gosiaes 27.07.05, 16:42 Pojawiły mi się na policzkach i czole przebarwienia - chyba od słońca. Jak z tym sobie poradzić? Potraktować sokiem z cytryny??? Doradźcie coś!!! Odpowiedz Link Zgłoś Obserwuj wątek Podgląd Opublikuj
ticoqp Re: Plamy po opalaniu:((( 27.07.05, 16:44 sok z jagód albo bejca też równo kryja:) Odpowiedz Link Zgłoś
ticoqp Re: Plamy po opalaniu:((( 27.07.05, 16:47 to teraz możesz góry przenosic:) Odpowiedz Link Zgłoś
kwik Re: Plamy po opalaniu:((( 27.07.05, 16:47 mysle, ze wcieranie soku z cytryny (mniej wiecej pol litra soku dziennie) powinno pomoc za jakies 5 miesięcy. :P Odpowiedz Link Zgłoś
b-beagle Re: Plamy po opalaniu:((( 27.07.05, 17:33 Niestety musisz unikać słońca Odpowiedz Link Zgłoś
spazmusek Re: Plamy po opalaniu:((( 27.07.05, 18:27 Radziłbym troszeczkę cukru w płynie :))))))) Odpowiedz Link Zgłoś
kursandka Re: Plamy po opalaniu:((( 27.07.05, 18:31 Z ciekawosci zapytam: jaką metodę antykoncepcji stosujesz? Niedawno słyszałam w tv (w minioną srodę), że zażywanie tabletek anty powoduje właśnie przebarwienia na skórze po słońcu. Zgadzałoby się , bo dwie moje koleżanki, które wiem na bank, ze łykają pigułki, mają buzie w brazowych plamach. Wiec może powinnaś pomysleć o zmianie metody (jesli stosujesz tabletki oczywiscie). Jedna z tych moich koleżanek zrobiła sobie piling chemiczny, czy moze mechaniczny, w każdym razie przez tydzień nie mogła wychodzic z domu i bardzo jej się skóra łuszczyła przez ten tydzień i ogólnie wygladało to niefajnie. Później sie wygoiło i miała ładne białe, gładziutkie policzki. Szczęście jednak trwało krótko, bo juz po dwóch tygodniach zaczęły jej wyskakiwać ponownie plamy i teraz ma tak jak miała, a może nawet ciemniejsze. Tak że wywaliła kasę w błoto, więc Ci nie polecam. Na pewno musisz unikac słońca i stosować jak najmocniejsze filtry, to nie ulega wątpliwosci. Odpowiedz Link Zgłoś
kobieta_na_pasach Re: Plamy po opalaniu:((( 27.07.05, 19:20 spoko. mnie zeszlu same po dwoch latach. ale jesli ci bardzo przeszkadzaja kup w aptece krem na przebarwienia. Odpowiedz Link Zgłoś
nero_19 Re: Plamy po opalaniu:((( 27.07.05, 19:22 ojej to straszne !Ale czy te plamy sa na dupie?! o0 Odpowiedz Link Zgłoś
kobieta_na_pasach Re: Plamy po opalaniu:((( 27.07.05, 19:30 nero_19 napisała: > ojej to straszne !Ale czy te plamy sa na dupie?! o0 na twojej, jak umrzesz, na pewno beda. to sa tzw. plamy opadowe. Odpowiedz Link Zgłoś
nero_19 wiesz jak sie kiedys opalalam 27.07.05, 19:29 to poznieej swedxial mnie odbyt i nie moglam miec anala,nie lubie sie opalac o0 Odpowiedz Link Zgłoś