pimienta1 06.07.05, 20:02 ...będzie nastepny!!To motto mojego dnia dzisiejszego!! Jeśli ktoś zna jeszcze podobne antymęskie;) hasła to proszę o wpis!! Odpowiedz Link Zgłoś Obserwuj wątek Podgląd Opublikuj
landrynka8 Re: Facet jest jak autobus.. 06.07.05, 20:23 B.fajne i prawdziwe. :)) Odpowiedz Link Zgłoś
ml_500 Re: Facet jest jak autobus.. 06.07.05, 20:33 Facet jest jak ekspres do Łodzi. Przeleci i juz go nie ma... Odpowiedz Link Zgłoś
sitc Re: Facet jest jak autobus.. 06.07.05, 21:01 Tego nie słyszałam, a dobre. BTW fajny nick ;) Odpowiedz Link Zgłoś
jesster Re: Facet jest jak autobus.. 06.07.05, 20:34 Z meżczyzną jest jak z dyplomem. Wkładasz wiele wysiłku żeby go zdobyć a jak juz go masz to okazuje się że do niczego nie jest potrzebny Odpowiedz Link Zgłoś
misiaptysia Re: Facet jest jak autobus.. 06.07.05, 20:55 a ja znalaslam osatatnio taki to opis do gg :każdy facet ma cos z rycerza : zakuty łeb i konika między nogami:-) Odpowiedz Link Zgłoś
vladimir Re: Facet jest jak autobus.. 06.07.05, 21:15 ...a mój pacholek nosi pochwe.Miecz sobie sam czyszcze.Rycerz. Odpowiedz Link Zgłoś
nosek123 Re: Facet jest jak autobus.. 06.07.05, 21:37 To ja w takim razie odwrotnie; moj ukochany powiedzial kiedys (mam nadzieje, ze w zartach) ze nie ufa niczemu co krwawi 5 dni i nie umiera... Lobuzowi urwalam uszy. Odpowiedz Link Zgłoś
pimienta1 Re: Facet jest jak autobus.. 06.07.05, 22:42 Facet jest jak literka "Q"- zero z małym ogonkiem!! ale dziś mam wenę.......bo zła jestem!!;)) Odpowiedz Link Zgłoś
amarandyna Re: Facet jest jak autobus.. 07.07.05, 00:00 Mężczyźni są jak miejsca na parkingu - najlepsze są juz zajęte, zostały tylko te dla inwalidów. Odpowiedz Link Zgłoś
ghost80 Re: Facet jest jak autobus.. 07.07.05, 00:12 To może z troszkę innej beczki... KILKA POWODÓW DLA KTÓRYCH PIWO JEST LEPSZE OD MĘŻCZYZNY (UDOWODNIONE NAUKOWO): Piwo nigdy nie odwróci się do Ciebie etykietą, gdy go potrzebujesz Lepsze piwo z pianą niż spieniony facet Piwo nigdy nie nabije Cię w butelkę Piwo można mieszać z wódką, a faceta tylko z błotem Piwo nie bije się z każdym kto się nawinie Piwo nie beka Piwo nie ogląda się za dziewczynami gdy z nim idziesz Piwo nie chodzi na piwo Od piwa nie można zajść w ciążę Piwo nie chrapie gdy chcesz spać Piwo nie żąda dowodu miłości Piwo nie jest zazdrosne, że inny facet patrzy na ciebie Piwo nigdy nie chodzi na mecze ( chyba, że w kieszeni ) Piwo zawsze ma dla ciebie czas Możesz mieć więcej niż jedno piwo i nikt nie nazwie Cię k... Piwo nie chodzi na d... Odpowiedz Link Zgłoś
yetii Re: Facet jest jak autobus.. 07.07.05, 11:49 dobre ,ale faceci sa tez jak .. kible-albo zasr*ni albo zajeci ;-)) Odpowiedz Link Zgłoś
kobieta_na_pasach moze i dobre porownanie, ale 07.07.05, 11:52 nie wiadomo nigdy w jakim stanie nastepny nadjedzie. moze jeszcze gorszy? Odpowiedz Link Zgłoś
kropelka_no1 Re: Facet jest jak autobus.. 07.07.05, 13:01 Facet jest jak kosiarka: jak go sama nie popchniesz, to nici z jego funkcji... -- Kobieta poznaje prawdziwego mężczyznę, po stosunku.Do niej rzecz jasna :-) Odpowiedz Link Zgłoś
kropelka_no1 Re: Facet jest jak autobus.. 07.07.05, 13:02 Facet jest jak strumyk: miło popatrzec, ale trzeba pamietac, ze nie kazdy jest odpowiednio bystry! Odpowiedz Link Zgłoś
