viola2 14.07.05, 13:05 co o tym sadzicie, na znak solidarnosci, i by pokazac terrorystom ze nie damy sie. JAk dla mnie to hmm.. barrdzo wzruszajace i piekne Odpowiedz Link Zgłoś Obserwuj wątek Podgląd Opublikuj
mario2 Re: 2 minuty ciszy 14.07.05, 13:12 milczeniem niczego nie zyskasz. Trzeba krzyczec i dzialac. Takie scenki na pokaz niech sobie w sejmnie, albo kurii urzadzaja Odpowiedz Link Zgłoś
viola2 Re: 2 minuty ciszy 14.07.05, 13:52 tu nie hcodzilo o zysk ale o uczczenie... Ale zgadzam sie z Toba Odpowiedz Link Zgłoś
jagna_na_polowaniu Re: 2 minuty ciszy 14.07.05, 14:02 a moze 5 minut ciszy dla ofiar w iraku? eee tam... po co? w koncu to daleko i nas nie dotyczy. bardzo wzruszajace. chyba mi kleenexow nie starczy. Odpowiedz Link Zgłoś
viola2 Re: 2 minuty ciszy 14.07.05, 14:12 nie bardzo wiem do czego pijesz i o jakie kleenexy Ci chodzi. Wzruszajace" to moze nie najlepsze slowo. Widze ze was tu na forum nie bardzo to obeszlo, ale mnie akurat tak bo mam tam meza i brata. Co do iraku to sie nie wypowiadam, bo to paranoja. Brak slow. TAk samo jak te ataki. To wspolne oddawanie czci jest w pewnym sensie budujace, dla mnie jako dla szarego ludka. Szkoda tylko ze "budujace " jest wtedy jak stanie sie jakas tragedia. Ja jednak mowie tylko o samym fakcie uczczenia smierci niewinnych ludzi. I bylam zdziwiona ze w miescie gdzie pracuje tez wyly syreny, pamietali. Ale tu na forum kazdy chyba ma to gdzies. Odpowiedz Link Zgłoś