Dodaj do ulubionych

wymarzona praca

18.08.05, 07:41
jestem ciekawa jaką wy chciałabyście wykonywać pracę.... ja obecnie pracuję w
barze, ale dałabym iele aby pracować w sklepie (obojętnie jakim) ale czynnym
od 10, do 18:)
Obserwuj wątek
    • boski.zawodowiec ja bym chciał taką jak teraz tylko z miliardowymi 18.08.05, 07:51
      obrotami i zyskami rzedu 500 mln USD rok:)))) Chetnie tez bym został
      spekulantem giełdowym:)))

Powiedz czy naprawde wierzysz ze może być ciekawa praca na etacie u kogos? No
      może z wyjątekiem pracy na jednym z najwyzszych stanowisk w jakimś koncerni
      miedzynarodowym ale taką prace ciezko zdobyc. Wiesz juz od dawna jest wiadome
      ze taka praca wysysa człowieka i nie daje w 99% szansy na bogactwo i
      stabilizacje finansowa.
      • hugolinka Re: ja bym chciał taką jak teraz tylko z miliardo 18.08.05, 08:03
        ja bogactwa nie chce. Teraz pracuje pół nocy, nie moge pojść na żadną imprezę,
        mojego chłopaka żadko widuję. Miesiecznie wystarczy mi 1000 zł i już:) ja i bez
        pieniedzy jestem szczęśliwa:)
        • boski.zawodowiec Jak mozna nie chciec bogactwa? 18.08.05, 08:08
          To jest nienaturalne, masz jakies blokady wewnetrzne chyba. Pieniadze sa
          potrzebne praktycznie do wszystkiego na co mamy ochote. Ja wiem ze w Europie
          kontynentalnej sie wmawia kazdemu ze peiniądze szczescia nie dają i jest to coś
          złego ale ja sadze ze jednak daja.
          Brak pieniedzy powoduje predzej czy pozniej frustracje.
          • hugolinka Re: Jak mozna nie chciec bogactwa? 18.08.05, 08:10
            narazie mi ich nie brakowało i może dlatego tak myślę:):)
            • boski.zawodowiec Re: Jak mozna nie chciec bogactwa? 18.08.05, 08:11
              a moze jest to spowodowane wiekiem? masz ponizej 20 lat?
              • hugolinka Re: Jak mozna nie chciec bogactwa? 18.08.05, 08:12
                19:) nie wiem czym to jest spowodowane, ale od dziecka jestem szczęśliwa...
                • boski.zawodowiec Re: Jak mozna nie chciec bogactwa? 18.08.05, 08:17
                  to poczekaj jeszcze z 2-3 lata a zobaczysz czy 1000 PLN ci wystarczy:)
                  • hugolinka Re: Jak mozna nie chciec bogactwa? 18.08.05, 08:19
                    mam nadzieje że tak, a przynajmniej jeżeli nie wystarczy to i tak bede
                    szczęśliwa:)
    • mala07 Re: wymarzona praca 18.08.05, 08:50
      a ja chce mieszkac na bomku z bali na wodzie na MAledivach i zbierac kokosy
    • aguszak Re: wymarzona praca 18.08.05, 08:57
      Jakaś nie bardzo odpowiedzialna, w zgranym szanującym się zespole (lubię być
      trybikiem dobrze działającej maszyny) i z takimi zarobkami, cobym się nie
      musiała zastanawiać czy na coś mnie stać czy nie. Chciałabym kupić w końcu
      mieszkanie i je ładnie urządzić - to jest moje marzenie, a praca jest tylko
      sposobem na zyskanie środków, które te marzenia pozwolą mi zrealizować.
      Na razie nie mam niestety wymarzonej pracy :(((
      • lidia.popiel Re: wymarzona praca 18.08.05, 09:26
        A ja mam taką wymarzoną pracę teraz, jestem koordynatorem ds marketingu w dużej
        międzynarodowej firmie, mam dobre zarobki, telefon służbowy, za góra 2 m-ce
