Dodaj do ulubionych

A wierna to gdzie jest?

24.07.02, 22:49
Obserwuj wątek
    • jessie7 Re: A wierna to gdzie jest? 25.07.02, 09:06
      No gdzie?
      • slimaczysko Re: A wierna to gdzie jest? 25.07.02, 12:30
        Niech jej ziemia lekka bedzie :)
        • liloom typuje: zmienila nicka 25.07.02, 13:24
          albo pojechala na wakacje.
          a gdzie renia????????????
          • reniatoja Re: typuje: zmienila nicka 25.07.02, 14:50
            Jestem, jestem, ale wiecie jak to jest - po dlugiej rozmowie z pewną osobą
            poznana na tym forum przeanalizowalam to wszystko - okazuje sie, ze jestem
            osobą, ktora do wszystkiego dochodzi z pewnym trudem ( rowniez do aktywnosci na
            takim oto forum), a gdy juz dojdzie, to zaczyna odczuwac przesyt i znuzenie.
            Nie wiem czemu tak jest, ale tak jest. Pozostawiam tych, ktorych kocham na
            stale w swoim zyciu, tych, ktorych bardzo lubie instaluje na priv, jesli sa to
            ludzie z neta, a potem ide szukac dalej jak ten Koziolek Matolek swego
            Pacanowa..... Ciągla wedrowka i ciagły CZEGOS brak.....

Wierna, nie wiem jak teraz, po zniknieciu stąd udzielala sie na innych odlamach
            Forum, bardzo takich rzeklabym ambitnych, typu teatr, muzyka, psychologia, na
            pewno gdzies tu jest, poszukajcie dobrze, ale moze Ona tez ciegla w drodze,
            moze tez ciagle szuka, nie wiem.... POzdrawiam, Wasza nieobecna ciaolem, ale
            zawsze duchem - r
            • Gość: wierna1 Re: typuje: zmienila nicka IP: *.talnet.pl 25.07.02, 14:58
              "Przychodzimy, odchodzimy
              cichuteńko, na paluszkach..."
              I tyle ode mnie, albo aż tyle.
              • Gość: asse Re: typuje: zmienila nicka IP: 195.94.218.* 25.07.02, 15:35
                poszłą na terapię do klubu anonimowaych internautów i się uniezależniła
              • reniatoja Re: typuje: zmienila nicka 25.07.02, 15:49
                Gość portalu: wierna1 napisał(a):

> "Przychodzimy, odchodzimy
                > cichuteńko, na paluszkach..."
                > I tyle ode mnie, albo aż tyle.

Dokladnie, Wierna... :) Pozdrawiam, r
            • liloom renia 25.07.02, 15:15
              Reniu, jakos mi ciebie brak i pusto. Lubilam Twoje madre posty. Ja sie
              przywiazuje do ludzi.
              Pozdrawiam i zycze wszystkeigo dobrego.
              • reniatoja Re: renia 25.07.02, 15:48
                Liloom, przeciez jestem, Skarbie, jeszcze nie raz cos napisze, tylko po prostu
                ciagle szukam Pacanowa :) Jestes najmilszą osoba pod sloncem i masz fajna
                coreczke, coreczki sa swietne :))))))))))))))))))))))))))))))))))))))))))))))
                • liloom Re: renia 26.07.02, 14:04
                  Renia, eeeeeeeeeeee, ja jestem cholera straszna tylko sie kryje:))))))))
                  Jade zaraz do mojej coreczki do Polski, przyszle ci troche ogorkow i bureczkow,
                  chcesz?
                  A tak wogole to moze bys podala jeszcze raz swoj adres? Jesli chcesz
                  oczywiscie...
                  pozdrawiam, jak u Ciebie tak wogole? mysle o tobie czesto , cos sie ulozylo?
    • zocha4 Re: A wierna to gdzie jest? 26.07.02, 13:53
      Szukasz takiej na tym forum?!
Inne wątki na temat:

Nie masz jeszcze konta? Zarejestruj się

Nakarm Pajacyka