Dodaj do ulubionych

Rybie fochy...

29.08.05, 18:42
Mam taki problem: moja Rybka ostatnimi czasy ciagle ma jakies fochy!,cobym
nie powiedzial to zaraz spotykam sie z krytyka!czyta miedzy wierszami i musze
bardzo uwazac zanim cos powiem.
Doszlo nawet do tego,ze przestala spelniac moje zyczenia!
Co robic?-prosze o porady;)

P.S
do zorientowanych

Tak!-jestesmy dobrzy...
Obserwuj wątek
    • rybbbka4 Re: Rybie fochy... 29.08.05, 18:49
      Nie chciałam tu wcale wchodzić na ten lekko krytykujący jakąś rybe wątek, ale
      bardzo mnie pewna sprawa intryguje i nie mogłam się oprzeć... Otóż jak bardzo
      dobrzy i skąd taka pewność?? i jeszcze mam takie pytanie skąd ty Oralku masz
      swoją Rybę?? (bardzo mi się to nie podoba)
      • oralbee Re: Rybie fochy... 29.08.05, 18:52
        Haha!-wiedzialem,ze uzyta przyneta zadziala;)

A jesli chcesz wiedziec jak dobrzy to nie pozostaje ci nic tylko schwytac
        takiego osobnika i samej sie przekonac;)
        • rybbbka4 Re: Rybie fochy... 29.08.05, 19:00
          Wcale nie zadziałała, weszłam tu troszkę przypadkowo. Ja nigdy nie chwytam
          pierwsza, co najwyżej mogę trochę pokusic...
          • oralbee Re: Rybie fochy... 29.08.05, 19:01
            Przypadki to chodza po ludziach a nie po rybach...

Kuszenie w moim obecnym stanie moze zle sie skonczyc...:)
            • rybbbka4 Re: Rybie fochy... 29.08.05, 19:09
              Po rybach też chodzą:) inaczej by mnie tu nie było przecież:) a w jakim stanie
              mój drogi?? ja o niczym nie wiem....
    • oralbee Re: Rybie fochy... 29.08.05, 19:09
      Czasami i goracy jestem...
      Widzisz!-z dnia na dzien dowiadujesz sie wiecej!-przynajmiej bedziesz wiedziala
      czego sie spodziewac...;)
      • mamba30 Re: Rybie fochy... 29.08.05, 19:09
        cześć Zboku :)))
        • oralbee Re: Rybie fochy... 29.08.05, 19:11
          mamba30 napisała:

> cześć Zboku :)))

Cze,cze! ale dlaczego zboku?-mozna przywitac sie zprzodu;)
          • mamba30 Re: Rybie fochy... 29.08.05, 19:13
            nie jarzę dzisiaj, chłop mi musi tłumaczyć z polskiego na polski :)) co tam
            słychować w szerokim świecie??
            • oralbee Re: Rybie fochy... 29.08.05, 19:16
              mamba30 napisała:

> nie jarzę dzisiaj, chłop mi musi tłumaczyć z polskiego na polski :)) co tam
              > słychować w szerokim świecie??

Luzik!-zyc nie umierac!
              Nawet w pracy myslalem troche na twoj temat!tzn.jak tam Twoje nerwy przed?
              • mamba30 Re: Rybie fochy... 29.08.05, 19:17
                nerwa z racji ślubu nie mam... pobalowałam w weekend, byli u nas koledzy Pytona
                z pracy. Jeden został na noc i niedziela była kolejnym dniem bibki :))) Jestem
                niewyspana, boli mnie szyja i dlatego nie trybię za bardzo :)) A co u Ciebie?
                • oralbee Re: Rybie fochy... 29.08.05, 19:21
                  Ja weekend spedzilem z bracholem i tez troche mnie bolala glowa;)
                  Pozatym nuda w pracy;) i do tego fajna pogoda!-ciezko wysiedziec w biurze!!!
                  Mam przeczucie ostatnio,ze cos zrobie dziwnego?-chyba sobie zaszaleje jakos!?

