:12
                  Niektorzy niestety go maja. Jedni czepiaja sie do samochodow, inni do ich
                  kierowcow.
                  • miss_e biedne bmw 18.06.05, 09:52
                    No jak to sie czepiam samochodow????Zauwazylam,ze to inni czepiaja sie marki
                    BMW i widac to nawet w polskich kawalach:

Jedzie dres swoja beema,nagle wyprzedza go radiowoz.
                    Gliny zatrzymuja Beeme.
                    Dres wysiada.
                    -gliniarz:Dzien dobry!
                    -dzien dobry.
                    -dokumenciki prosze.
                    - ......
                    -Imie
                    -Zbigniew
                    -Nazwisko
                    -Kowalski
                    -Adresik
                    -Aaaa-oryginalny-Adidasa!!!!
                    • white_rabbit Re: biedne bmw 18.06.05, 10:14
                      Fajny kawal :))).
                      Jezeli ktos jezdzi NOWYM BMW to oczywiscie nic do niego nie mam, wybral taki
                      samochod a nie inny, pewnie mu sie podoba. A bardzo mnie smiesza faceci jezdzacy
                      10-letnim staruchem i udajacy, ze jest czym szpanowac... O rany... Jak mozna
                      uznac za fajny taki stary samochod? O starszych zlomach juz nie wspomne, bo
                      wstydzilabym sie do czegos takiego wsiasc. Nie obchodzi mnie czy to dobry
                      samochod czy nie. Klase maja tylko albo w miare nowe samochody albo prawdziwe
                      antyki. A nie takie cos ;)). To z tych zlomow wszyscy sie smieja, nie z nowych.
                      Wlasnie o to chodzi, ze sie takiemu kierowcy wydaje, ze ma super woz a to tylko
                      stary samochod.
                      • marzennnka Re: biedne bmw 18.06.05, 10:18
                        no a jak ktoś kupuje skode favotit:))) szczyt wieśniactwa
                      • the_navigator bmw są gites 18.06.05, 12:07
                        10-cio letnia beemka nie jest "staruchem", króliczku
                        jak nie masz pojęcia o samochodach, to wracaj do marchewek;-P
                        jechałes króliczku 10-cio letnia beemka, buda szóstka, 2,4 tdi?
                        powiem Ci w sekrecie: naprawde kapitalne doznanie
                        jeszcze świeżo po wymianie pompy, ahh..!
                        niejednym samochodem jeździłam, nowiutkimi fordami, alfami(co fiat, to fiat,
                        hehe), rozworząc ludzi najczęściej po impezach; 3 nad ranem, puste drogi,
                        pasażer- właściciel drzemie, wiec mogłam powyciskać..i wierz mi, nie było z
                        czego:::D
                        a prowadzenie samochodu mnie rajcuje jak nie wiem co, uwielbiam to, nawet w
                        korkach, najlepiej w trasie wawa-gdańsk..
                        ehh, chciałabym miec taką beemeczkę, ale niestety- kasa
                        jak zatem wytłumaczysz, że 15-to letnia beemka kosztuje 17- 20 tys?
                        to nie jest kasa, jaką płaci sie za jazde staruchem
                        nie wiem czy to dobre porównianie, ale harley-davidson tez jest szmelcem?
                        ja sie smieje z renówek i peogeocików- na chodnik z tym::D ulica dla samochodów,
                        nie resoraków! ;D

PS: niecierpię trójek..brr..bmw coupe buda 3ka..:/ blee..
                        i jeszcze te 15 latek na karku..[a w tle baunsbauns..]:::D
                        • white_rabbit Re: bmw są gites 18.06.05, 13:17
                          Jezdzilam juz naprawde dobrymi samochodami, a co stary samochod to stary, widac
                          i czuc. Dla mnie 10-letnia BMKa jest tak samo nie warta uwagi jak 10-letnia
                          Toyota czy Ford. Takie samo g...o.
                          Przykro mi, ze masz takie stare auto i jeszcze sie z tego cieszysz (a moze tylko
                          tak mowisz, bo na nowe Cie nie stac pewnie).
                          Od razu dodam, ze mnie tez nie stac na nowe BMW ale 10-letniego nie chcialabym
                          na pewno. Wole swoj samochod, mimo ze ze na pewno szczytem marzen nie jest. Ale
                          podoba mi sie, ma niezbedne wyposazenie ( a w tej kwestii moje minimum to prawie
                          maksimum czyli full opcja, tylko bez skor), jezdzi dobrze, jest dostatecznie
                          duzy i wygodny (dla 2 osob). Seat Leon.
                          • the_navigator Re: bmw są gites 18.06.05, 15:43
                            masz widze problemy z rozumieniem tekstu pisanego, ale nadrabiasz uprzejmoscia
                            wiec ok
                            nawiaze jedynie do meritum sprawy
                            leon..czy to oby nie jest hatchback..?

