norma_jean 19.08.02, 23:02 Pijemy.... Czeko nie będzie.... Bez niej....nie będzie juz tak fajnie na tym forum... Sombre...pijemy... Odpowiedz Link Zgłoś Obserwuj wątek Podgląd Opublikuj
sombre Re: Sombre!! 19.08.02, 23:39 To może po okocimiu mocnym? To ulubione piwko czeko. Czeko - Twoje zdrowie! Norma - stukamy się szklanicami :-) sombre czeko myślę pamiętam kocham Odpowiedz Link Zgłoś
norma_jean Re: Sombre!! 19.08.02, 23:48 Sombre, ja zaraz wpadnę pod kompa!!! Małpeczkę masz!!! Zdrooofko Czeko!!! Odpowiedz Link Zgłoś
sombre Re: Sombre!! 19.08.02, 23:55 I jeszcze jedna małpka za zdrowie naszej miłości!!! Norma, teraz Ty polewaj ;) sombre czeko I love U Odpowiedz Link Zgłoś
norma_jean Re: Sombre!! 20.08.02, 00:04 Sombre, pijemy do rana!!! Bosze jak ja żałuje że nie moge na to lotnisko pojechać... Pamiętasz jak jeszcze miałyśmy koncern i pisałeś że 20.08 na nabrzeżu bedziemy chusteczkami machać? To mi się wtedy takie odległe wydawało że aż nierealne... I nastąpiło. A ja nie wiedziałam że tak któś sie wżny dla mnie stał.... Pijemy!!!! Odpowiedz Link Zgłoś
sombre Re: Sombre!! 20.08.02, 00:07 Norma, a moja taka semi-ciotka jutro odlatuje do Kanady. Jak się dowiedziałem, to tak jej jakoś zazdrościłem, że będzie w tym samym czasie na Okęciu. Irracjonalne, ale prawdziwe :) Pijemy! sombre czeko śpisz już? Odpowiedz Link Zgłoś
norma_jean Re: Sombre!! 20.08.02, 00:11 A ja sie dzisiaj upiję.... Ktos tropi mnie po necie, ktoś staje sie....important a ja sie upiję... bo w tym wszystkim nie ma JEJ.... Odpowiedz Link Zgłoś
sombre Re: Sombre!! 20.08.02, 00:17 Norma, ale czeko się pojawi, tam na mus muszą być kompy. Przecież to jest tam tanie jak barszcz. Poza tym, tak sobie myślę, że może na lotnichach są jakieś terminale darmowe? Nie leciałem już 8 lat, ale przez ten czas chyba troszkę się zmieniło... Czeko trochę będzie czekać na przesiadki, to może sobie poczyta i ponadaje :) A jak jest w Paryżewie? Norma, uzupełniam szklanice :) sombre Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: czeko Kocham was :))))))))))))) IP: *.chello.pl 20.08.02, 00:20 Bardzo. Oboje. Odpowiedz Link Zgłoś
sombre Re: Kocham was :))))))))))))) 20.08.02, 00:22 Jeeej... sombre zaniemówiłem schowamy się czy musisz spaciułkać? buuuuzi po trylionkroć :-))))))))))))))))))))))))))) Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: czeko Re: Kocham was :))))))))))))) IP: *.chello.pl 20.08.02, 00:24 Ja ci mówiłam sombre na co ja dzisiaj chętkę miałam ;) Brat jak niżej. Nie mogę. To są ostatnie minuty forumowego życia.... czeko Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: czeko Re: Kocham was :))))))))))))) IP: *.chello.pl 20.08.02, 00:22 Chciałam poinformowac że brat na kiblu a ja chciałam się dołczyć do picia.... Na minutkę chociaz, wpuśccie... czeko Odpowiedz Link Zgłoś
norma_jean Re: Kocham was :))))))))))))) 20.08.02, 00:24 Czeko wszystkie trunki Twoje!!!!!! Zdrowie naszej globetrotterki!!!!! Czeko nie zapomnij o nas... Odpowiedz Link Zgłoś
norma_jean Re: Kocham was :))))))))))))) 20.08.02, 00:23 Czeko!!!!!! Jak dobrze Cie tu jeszcze chwile widzieć!!! Czeko....KCB rili.... Moge za to nawet les być obwołana Czeko, moja żonko, trzymaj się!!! Odpowiedz Link Zgłoś
