Dodaj do ulubionych

czy kobiety wolą prawiczków??

IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 26.08.02, 15:53
Obserwuj wątek
    • suzume a chodzi o tych 26.08.02, 16:00
      z prawa, czy z prawicy? ;)
      • Gość: jojk kobiety uwielbiaja gwalcicieli i bicie w pysk IP: *.rrcnet.com 26.08.02, 16:05
        ciezko to zrozumiec
        • Gość: Emu Re: kobiety uwielbiaja gwalcicieli i bicie w pysk IP: *.acn.pl / 10.133.129.* 26.08.02, 20:27
          Mylisz się.
      • Gość: czeko Re: a chodzi o tych IP: *.madison.chorus.net 26.08.02, 16:06
        Mysle ze prawica. Mnie tam zawsze Krzaklewski pociagal.
      • Gość: jjasio Re: a chodzi o tych IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 26.08.02, 16:07
        z prawa to prawnicy i oni nigdy nie maja czasu.
        z prawicy to politycy i też nie maja czasu , bo musza zdąrzyc ze zrobieniem
        fortuny do kolejnych wyborów i do tego pieprzą to ,czyli nie sa prawiczkami

chodzi o prawiczków:chłopców ,którzy by chcieli , ale się boją.

pa
        • suzume Re: a chodzi o tych 26.08.02, 16:09
          Gość portalu: jjasio napisał(a):

> z prawa to prawnicy i oni nigdy nie maja czasu.
          > z prawicy to politycy i też nie maja czasu , bo musza zdąrzyc ze zrobieniem
          > fortuny do kolejnych wyborów i do tego pieprzą to ,czyli nie sa prawiczkami
          > chodzi o prawiczków:chłopców ,którzy by chcieli , ale się boją.

jak oni nie mają czasu, a pieprzą, to może z nich tacy... gawędziarze? i nadal
          są prawiczkami?
          • Gość: czeko Re: a chodzi o tych IP: *.madison.chorus.net 26.08.02, 16:11
            erotomani gawedzedziarze.....Caly rzad taki mamy.....chcieliby a nie moga...

czeko
            • suzume Re: a chodzi o tych 26.08.02, 16:14
              no właśnie - znaczy prawiczki, nie?
              jjasio wspominał coś o tych, co to by-chcieli-a-boją-się...
              też rząd, prawda?
          • Gość: jjasio Re: a chodzi o tych IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 26.08.02, 16:12
            to znaczy że kobiety lubią gawędziarzy ,czy tych co nie mają czasu , czy
            prawiczków . no odpowiedz w koncu.
            pa
            • suzume Re: a chodzi o tych 26.08.02, 16:15
              a jakie ja mam prawo (nomen omen) wypowiadać się w imieniu innych kobiet? a jak
              Ci powiem, co ja lubię, to też bez sensu, bo nie jestem próbą reprezentatywną...
              • Gość: czeko Re: a chodzi o tych IP: *.madison.chorus.net 26.08.02, 16:18
                A co trzeba zrobic zeby oni przestali sie bac????
                • suzume Re: a chodzi o tych 26.08.02, 16:21
                  bo ja wiem? są tacy specjaliści od leczenia fobii ;)
                  • Gość: czeko Re: a chodzi o tych IP: *.madison.chorus.net 26.08.02, 16:25
                    prawy do lewego...hej!