widzisz, Ty patrzysz na kolor wyściółki popielniczki, ja na koniki i klase, no i
                            jestem sentymentalna
                            kosmetyki kupujesz w rossmanie a paski w h&m?
                            ja cenie jakość wykonania i nosze klipsy po babci
                            dzieli nas przepasc
                            rozstanmy sie zatem w swiadomosci, ze leony sa dla Ciebie,a 10-cio letnie beemki
                            dla mnie
                            pozdro

dodam tylko, że powiedzec o beemce "g..o" mogla tylko kobieta:/
                            no, ale fura na ramie golfa jest dopiero gites..(kurna, mialam tego nie
                            dopisywac!!!:()
                          • boski.zawodowiec Re: bmw są gites 20.06.05, 09:05
                            a pisałas ze dzieki posiadaniu jednego dziecka lub bezdzietnosci(nie pamiaetam
                            za dobrze) tak wspaniale wam sie powodzi i jestescie tacy bogaci!
                            Seat leon ha ha ha ha
                        • kingakunowska Re: bmw są gites 18.06.05, 14:29
                          17-20 tys. czego, dolarow? Bo jesli zlotowek, to o czym w ogole mowicie? Ja
                          myslalam, ze tu sie toczy dyskusja o ludziach jezdzacych samochodami wartymi od
                          500 tys. wzwyz, i ktos ma z tym zwiazane moralne obiekcje, ale 20 tys. ..?
    • marzennnka prawdziwy męższczyzna jeździ 18.06.05, 10:25
      laguna GT
      • iberia29 Re: prawdziwy męższczyzna jeździ 18.06.05, 10:30
        jasne laguna II szczyt szmelcu buhahahahhaa
        • marzennnka Re: prawdziwy męższczyzna jeździ 18.06.05, 10:31
          a gt to już wogóle wieśniactwo:))))))
      • wielo-kropek Re: prawdziwy męższczyzna jeździ 19.06.05, 22:40
        marzennnka napisała:

> laguna GT
        E, tam. Prawdziwy mezczyzna jezdzi na dobrym podwoziu!
    • zona_wojtka Re: Co sadzicie o mezczyznach,ktorzy jezdza BMW?? 18.06.05, 13:34
      Nie wiem, skąd u co poniektórych osób przekonanie, że wszyscy, którzy jeżdżą
      BMW to jakiś inny gatunek ludzi. Zdarzało mi się czytać takie opinie.
      Dodam, że ja jeżdżę 518-tką a mój mąż 316-tką.
    • fajnaret Re: Co sadzicie o mezczyznach,ktorzy jezdza BMW?? 18.06.05, 14:06
      Na pewno jest macho i ma duże powodzenie u kobiet i nie moze się od nich opędzić
      znam to z obserwacji.
      pozdrawiam
    • kicia72 Re: Co sadzicie o mezczyznach,ktorzy jezdza BMW?? 18.06.05, 22:28
      Mój mąż jest niczego sobie-czy jeżdzi czy nie jeżdzi BMW.A nasz samochodzik ma
      12 latek i w dodatku to kombiaczek.
      Mąż nie jest ani dresem ani starym nadzianym dziadem-przeważnie chodzi w moro
      więc proszę nie generalizować i nie obrażać!
      • joko25 Re: Co sadzicie o mezczyznach,ktorzy jezdza BMW?? 18.06.05, 22:42
        To jak chodzi w moro to tym bardziej nie powinien jezdzic bmw bo to sa
        samochody z klasa!!!!!
        • kicia72 Re: Co sadzicie o mezczyznach,ktorzy jezdza BMW?? 18.06.05, 23:18
          Mamy BMW tylko dlatego, że potrzebny był nam samochód kombi a znajomy miał
          własnie taki do sprzedania-nie podnieca mnie wogóle ta marka.Samochód ma się
          nie psuć i jeżdzić-ot co .Osobiście wolałabym saaba.
          To, że ktoś chodzi w moro nie oznacza wcale, że nie ma klasy, no chyba że za
          oznakę klasy uważamy faceta typu "fura,skóra i komóra"najczęściej łysego, z
          niewielkim ilorazem inteligencji lub jego panienkę, typu solar tipsy i włoski
          blond, o ilorazie inteligencji mniejszym niż ma mój żółw.
          Zapewne joko25 reprezentuje własnie taką klasę-współczuję.
          A klasa człowieka nie zalezy od samochodu jakim jeżdzi i jeżeli tego nie
          pojmujesz, to może się nie wypowiadaj na takie tematy.
          To kim są ci co jeżdzą maluchami, albo wogóle nie mają samochodu-straszne
          rzeczy...
          Niektórzy lubią się dowartościowywać...
    • misscraft Re: Co sadzicie o mezczyznach,ktorzy jezdza BMW?? 18.06.05, 23:30
      Nic, nie utożsamiam faceta z samochodem. Jak widze ładna auto myśle o nim:
      Fajna bryka, jak widze fajnego faceta myśle: niezły koleś.
      A nie fajna bryka=fajny facet.
      • white_rabbit Re: Co sadzicie o mezczyznach,ktorzy jezdza BMW?? 19.06.05, 10:01
        Nawigator, nie rozsmieszaj mnie :))). Masz samochod za 20 tyts. zl i do mnie
        mowisz ze kupuje perfumy w Rossmanie. Kobieto, to w takim razie ty na bazarku.
        Bo fakt dzieli nas przepasc, ale chyba nie w ta strone w jaka bys chciala ;))).

