Dodaj do ulubionych

Do ADMINA-wykasujcie posty MARIO2

IP: 217.8.162.* 20.08.02, 15:10
Zwracam sie z ogromną prosbą o wykasowanie postów mario2 z wątku "chleba,
pracy-nie papieża". Forum jest miejsce gdzie można wymienić swoje poglądy,
nie można natomiast deptac i szargac tego co dla wielu jest najwyższą
wartością. Chamstwo trzeba zwalczać!!!!
Mario2 nie ma prawa drwić z Papieża nazywając go cyt"Wielką Kremówką" czy
ironicznie "Papą". Sa jakies granice, których przekraczac nie można!!!!
Obserwuj wątek
    • Gość: Vika Re:Siciliana! IP: *.ewave.at 20.08.02, 15:18
      Czy zauwazylas ,ze sama sobie przeczysz?Najpierw twierdzisz,ze kazdy ma prawo
      do gloszenia wlasnych pogladow i zaraz pozniej odmawiasz gloszenia pogladow
      jakie pezentuje jeden z weteranow tego forum.Mario jak kazdy ma swoje poglady i
      ma prawo do ich wyrazania.na skutek Twojego gniewu nie pojdzie stac za kare w
      kacie ani sie nie zmieni.Ty masz swoje poglasdy on swoje,wiec daj spokoj!jak
      jestes w zlym humorze to kopnij stol albo powyrywaj sobie wlosy z glowy ze
      zlosci a nie wyzywaj sie jak jaka sekutnica.
    • Gość: Liver Re: Do ADMINA-wykasujcie posty MARIO2 IP: 157.25.84.* 20.08.02, 15:23
      Wszystko O.K. ale czy wiesz kto powiedział " Sa jakies granice, których
      przekraczac nie można!!!!" Podpowiem : pewien smutny jegomość w ciemnych
      okularach przed kamerami TV. Zupełne zaprzeczenie Papieża.

• poison1 Re: Do ADMINA-wykasujcie posty MARIO2 20.08.02, 15:25
        Gość portalu: Liver napisał(a):

> Wszystko O.K. ale czy wiesz kto powiedział " Sa jakies granice, których
        > przekraczac nie można!!!!" Podpowiem : pewien smutny jegomość w ciemnych
        > okularach przed kamerami TV. Zupełne zaprzeczenie Papieża.
        >

Ja na cześć tego gościa dałam synowi nawet jego imię !
        • Gość: Liver Re: Do ADMINA-wykasujcie posty MARIO2 IP: 157.25.84.* 20.08.02, 15:28
          Nic dziwnego. Jak trucizna to trucizna:)))
          Ale nie ma powodu do dumy :(((
        • ydorius Re: Do ADMINA-wykasujcie posty MARIO2 22.08.02, 10:22

Generał Poison?

.y.

----------------------------------
          What is home without Plumtree's Potted Meat?
          Incomplete.
      • suzume Re: Do ADMINA-wykasujcie posty MARIO2 20.08.02, 17:04
        Gość portalu: Liver napisał(a):

> Wszystko O.K. ale czy wiesz kto powiedział " Sa jakies granice, których
        > przekraczac nie można!!!!" Podpowiem : pewien smutny jegomość w ciemnych
        > okularach przed kamerami TV. Zupełne zaprzeczenie Papieża.
        >

konkretnie to była zofia nałkowska, w "granicy" :)
        ale nałkowska była kobietą ;)
    • poison1 Re: Do ADMINA-wykasujcie posty MARIO2 20.08.02, 15:24
      Wprawdzie nie jestem fanką Papieża, ale uznaję jego autorytet, chociażby ze
      względu na innych ludzi. Tak więc przyłączam się do prośby. Są granice, których
      nie wolno przekraczać.
      • Gość: mario2 Re: Do ADMINA-wykasujcie posty MARIO2 IP: *.warszawa.sdi.tpnet.pl 20.08.02, 15:29
        No, sa takie granice.

