undyna 22.08.05, 09:47 stałam się frytką;) słońce mnie spaliło na amen, ciuchy zadają mi ból, ale sobie popływałam i wypoczełam oj jak wypoczełam:) Mam nadzieję, że i Wy też sobie nie krzywdowaliście w ten łykend Odpowiedz Link Zgłoś Obserwuj wątek Podgląd Opublikuj
mala07 Re: frytka;) 22.08.05, 09:55 ja tez sie strzaskalam w ten weekend - uwielbiam ten stan-woda slonce zimne piwko i nic nie robienie... Odpowiedz Link Zgłoś
undyna Re: frytka;) 22.08.05, 09:58 nooo, to było przyjemne, tak przyjemne, że byłam nieostrożna i przegięłam ze słońcem, pali mnie skóra na dekoldzie i ramionach, normalnie zdycham, znasz jakieś smarowidło, które można zaaplikować w pracy (tzn nie zsiadłe mleko np.)? Odpowiedz Link Zgłoś
vandikia Re: frytka;) 22.08.05, 10:12 zele różne chłodzące są, bodajże nawet w kioskach ruchu Odpowiedz Link Zgłoś
mala07 Re: frytka;) 22.08.05, 10:16 znam super smarowidło: Avon zel chlodzacy po opalaniu - pieknie pachnie i dziala blyskawicznie!!! ps trzyma sie go w lodówce:-) Odpowiedz Link Zgłoś
juleczka4 Re: frytka;) 22.08.05, 10:14 Najlepiej jakiś balsam chłodzący po opalaniu. Ja używam żel chłodzący firmy Dax Cosmeticts , jest super!!! Pozdrawiam:)) Odpowiedz Link Zgłoś
undyna Re: frytka;) 22.08.05, 11:22 dzięki, zaraz się urwę i zakupię co potrzeba:) Odpowiedz Link Zgłoś