kajuuusia 18.06.05, 14:49 czy slyszałyscie cos o diecie Kopenhadzkiej?? W ciagu 13 dni mozna schudnac 20kg. ale jest bardzo rygorystyczna.. co wy na to?? Odpowiedz Link Zgłoś Obserwuj wątek Podgląd Opublikuj
awia6 Re: dieta Kopenhadzka 18.06.05, 15:12 owszem, mozna schudnac, a potem dwa razy tyle przybrac, co sie zdarzylo mojej kolezance.Zamiast myslec o dietach, zmien lepiej styl zywienia i ruch ruch... Odpowiedz Link Zgłoś
the_navigator Re: dieta Kopenhadzka 18.06.05, 16:17 daj sobie spokoj z dietami diety sa z zasady nieskuteczne, poniewaz skierowane sa do osob nie potrafiacych myslec samodzielnie sama sobie zorganizowalam "diete" i pozbylam sie tego co chcialam pomysl co musisz zmienic w swoim zywieniu i wyjdz na spacer zamiast śleczec przy kompie podpowiem: jedz tyle i przede wszystkim to, czego potrzebujesz zlapie Cie głód, zanim cos kupisz np na miescie to DOKŁADNIE przemysl na co masz ochote, czasem wystarczy kajzerka, czasem jogurcik milko 0,5 l chyba ze odmierzanie 150 g piersi kurczaka zapiekanej z 0,5 łyżeczki oliwy w folii Ci sie podoba mi sie nie podobalo wiec przestalam sie ludzic, ze ktos cos wymysli i najlepiej zeby w ogole schudnal za mnie ster w dloń! Odpowiedz Link Zgłoś
awia6 Re: dieta Kopenhadzka 18.06.05, 16:35 Dokladnie, stosowac ZP/zryj polowe i gimnastyka.Mnie sie tak udalo i nie cierpialam zbytnio!A diety, no coz, byly i efekt jojo tez! Odpowiedz Link Zgłoś
18lipcowa Re: dieta Kopenhadzka 18.06.05, 17:05 kajuuusia napisała: > czy slyszałyscie cos o diecie Kopenhadzkiej?? W ciagu 13 dni mozna schudnac > 20kg. ale jest bardzo rygorystyczna.. co wy na to?? taa można, tylko że potem jest jojo i waga wraca. Odpowiedz Link Zgłoś
chocolate.coffee Re: dieta Kopenhadzka 18.06.05, 21:24 Owszem, jak wazysz 150 to może zrzucisz te 20 w dwa tygodnie... Realna utrata wagi: jakies 5 kg. Z czego 4 to woda. Ale ta dieta dobra jest na poczatek - waga leci w dół, jakos to motywuje do wytrwania. I bardzo dobre skutki daje przejscie po niej na najzwyklejsze w świecie MŻ czy tam 1000-1200 kcal + ruch. Moja mama w ten sposob zrzucila 20 kg, z tym, ze w prawie 5 miesięcy. Wiec w pewnym sensie można te 20kg:) cc. Odpowiedz Link Zgłoś
marta.uparta Re: dieta Kopenhadzka 18.06.05, 21:27 ale po co chudnac az tyle. Mnie by wystarczylo 3 kilo. Odpowiedz Link Zgłoś