Ilez to "idiotow", "durni" i "kretynow" itp. polecialo na mnie w wymienionym
        watku? Niezliczona ilosc. Nie przejmuje sie tym, bo to tylko swiadczy o
        katolach, ktorzy jako jedyny argument potrafia uzywac inwektyw.

P.S. czy ktos prosil o wykreslenie z forum "jobow" jakimi obdarza sie
        Kwasniewskiego na przyklad?
        • poison1 Re: Do ADMINA-wykasujcie posty MARIO2 20.08.02, 15:33
          Gość portalu: mario2 napisał(a):

> No, sa takie granice.
          >
          > Ilez to "idiotow", "durni" i "kretynow" itp. polecialo na mnie w wymienionym
          > watku? Niezliczona ilosc. Nie przejmuje sie tym, bo to tylko swiadczy o
          > katolach, ktorzy jako jedyny argument potrafia uzywac inwektyw.
          >
          > P.S. czy ktos prosil o wykreslenie z forum "jobow" jakimi obdarza sie
          > Kwasniewskiego na przyklad?

A kto miał to zrobić? A poza tym są to dwie skrajnie różne postaci, mimo mojego
          całego szacunku dla urzędu prezydenta.
          • Gość: mario2 Re: Do ADMINA-wykasujcie posty MARIO2 IP: *.warszawa.sdi.tpnet.pl 20.08.02, 15:43
            idac tokiem twojego myslenia(?) moje uczucia mialyby prawo byc obrazone, gdy
            ktos zwymysla Kwacha?

P.S. Chodzi mi tez o niewybredne ataki at personam w watku o Papie. Zobacz juz
            2 post to wyzwiska. Wobec czego i tak uwazam, ze katole potrafia tylko rzucac
            inwektywami, albo za pomoca srodkow administracyjnych probowac zamykac
            niewygodne usta!
    • kini Re: Do ADMINA-wykasujcie posty MARIO2 20.08.02, 15:46
      Siciliana, wyluzuj. Jeśli nie odpowiada ci Mario, to go nie czytaj. Możesz go
      wrzucić do osób ignorowanych i już.
    • agniecha27 Siciliana...?...!...%...#...$...//// 20.08.02, 16:00
      Nie uważasz, że ciężko przesadziłaś?...
      • b.u.zz Re: Siciliana...?...!...%...#...$...//// 21.08.02, 10:15
        siciliana, o ile rozumiem twoj niesmak, to jednak jestem przeciw - i to
        zdecydowanie - twojej prosbie. na tym polega wolnosc, ze kazdy moze mowic co
        chce. wierz mi, ze papiezowi nie ubedzie od krytyk - a juz na pewno nie krytyk
        m2. he he, jak moglem w ogole o tym pomyslec?
        nie namawiam do ignorowania ich, bo uwazam, ze nawet na takie prowokacje, jesli
        przekrocza wszelkie granice, nalezy odpowiedziec. ale ok, to wystarczy. slowo
        za slowo.
        pozdrawiam
        b.
    • mirabell Re: Do ADMINA-wykasujcie posty MARIO2 21.08.02, 16:00
      Podpisuje sie pod Twoja prosba do Admina. Wolnosc slowa, wolnoscia slowa, ale
      Mario i inni nienawidzacy Papieza i kosciola katolickiego, ktorzy paletaja sie
      po tym forum, obrazaja SWIADOMIE uczucia innych. A ciekawa jestem, czy jakby
      jego narzeczona (moze juz zone) zwymyslac od k..., czy byloby mu tak przyjemnie
      polemizowac z takim zdaniem? No, ale zaraz podniosloby sie larum, ze przeciez
      katolicy, jako chrzescijanie nie powinni obrazac innych. Natomiast jak ich sie
      obraza, to wszystko OK.
      Ciekawe jak w koncu zareaguje Admin.
      • Gość: Vika Re: Do ADMINA-wykasujcie posty MARIO2 IP: *.ewave.at 21.08.02, 16:04
        Jasne!!!!a pozniej wszyscy pod wodza Admina polecimy lezec plackiem w kosciele
        i kajac sie za grzechy forumowe nasze.Ameeeeen:-))))Hihihihihi!!!!!!!!
    • Gość: mario2 Re: Do ADMINA-wykasujcie posty MARIO2 IP: *.warszawa.sdi.tpnet.pl 22.08.02, 09:37
      czy donosicielstwo, to pozostalosc po PRL-u?
      Czy takl bardzo zaleglo sie w umyslach?