Nie robie zakupow w H&M ani Rosssmanie, gdy chce kupic perfumy czy cos
        porzadnego do ubrania. Ale w sumie nic ci do tego.

Nie patrze na kolor popielniczek (nie pale i nikt nigdy nie zapali w moim
        samochodzie czy mieszkaniu). Ale owszem takie podstawy jak Climatronic czy pelna
        elektronika to musze miec. To tak jakby miec kasetowca zamiast zmieniacza cd w
        samochodzie. Na szczescie my mamy i to i to.

Nie pisalam, ze moj samochod to szczyt marzen. Pisalam, ze nie. Ale jest ok.

A 10-LETNIE BMW (STARSZE TO JUZ TRAGEDIA) TO WSTYD I WIESNIACTWO. bO WIADOMO, ZE
        NIKT KTO MA TAKIEGO STARUSZKA NIE MA GO DLATEGO, ZE TAK CHCE. TYLKO GO NIE STAC
        NA NOWSZY.

Przepraszam reszte za te krzyki ;). Ale ta papienka nie rozumie w inny sposob.
        Aha czy ty wogole masz to BMW stare, czy tylko o takim marzysz, bo cos mi sie
        wydaje, ze ty nawet tej zenady nie masz ;))).
        • the_navigator Re: Co sadzicie o mezczyznach,ktorzy jezdza BMW?? 19.06.05, 11:12
          masz niewielkie problemy z czytaniem, ale nadrabiasz jak mozesz uprzejmoscia
          wiec jest oki, powtórze sie
          pozdrawiam Cie również
          ps: tylko pliska,naucz sie podpinać:)
    • psychopata.z.borderline ja mam ich w dupie 19.06.05, 11:22

• liss.ek Re: Co sadzicie o mezczyznach,ktorzy jezdza BMW?? 19.06.05, 11:52
      Moje myślenie o nich ogranicza się do konstatacji: jeżdżą BMW. Nie jest to
      kategoria mężczyzn zasługująca na osobną refleksję.
    • anka_1978 Co sadzicie o mezczyznach,ktorzy jezdza BMW?? 19.06.05, 20:30
      To zwykli mężczyzni, którzy wybrali markę BMW z tego czy innego powodu. Choć
      większość ludzi wypowiada się o kierowcach aut BMW niezbyt pochlebnie-
      szpanerzy, chamy, dreski, nie szanuja innych kierowców.
      Ja mam odmienne zdanie-moj brat jezdzi BMW i jest miłym czlowiekiem, bardzo
      kulturany na drodze, szanuje innych kierowców i zawsze podróżuje tak, by nie
      zrobić krzywdy innym uzytkownikom drogi i sobie samemu. Chcialabym, zeby inni
      kierowcy tez tacy byli, ale niestety tak nie jest. Marka auta nie ma nic
      wspolnego z tym, kim jest jego kierowca.
      Pozdrawim wszystkich kierowców.Szerokiej drogi:)
      • wielo-kropek Re: Co sadzicie o mezczyznach,ktorzy jezdza BMW? 19.06.05, 20:51
        Nie wydaje mi sie, zeby kierowcy BMW roznili sie czymkolwiek od innych
        kierowcow. Twierdzenie wiec, ze nie szanuje innych kierowcow raczej
        nie ma tu uzasadnienia. Roznica polega glownie nie w kierowcach, lecz w
        samych autach. BMW ma MOTOR, czyli sile, swoje przyspieszenie i
        predkosc. Kierowcy BMW o tym wiedza i czuja to pod pedalem gazu.
        Jesli ktos jedzie lichym autem (i w dodatku wydaje mu sie ze jedzie
        dosc szybo, jego pedal gazu siega podlogi, czyli maksimum ktore moze
        wydusic) a obok niego smignie BMW wyprzedzajac, to taki kierowca
        zazwyczaj czuje sie w pewnym sensie pokrzywdzony i na swoje
        usprawiedliwienie mowi,ze kierowca BMW go nie szanuje. Raczej wiekszosc
        amerykanskich aut jest ogolnie komfortowych, ale nie mozan ich zrownac ze
        srednim BMW. Pomimo iz maja dosc czesto wielka pojemnosc silnika
        (zazwyczaj podwojna niz srednie BMW), nie mozna z nich wydusic
        wiekszej predkosci.Co z tego ze auto ma 5l pojemnosci, stosunkowo duzo
        koni mechanicznych, kiedy jego maksymalna predkosc bedzie 160km (wiecej sie
        nie da). To jest poprostu w pewnym sensie traktor, tyle ze komfortowy.
    • stern.stern Re: Co sadzicie o mezczyznach,ktorzy jezdza BMW?? 19.06.05, 22:44
      a co, jezeli kobieta jezdzi bmw. jest roznica?
      • wielo-kropek Re: Co sadzicie o mezczyznach,ktorzy jezdza BMW?? 19.06.05, 23:52
        stern.stern napisała:

