Gość: jjasio IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 26.08.02, 15:53 Odpowiedz Link Zgłoś Obserwuj wątek Podgląd Opublikuj
Gość: jojk kobiety uwielbiaja gwalcicieli i bicie w pysk IP: *.rrcnet.com 26.08.02, 16:05 ciezko to zrozumiec Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: Emu Re: kobiety uwielbiaja gwalcicieli i bicie w pysk IP: *.acn.pl / 10.133.129.* 26.08.02, 20:27 Mylisz się. Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: czeko Re: a chodzi o tych IP: *.madison.chorus.net 26.08.02, 16:06 Mysle ze prawica. Mnie tam zawsze Krzaklewski pociagal. Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: jjasio Re: a chodzi o tych IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 26.08.02, 16:07 z prawa to prawnicy i oni nigdy nie maja czasu. z prawicy to politycy i też nie maja czasu , bo musza zdąrzyc ze zrobieniem fortuny do kolejnych wyborów i do tego pieprzą to ,czyli nie sa prawiczkami chodzi o prawiczków:chłopców ,którzy by chcieli , ale się boją. pa Odpowiedz Link Zgłoś
suzume Re: a chodzi o tych 26.08.02, 16:09 Gość portalu: jjasio napisał(a): > z prawa to prawnicy i oni nigdy nie maja czasu. > z prawicy to politycy i też nie maja czasu , bo musza zdąrzyc ze zrobieniem > fortuny do kolejnych wyborów i do tego pieprzą to ,czyli nie sa prawiczkami > chodzi o prawiczków:chłopców ,którzy by chcieli , ale się boją. jak oni nie mają czasu, a pieprzą, to może z nich tacy... gawędziarze? i nadal są prawiczkami? Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: czeko Re: a chodzi o tych IP: *.madison.chorus.net 26.08.02, 16:11 erotomani gawedzedziarze.....Caly rzad taki mamy.....chcieliby a nie moga... czeko Odpowiedz Link Zgłoś
suzume Re: a chodzi o tych 26.08.02, 16:14 no właśnie - znaczy prawiczki, nie? jjasio wspominał coś o tych, co to by-chcieli-a-boją-się... też rząd, prawda? Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: jjasio Re: a chodzi o tych IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 26.08.02, 16:12 to znaczy że kobiety lubią gawędziarzy ,czy tych co nie mają czasu , czy prawiczków . no odpowiedz w koncu. pa Odpowiedz Link Zgłoś
suzume Re: a chodzi o tych 26.08.02, 16:15 a jakie ja mam prawo (nomen omen) wypowiadać się w imieniu innych kobiet? a jak Ci powiem, co ja lubię, to też bez sensu, bo nie jestem próbą reprezentatywną... Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: czeko Re: a chodzi o tych IP: *.madison.chorus.net 26.08.02, 16:18 A co trzeba zrobic zeby oni przestali sie bac???? Odpowiedz Link Zgłoś
suzume Re: a chodzi o tych 26.08.02, 16:21 bo ja wiem? są tacy specjaliści od leczenia fobii ;) Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: czeko Re: a chodzi o tych IP: *.madison.chorus.net 26.08.02, 16:25 prawy do lewego...hej! a ja tu alkoholu nie moge pic, wiec z mojego osmielania nici ;( czeko Odpowiedz Link Zgłoś
jjasio Re: a chodzi o tych 26.08.02, 16:25 a ornitolodzy , to są od leczenia ptaszków?Czy tak. ale problem tkwi nie w ptaku ,tylko gdziś wyżej w psychice ,chyba. Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: czeko Re: a chodzi o tych IP: *.madison.chorus.net 26.08.02, 16:28 Moze oni wdszyscy widzieli Orla Cien i sie zawstydzili......??? Odpowiedz Link Zgłoś
suzume Re: a chodzi o tych 26.08.02, 16:30 no to, hej, przeleciał ptaszek (na marginesie, jjasiu, czy ptaszki mogą mieć kłopoty z psychiką, skoro tam leży problem???) Odpowiedz Link Zgłoś
suzume Re: a chodzi o tych 26.08.02, 16:36 jjasio napisał: > ale ich mięso jest smaczne > Odpowiedz Link Zgłoś
jjasio Re: a chodzi o tych 26.08.02, 16:33 strasznie odeszliśmy od tematu . niektórzy mogą poczuć niedosyt. Odpowiedz Link Zgłoś
suzume Re: a chodzi o tych 26.08.02, 16:36 niedosyt wywołuje głód (wiedzy, oczywista) a przesyt... no nie bądźmy gęśmi tuczonymi na wątróbki Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: czeko Re: a chodzi o tych IP: *.madison.chorus.net 26.08.02, 16:36 noooo....musimy przynajmniej dobic do liczby postow watku o dziewicach....Niech prawiczkowie nie czuja sie dgorsi...nie? czeko Odpowiedz Link Zgłoś