typowa Ubolska metoda pozbywania sie niewygodnych.
      Zreszta na takiej samej zasadzie jak spowiedz w KK!
      • Gość: siciliana Re: Do ADMINA-wykasujcie posty MARIO2 IP: 212.106.6.* 22.08.02, 09:39
        Nie wiedziałam ze w słowniku m2 prośba jest definiowana jako donisicielstwo
        buahahahahahaha
        • Gość: mario2 Re: Do ADMINA-wykasujcie posty MARIO2 IP: *.warszawa.sdi.tpnet.pl 22.08.02, 09:43
          zwracam sie z prosba o zamkniecie mordy, bo nie znajduje argumentow i nie
          podoba mi sie ...

Ubol jestes i tyle!

To bylo zadanie. Poparte donosem!
          • Gość: siciliana Re: Do ADMINA-wykasujcie posty MARIO2 IP: 212.106.6.* 22.08.02, 09:48
            buahahahahahahaha
            • Gość: mario2 Re: Do ADMINA-wykasujcie posty MARIO2 IP: *.warszawa.sdi.tpnet.pl 22.08.02, 09:51
              cosik nerwowy ten twoj smiech. Albo to tylko objaw postepujacej glupawki?
    • Gość: taniej Re: Do ADMINA-wykasujcie posty MARIO2 IP: 217.96.37.* 22.08.02, 13:47
      nie zgadzam się na żadną cenzurę. już to kiedyś przerabialiśmy i nigdy więcej...
      • poison1 Re: Do ADMINA-wykasujcie posty MARIO2 22.08.02, 13:50
        Gość portalu: taniej napisał(a):

> nie zgadzam się na żadną cenzurę. już to kiedyś przerabialiśmy i nigdy
        więcej..
        > .

Tak jest. Bierzmy przykład z polskiego robotnika i sami wymierzmy
        sprawiedliwość. A co!
        • Gość: Vika Re: Do ADMINA-wykasujcie posty MARIO2 IP: *.ewave.at 22.08.02, 14:13
          Eeeeeeee tam.Marianek jesli juz cos pisze to przynajmniej popiera to
          argumentami i zadaje logiczne pytania.mnie tam trafia do przekonania i wiem,ze
          kilku osobom rowniez.A,ze KK mu sie nie podoba?Mnie tez nie ,choc to ma
          niewiele wspolnego z Bogiem.tak sie sklada,ze nie znam przypadkow ,zeby KK
          komus praktycznie pomogl,natomiast znam,gdy Wiara,dawala nadzieje na leprze
          jutro.Ciekawostka:moim zdaniem Mario nikogo nie zwalcza i nie napietnuje.W
          swoich postach zadaje natomiast pytania,ktore najbardziej denerwuja tych,ktorzy
          nie moga z uporu li tylko na nie sami sobie odpowiedziec uczciwie i przyznac w
          swoim sumieniu,ze Marys ma mnostwo racji.
          • Gość: siciliana Re: Do ADMINA-wykasujcie posty MARIO2 IP: 212.106.6.* 22.08.02, 14:32
            Gość portalu: Vika napisał(a):

> Eeeeeeee tam.Marianek jesli juz cos pisze to przynajmniej popiera to
            > argumentami i zadaje logiczne pytania.mnie tam trafia do przekonania i
            wiem,ze
            > kilku osobom rowniez.A,ze KK mu sie nie podoba?Mnie tez nie ,choc to ma
            > niewiele wspolnego z Bogiem.tak sie sklada,ze nie znam przypadkow ,zeby KK
            > komus praktycznie pomogl,natomiast znam,gdy Wiara,dawala nadzieje na leprze
            > jutro.Ciekawostka:moim zdaniem Mario nikogo nie zwalcza i nie napietnuje.W
            > swoich postach zadaje natomiast pytania,ktore najbardziej denerwuja
            tych,ktorzy
            >

