Gość: b.21 IP: *.radom.cvx.ppp.tpnet.pl 03.08.02, 16:23 czysta prawda Odpowiedz Link Zgłoś Obserwuj wątek Podgląd Opublikuj
missy5 Re: Bliźnięta 09.08.02, 01:30 > taki wlasnie jestem :) Ja tez,i nie wyobrazam sobie siebie w innym znaku.jestesmy troche postrzeleni,ale jak tu sie nudzic z blizniakiem!!:))))))))) Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: Mozart Re: Bliźnięta IP: 141.52.124.* 31.08.02, 17:08 Owszem, prawda uwielbiam podrozowac. Lubie nowe twarze, ale bardzo sie przywiazuje do ludzi ktorych kocham i jestem wobec nich uczciwy, przez co nierzadko cierpie. M. Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: jjasio Re: Bliźnięta IP: *.wroclaw.cvx.ppp.tpnet.pl 09.08.02, 11:24 No to która ma ochotę na romans z Bieliźniakiem. Całusy Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: mist Re: Bliźnięta IP: *.nowa-deba.sdi.tpnet.pl 23.08.02, 21:51 niestety tak jest... ciekawe kiedy znajdę osobe z którą spędzę reszte życia, a nie tylko ciągłe zmiany i zmiany......i zmiany....:(( Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: Nocny Re: Bliźnięta IP: 212.244.106.* 04.09.02, 13:16 Te ciągłe zmiany partnerów nie wynikają z naszego naturalnego instynktu zmian. My po prostu - najsilniej spośród wszystkich znaków zodiaku - idealizujemy partnerów. I dalej, albo przekonując się o ich nieidealności jesteśmy w stanie ją zaakceptować (z wiekiem mamy na to coraz większe szanse, wiadmomo: doświadczenie, tolerancja...) albo nie, i następuje wymiana. Młodzi, mniej kompromisowi, boleśnie idealistyczni na własne życzenie pozbywamy się szans na bezpieczną stałość. Ale chyba nie bezpieczeństwa oczekujemy jako kilkunasto-, dwudziestoparolatkowie. Nie w stałości. Pozdrawiam PS: Poważnie więc się zastanówcie, zanim wejdziecie w związek z innym Bliźniakiem :)))) malago@free.polbox.pl Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: mucha Re: Bliźnięta IP: *.man.polbox.pl 14.09.02, 18:16 zrobiono ze mnie dziwke, ale po czesci to prawda.Ludzie odwazni i inteligentni mnie pociagaja.Do tego musi to byc ktos z wlasnym zdaniem i zasadami. A poza tym, wszystko, co sie dzieje jest prawda, moze chwilowa, moze bardzo delikatna i ulotna, ale to nie oznacza, ze nie nalezy mi ufac.Tajemnica slowa: wolnosc, wiernosc, niepowtarzalnosc i wyjatkowosc. Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: Nocny Re: Bliźnięta IP: *.warszawa.cvx.ppp.tpnet.pl 17.09.02, 01:25 No, nie przesadzaj. Może faktycznie nie zawsze dbamy o konwenanse, nie uznajemy za konieczne krępowanie pozorami fałszywego wstydu. Ten opis to nie charakterystyka "dziwki", a "lekkoducha życia intymnego". To nie rozpasanie, raczej - od czasu do czasu - ...rozchłestanie. Zresztą, nieprawdą jest, że w naszym przypadku sceneria nie ma znaczenia. Ma. To nawet znak rozpoznawczy znaków powietrznych. Jeżeli na przystanku autobusowym albo w kolejce w sklepie uśmiecha się do mnie piękna dziewczyna, to jestem prawie pewien, że to Bliżniaczka, Wodnik, albo Waga... ;) Innym w podobnych okolicznościach romansowanie nie przyszłoby do głowy. Reszta w ten sposób nie potrafi i musi czekać na "specjalne okazje". To taki filtr. Mokre (jesiennym deszczem) pozdrowienia. Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: gosia Re: Bliźnięta IP: *.proxy.aol.com 15.09.02, 03:28 Ach te Bliznieta!!!! Ja tez jestem Blizniaczka.Zgadzam sie z tym idealizowaniem partnerow.Ale za to jakie mamy wspomnienia,co Blizniaki?;))))) Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: Ola Re: Bliźnięta IP: *.wa.pl.tetrapak.com / 151.183.96.* 17.09.02, 11:48 A ja sobie tak czasmi myśle, że z dwóch skrajnie róznych osob, które we mnie mieszkają jedna mogłaby sie wyprowadzić. Tylko która miałaby zostać - idealistka czy osoba twardo stapająca po ziemi, niepoprawna optymistka czy osoba, którą krzywe spojrzenie sasiada wpedza w stan depresyjny. Może macie jakiś sposób, żeby te dwie skrajnie rózne osoby mogły zgodnie zyć pod jednym dachem Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: Nocny Re: Bliźnięta IP: *.warszawa.cvx.ppp.tpnet.pl 18.09.02, 21:44 Te nasze depresje! Zwalają z nóg, podcinają skrzydła. Nie można Bliźniaka od nich "oddzielić", można go trochę ...odczarować. Dobra muzyka, zakup czegoś fajnego, cały dzień poza miastem. Dobry nastrój trzeba sobie wypracować. Bliźniaki depresyjne powinny angażować się w związki, przelotne romanse. Nie powinniśmy zamykać się w domu rozpamiętując jakieś głupoty z przeszłości. To tak trochę jest, że częściej kołaczą się nam w głowach wspomnienia o rzeczach nieprzyjemnych. Takie techniczne kruczki jak prowokowanie drobnych sukcesów, spotanie z kimś, komu można się wygadać - bardzo pomagają. Z drugiej strony - depresje zaprawione idealizmem to szalenie twórczy klimat. Piszecie wiersze? Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: jjasio Re: Bliźnięta IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 19.09.02, 09:51 wierszy nie piszę , ale od czasu do czasu muszę zaszaleć w jakimś pubie, bo deprecha zżarłaby mnie. Odpowiedz Link Zgłoś
mirage? Re: Bliźnięta 19.09.02, 10:25 "Ja wiem, ludzi wzruszyłem i bogów wzruszyłem I dalej pójdę, tędy, nad nędzą i pyłem, Grać w ziemskim zasłuchaniu, które mnie wypełnia Jak noc ten wielki księżyc, oko Diany, pełnia..." Odpowiedz Link Zgłoś