Dostalem @ od Magdy - farciara ma 4 tyg urlopu!!!
                  • mamba30 Re: Rybie fochy... 29.08.05, 19:23
                    niom, najpierw do Polski przylatuje, a potem po Rzymie się będzie szlajać :)) A
                    jak sprawy w pracy??
                    • oralbee Re: Rybie fochy... 29.08.05, 19:25
                      mamba30 napisała:

> niom, najpierw do Polski przylatuje, a potem po Rzymie się będzie szlajać :))
                      A
                      >
                      > jak sprawy w pracy??

Juz koncze oblaskawiac;)-wszystko wskazuje na to,ze bedzie oki;)!
                      -ja to jestem gosc!-sprzedam lod Eskimosom...
                      • mamba30 Re: Rybie fochy... 29.08.05, 19:27
                        robisz biznesa swojego życia??? :)
                        • oralbee Re: Rybie fochy... 29.08.05, 19:29
                          mamba30 napisała:

> robisz biznesa swojego życia??? :)

Na to jeszcze przyjdzie czas!
                          Moze nawet w polsce,bo nadal mam nakret na powrot!
                          • mamba30 Re: Rybie fochy... 29.08.05, 19:31
                            to się nie zastanawiaj, tylko zawijaj na ojczyzny łono :))) ino gibko, bo Rybka
                            cierpliwość straci :))
                            • oralbee Re: Rybie fochy... 29.08.05, 19:35
                              mamba30 napisała:

> to się nie zastanawiaj, tylko zawijaj na ojczyzny łono :))) ino gibko, bo
                              Rybka
                              >
                              > cierpliwość straci :))

W sieci ja tam wez!i przytrzymaj dla mnie;)))
                              • rybbbka4 Re: Rybie fochy... 29.08.05, 19:38
                                A co to za knucie?? Mamba jest po mojej stronie i na pewno nie wyda mnie na
                                pastwę maniaka seksu oralnego..., prawda Mambusiu??
                                • oralbee Re: Rybie fochy... 29.08.05, 19:39
                                  rybbbka4 napisała:

> A co to za knucie?? Mamba jest po mojej stronie i na pewno nie wyda mnie na
                                  > pastwę maniaka seksu oralnego..., prawda Mambusiu??

Pamietaj,ze ja zawsze najpierw mysle o kobiecie;)juz Ci to tlumaczylem ostatnio!
                                  A Mamba zrobi jak jej serce podyktuje;)))
                                  • rybbbka4 Re: Rybie fochy... 29.08.05, 19:42
                                    Tłumaczyłeś mi i mogę się założyć że jak to czytałeś to sam się z tego śmiałeś:)
                                    Ja jestem zbyt niedoświadczona dla ciebie....
                                    • mamba30 Re: Rybie fochy... 29.08.05, 19:44
                                      Rybka, dawaj fotę, pókim dobra :)))
                                      • oralbee Re: Rybie fochy... 29.08.05, 19:46
                                        mamba30 napisała:

> Rybka, dawaj fotę, pókim dobra :)))

Rybka,dawaj fote,pokim dobry:))))
                                        • rybbbka4 Re: Rybie fochy... 29.08.05, 19:48
                                          Rybka ma nowy komputer i stary skaner i jak mam niby to połączyć? Ładna jestem,
                                          dałabym ale niby jak??
                                          • oralbee Re: Rybie fochy... 29.08.05, 19:49
                                            rybbbka4 napisała:

> Rybka ma nowy komputer i stary skaner i jak mam niby to połączyć? Ładna
                                            jestem,
                                            >
                                            > dałabym ale niby jak??

