Gość: czeko NO I MNIE OLAŁ IP: *.chello.pl 17.08.02, 22:20 Obraził się za wczoraj. ćwiczy baryton w chórku emeryckim. Nie może przyjść. Nie chce przyjść. ............ czeko Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: czeko Gdzie SOMBRE? IP: *.chello.pl 17.08.02, 23:18 Odpowiadając na pytanie ogłaszam, że sombre postanowił być "nie nudny". Życze równiez powodzenia na nowej drodze życia. czeko --- 2 dni... Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: sombre Re: Gdzie SOMBRE? IP: *.starogard.dialup.inetia.pl 18.08.02, 01:45 Czeko, nic się nie obraziłem, tylko miałem rozjazdy na real. A Ty miast uderzać w wielki dzwon mogłabyś w końcu zaznajomić mnie z tym tajemniczym warszawskim numerem, cobym ja mógł uderzyć w mały dzwonek odzywający się u Ciebie ;) Fajnie by było... sombre Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: sombre Re: Gdzie SOMBRE? IP: *.starogard.dialup.inetia.pl 18.08.02, 01:54 ...i ja bym tak chciał usłyszeć czeko w słuchawce... sombre :) Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: sombre Czeko IP: *.starogard.dialup.inetia.pl 18.08.02, 01:57 co Ci się śni...? sombre śpij słodko Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: czeko Hie Hie Hie IP: *.chello.pl 18.08.02, 09:07 Sombre-Hiszpan znowu atakuje ;) czekulek ---- 2 dni.... Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: czeko Vikus mi wywróżyła.... IP: *.chello.pl 18.08.02, 09:13 ...saaaaaaaame sukcesy. Czekusia twardo stąpa po ziemi, ale może pozytywne wróżby.....? :) Mam nadzieję. czeko ---- 2 dni....... Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: czeko Sombrerasku no obudz się... IP: *.chello.pl 18.08.02, 09:43 ...noooo......No jakby go tu poderwać....? (z łóżka ;) Kołdrę sciągnąć? W piete smyrgnąć? Wątła klatę brutalnie zmiazdzyc cieżarem własnego ciała? w ucho dmuchnac? Może po prostu poczekam.... Lots of love (ach ile się już maili do Hamerykańców napisało) Dorota Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: czeko DZizu jak on słodko wygląda jak śpi.... IP: *.chello.pl 18.08.02, 09:45 ...chyba sie po prostu obok położe i popatrze ;) czeko ------ 2 dni...... .....bede tak leżeć :)))))))))))) Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: czeko Re: DZizu jak on słodko wygląda jak śpi.... IP: *.chello.pl 18.08.02, 09:48 Nie noooo.....jak kamień....gdyby tylko wiedział hihihi ;) Śpij sombre...zdaże się poderwać zanim otworzysz oczy ;) czeko ------ 2 dni....... Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: czeko >>>>>>>><<<<<<<<< IP: *.chello.pl 18.08.02, 10:17 Ej sombre ja ci chyba wrzuce skunksa do łóżka :) Cholera, mój brat wraca ok 14 i juz nie bede miała prawdopodobnie netu... Gdybysmy mieli się już "nie spotkac" sombre, to pamiętaj- LCB i Woodstock w roku przyszłym....................................... A teraz byś się obudził......................... czeko ------ 2 dni........ Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: czeko Re: Co za licho ukradło NORMĘ_JEAN? Gdzie SOMBRE? IP: *.chello.pl 18.08.02, 10:31 Ja cię KOCHAM a ty ŚPISZ. czeko Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: sombre bracie łapy precz od kompa! IP: *.starogard.dialup.inetia.pl 18.08.02, 11:02 Nieee nieeee nieeee nieeee nieeee nieeee nieeee nieeee może być! Ja tego brata kurde na solo poproszę ;) Nichże się zlituje nad sister co wybywa na rok cały! Sister... to może phone nas uratuje...? ? ...? .... sombre Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: czeko Re: bracie łapy precz od kompa! IP: *.chello.pl 18.08.02, 11:05 Hej sombre. O phone możemy pogadac, ale ja wolę nie. Dzięn dobry! czeko Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: Vika Re: bracie łapy precz od kompa! IP: *.ewave.at 18.08.02, 11:07 Ganiam za toba po calym forum,sama na party sobie drinki robie...:-((((((( Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: sombre Re: bracie łapy precz od kompa! IP: *.starogard.dialup.inetia.pl 18.08.02, 11:08 Domyślam się... Szkooooodaaaa........... dobry dobry! sombre :) Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: czeko Re: bracie łapy precz od kompa! IP: *.chello.pl 18.08.02, 11:10 Ach mój kochany, domyślny sombre. Fajnie że wstałes. czeko Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: sombre Re: bracie łapy precz od kompa! IP: *.starogard.dialup.inetia.pl 18.08.02, 11:16 Twój domyślny sombre chciałby jednak wiedzieć, dlaczego... Taki ciekawski jest... Ale to może już lepiej na priv? sombre Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: czeko Re: bracie łapy precz od kompa! IP: *.chello.pl 18.08.02, 11:17 Może.... Tylko jak? Mailem? czekusia Sombre zjrzyj ty no na moje party, tam jest do ciebie prośba ;) czeko Odpowiedz Link Zgłoś