Gość: Judith IP: *.tlsa.pl 05.08.02, 13:06 Tak tylko chciałam się pochwalić światu:)W końcu to raz w życiu! Odpowiedz Link Zgłoś Obserwuj wątek Podgląd Opublikuj
Gość: magnes Re: A ja kończę dziś 34lata! IP: *.legnica.sdi.tpnet.pl 05.08.02, 13:19 No to wszystkiego najnajlepszego :) Tylko prosze sie nie mazgaic. Znam taka jedna co sie przy tej okazji strasznie mazgaila, a taki wiek to przeciez kwintesencja kobiecosci :)) Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: Judith Re: A ja kończę dziś 34lata! IP: *.tlsa.pl 05.08.02, 13:26 Dziękuję:) A nie zamierzam się mazgaić ani trochę!Lubię siebie,swój wiek i jest OK!Też uważam że to najlepsze lata:) Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: alissa19 Re: A ja kończę dziś 34lata! IP: 156.17.87.* 05.08.02, 13:40 happy birthday to you!a zodiakalnym lwem jestes?jakies fajne prezenty dostalas juz? Odpowiedz Link Zgłoś
ydorius 34... 34... 05.08.02, 14:03 To jesteś podwójną siedemnastką :-))) Wszystkiego najlepszego. Albo nie wszystkiego... Od wszystkiego się w głowie przewraca... A chyba nie chcesz mieć naprzewracane w głowie... Dobra, dobra, juz kończę... .y. ---------------------------------- What is home without Plumtree's Potted Meat? Incomplete. Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: Judith Re: 34... 34... IP: *.tlsa.pl 05.08.02, 15:10 Hi hi:)))Podoba mi się ta "podwójna siedemnastka":))))) Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: Eryka Re: 34... 34... IP: *.cpe.net.cable.rogers.com 06.08.02, 06:07 Mam kumpla, kumpel ma zone, mieli powazny kryzys.. Kumpel prawie juz zone zostawil, ale powiedzial mi, ze pomyslal ze Aska ma juz 30 lat i szkoda mu sie jej zrobilo bo kogo ona sobie biedna teraz znajdzie w tym wieku. (!!!!!!) Nie myslalam ze w tej dobie, ktos z mojego pokolenia (moj wlasny przyjaciel) moze cos takiego powiedziec. (Rzecz inna, ze moj inny, swiatly jakoby przyjaciel udowadnial mi, ze kobiety w Afganistanie sa zdecydowanie bardziej szczesliwe w burkach niz bez nich) Zmienic kumpli? Zmienic swiat? Wszystkiego najlepszego! Tak trzymac, Eryka 36 Odpowiedz Link Zgłoś
agniecha27 Życzę wszystkiego, co najlepsze :))) 06.08.02, 12:11 Za 7 lat też będę miała takie urodzinki i życzę sobie mieć taki dobry chumor, jak Ty. Buziaki Odpowiedz Link Zgłoś
liloom a wiecie ze w tym wieku ma sie pierwsze 06.08.02, 12:14 kryzysy? w kazdym razie wsrod moich znajomych dookola rewolucja za rewolucja... Odpowiedz Link Zgłoś