mb8001 12.07.05, 12:42 Dla ludzi o mocnych nerwach. Poczekajcie chwilę i obejrzyjcie w środkowym okienku. www.strasbourgcurieux.com/fourrure/ Odpowiedz Link Zgłoś Obserwuj wątek Podgląd Opublikuj
mb8001 Re: brak słów ;( 12.07.05, 12:43 Dedykowane szczególnie tym kobietkom, które nie potrafią obyć się bez futerka. Odpowiedz Link Zgłoś
p.galli Re: brak słów ;( 12.07.05, 12:47 nie bylam w stanie obejrzec do konca..... jeli juz musza te futra...to cholera nie moga ich humanitarnie zabic?!?! :(:(:(:(:( Odpowiedz Link Zgłoś
mb8001 Re: brak słów ;( 12.07.05, 12:53 już ja bym tego gościa wiedziała jak potraktować.Po prostu nie mogę uwierzyć że tacy ludzie istnieją. Obcięła bym mu na żywca jaja a potem głowę i nasikała do szyji. Odpowiedz Link Zgłoś
rachela180 Re: brak słów ;( 12.07.05, 12:54 Mam w szafie płaszcz z kołnierzem z lisa, ale z lat 60tych... Odpowiedz Link Zgłoś
antediluvian Re: brak słów ;( 12.07.05, 13:01 Mam mala szafe lisow.. Tyle, ze z lisami problem jest inny.. Strzelamy do nich bo jest ich o wiele za duzo i jedza male zajaczki i inne zwierzaki + roznosza wscieklizne. TO zazwyczaj 1 strzal a nie tluczenie biednym zwierzkiem o ziemie :/ Odpowiedz Link Zgłoś
squirrel9 Re: brak słów ;( 12.07.05, 12:57 Tak jest w Chinach. Tam w restauracji wybierasz sobie np. węża, oni (byś był/a pewny/-a zabija go na twoich oczach i na twoich oczach obdziera go ze skóry. Masz pewność,że jesz co chcesz. Odpowiedz Link Zgłoś
boski.zawodowiec W Europie i USA juz tego nie robią to tylko ...... 12.07.05, 13:01 własnie ci słynni biedni Azjaci, Afrykanie i im podobni. To ze waraitki kupują futra to fakt ale wystarczy zakazać noszenia prawdziwych futer i nosić ich nie będą. Odpowiedz Link Zgłoś
c.eastwood wielkie halo 12.07.05, 13:05 I co? na co brak słów? Miesa też nie jesz ? Pieprzenie o szopenie Odpowiedz Link Zgłoś
p.galli Re: wielkie halo 12.07.05, 13:20 Nie rozumiesz?!?!?! Przeciez to juz nie chodzi o to ze sa zabijane , tylko w JAKI SPOSOB, naprawde uwazasz ze HUMANITARNE szybkie zabicie to to samo co ten horror na filmie?! To gratuluje wrazliwosci i wyobrazni>:-[ Odpowiedz Link Zgłoś
c.eastwood Re: wielkie halo 12.07.05, 13:22 bez przesady, pani wrazliwa wpiepszasz jajka, mięso, a tym samym nie masz prawa do szczekania Odpowiedz Link Zgłoś
p.galli Re: wielkie halo 12.07.05, 13:25 a skad ty wiesz co"wpieprzam"? siedzisz mi w lodowce? a wypowiadac sie czyli twoim zdaniem "szczekac" mam prawo, zreszta tak samo jak ty :) tylko ze to nie ja sie kompromituje:) milego dnia:) Odpowiedz Link Zgłoś
c.eastwood ej te babole 12.07.05, 13:28 no i już zapomniałaś o zwierzątkach tak to jest z babą - powiesz do słuchu izapomina o czym brzęczała poprzednio Odpowiedz Link Zgłoś
c.eastwood [...] 12.07.05, 13:09 Post niedostępny ze względu na naruszenie prawa lub regulaminu. Odpowiedz Link Zgłoś
blanchet Re: ty w ogóle jesteś porażona ale na 12.07.05, 13:11 oh jakiś ty błyskotliwy Odpowiedz Link Zgłoś
mb8001 Re: pamiętaj o ortografii n/t tak cię poraziło he 12.07.05, 13:43 Wolałabym żeby tacy ludzie zdzierali skórę na żywca takim bydlakom jak ty niż tym biedym zwierzętom. Ciekawe co byś czuł jak by Cię pierd...nął kilka razy tym głupim łbem o ścianę a potem zdarł z twojego ryja na żywca skórę i jeszcze rzucił do pozostałych takich czubów obdartych jak ty byś popatrzył jak wyglądasz. Może wtedy zmienił byś podejście. Chociaż Tobie to juz nic chyba nie pomoże. Ja rozumiem że zabija się zwierzęta na mięso-bo ono jest niezbędne do życia ale nie w taki sposób i nie dla futra by damy mogły się zimą wystroić. Przepraszam za słownictwo ale to c.eastwood mnie do tego sprowokował Odpowiedz Link Zgłoś
c.eastwood przeczytajcie i podziwiajcie tą wrażliwą osóbkę 12.07.05, 13:47 jaka delikatna:)))))) game over :))))))))))))))))))))))))))))))))))))))))))))))))))))) Odpowiedz Link Zgłoś
miawalles Re: brak słów ;( 12.07.05, 13:50 super wrażliwa nie jestem, ale odechciało mi się nawet jeść mięsa:(((((((((((( przerażające:((((((((((((((((((((((( Odpowiedz Link Zgłoś