a ja tu alkoholu nie moge pic, wiec z mojego osmielania nici ;(

czeko
                  • jjasio Re: a chodzi o tych 26.08.02, 16:25
                    a ornitolodzy , to są od leczenia ptaszków?Czy tak.
                    ale problem tkwi nie w ptaku ,tylko gdziś wyżej w psychice ,chyba.
                    • Gość: czeko Re: a chodzi o tych IP: *.madison.chorus.net 26.08.02, 16:28
                      Moze oni wdszyscy widzieli Orla Cien i sie zawstydzili......???
                      • suzume Re: a chodzi o tych 26.08.02, 16:30
                        no to, hej, przeleciał ptaszek
                        (na marginesie, jjasiu, czy ptaszki mogą mieć kłopoty z psychiką, skoro tam
                        leży problem???)
                      • jjasio Re: a chodzi o tych 26.08.02, 16:31
                        a kolibra?
                        • suzume Re: a chodzi o tych 26.08.02, 16:32
                          kolibry to generalnie słabo widać
                          • jjasio Re: a chodzi o tych 26.08.02, 16:35
                            ale ich mięso jest smaczne
                            • suzume Re: a chodzi o tych 26.08.02, 16:36
                              jjasio napisał:

> ale ich mięso jest smaczne
                              >
                        • jjasio Re: a chodzi o tych 26.08.02, 16:33
                          strasznie odeszliśmy od tematu . niektórzy mogą poczuć niedosyt.
                          • suzume Re: a chodzi o tych 26.08.02, 16:36
                            niedosyt wywołuje głód (wiedzy, oczywista)
                            a przesyt... no nie bądźmy gęśmi tuczonymi na wątróbki
                          • Gość: czeko Re: a chodzi o tych IP: *.madison.chorus.net 26.08.02, 16:36
                            noooo....musimy przynajmniej dobic do liczby postow watku o
                            dziewicach....Niech prawiczkowie nie czuja sie dgorsi...nie?

czeko
                            • suzume Re: a chodzi o tych 26.08.02, 16:37
                              Gość portalu: czeko napisał(a):

> noooo....musimy przynajmniej dobic do liczby postow watku o
                              > dziewicach....Niech prawiczkowie nie czuja sie dgorsi...nie?
                              >
                              > czeko

no to spoko. dziewice pracowały na to chyba ze 2 nmiesiące :)
                              • Gość: czeko Re: a chodzi o tych IP: *.madison.chorus.net 26.08.02, 16:40
                                Maaaaamy czas....

...no to jak osmielic prawiczka?

czeko

;))))
                                • suzume a próbowałaś... 26.08.02, 16:42
                                  "taś, taś"
                                  ewentualnie "kici, kici"?
                              • jjasio Re: a chodzi o tych 26.08.02, 16:41
                                a jak dziewice z prawiczkami sie rozgadają to zabraknie dla nas tu miejsca
                                • agick a czy ja.. 26.08.02, 16:44
                                  ja jako dziewcze bez wianka i cnoty mam jakieś szanse na dysputę..??
                                  z prawiczkiem to musi być stres straszny...
                                  • suzume adzik 26.08.02, 16:46
                                    zawsze możesz zostać prawiczką honorową, kcesz?
                                • suzume Re: a chodzi o tych 26.08.02, 16:44
                                  jjasio napisał:

> a jak dziewice z prawiczkami sie rozgadają to zabraknie dla nas tu miejsca

skorzystamy z przywilejów członków-założycieli
                                  • agick a sądzicie.. 26.08.02, 16:47
                                    że klub dyskusyjny dziewic i prawiczków bedzie taki duży, że się nie
                                    dopchamy...??
                                    • suzume no masz 26.08.02, 16:48
                                      dziewice/dziewicowie wszystkich krajów...
                                      • Gość: czeko Re: no masz IP: *.madison.chorus.net 26.08.02, 17:02
                                        Leeeee....oni sie tak pojawia po 100 poscie...na razie rozgoscmy sie i czujmy
                                        sie jak w domu ;)