sombre Re: Kocham was :))))))))))))) 20.08.02, 00:25 Czeko masz napij się z mojej szklanicy! A potem z Normy! KCB! sombre :-))))))) Odpowiedz Link Zgłoś
norma_jean Re: Kocham was :))))))))))))) 20.08.02, 00:27 Czeko pij!!! Pijanej Cie do samolotu nie wpuszczą!!!!! Odpowiedz Link Zgłoś
sombre Re: Kocham was :))))))))))))) 20.08.02, 00:28 Nimfo moja luk for komp na Chicago Airport - na pewno coś wystawili - mam nadzieję :) Sciskam Cię mocno że aż prawie duszę. Całuję po bilionkroć myślę jutro o Tobie cały dzień i cały twój voyage! sombre bon voyage! Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: czeko Re: Kocham was :))))))))))))) IP: *.chello.pl 20.08.02, 00:30 Sombre, norma- wirtualni ale nawet nie wiecie ile dla mnie znaczycie....6 godzin do odlotu...7.40 chyba....albo 7.20.... czeko Odpowiedz Link Zgłoś
norma_jean Re: Kocham was :))))))))))))) 20.08.02, 00:31 Czeko Tym,nie dobijesz...nie licz!!! To juz tylko malutkie x godzin jak będziesz tu z powrotem... Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: czeko Re: Kocham was :))))))))))))) IP: *.chello.pl 20.08.02, 00:28 A póżniej dostanę buzi z dwóch stri=on jak na filmach....hamerykańskich..... czeko Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: czeko Re: Kocham was :))))))))))))) IP: *.chello.pl 20.08.02, 00:26 Kocham was. Sombre kochanie- jeszcze raz dzięki....Zawszystko. Noremko- dzięki za tel. Ukochaj sombre... czeko Odpowiedz Link Zgłoś
norma_jean Re: Kocham was :))))))))))))) 20.08.02, 00:28 Ukocham...ale Ty mnie ukochaj, czeko!!!! Odpowiedz Link Zgłoś
sombre Re: Kocham was :))))))))))))) 20.08.02, 00:29 Czeko nie dziękuj za wszystko bo to tak jakbyśmy się żegnali na zawsze!!!! Ja tyż dziękuję... i obiecuję more :-))) sombre Odpowiedz Link Zgłoś
norma_jean Re: Kocham was :))))))))))))) 20.08.02, 00:30 Czeko, szukaj kompa, szukaj kompa w tej Hameryce!!!! Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: czeko Re: Kocham was :))))))))))))) IP: *.chello.pl 20.08.02, 00:32 Sombre.....Bede...I dostaniesz list, taki od ręki. Koperta nie doszła- nie chciało się wydac na priorytet, co? ;) Przyslą mi. Noremko...co ty sombre w mailach nagadalaś? czeko Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: czeko Re: Kocham was :))))))))))))) IP: *.chello.pl 20.08.02, 00:33 Sombre.....Bede...I dostaniesz list, taki od ręki. Koperta nie doszła- nie chciało się wydac na priorytet, co? ;) Przyslą mi. Noremko...co ty sombre w mailach nagadalaś? czeko Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: sombre Re: Sombre!! IP: *.starogard.dialup.inetia.pl 20.08.02, 00:35 Czekuś na razie jestem wirtualny ale będę realny - obiecuję. A mogę zrobić ci surprajsa w stejtsowej słuchawce one day...? sombre kocham nie zapomnę :O) Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: czeko Re: Sombre!! IP: *.chello.pl 20.08.02, 00:36 Chyba zbankrutujsz chłopie.... czeko Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: norma_jean Re: Sombre!! IP: *.wola-justowska.sdi.tpnet.pl 20.08.02, 00:38 Czekuniu Skarbie najdroższy ja zas=wsze cała prawdę i tylko prawdę!!! Krolik, eks- dupa koncernu Cie pozdrawia.... Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: czeko Re: Sombre!! IP: *.chello.pl 20.08.02, 00:40 Ale co? Że mogłabym o nim godzinami? ;) Że mogłabym z nim swiat? ;) Ach te emocje przedwyjazdowe :))))) Odpowiedz Link Zgłoś