> nie moga z uporu li tylko na nie sami sobie odpowiedziec uczciwie i przyznac
            w
            > swoim sumieniu,ze Marys ma mnostwo racji.
            A skąd wiesz co innych denerwuje w postach niejakiego m2??? Ja nie mam ochoty
            wchodzic z nim w dyskusje, bo on nawet nie słucha przeciwników, uważa ich za
            gorszych od siebie, wyszydza i wylewa pomyje bez względu na to w jaki sposób
            napisał jego przeciwnik - kulturalny czy chamski. Mnie denerwuje i bulwersuje
            sposób w jaki mówi o Papieżu - "Kremówka", "Lolek". I własnie o usunięcie tych
            postów prosiłam Admina. Może sobie perorowac na temat KK, pseudo-katolików i na
            pewno ma duzo racji. Ale to w najmniejszym stopniu nie uprawnia go do drwin z
            Papieza. Każdy kulturalny człowiek nie będzie sie wyśmiewac z tego co dla wielu
            osób jest jedną z najwyższych wartości. Może je krytykowac, ale nie WYSZYDZAĆ,
            bo to na pewno nie jest argumentacja.
            Dlatego nie mam zamiaru z nim dyskutowac, a dzisiaj rano poprawiłam sobie humor
            jego kosztem, patrząc jak coraz bardziej pieni się i zachowuje jak wyśmiewani
            przez niego inni uczestnicy forum. A poza tym jest co najmniej dziwny, bo z
            tego co zdążyłam sie zorientowaćto nie ma żadnych wartośći, które wyznaje i w
            które wierzy, musi być bardzo rozczarowany światem :(((
            • Gość: mario2 Re: Do ADMINA-wykasujcie posty MARIO2 IP: *.warszawa.sdi.tpnet.pl 22.08.02, 14:35
              tak jestem rozczarowany swiatem, ktory w swej dobroci nosi na sobie jeszcze
              takie indywidua jak ty!
              • Gość: siciliana Re: Do ADMINA-wykasujcie posty MARIO2 IP: 212.106.6.* 22.08.02, 14:38
                słuchaj chłopczyku, zaczynam cie nie lubic, mimo ze cie nie znam. Jestes
                beznadziejny w wyrazaniu tych swoich "opini". Tobie teraz brak agumentów, poza
                tym post nie był do ciebie ale o tobie, widzę ze nawet takim postem poczułeś
                się urażony, nie wspominając o przytoczeniu twoich wzniosłych i obrazoburczych
                argumentów.
                • Gość: mario2 Re: Do ADMINA-wykasujcie posty MARIO2 IP: *.warszawa.sdi.tpnet.pl 22.08.02, 14:41
                  dziecko, grochowki sie nazarlas, czy co?
                  Nie tylko odglosy, ale i zapachy dobywajace sie z ciebie
                  nie sa przyjemne. Wobec czego lepiej dla ciebie bys wziela cos
                  na przeczyszczenie i raczej nie raczyla nas wiecej wybroczynami
                  twojego przepoconego mozgu...
                  • Gość: siciliana Do pseudointelektualisty m2 IP: 212.106.6.* 22.08.02, 14:45
                    Gość portalu: mario2 napisał(a):

