fiksia77 12.08.05, 19:19 mam pytanie czy posrod naszych kolezanek sa osoby, które skończyły lub aktualnie są w trakcie aplikacji prokuratorskiej?? chętnie zamienilabym z nimi parę słów. Odpowiedz Link Zgłoś Obserwuj wątek Podgląd Opublikuj
martabednarek2 Re: aplikacja prokuartorska 07.03.06, 13:27 jestem na I roku w Łodzi, jeśli chcesz to pisz coniglio1@wp.pl Odpowiedz Link Zgłoś
ojejkuniu Re: aplikacja prokuartorska 07.03.06, 17:09 oo, a ja jestem na II w Łodzi:) właśnie w trakcie kolokwium:D Odpowiedz Link Zgłoś
fiksia77 Re: aplikacja prokuartorska 13.03.06, 18:40 witam,napisze na maila. pozdrawiam Odpowiedz Link Zgłoś
martabednarek2 Re: aplikacja prokuartorska 09.03.06, 09:07 i jak na kolokkwium? Co było, czy jesteś już po ustnym? Z czego się uczyłaś no i ogólnie jakie rady? Odpowiedz Link Zgłoś
ojejkuniu Re: aplikacja prokuartorska 09.03.06, 17:30 jestem przed ustnym więc narazie mam mentlik w głowie właśnie zrobiłam sobie przerwę w powtarzaniu gospodarczego:/ wrrryyy:// Odpowiedz Link Zgłoś
noli_me_tangere Re: aplikacja prokuartorska 11.04.06, 11:25 Nie jestem koleżanką (facet), czuję się trochę tu nie na miejscu :D, też jestem w Łodzi n apierwszym roku. Mój mail: danceny@tlen.pl Odpowiedz Link Zgłoś
fiordilligi Re: aplikacja prokuartorska 12.04.06, 09:53 Witam. Nie tworzymy tu środowiska feministycznego . Forum prawniczki absolutnie nie powinno sie kojarzyć z feminizowaniem zawodu. Zapraszamy na forum. Odpowiedz Link Zgłoś