suzume Re: a chodzi o tych 26.08.02, 16:37 Gość portalu: czeko napisał(a): > noooo....musimy przynajmniej dobic do liczby postow watku o > dziewicach....Niech prawiczkowie nie czuja sie dgorsi...nie? > > czeko no to spoko. dziewice pracowały na to chyba ze 2 nmiesiące :) Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: czeko Re: a chodzi o tych IP: *.madison.chorus.net 26.08.02, 16:40 Maaaaamy czas.... ...no to jak osmielic prawiczka? czeko ;)))) Odpowiedz Link Zgłoś
jjasio Re: a chodzi o tych 26.08.02, 16:41 a jak dziewice z prawiczkami sie rozgadają to zabraknie dla nas tu miejsca Odpowiedz Link Zgłoś
agick a czy ja.. 26.08.02, 16:44 ja jako dziewcze bez wianka i cnoty mam jakieś szanse na dysputę..?? z prawiczkiem to musi być stres straszny... Odpowiedz Link Zgłoś
suzume Re: a chodzi o tych 26.08.02, 16:44 jjasio napisał: > a jak dziewice z prawiczkami sie rozgadają to zabraknie dla nas tu miejsca skorzystamy z przywilejów członków-założycieli Odpowiedz Link Zgłoś
agick a sądzicie.. 26.08.02, 16:47 że klub dyskusyjny dziewic i prawiczków bedzie taki duży, że się nie dopchamy...?? Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: czeko Re: no masz IP: *.madison.chorus.net 26.08.02, 17:02 Leeeee....oni sie tak pojawia po 100 poscie...na razie rozgoscmy sie i czujmy sie jak w domu ;) czeko Odpowiedz Link Zgłoś
suzume o właśnie 26.08.02, 17:16 rozwalmy się nonszalancko i radźmy nad ośmielaniem dziewiców ;) Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: mario2 Re: czy kobiety wolą prawiczków?? IP: *.warszawa.sdi.tpnet.pl 26.08.02, 17:16 Oczywiscie, ze wola prawiczkow. Jeden taki, w bialej sukience, miliony dewotek przed telewizorami samym gadaniem do orgazmu doprowadzal! :o) Odpowiedz Link Zgłoś
agick su....! 26.08.02, 17:35 jasne, że chcę zostać leaderem.. ale nie seniorem. no, dziewice i dziwicowie do klubu proszeni..! Odpowiedz Link Zgłoś
agick MARYŚ... 26.08.02, 17:39 daj spokój..... poważnie mówię - ja nie czuję się dewotką i orgazmu od Jego wypowiedzi nie dostaję ale dostaję wysypki na takie teksty. Uszanuj zdanie wielu ludzi - to bardzo szanownay człowiek, który zrobił wiele dobrego... nie ze wszystkim musisz się zgadazać ale nie ujmiesz mu tego, co uczynił.. żaden papież nie prowadził dialogu z innymi wyznawacami, żaden nie był takim pielgrzymem - szanujmy Go, bo jest za co... pozdrawiam, Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: mario2 Re: MARYŚ... IP: *.warszawa.sdi.tpnet.pl 26.08.02, 18:19 jak sie skoncza glupie teksty o Kwachu, to sie zastanowie. A jednoczesnie informuje, ze nie widze powodow, by pape beatyfikowac juz za zycia, bo gotow nam zywcem wniebowstapic, albo jeszcze raz ojczyzne nawiedzic! :o) Pozdrawiam :o) Odpowiedz Link Zgłoś
agick Re: MARYŚ... 26.08.02, 18:30 ale nie pisz tak pogardliwe o Ojcu Świętym.. proszę. Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: mario2 Re: MARYŚ... IP: *.warszawa.sdi.tpnet.pl 26.08.02, 18:43 starasz sie sterowac wyrazaniem moich uczuc i odczuc? :o) Odpowiedz Link Zgłoś
agick Re: MARYŚ... 27.08.02, 10:20 Gość portalu: mario2 napisał(a): > starasz sie sterowac wyrazaniem moich uczuc i odczuc? :o) nic takiego - proszę tylko abyś uszanował odczucia moje i kilku milionów mieszkańców tej planety. to wszystko. obrzucanie kogokolwiek błotem jest niskie... Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: mario2 Re: MARYŚ... IP: *.warszawa.sdi.tpnet.pl 27.08.02, 10:41 Postaram sie, ale nie recze :o) Jak juz powiedzialem powinna obowiazywac zasada obopolnosci. Dlatego ja prosze o niewyrazanie sie obelzywa ta temat idealow jakie ja wyznaje! Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: Graża Re: czy kobiety wolą prawiczków?? IP: 62.244.144.* 27.08.02, 07:52 oj jjasio, jjasio!!! alez Cię naszło popołudniową porą ;-))) pozdrawiam:-))) Odpowiedz Link Zgłoś
suzume adzik 27.08.02, 09:29 a kto Ci każe zostać seniorką dziewic? już honorowe prawictwo to duże obciążenie (btw. masz wątłe barki?) Odpowiedz Link Zgłoś