Dla chcacego nic trudnego!
                                            • mamba30 Re: Rybie fochy... 29.08.05, 19:49
                                              też tak myślę, więc niech nie robi scen, tylko wysyła :))
                                            • rybbbka4 Re: Rybie fochy... 29.08.05, 19:51
                                              Naprawdę to kłopot, bo ten skaner nie dość że nie umiem obsługiwać to jeszcze
                                              mam w inny mieszkaniu. Może listem wyślę??:))))))
                                              • mamba30 Re: Rybie fochy... 29.08.05, 19:52
                                                miałaś już kilka dni na ogarnięcie skanera, kompa i maila.... nie odrobiłaś
                                                pracy domowej, więc masz kreskę :))
                                                • rybbbka4 Re: Rybie fochy... 29.08.05, 19:54
                                                  Ale nie wydasz mnie Oralowi??
                                                  • oralbee Re: Rybie fochy... 29.08.05, 19:55
                                                    rybbbka4 napisała:

> Ale nie wydasz mnie Oralowi??

Nie! Obiecuje!
                                                  • rybbbka4 Re: Rybie fochy... 29.08.05, 19:57
                                                    Tak?? a komu mnie wydasz??
                                                  • oralbee Re: Rybie fochy... 29.08.05, 19:58
                                                    rybbbka4 napisała:

> Tak?? a komu mnie wydasz??

Nikomu! zachowam dla siebie! obiecuje niooooO!
                                                  • rybbbka4 Re: Rybie fochy... 29.08.05, 20:01
                                                    I co będziesz ze mną robił?
                                                  • mamba30 Re: Rybie fochy... 29.08.05, 19:58
                                                    tylko Pytonowi, siedzi za moimi plecami :)
                                                  • oralbee Re: Rybie fochy... 29.08.05, 20:00
                                                    mamba30 napisała:

> tylko Pytonowi, siedzi za moimi plecami :)

O! to bde musial zagaic do Pytona;)
                                                  • mamba30 Re: Rybie fochy... 29.08.05, 20:00
                                                    nie pozwalam :)))
                                                  • oralbee Re: Rybie fochy... 29.08.05, 20:02
                                                    mamba30 napisała:

> nie pozwalam :)))

Pogadamy przy browarku;)
                                                  • mamba30 Re: Rybie fochy... 29.08.05, 20:03
                                                    oralbee napisał:

> mamba30 napisała:
                                                    >
                                                    > > nie pozwalam :)))
                                                    >
                                                    > Pogadamy przy browarku;)

przy jakim browarku??? przeca Ty siedzisz tam, gdzie psy dup.ami szczekają :)))
                                                  • oralbee Re: Rybie fochy... 29.08.05, 20:04
                                                    Przy wirtualnym!!!!-a dokonczymy w realu jak wpadne do Wawki.
                                                  • mamba30 Re: Rybie fochy... 29.08.05, 20:06
                                                    oki, oki, 3mam Cię za słowo :)))
                                                  • mamba30 Re: Rybie fochy... 29.08.05, 19:57
                                                    nie, nie wydam. Jak sama zechcesz, to i Jemu wyslesz
                                              • oralbee Re: Rybie fochy... 29.08.05, 19:53
                                                rybbbka4 napisała:

> Naprawdę to kłopot, bo ten skaner nie dość że nie umiem obsługiwać to jeszcze
                                                > mam w inny mieszkaniu. Może listem wyślę??:))))))

Ale napewno masz jakies zdjecie na swojej skrzynce;))wiec wysylaj!
                                                • rybbbka4 Re: Rybie fochy... 29.08.05, 19:58
                                                  No przysięgam że nie mam nigdy nikomu nie wysyłałam. A ty na pewno masz więc
                                                  czekam.
                                                  • oralbee Re: Rybie fochy... 29.08.05, 19:59
                                                    rybbbka4 napisała:

> No przysięgam że nie mam nigdy nikomu nie wysyłałam. A ty na pewno masz więc
                                                    > czekam.

ja prosilem pierwszy!!!-pozatym ja nie mam swoich!jestem malo fotogeniczny;)
                                                  • rybbbka4 Re: Rybie fochy... 29.08.05, 20:02
                                                    No to mi napisz jak mam to zrobić?
                                                  • oralbee Re: Rybie fochy... 29.08.05, 20:04
                                                    rybbbka4 napisała:

> No to mi napisz jak mam to zrobić?