czeko
                                        • suzume o właśnie 26.08.02, 17:16
                                          rozwalmy się nonszalancko i radźmy nad ośmielaniem dziewiców ;)
    • Gość: mario2 Re: czy kobiety wolą prawiczków?? IP: *.warszawa.sdi.tpnet.pl 26.08.02, 17:16
      Oczywiscie, ze wola prawiczkow. Jeden taki, w bialej sukience, miliony dewotek
      przed telewizorami samym gadaniem do orgazmu doprowadzal! :o)
      • agick su....! 26.08.02, 17:35
        jasne, że chcę zostać leaderem..
        ale nie seniorem.
        no, dziewice i dziwicowie do klubu proszeni..!
      • agick MARYŚ... 26.08.02, 17:39
        daj spokój.....
        poważnie mówię - ja nie czuję się dewotką i orgazmu od Jego wypowiedzi nie
        dostaję ale dostaję wysypki na takie teksty.
        Uszanuj zdanie wielu ludzi - to bardzo szanownay człowiek, który zrobił wiele
        dobrego... nie ze wszystkim musisz się zgadazać ale nie ujmiesz mu tego, co
        uczynił.. żaden papież nie prowadził dialogu z innymi wyznawacami, żaden nie
        był takim pielgrzymem - szanujmy Go, bo jest za co...

pozdrawiam,
        • Gość: mario2 Re: MARYŚ... IP: *.warszawa.sdi.tpnet.pl 26.08.02, 18:19
          jak sie skoncza glupie teksty o Kwachu, to sie zastanowie. A jednoczesnie
          informuje, ze nie widze powodow, by pape beatyfikowac juz za zycia, bo gotow
          nam zywcem wniebowstapic, albo jeszcze raz ojczyzne nawiedzic! :o)

Pozdrawiam :o)
          • agick Re: MARYŚ... 26.08.02, 18:30
            ale nie pisz tak pogardliwe o Ojcu Świętym..
            proszę.
            • Gość: mario2 Re: MARYŚ... IP: *.warszawa.sdi.tpnet.pl 26.08.02, 18:43
              starasz sie sterowac wyrazaniem moich uczuc i odczuc? :o)
              • agick Re: MARYŚ... 27.08.02, 10:20
                Gość portalu: mario2 napisał(a):

> starasz sie sterowac wyrazaniem moich uczuc i odczuc? :o)

nic takiego - proszę tylko abyś uszanował odczucia moje i kilku milionów
                mieszkańców tej planety. to wszystko.
                obrzucanie kogokolwiek błotem jest niskie...
                • Gość: mario2 Re: MARYŚ... IP: *.warszawa.sdi.tpnet.pl 27.08.02, 10:41
                  Postaram sie, ale nie recze :o)

Jak juz powiedzialem powinna obowiazywac zasada obopolnosci. Dlatego ja prosze
                  o niewyrazanie sie obelzywa ta temat idealow jakie ja wyznaje!
    • Gość: Graża Re: czy kobiety wolą prawiczków?? IP: 62.244.144.* 27.08.02, 07:52
      oj jjasio, jjasio!!! alez Cię naszło popołudniową porą ;-)))
      pozdrawiam:-)))
    • suzume adzik 27.08.02, 09:29
      a kto Ci każe zostać seniorką dziewic? już honorowe prawictwo to duże
      obciążenie (btw. masz wątłe barki?)
      • agick su.. 27.08.02, 10:22
        czy ja wiem czy takie wątłe.....
        co prawda nie wyglądam jak jarmila kratohwilowa ale do wątłego dziewczęcia też
        mi daleko.,..:)
        • suzume adzik 27.08.02, 10:53
          czyli stanowisko dziewicy honorowej jest w sam raz dla Ciebie - nie będziesz
          ani ofelią, ani żelazną dziewicą w butach hiszpańskich
          • agick no to biere.. 27.08.02, 11:19
            stanowisko honorowej dziewicy forum i okolic...:)

ps. czy mam jakieś przywileje płynące z racji zajmowanego stanowiska...?
            • kwik Re: no to biere.. 27.08.02, 11:23
              lutownica?
    • Gość: Emu Re: czy kobiety wolą prawiczków?? IP: *.acn.pl / 10.133.129.* 27.08.02, 10:08
      Ja osobiście raczej bym nie wolała. Oczywiście nie chodzi mi o faceta, co to
      panienkę za panienką..., ale o kogoś, kto ma o tym pojęcie i wiedziałby, co
      zrobić, żeby pierwszy raz był jak najmniej przykry.
      • niuniek6 Re: czy kobiety wolą prawiczków?? 27.08.02, 10:15
        >ale o kogoś, kto ma o tym pojęcie i wiedziałby, co
        > zrobić, żeby pierwszy raz był jak najmniej przykry.