norma_jean Re: Sombre!! 20.08.02, 00:41 A ta zawsze sobą :-)))))))))) Nic za co mogłabys mnie zabić :-))))))))) Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: sombre Re: Sombre!! IP: *.starogard.dialup.inetia.pl 20.08.02, 00:38 Już się Ty o to nie martw dziewczyno! To mogę??? Poważnie pytam... Norma ma jakieś problemy z kompem. sombre cmook :) Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: czeko Re: Sombre!! IP: *.chello.pl 20.08.02, 00:41 Sombre mam za duży metlik w głowie żeby ci zgodnie ze soją wola odpowiedzieć. Pogadamy jeszcze o tym. czeko Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: czeko A spotkanie..... IP: *.chello.pl 20.08.02, 00:38 norma-czeko-sombre.... Wow.... czeko Odpowiedz Link Zgłoś
norma_jean Re: A spotkanie..... 20.08.02, 00:40 Łi ar luking forłord!!!!!! Czeko!!! Aj łil mis ju soł macz!!!!! Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: czeko Jak zniknę..... IP: *.chello.pl 20.08.02, 00:42 znaczy że brat wyłonił się z odmętow kiblowych. I tak kocham. czeko Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: sombre Re: A spotkanie..... IP: *.starogard.dialup.inetia.pl 20.08.02, 00:42 Kurde czeko gdybym wiedziaiał że dadzą dupy to bym ci posłał DHLem albo servisco! Tak chciałem, żebyś to dostała. Ale jeszcze dojdzie! Norma dobrze pisze... :-))) sombre Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: czeko Re: A spotkanie..... IP: *.chello.pl 20.08.02, 00:43 Miłe dla ucha ale czy prwda? ;) Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: sombre Re: A spotkanie..... IP: *.starogard.dialup.inetia.pl 20.08.02, 00:44 Pewnie nieeee.... ale bardzo miła melodia :-)))) sombre I l U Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: czeko Re: Czeko nie znikaj!!! IP: *.chello.pl 20.08.02, 00:45 spłuczkę mu, spłuczkę ;) Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: czeko Re: A spotkanie..... IP: *.chello.pl 20.08.02, 00:44 Dzisiaj mało nie powaliłam brata a on niósl reklamowkę.... YYYYY :( czeko Odpowiedz Link Zgłoś
vacoo Re: A spotkanie..... 20.08.02, 00:43 a spróbuj tylko o Normie zapomnieć!!! wybierze się wtedy do Ciebie specjalna Komisja Poprawy Pamięci !!! Odpowiedz Link Zgłoś
norma_jean Re: A spotkanie..... 20.08.02, 00:45 Jesteś.... Poznaj i pożegnaj czeko, moja nadroższa żonkę!!1 Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: czeko Re: A spotkanie..... IP: *.chello.pl 20.08.02, 00:47 Miło mi! Czeko Czekalska z domu Czekowska. czeko gdzie sombre- brat mój i kochanek? Odpowiedz Link Zgłoś
norma_jean Re: A spotkanie..... 20.08.02, 00:48 A Ty tylko sombre I L U!!! A jaaaaaaa???????????? Odpowiedz Link Zgłoś
vacoo Re: A spotkanie..... 20.08.02, 00:55 Mi też bardzo miło: Wacuś Wackiewicz z Wackowo Górnego ;)) zapamiętaj, co Ci napisałem!!! Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: czeko Hie Hie Hie IP: *.chello.pl 20.08.02, 00:46 kolejne wcielenie normy? Zapraszam do Middleton ;))) Odpowiedz Link Zgłoś