agick su.. 27.08.02, 10:22 czy ja wiem czy takie wątłe..... co prawda nie wyglądam jak jarmila kratohwilowa ale do wątłego dziewczęcia też mi daleko.,..:) Odpowiedz Link Zgłoś
suzume adzik 27.08.02, 10:53 czyli stanowisko dziewicy honorowej jest w sam raz dla Ciebie - nie będziesz ani ofelią, ani żelazną dziewicą w butach hiszpańskich Odpowiedz Link Zgłoś
agick no to biere.. 27.08.02, 11:19 stanowisko honorowej dziewicy forum i okolic...:) ps. czy mam jakieś przywileje płynące z racji zajmowanego stanowiska...? Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: Emu Re: czy kobiety wolą prawiczków?? IP: *.acn.pl / 10.133.129.* 27.08.02, 10:08 Ja osobiście raczej bym nie wolała. Oczywiście nie chodzi mi o faceta, co to panienkę za panienką..., ale o kogoś, kto ma o tym pojęcie i wiedziałby, co zrobić, żeby pierwszy raz był jak najmniej przykry. Odpowiedz Link Zgłoś
niuniek6 Re: czy kobiety wolą prawiczków?? 27.08.02, 10:15 >ale o kogoś, kto ma o tym pojęcie i wiedziałby, co > zrobić, żeby pierwszy raz był jak najmniej przykry. najmniej przykry ....niezle masz nastawienie:) no z takim nastawieniem to sie nie dziwie ze pierwsze razy czasem bywaja dla kobiet przykre:) Ale fakt jest faktem ze z prawiczkiem to raczej taki bedzie, natomiast doswiadczony to i na tym pierwszym razie potrafi dac duzo radosci. Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: jjasio Re: czy kobiety wolą prawiczków?? IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 27.08.02, 13:03 emu . strusiu mój . nie chowaj głowy w piasek . Zeby ten pierwszy raz był miły nie wystarczy wypiąć kuper. pa Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: Emu Re: czy kobiety wolą prawiczków?? IP: *.acn.pl / 10.133.129.* 27.08.02, 13:28 Jasiu, mistrzu kurtuazji... Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: jjasio Re: czy kobiety wolą prawiczków?? IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 27.08.02, 13:46 a oczekujesz szczegółowej instrukcji?? z tym może być kłopot. Musze mieć więcej danych . pa Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: Emu Re: czy kobiety wolą prawiczków?? IP: *.acn.pl / 10.133.129.* 27.08.02, 15:31 Nie oczekuję żadnej instrukcji, tylko komentuję twój uroczy język... Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: jjasio Re: czy kobiety wolą prawiczków?? IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 27.08.02, 15:48 mojego języka się nie czepiaj :) on całkiem sprawny jeszcze jest. Zaraz, zaraz tylko język ? To ile ja mam lat ? pa Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: ostra Re: czy kobiety wolą prawiczków?? IP: 212.160.79.* 27.08.02, 17:46 Gość portalu: jjasio napisał(a): > mojego języka się nie czepiaj :) > on całkiem sprawny jeszcze jest. > Zaraz, zaraz tylko język ? > To ile ja mam lat ? > pa ojj jjasiu nie próżnujesz tu na forum...a myślałam już że znalazłeś dla siebie kobietę i oddajesz sie hulaszczemu trybowi życia:) a czemu pytasz? czyżbyś był prawiczkiem i chcesz wiedzieć co z tym fantem zrobić?;)ostra Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: Graża Re: czy kobiety wolą prawiczków?? IP: *.wroclaw.dialog.net.pl 27.08.02, 20:05 Prosze mi tu jjasia tak nie obrażać! to facet jak sie patrzy;-)))Wszystko u niego jak trzeba i gdzie trzeba. pozdrawiam;-)))) Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: jjasio do graży IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 28.08.02, 10:23 dziękuje za superlatywy. tylko ty jedna wiesz , że ze mnie taki prawiczek , jak z koziej ... całusy Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: jjasio ostra? IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 28.08.02, 10:10 > kobietę i oddajesz sie hulaszczemu trybowi życia:) > a czemu pytasz? czyżbyś był prawiczkiem i chcesz wiedzieć co z tym fantem zrobić do hulaszczego trybu życia kobieta jest nie potrzebna,ale do rozpustnego tak. A co masz ochote na prawiczka? I nazywasz "to" fantem? Ostra , oj nie życzę żadnemu facetowi tego co zrobiłaś ze mną? :) pa Odpowiedz Link Zgłoś