kropelka_no1 Re: Facet jest jak autobus.. 07.07.05, 13:03 ...jest jak uzywany samochod: tanio mozna kupic, ale nie zawsze mozna polegac :- ( Odpowiedz Link Zgłoś
ticoqp Re: Facet jest jak autobus.. 07.07.05, 13:04 Mąż do żony po skończonym stosunku: > - Miałaś orgazm? > - Nie miałam. > - I co się mówi? > - Przepraszam.. Odpowiedz Link Zgłoś
pierozek_monika Re: Facet jest jak autobus.. 07.07.05, 13:10 www.przekroj.pl/index.php?option=com_content&task=view&id=89&Itemid=47 Odpowiedz Link Zgłoś
ticoqp Re: Facet jest jak autobus.. 07.07.05, 13:13 pirog juz Ci raz pisałem, ze Ty rozumiesz facetów to musisz być dobrą żona:)))) Odpowiedz Link Zgłoś
pierozek_monika Re: Facet jest jak autobus.. 07.07.05, 13:16 ticoqp napisał: > pirog juz Ci raz pisałem, ze Ty rozumiesz facetów to musisz być dobrą żona:)))) wydrukuję to i podstawię mojemu mężow pod nos :) acha idź na pocztę to jeszcze Ci wyślę kalendarz fajny Odpowiedz Link Zgłoś
ticoqp Re: Facet jest jak autobus.. 07.07.05, 13:27 a nie nasle na mnie zbirów?;) Odpowiedz Link Zgłoś
pierozek_monika Re: Facet jest jak autobus.. 07.07.05, 13:30 naśle - dostaniesz od kolo z poczty paczkę i BANG! :) Odpowiedz Link Zgłoś
ticoqp Re: Facet jest jak autobus.. 07.07.05, 13:36 dzięki:) moze sobie poradzę:) Odpowiedz Link Zgłoś
kropelka_no1 Re: Facet jest jak autobus.. 07.07.05, 13:04 jest jak pogoda: trzeba zaakceptowac, bo nic nie mozesz zrobic zeby go zmienic! Odpowiedz Link Zgłoś
rumina Re: Facet jest jak autobus.. 07.07.05, 13:22 Facet jest jak wyrostek robaczkowy - przysparza Ci mnóstwo cierpień, a jak sie go pozbedziesz, okazuje się, ze nie był do niczego potrzebny. Odpowiedz Link Zgłoś
bebata Re: Facet jest jak autobus.. 07.07.05, 18:37 przeciętnej dziewczynie bardziej przydaje się uroda niż intelekt ponieważ przeciętny mężczyzna ma bardziej rozwinięty wzrok niż mózg Odpowiedz Link Zgłoś
agunia.ja Facet jest jak... 07.07.05, 18:40 Facet jest jak telefon:albo zajety albo wogóle nie łaczy :P Dlaczego Bóg najpierw stworzył "mężczyznę"...bo chciał zacząć od zera :-D Odpowiedz Link Zgłoś
dr.verte Re: Facet jest jak autobus.. 07.07.05, 18:53 nosek123 napisała: > To ja w takim razie odwrotnie;moj ukochany powiedzial kiedys (mam nadzieje, ze > w zartach)ze nie ufa niczemu co krwawi 5 dni i nie umiera... Lobuzowi urwalam > uszy. Przykra informacja dla cię.Twój ukochany nie jest dowcipny tylko jest glupim xeroboyem powtarzającym cudze teksty.Ten pochodzi z kinowej wersji Miasteczka South Park.Urwij frajerowi fujare jak sam z siebie nie potrafi nic wykrzesać. Odpowiedz Link Zgłoś
misscraft Re: Facet jest jak autobus.. 07.07.05, 23:35 Co powiedział Bóg kiedy stworzył Adama: Stać mnie na więcej!- i tak powstała kobieta:) Czym się różni facet od plemnika? I jeden i drugi może stać się człowiekiem. Odpowiedz Link Zgłoś
eliszka25 Re: Facet jest jak autobus.. 08.07.05, 00:37 najlepszy facet to taki, ktorego rano mozna wystawic za drzwi jak butelke na mleko mezczyzna, to zwierze domowe, ktore traktowane nalezycie jest w stanie nauczyc sie wielu pozytecznych rzeczy mezczyzna pozostaje zazwyczaj bardzo dlugo pod wrazeniem, jakie zrobil na kobiecie Odpowiedz Link Zgłoś