gosiaes Re: bim bom co tu robić... 26.07.05, 21:47 Weź koło i jeb***j się w czoło... Odpowiedz Link Zgłoś
elutka_111 Re: bim bom co tu robić... 26.07.05, 21:49 To miałam na mysli pisząc o chamstwie na forum:/ Jak ktoś nie ma nic do powiedzenia to niech milczy - mowa jest srebrem a milczenie złotem:) Jak mnie się nudzi, to forumuje:), czytam książki, ide się przekimać, albo uczę się (to od jutra) na kampanie wrzesniową ;( Odpowiedz Link Zgłoś
inspired Re: bim bom co tu robić... 26.07.05, 21:53 "chamstwa nie sieją, nie orzą same się mnożą" nawet na forum, rzeczywiście niektórzy mogliby się powstrzymać.... a co to już czas na kampanię wrześniową??? Odpowiedz Link Zgłoś
elutka_111 Re: bim bom co tu robić... 26.07.05, 21:55 No jak dla mnie za wcześnie, ale dzisiaj miałam przesłuchanie z rodzicami i "a dlaczego Ty sie nie uczysz", "a kiedy chcesz zaczxac", "a ile masz materialu", "a czemu tak duzo", "a czmu to a czemu tamto ..." wiec nie dziw się, ze odechcialo mi się lenistwa, bo później jak nie zdam (tfu tfu) to będe wysłuchiwać jeszcze lepszych tekstów :( Odpowiedz Link Zgłoś
gosiaes Re: bim bom co tu robić... 26.07.05, 21:57 i słuchaj się rodziców studentko!!!! Odpowiedz Link Zgłoś
gosiaes Re: bim bom co tu robić... 26.07.05, 21:54 nie ma za co, mam jeszcze parę pomysłów na rozwiązanie twoich problemów... Odpowiedz Link Zgłoś
gosiaes Re: bim bom co tu robić... 26.07.05, 22:01 problem z nic nie robieniem - to Twój problem Odpowiedz Link Zgłoś