norma_jean Re: Hie Hie Hie 20.08.02, 00:47 Nie Czekuniu, ja go w Poznaniu poznałam...ale jeszcze za wsześnie bylo żeby cos Ci Kochanie powiedzieć...nie zapeszajmy..... Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: czeko net love???? ;))))) IP: *.chello.pl 20.08.02, 00:48 Nie wierzę...Szczegoły na stł ;) Odpowiedz Link Zgłoś
norma_jean Re: net love???? ;))))) 20.08.02, 00:49 Szcegóły będą, ale tym razem nie net! Na szczescie.... Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: czeko gdzie sombre... IP: *.chello.pl 20.08.02, 00:49 "ach poczuć smak jego ust"... A on pewnie kielbasa się zażera ;) czeko Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: Pola czeko... IP: *.extern.kun.nl 20.08.02, 00:51 na litosc boska, wyspij sie przed podroza :-) ech, o czym ja gadam, pewnie i tak nie zasniesz :-) Bezpiecznej podrozy Pozdrawiam Pola Odpowiedz Link Zgłoś
norma_jean Re: czeko... 20.08.02, 00:52 Wyśpi sie w samolocie!!! Niech jeszcze troche z nami bedzie.... Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: sombre Re: Hie Hie Hie IP: *.starogard.dialup.inetia.pl 20.08.02, 00:49 Jestem skarbie - wgapiałem się w twój najnowszy fotos. Jesteś śliczna. sombre :) Odpowiedz Link Zgłoś
norma_jean Re: Hie Hie Hie 20.08.02, 00:51 I znowu noc nieprzespana....jak zawsze z miłosci!!!! Czeko KCBBBBBBBBBBBBBBBBBBBBBBBBBBBBBBBBBBBBBBBBBBBBBBBBBBBBBBBBBBBBBBBBBBBBB Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: sombre Re: Hie Hie Hie IP: *.starogard.dialup.inetia.pl 20.08.02, 00:51 "Ach, usłyszeć jej głos!" "Ach, zobaczyć Te oczy!" "Ach, pośmiać się razem!" "Ach,......" "......." sombre napisz koniecznie Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: sombre Re: Hie Hie Hie IP: *.starogard.dialup.inetia.pl 20.08.02, 00:54 Pola, a po co ma się wysypiać? A od czego są samoloty? :-))) Czeko, balujemy do rana, a brata na wycieraczkę ;-) sombre buzi dla Ciebie **************:-) Odpowiedz Link Zgłoś
norma_jean Poszła sobie.... 20.08.02, 00:56 Czy to normalne tak płakać :-(((((((((((((((((((( Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: sombre Re: Poszła sobie.... IP: *.starogard.dialup.inetia.pl 20.08.02, 00:57 Ja tego brata znajdę i znim po męsku pogadam ;-) Norma, nie płaaacz, chodź napijma się i się przytuuul... sombre czeko jesteś? Odpowiedz Link Zgłoś
norma_jean Re: Poszła sobie.... 20.08.02, 00:59 Sombre, nie przymusowe leczenie czeka, ale na razie jeszcze poryczę do zsinienia... Czeko...łi łil rimember ji olłejs!!!! Odpowiedz Link Zgłoś
norma_jean Re: Poszła sobie.... 20.08.02, 01:02 Wiem.... zaraz odpisze...niech mnie ktos przytuli.... Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: sombre Re: Poszła sobie.... IP: *.starogard.dialup.inetia.pl 20.08.02, 01:08 Noremko, ja już muszę spadać do reala. Jakby przypadkiem czekuś się pojawiła to proszę powiedz jej, że ją kocham i będę pamiętał cały czas. I że jeszcze będzie super. A Ciebie teraz tulę na dobranoc i ku pokrzepieniu :-) sombre bon voyage ma love ******:-) Odpowiedz Link Zgłoś
norma_jean Re: Poszła sobie.... 20.08.02, 01:11 Pa sombre! Pamięatj - jutro dalej pijemy!! A ja na net...do ma love Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: czeko :)))) IP: *.madison.chorus.net 22.08.02, 03:29 Nie plakac...Czekusi tu jest dobrze....Na razie.... czeko kocham sombre norme kocham Odpowiedz Link Zgłoś