Wyslij siebie;)

postaraj sie Rybko i juz!Stan na glowie;)
                                                  • rybbbka4 Re: Rybie fochy... 29.08.05, 20:06
                                                    Ja się postaram, a ty mi nie wyślesz i mi będzie przykro...
                                                  • oralbee Re: Rybie fochy... 29.08.05, 20:07
                                                    rybbbka4 napisała:

> Ja się postaram, a ty mi nie wyślesz i mi będzie przykro...

Tez obiecuje!

pa!
                                                  • mamba30 Re: Rybie fochy... 29.08.05, 20:05
                                                    wejdż w pocztę, albo najlepiej najedź na mojego nick'a i kliknij, włączy się
                                                    poczta z moim adresem. Potem masz po prawej stronie opcję dodaj, kliknij, potem
                                                    przeglądaj, wejdź w to i wyszukaj plik, który chcesz dołączyć. Kliknuj w niego
                                                    i naciśnij potem dodaj do listy. Załącznik jest gotowy do wysłania z mailem.
                                                    Powodzenia i czekam :)
                                                  • rybbbka4 Re: Rybie fochy... 29.08.05, 20:08
                                                    Mambusiu, obiecuję że to zrobię. Ale jak mam umieścić zdjęcie w kompie? bo to z
                                                    tym mam największy problem
                                                  • mamba30 Re: Rybie fochy... 29.08.05, 20:08
                                                    a gdzie masz to zdjęcie??? W aparacie cyfrowym??
                                                  • rybbbka4 Re: Rybie fochy... 29.08.05, 20:11
                                                    Acha zapomniałam że w aparacie:) ale aparat mam w pracy to coś pokombinuję do
                                                    końca tygodnia:))) bo ja myślałam że to trzeba skanować:)
                                                  • mamba30 Re: Rybie fochy... 29.08.05, 20:23
                                                    jak masz w aparacie, to nie musisz skanować. Wystarczy, że podłączysz USB do
                                                    aparatu i kompa i zwalisz foty na twardziela :)
                                    • oralbee Re: Rybie fochy... 29.08.05, 19:46
                                      rybbbka4 napisała:

> Tłumaczyłeś mi i mogę się założyć że jak to czytałeś to sam się z tego
                                      śmiałeś:
                                      > )
                                      > Ja jestem zbyt niedoświadczona dla ciebie....

Bedziemy sie razem doswiadczac;))
                                      • rybbbka4 Re: Rybie fochy... 29.08.05, 19:49
                                        Oralku przecież z ciebie taki ogier że ja biedna nie nadążę...
                                        • oralbee Re: Rybie fochy... 29.08.05, 19:52
                                          rybbbka4 napisała:

> Oralku przecież z ciebie taki ogier że ja biedna nie nadążę...

Upijesz mnie przed i poradzisz sobie!
                                          • rybbbka4 Re: Rybie fochy... 29.08.05, 20:00
                                            ... ale, to że tak powiem.. mały pożytek będę wtedy z ciebie miała...
                                            • oralbee Re: Rybie fochy... 29.08.05, 20:02
                                              rybbbka4 napisała:

> ... ale, to że tak powiem.. mały pożytek będę wtedy z ciebie miała...

Na poczatek Ci wystarczy!
                                • mamba30 Re: Rybie fochy... 29.08.05, 19:40
                                  ja tam nie mam nic przeciwko Oralowi i oralowi :))))
                                  • oralbee ty to masz "jaja" Mamba!!!n/t 29.08.05, 19:41
                                    mamba30 napisała:

> ja tam nie mam nic przeciwko Oralowi i oralowi :))))
                                    • mamba30 Re: ty to masz "jaja" Mamba!!!n/t 29.08.05, 19:42
                                      dopiero teraz to zauważyłeś?? :)))
                                      • oralbee Re: ty to masz "jaja" Mamba!!!n/t 29.08.05, 19:43
                                        mamba30 napisała:

> dopiero teraz to zauważyłeś?? :)))