najmniej przykry ....niezle masz nastawienie:) no z takim nastawieniem to sie
        nie dziwie ze pierwsze razy czasem bywaja dla kobiet przykre:) Ale fakt jest
        faktem ze z prawiczkiem to raczej taki bedzie, natomiast doswiadczony to i na
        tym pierwszym razie potrafi dac duzo radosci.
      • Gość: jjasio Re: czy kobiety wolą prawiczków?? IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 27.08.02, 13:03
        emu . strusiu mój . nie chowaj głowy w piasek . Zeby ten pierwszy raz był miły
        nie wystarczy wypiąć kuper.
        pa
        • Gość: Emu Re: czy kobiety wolą prawiczków?? IP: *.acn.pl / 10.133.129.* 27.08.02, 13:28
          Jasiu, mistrzu kurtuazji...
          • Gość: jjasio Re: czy kobiety wolą prawiczków?? IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 27.08.02, 13:46
            a oczekujesz szczegółowej instrukcji?? z tym może być kłopot.
            Musze mieć więcej danych .
            pa
            • Gość: Emu Re: czy kobiety wolą prawiczków?? IP: *.acn.pl / 10.133.129.* 27.08.02, 15:31
              Nie oczekuję żadnej instrukcji, tylko komentuję twój uroczy język...
              • Gość: jjasio Re: czy kobiety wolą prawiczków?? IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 27.08.02, 15:48
                mojego języka się nie czepiaj :)
                on całkiem sprawny jeszcze jest.
                Zaraz, zaraz tylko język ?
                To ile ja mam lat ?
                pa
                • Gość: ostra Re: czy kobiety wolą prawiczków?? IP: 212.160.79.* 27.08.02, 17:46
                  Gość portalu: jjasio napisał(a):

> mojego języka się nie czepiaj :)
                  > on całkiem sprawny jeszcze jest.
                  > Zaraz, zaraz tylko język ?
                  > To ile ja mam lat ?
                  > pa
                  ojj jjasiu nie próżnujesz tu na forum...a myślałam już że znalazłeś dla siebie kobietę i oddajesz sie hulaszczemu trybowi życia:)
                  a czemu pytasz? czyżbyś był prawiczkiem i chcesz wiedzieć co z tym fantem zrobić?;)ostra
                  • Gość: Graża Re: czy kobiety wolą prawiczków?? IP: *.wroclaw.dialog.net.pl 27.08.02, 20:05
                    Prosze mi tu jjasia tak nie obrażać! to facet jak sie patrzy;-)))Wszystko u
                    niego jak trzeba i gdzie trzeba.
                    pozdrawiam;-))))
                    • Gość: jjasio do graży IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 28.08.02, 10:23
                      dziękuje za superlatywy. tylko ty jedna wiesz , że ze mnie taki prawiczek , jak
                      z koziej ...
                      całusy
                  • Gość: jjasio ostra? IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 28.08.02, 10:10
                    > kobietę i oddajesz sie hulaszczemu trybowi życia:)
                    > a czemu pytasz? czyżbyś był prawiczkiem i chcesz wiedzieć co z tym fantem
                    zrobić

do hulaszczego trybu życia kobieta jest nie potrzebna,ale do rozpustnego tak.
                    A co masz ochote na prawiczka? I nazywasz "to" fantem?
                    Ostra , oj nie życzę żadnemu facetowi tego co zrobiłaś ze mną? :)
                    pa
Inne wątki na temat:

Nie masz jeszcze konta? Zarejestruj się

Nakarm Pajacyka