> dziecko, grochowki sie nazarlas, czy co?
                    > Nie tylko odglosy, ale i zapachy dobywajace sie z ciebie
                    > nie sa przyjemne. Wobec czego lepiej dla ciebie bys wziela cos
                    > na przeczyszczenie i raczej nie raczyla nas wiecej wybroczynami
                    > twojego przepoconego mozgu...
                    Ten post świadczy tylko o tobie, dla mnie jestes po prostu beznadziejny. I
                    daruj sobie kolejne inwektywy, bo ja słucham tylko konstruktywnej i popartej
                    argumentami krytyki a nie bełkotu pana spod budki z piwem
            • pastwa Do Siciliany 22.08.02, 14:53
              Ja tylko o jedno chialbym sie spytac, co jest tak strasznie obraźliwego w
              nazywaniu Jana "Kremówką" i "Lolkiem", przyznam że czlowiek myslacy powinem
              miec troche dystansu do siebie, uwazam ze byłby dla mnie malostkowym ktos
              obrazajacy sie za powyższe.
              Wielu ludzi nadaje innym własne okreslenia i nikt sie tym nie obraza, mnie
              przechrzcili na studiach na "Pastwe", i smieje sie z tego, a nawet
              zaaplikowałem sobie to przezwisko na nick forumowy.

Ps. Licze na konstruktywna odp. zgodnie z tym co piszesz.

Kremówkowy Lolek Pastwa
              ;o)
              • Gość: siciliana Re: Do Siciliany IP: 212.106.6.* 22.08.02, 14:56
                pastwa napisał:

> Ja tylko o jedno chialbym sie spytac, co jest tak strasznie obraźliwego w
                > nazywaniu Jana "Kremówką" i "Lolkiem", przyznam że czlowiek myslacy powinem
                > miec troche dystansu do siebie, uwazam ze byłby dla mnie malostkowym ktos
                > obrazajacy sie za powyższe.
                > Wielu ludzi nadaje innym własne okreslenia i nikt sie tym nie obraza, mnie
                > przechrzcili na studiach na "Pastwe", i smieje sie z tego, a nawet
                > zaaplikowałem sobie to przezwisko na nick forumowy.

A nie uważasz ze mówienie z ogromną ironią o Papiezu "Wielka Kremówa" może
                obrażac uczucia tych dla których jest on autorytetem?
                • Gość: Gucwa Re: Do Siciliany IP: *.166.195.213.2127.waw-mec.leased-e.ids.pl 22.08.02, 15:01
                  bzdura kompletna...jak zwykle odpowiedź demagogiczna, rozumiem gdybym papę
                  nazywał "złamanym kut.." albo "s......m" to fakt, to jest przegięcie, ale nikt
                  w żadnym wątku takich zwrotów nie użył, to daj sobie na luz....
                • pastwa Re: Do Siciliany 22.08.02, 15:04
                  Gość portalu: siciliana napisał(a):

> A nie uważasz ze mówienie z ogromną ironią o Papiezu "Wielka Kremówa" może
                  > obrażac uczucia tych dla których jest on autorytetem?

Jesli tak jest, to jest tez prawda, że jak o kims mówimy, ze jest głupi, to ta
                  osoba rzeczywiscie staje sie głupsza. Moich uczuc nic nie jest w stanie obrazic
                  z wyjatkiem mnie samego oraz tego, czego one dotyczą.

• Gość: siciliana Re: Do Siciliany IP: 212.106.6.* 22.08.02, 15:08
                    pastwa napisał:

> Gość portalu: siciliana napisał(a):
                    >
                    > > A nie uważasz ze mówienie z ogromną ironią o Papiezu "Wielka Kremówa" może
                    >
                    > > obrażac uczucia tych dla których jest on autorytetem?
                    >
                    > Jesli tak jest, to jest tez prawda, że jak o kims mówimy, ze jest głupi, to
                    ta
                    > osoba rzeczywiscie staje sie głupsza. Moich uczuc nic nie jest w stanie
                    obrazic
                    >
                    > z wyjatkiem mnie samego oraz tego, czego one dotyczą.
                    >
                    To ze ktos podziwia Papieza, to są jego uczucia, jezeli ktos je obraza to chyba
                    to dotyczy tez tej osoby???????
                    Wytłumacz swój post bo nie widze w nim sensu
                    • Gość: Gucwa Re: Do Siciliany IP: *.166.195.213.2127.waw-mec.leased-e.ids.pl 22.08.02, 15:11
                      masz wąski umysł....zupełnie jak większość kato księży.....
                    • pastwa Re: Do Siciliany 22.08.02, 15:35
                      Gość portalu: siciliana napisał(a):

> To ze ktos podziwia Papieza, to są jego uczucia, jezeli ktos je obraza to
                      >chyba to dotyczy tez tej osoby???????
                      > Wytłumacz swój post bo nie widze w nim sensu

Myslałem ze to jasne,ale moze inaczej.