Tera zsie utwierdzilem;))
                                        • mamba30 Re: ty to masz "jaja" Mamba!!!n/t 29.08.05, 19:44
                                          lepiej późno, niż wcale :))
                                          • oralbee Re: ty to masz "jaja" Mamba!!!n/t 29.08.05, 19:45
                                            mamba30 napisała:

> lepiej późno, niż wcale :))

Aaaa! mialem pytac!!
                                            -czym jedziecie do slubu??-dobrze mysle,ze motorkiem??
                                            • mamba30 Re: ty to masz "jaja" Mamba!!!n/t 29.08.05, 19:48
                                              nie, Pyton nie ma nic wspólnego z motorkami :)) jedziemy po prostu swoim
                                              własnym autkiem :))
                                              • oralbee Re: ty to masz "jaja" Mamba!!!n/t 29.08.05, 19:50
                                                mamba30 napisała:

> nie, Pyton nie ma nic wspólnego z motorkami :)) jedziemy po prostu swoim
                                                > własnym autkiem :))

A ja myslalem,ze Wy razem maniakami komarow w zebach jestescie!!!-i dlatego
                                                bedzie to taki prawdziwy slub motodiablow;)
                                                • mamba30 Re: ty to masz "jaja" Mamba!!!n/t 29.08.05, 19:52
                                                  ja i owszem, ale z exem... a teraz nie chcę tego nawet wspominać. Nie na kilka
                                                  dni przed ślubem z Pytonem :)
                                                  • oralbee Re: ty to masz "jaja" Mamba!!!n/t 29.08.05, 19:54
                                                    Nioo!Lepiej nie!Na zyczenia jeszcze sie doczekasz!narazie bede milczal;))

A jedziecie gdzies na miesiac miodowy?
                                                  • mamba30 Re: ty to masz "jaja" Mamba!!!n/t 29.08.05, 19:58
                                                    nieee, my tak sobie skromnie w urzędzie papierek podpiszemy... a miodowe m-ce,
                                                    to cały czas mamy :)))
                                                  • oralbee Re: ty to masz "jaja" Mamba!!!n/t 29.08.05, 20:01
                                                    mamba30 napisała:

> nieee, my tak sobie skromnie w urzędzie papierek podpiszemy... a miodowe m-
                                                    ce,
                                                    > to cały czas mamy :)))

Jak Wam fajnie!-to stwierdzenie bardzo dobrze wam wrozy!!!-zycze aby trwalo
                                                    zawsze to miodowisko!!!
                                                  • mamba30 Re: ty to masz "jaja" Mamba!!!n/t 29.08.05, 20:02
                                                    oralbee napisał:

> Jak Wam fajnie!-to stwierdzenie bardzo dobrze wam wrozy!!!-zycze aby trwalo
                                                    > zawsze to miodowisko!!!

nie biorę innej możliwośći pod uwagę :)))
                              • mamba30 Re: Rybie fochy... 29.08.05, 19:38
                                postaram się, ale jak zacznie się miotać, bo się zniecierpliwi to już nie
                                będzie moja wina :))
                                • rybbbka4 Re: Rybie fochy... 29.08.05, 19:40
                                  .......Mambeczko......:""""(
                                • oralbee Re: Rybie fochy... 29.08.05, 19:40
                                  mamba30 napisała:

> postaram się, ale jak zacznie się miotać, bo się zniecierpliwi to już nie
                                  > będzie moja wina :))

To wtedy w leb!i sie uspokoi!
        • rybbbka4 Re: Rybie fochy... 29.08.05, 19:11
          A mnie Mambusia nie przywitała... :"""""(
          • oralbee Re: Rybie fochy... 29.08.05, 19:13
            rybbbka4 napisała:

> A mnie Mambusia nie przywitała... :"""""(

Bo widzisz,ze ona jakos zboku dzisiaj przyszla i napewno cie nie widziala!!
          • mamba30 Re: Rybie fochy... 29.08.05, 19:13
            Cześć Zboczko :))))
            • rybbbka4 Re: Rybie fochy... 29.08.05, 19:17
              Cześć Mambusiu:) dawno cię tu nie było, tęskniliśmy. