mamba30 12.08.05, 10:57 na tym forum dostają mnie się same inwektywy i pomówienia.... ostatnio miałam nieświeży oddech, a dzisiaj zostałam do zombie porównana.... Ale mam doła, jestem załamana Odpowiedz Link Zgłoś Obserwuj wątek Podgląd Opublikuj
edzia-fredzia Re: Jest mi przykro i to bardzo...... 12.08.05, 10:59 mamba to Ty, czy podrobka??? Odpowiedz Link Zgłoś
edzia-fredzia Re: JA, przeca bez kropki jestem :) 12.08.05, 11:02 a kto Ci dokucza? powiedz? Babolem w niego rzuce :) Odpowiedz Link Zgłoś
mamba30 Re: JA, przeca bez kropki jestem :) 12.08.05, 11:04 edzia-fredzia napisała: > a kto Ci dokucza? powiedz? Babolem w niego rzuce :) Clint, cały czas, ciągle... buuuuuuuuu Odpowiedz Link Zgłoś
edzia-fredzia Re: JA, przeca bez kropki jestem :) 12.08.05, 11:05 zara go zagilam czekaj :) Odpowiedz Link Zgłoś
mamba30 Re: JA, przeca bez kropki jestem :) 12.08.05, 11:06 edzia-fredzia napisała: > zara go zagilam czekaj :) dowal z dwurury... Odpowiedz Link Zgłoś
c.eastwood Re: JA, przeca bez kropki jestem :) 12.08.05, 11:06 jak wy tak to....... idę coś skąsić :) Odpowiedz Link Zgłoś
mmagi Re: Jest mi przykro i to bardzo...... 12.08.05, 10:59 faktycznie..... coś waniajet;-)))))))))))))))))))))))))) Odpowiedz Link Zgłoś
trzydziecha1 Re: Jest mi przykro i to bardzo...... 12.08.05, 10:59 e tam zombie i mamba mają bardzo podobną wymowę (połączenie zgłosek mb), nie dziwię się, ze się skojarzyło :)) Odpowiedz Link Zgłoś
c.eastwood Re: Jest mi przykro i to bardzo...... 12.08.05, 11:01 mamba ja lubie zombie :) ale zęby to wiesz....trzeba czasem przemyc :))) Odpowiedz Link Zgłoś
mamba30 Re: Jest mi przykro i to bardzo...... 12.08.05, 11:03 tak, dokop jeszcze bardziej, dokop.... dla Twojej wiadomości bardzo często słyszałam, że mam bardzo ładne zęby Odpowiedz Link Zgłoś
mamba30 Re: Jest mi przykro i to bardzo...... 12.08.05, 11:02 dzięki za pociechę Odpowiedz Link Zgłoś
kasitza Re: Jest mi przykro i to bardzo...... 12.08.05, 11:01 ale mamba, to tylko dlatego, ze wszyscy sie tu teraz w tobie kochaja, a ze poziom jest jak w przedszkolu, to zamiast podrywac przezywaja Odpowiedz Link Zgłoś
mamba30 Re: Jest mi przykro i to bardzo...... 12.08.05, 11:04 ech Kasiu, jacy wszyscy??? wiem, że Ty mnie kochasz, jako siostrę swą no i magdzie :)) Odpowiedz Link Zgłoś
kasitza Re: Jest mi przykro i to bardzo...... 12.08.05, 11:05 chlopaki jesli cie przezywaja, to i kochaja Odpowiedz Link Zgłoś
mamba30 Re: Jest mi przykro i to bardzo...... 12.08.05, 11:07 ale bez przesady, zombie sobie znalazł, buuuuuuuu Odpowiedz Link Zgłoś
listek_a Re: Jest mi przykro i to bardzo...... 12.08.05, 11:08 to jeszcze nic, na mnie zaraz szef bedzie wył:(((((( Odpowiedz Link Zgłoś
mamba30 Re: Jest mi przykro i to bardzo...... 12.08.05, 11:08 listek_a napisała: > to jeszcze nic, na mnie zaraz szef bedzie wył:(((((( a to dlaczego????? Odpowiedz Link Zgłoś
mamba30 Re: Jest mi przykro i to bardzo...... 12.08.05, 11:15 listek_a napisała: > bo jest GUPI!:P a ja mam nerwicę (dowiedziałam się tego u lekarza) i zbyt szybką akcję serca. Mnie nie wolno się teraz denerwować, potrzebuję dużo spokoju...a on mnie do zombie porównuje, qrd Odpowiedz Link Zgłoś
listek_a Re: Jest mi przykro i to bardzo...... 12.08.05, 11:26 taki pionek cie z rownowagi wyprowadza? pstryknij go w nos i idz dalej!...albo lepiej nie, bo Ci sie babole edzi przylepia:D Odpowiedz Link Zgłoś
mamba30 Re: Jest mi przykro i to bardzo...... 12.08.05, 11:29 listek_a napisała: > taki pionek cie z rownowagi wyprowadza? pstryknij go w nos i idz dalej!...albo > lepiej nie, bo Ci sie babole edzi przylepia:D Edka to te babole na lewo i prawo :)))) A Clint to się wiecznie ze mną droczy, wieśniak jeden... żal Jemu chyba, że za munż idę :) Odpowiedz Link Zgłoś
p.o.tomek Re: Jest mi przykro i to bardzo...... 12.08.05, 11:11 Don't worry. Wierszyk na pocieszenie: Próżną marchew pępkiem stukam Jeża wiertła w wannie szukam Sprężynuję i dociskam Trzecim zębem w kosmos błyskam Lampy plączę, krzywię ściany Głaszczę w sklepie styropiany Ser utwardzam drutem z miedzi W jarzynowej gołoledzi Oceany przędzę żwawo Dwóm kabelkom biję brawo Gruszki w szlifie brylantowym Tnę w silniku odrzutowym Księżyc wietrzę ekierkami Kuszę żuczki podatkami Pszenne młotki, ultra-śliwki Wydobywam z pozytywki Sorry, bo trochę bez sensu, ale intencje mam dobre. Odpowiedz Link Zgłoś
mamba30 Re: Jest mi przykro i to bardzo...... 12.08.05, 11:14 p.o.tomek napisał: > Don't worry. Wierszyk na pocieszenie: > > Próżną marchew pępkiem stukam > Jeża wiertła w wannie szukam > Sprężynuję i dociskam > Trzecim zębem w kosmos błyskam > > Lampy plączę, krzywię ściany > Głaszczę w sklepie styropiany > Ser utwardzam drutem z miedzi > W jarzynowej gołoledzi > > Oceany przędzę żwawo > Dwóm kabelkom biję brawo > Gruszki w szlifie brylantowym > Tnę w silniku odrzutowym > > Księżyc wietrzę ekierkami > Kuszę żuczki podatkami > Pszenne młotki, ultra-śliwki > Wydobywam z pozytywki > > Sorry, bo trochę bez sensu, ale intencje mam dobre. sam to spłodziłeś???? Bardzo, bardzo dziękuję :)))) I już mi lepiej na duszy :)) Odpowiedz Link Zgłoś
p.o.tomek Re: Jest mi przykro i to bardzo...... 12.08.05, 11:16 Jam jest ojcem... Proszę bardzo :) Odpowiedz Link Zgłoś
mamba30 Re: Jest mi przykro i to bardzo...... 12.08.05, 11:17 ja tu też ostatnio z pewną panią o nick'u Kasitza poezję tworzyłam :))) Całkiem fajne zajęcie :))) Odpowiedz Link Zgłoś
p.o.tomek Re: Jest mi przykro i to bardzo...... 12.08.05, 11:22 Gdyby zebrać się i zorganizować poetycką burzę mózgów, kto wie jak wielkie dzieło mogłoby powstać... Odpowiedz Link Zgłoś
mamba30 Re: Jest mi przykro i to bardzo...... 12.08.05, 11:24 p.o.tomek napisał: > Gdyby zebrać się i zorganizować poetycką burzę mózgów, kto wie jak wielkie > dzieło mogłoby powstać... jestem za :)))) rozruszałabym troszkę swoje szare komóreczki gdy za oknem zimno tak, to komórki idą spać zatem słonka trzeba nam, by intelekt ruszył w tan :)) Odpowiedz Link Zgłoś
p.o.tomek Re: Jest mi przykro i to bardzo...... 12.08.05, 11:32 Głupio mi, bo sam zachęciłem do działania, a teraz na pewien czas muszę odejść od komputera. Jeszcze tu wrócę, żeby dokończyć dzieło. Do zobaczenia. Odpowiedz Link Zgłoś
mamba30 Re: Jest mi przykro i to bardzo...... 12.08.05, 11:34 No to pa, poszukaj innego mojego wątku, tam będą może wierszyki :) Odpowiedz Link Zgłoś
jasnie_pani Chamstwu nalezy sie przeciwstawic siłą 12.08.05, 11:29 woli i godnoscią osobista. Odpowiedz Link Zgłoś
katjusza10 Re: Jest mi przykro i to bardzo...... 12.08.05, 21:31 tja....nie masz się czym przejmować?? Odpowiedz Link Zgłoś
mamba30 Re: Jest mi przykro i to bardzo...... 12.08.05, 21:36 katjusza10 napisała: > tja....nie masz się czym przejmować?? ej, on sie zgrywa i ja też :))) Trzeba częściej forum czytać, aby załapać :))) Odpowiedz Link Zgłoś