Załózmy ze ja podziwiam Papieza, moj podziw bierze się zatem z tego, co on
                      robi, a nie z tego, co ktos o nim mówi, zatem trudno byłoby obrazic moje
                      uczucia wobec Papieza mówieniem o nim jakkolwiek,przesmiewczo, czy tez
                      wyjatkowo wrednie, bo to nijak ma sie do moich uczuc, gdyz nie wpływa na to kim
                      jest Papiez, a to własnie chyba w nim cenisz.

Lub jeszcze tak, gdyby mój podziw wobec Papieza zalezał tez od tego, co ktos o
                      nim mówi, wówczas obrazałbym takim mysleniem samego Papieza, gdyz wynikałoby ze
                      nie do konca jego zasługi swiadcza o nim, ale takze to, co ktos o nim mówi.

Stad mozna by( według tej logiki) zrobic z kogos złego osobe dobra( i
                      odwrotnie, pewnie tak i robi reklama)samym gadaniem, skoro mówienie miałoby
                      wpływ na wartosc omawianego człowieka.
                      • Gość: siciliana Re: Do Siciliany IP: 212.106.6.* 22.08.02, 15:55
                        pastwa napisał:

> Gość portalu: siciliana napisał(a):
                        >
                        > > To ze ktos podziwia Papieza, to są jego uczucia, jezeli ktos je obraza to
                        > >chyba to dotyczy tez tej osoby???????
                        > > Wytłumacz swój post bo nie widze w nim sensu
                        >
                        > Myslałem ze to jasne,ale moze inaczej.
                        >
                        > Załózmy ze ja podziwiam Papieza, moj podziw bierze się zatem z tego, co on
                        > robi, a nie z tego, co ktos o nim mówi, zatem trudno byłoby obrazic moje
                        > uczucia wobec Papieza mówieniem o nim jakkolwiek,przesmiewczo, czy tez
                        > wyjatkowo wrednie, bo to nijak ma sie do moich uczuc, gdyz nie wpływa na to
                        kim
                        >
                        > jest Papiez, a to własnie chyba w nim cenisz.
                        >
                        > Lub jeszcze tak, gdyby mój podziw wobec Papieza zalezał tez od tego, co ktos
                        o
                        > nim mówi, wówczas obrazałbym takim mysleniem samego Papieza, gdyz wynikałoby
                        ze
                        >
                        > nie do konca jego zasługi swiadcza o nim, ale takze to, co ktos o nim mówi.
                        >
                        > Stad mozna by( według tej logiki) zrobic z kogos złego osobe dobra( i
                        > odwrotnie, pewnie tak i robi reklama)samym gadaniem, skoro mówienie miałoby
                        > wpływ na wartosc omawianego człowieka.
                        Nie wiem doprawdy skąd wysnuwasz takie wnioski. Załóżmy że ktos , mówiąc
                        nieelegancko, np nasikał na grób twojem mamy, na twoich oczach. To czy wówczas
                        nie wziąłbyś tego do siebie, jako obrazę twoich uczuć, czy nie byłbys oburzony
                        jego zachowaniem.
                        Na pewno nie jest tak że to co mówia o Papiezu m2 i gucwa wpływa na to kim jest
                        Papież. Zresztą nie uważam w ogóle ze szydzenie z innych wpływa w jaki kolwiek
                        negatywny sposób na to kim sa te osoby. Moze cie nie rozumiem bo ja uwazam ze
                        uczucia do Papieza (podziw itd.) to jedno, a to gdy je ktos obraza wówczas to
                        nie ma wpływu na nie. Obraża nie znaczy to samo co neguje czy chce na nie
                        wplynąć. Nadal nie rozumiem twojego toku mysli :"zatem trudno byłoby obrazic
                        moje uczucia wobec Papieza mówieniem o nim jakkolwiek,przesmiewczo, czy tez
                        wyjatkowo wrednie". Z całą resztą się zgadzam, to zupełnie oczywiste ze podziw
                        nie wynika z tego co mówią inni ludzie, wowczas byłoby to nieszczere.
                        • Gość: Gucwa Re: Do Siciliany IP: *.166.195.213.2127.waw-mec.leased-e.ids.pl 22.08.02, 15:59
                          twój tok myślenia przeniósłby himalaje do watykanu.... skąd takie teorie u
                          ciebie, i te uwielbienie dla papy????
                          • Gość: siciliana Re: Gucwa, nie podejme z tobą "dyskusji" więc dar IP: 212.106.6.* 22.08.02, 16:01
                            daruj sobie to wymyślanie wyzwisk
                        • pastwa Re: Do Siciliany 22.08.02, 17:26
                          Cały czas odnosze się do Twojego zdanie :

