Gość: ewa IP: 195.117.149.* 21.08.02, 12:42 Czy ktoś z Was ma jakieś doświadczenia z preparatem Meridia lub Xenical wspomagajacym odchudzanie? Zamierzam własnie rozpocząc kuracje i nie wiem na który się zdecydować Odpowiedz Link Zgłoś Obserwuj wątek Podgląd Opublikuj
liloom Re: odchudzanie 21.08.02, 12:45 Musi byc preparat? Inaczej nie probowalas? Sport i dieta MZ? Odpowiedz Link Zgłoś
kwik Re: odchudzanie 21.08.02, 12:52 Gość portalu: ewa napisał(a): > Czy ktoś z Was ma jakieś doświadczenia z preparatem Meridia lub Xenical > wspomagajacym odchudzanie? Zamierzam własnie rozpocząc kuracje i nie wiem na > który się zdecydować ty decydujesz czy lekarz (meridia tylko na recepte, po zrobieniu badan itp.)? Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: ewa Re: odchudzanie IP: 195.117.149.* 21.08.02, 12:54 Decyduję ja po zrobieniu badań i najchetniej po konsultacjach z kimś kto używał tych preparatów. Odpowiedz Link Zgłoś
kwik Re: odchudzanie 21.08.02, 12:57 wydaje mi sie, ze konsultacje netowe z innymi uzytkownikami nie pomoga ci w podjeciu rozsadnej decyzji. lek, ktory pomaga sasiadce kowalskiej nie musi byc dobry dla ciebie. bylas juz u lekarza? Odpowiedz Link Zgłoś
poison1 Re: odchudzanie 21.08.02, 12:57 Gość portalu: ewa napisał(a): > Czy ktoś z Was ma jakieś doświadczenia z preparatem Meridia lub Xenical > wspomagajacym odchudzanie? Zamierzam własnie rozpocząc kuracje i nie wiem na > który się zdecydować Proponuję zdecydować się na metodę "mż". Powodzenia Odpowiedz Link Zgłoś
lucyna8 Re: odchudzanie 21.08.02, 16:32 Wczoraj skończyłam dietę oczyszczającą dr Dąbrowskiej. Schudłam nie tyle ile się spodziewałam ale jestem zadowolona,bo czuję się lepiej. Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: Linn Re: odchudzanie IP: *.dialup.tiscali.it 21.08.02, 18:23 We Wloszech co jakis czas ktorys z lekarzy wysyla pacjentke na tamten swiat. Szczegolnie czesto wiosna, przed tzw. proba bikini / tak nazywaja to Wlosi /, czyli wyjazdem nad morze. Wlasnie przy pomocy takich "srodkow". Dajcie sobie spokoj. Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: Veronique Re: odchudzanie IP: *.chello.pl 21.08.02, 21:55 Droga Ewo, o tych preparatach dużo jest na formum Fitness Odpowiedz Link Zgłoś