> a co, jezeli kobieta jezdzi bmw. jest roznica?
        O, o takiej to juz trzeba powiedziec ze jest chlopo, czy alfonso-woznica.
    • vei Re: Co sadzicie o mezczyznach,ktorzy jezdza BMW?? 19.06.05, 22:59
      to samo, co o tych, ktorzy jezdza hond, oplem, alfa i innymi!
      mysle, ze moj kolejny samochod mojego faceta (ani to dres, ani karierowicz), to
      moze byc bmw- niekotre bemki sa bardzo ladne
      • wielo-kropek Re: Co sadzicie o mezczyznach,ktorzy jezdza BMW?? 19.06.05, 23:50
        No wlasnie, dla wiekszosci kobiet chyba najwazniejsza sprawa jest, zeby
        samochod wygladal ladnie (te nowe zazwyczaj lsnia, bardziej lub mniej),
        stad tez i kobiety lubia nowki. Reszta jest mniej wazna. Prawdziwi
        kupcy dla konia w zeby zagladali, bo wiedzieli ze wypucowac mozna
        nawet tego kulawego calkiem niezle. Po czasie zas bylo wiadomo ze
        takim daleko pojechac sie nie da. Podobnie to sie ma tez do samochodow.
    • boski.zawodowiec Nie udało ci sie zrobić mi na złość. 20.06.05, 08:23
      Forumowicze pokazali ze myslą i wg. nich BMW to dobry samochód.
    • kalina42 Re: Co sadzicie o mezczyznach,ktorzy jezdza BMW?? 20.06.05, 08:32
      a czy poszczególne typy mężczyzn można przypisać do konkretnej marki samochodu?
      • scania81 Re: Co sadzicie o mezczyznach,ktorzy jezdza BMW?? 20.06.05, 09:33
        kalina42 napisała:

> a czy poszczególne typy mężczyzn można przypisać do konkretnej marki samochodu?

Nie wiem czy do marki, ale nie spotkałam jeszcze kierowcy mobilka, który byłby
        gburem, ale najbardziej lubie tych jeżdżacych scaniami;)
    • mmagi zupełnie nic,zupełnie:> 20.06.05, 10:07
    • ghost80 Re: Co sadzicie o mezczyznach,ktorzy jezdza BMW?? 20.06.05, 12:10
      Cześć wszystkim. Czytam wszystkie wypowiedzi i nie wiem, czy mam się śmiać, czy
      płakać. Widze, że niektórzy mają swoje specyficzne podejście do tego tematu, a
      ja te wypowiedzi skomentuje krótko "KAŻDY ŻYD CHWALI SWOJE"!! Cała sztuka
      polega na tym, że są różni ludzie i są różne upodobania, czy gusta - jedni wolą
      wyposażenie, inni moc silnika, jeszcze inni kształt nadwozia. Nie podoba mi się
      dyskryminowanie kogokolwiek za jego przekonania. Na koniec powiem tylko, że
      zawsze marzyłem o Mustangu '78 - jest to naprawde stare auto, ale jak
      coniektórzy zwracają na to uwage, nie tanie. Teraz jeżdżę kaszlaczkiem i mam w
      nosie to co o mnie myśla inni. Dla mnie ważne jest jakim się jest człowiekiem i
      kierowcą.
      Mam nadzieję, że niekogo nie obraziłem
      POZDRO i szerokiej drogi
Inne wątki na temat:

Nie masz jeszcze konta? Zarejestruj się

Nakarm Pajacyka