"A nie uważasz ze mówienie z ogromną ironią o Papiezu "Wielka Kremówa" może
                          obrażac uczucia tych dla których jest on autorytetem? "

Uważam, ze jeżeli Twoje uczucia wynikają wyłącznie z tego jakim jest w Twoim
                          odbiorze zachowanie Papieża, to nie moga miec na nie wpływu jakiegokolwiek,
                          wypowiedzi obraźliwe odnośnie Papieża.
                          Chyba, ze potrafisz jakoś powiązać TO, w wyniku czego, masz uczucia wobec Pawła
                          2 takie jakie masz, z mówieniem o nim źle lub dobrze, wówczas rzeczywiście
                          miałabyś podstawy tak mysleć.

Co do podanego prze Ciebie przykładu, jakim cudem sikanie na grób jakiekolwiek
                          bliskiej mi osoby mogłoby obrazić moje uczucia jakie zywię do mych bliskich,
                          wręcz takie myslenie prędzej mnie obraża.
                          Wstydzącym jest mysoleć, że jakiekolwiek siki moga naruszyć to co czuję do
                          ukochanej osoby,skad takie myslenie, toż to jest dopiero wstrętne, jesli dobrze
                          rozumiem naturalnie.

Ps. Mówiąc najprosciej obelzywosci nie robią nic złego temu, co o kimś myslę(
                          bo i ta osoba nie zmienia swego zachowania w wyniku tychze), a zatem brak
                          strat, nie moze powodować poczucia, ze coś utraciłem.

Pastwa

• Gość: Sara Re: Do ADMINA-wykasujcie posty MARIO2 IP: *.warszawa.cvx.ppp.tpnet.pl 23.08.02, 12:42
      I chop do góry.
      • Gość: drum Re: Do ADMINA-wykasujcie posty MARIO2 IP: *.wroclaw.dialog.net.pl 23.08.02, 21:09
        Siciliana ,trochę dystansu.Papa ,wielksa kremówka czy Urbanowy Breżniew
        Watykanu to wcale nie obrażliwe określenia ale co najwyżej obrazowe.Papa bo
        ojciec( niektórzy twierdzą że święty,hi hi ),Wielka kremówka wiadomo,breżniew
        watykanu bo trzyma cały kler za twarz,przykleił się do stołka pomimo ciężkiej
        choroby i w ogóle ma betonowe poglądy na wiele kwestji .Mario2:
        antyklerykałowie wszystkich krajów ,łączcie sie!!!!!!!!!!!!!.
        • Gość: mario2 Re: Do ADMINA-wykasujcie posty MARIO2 IP: *.warszawa.sdi.tpnet.pl 23.08.02, 21:19
          :o)

Nie masz jeszcze konta? Zarejestruj się

Nakarm Pajacyka