        dostanę samochód służbowy. Moja praca jest ciekawa, mam świetnego, szanującego
        i doceniającego mnie szefa. Więc w tej dziedzinie wszystko jest ok. Ale nie mam
        dziecka, a marze o nim wraz z mężem, jednak narazie-ze względu na termin umowy
        nie mogę sobie na dziecko pozwolić. Mieszkamy w wynajętym mieszkaniu, a
        chcielibyśmy już mieć swoje. Tak więc moje drogie, zawsze jest coś nie tak, z
        jednej strony super, ale z drugiej...
        Pozdrawiam
        Lidka
        • aguszak Re: wymarzona praca 18.08.05, 09:55
          ... i pewnie pracujesz od świtu do zmierzchu... nie, nie, nie - ja za taką
          pracę bardzo dziękuję...
          każdy ma inne priorytety...
          • lidia.popiel Re: wymarzona praca 18.08.05, 11:18
            nie, pracuję od 8 do 16, mówię poważnie.Tylko nie mam dziecka, a wszyscy wokół
            co chwila słyszę, że są w ciąży, tylko ja nie.
            • widokzmarsa Re: wymarzona praca 18.08.05, 11:22
              faceci też w ciąży? pewnie w Warszawie, bo tam to wszystko nienormalne się
              zjeżdża.
              • lidia.popiel Re: wymarzona praca 18.08.05, 11:24
                nie, wiesz ja tak mówię, bo tak naprawdę faceci też bardzo przeżywają ciążę,
                zmiany nastrojów, wymioty itp, dlatego piszę, że "są" w ciąży.
                Pozdrawiam
                Lidka
    • magdzie Re: wymarzona praca 18.08.05, 11:19
      chcialabym poławiac perły
      • lidia.popiel Re: wymarzona praca 18.08.05, 11:23
        a ja tak naprawdę chciałabym mieć 2 dzieci, pracować na pół etatu gdzieś blisko
        domu, żeby moich dzieci nie wychowywały rzesze babć, cioć i podwórko.Tak,
        zdecydowanie dla mnie najlepsza byłaby praca ...... mamy.
        • magdzie Re: wymarzona praca 18.08.05, 11:25
          wiesz, ze ja tez mysle o byciu zawodowa mama, ale mam duzo jeszcze planow
          not.pracy zawodowej i mam zamiar je wykonac.
          chcialabym miec dwojke dzieci, dom w Bieszczadach i duuuzo czasu dla siebie i
          mojego faceta.
          • lidia.popiel Re: wymarzona praca 18.08.05, 11:26
            dobrze, że wątek nazywa się "wymarzona"..... bo te moje marzenia to chyba nie
            do końca mają dużo wspólnego z rzeczywistością. Bo w Polsce albo ma się dzieci,
            albo pracę. Niestety.
            • magdzie Re: wymarzona praca 18.08.05, 11:27
              jestes tego pewna?
              to co Ty bedziesz miec nie zalezy od nikogo innego jak tylko od Ciebie... bo Ty
              kreujesz swoje zycie i to co sobie namalujesz, to do czego bedziesz dazyc za
              wszelka cene to to osiagniesz. 3mam kciuki;))
              • lidia.popiel Re: wymarzona praca 18.08.05, 11:40
                nie dziękuję:) Tak po cichutku wierzę, że uda mi się stworzyć szczęśliwą
                rodzinę i jeszcze spełniać się gdzieś zawodowo. Ale to tak po cichutku....
                Tobie też życzę radości z pereł...:)
    • edzia-fredzia Ja mam super prace i w sadzie bylam dzis o! 18.08.05, 11:41
      i w ogole fajnie jest :D
Inne wątki na temat:

Nie masz jeszcze konta? Zarejestruj się

Nakarm Pajacyka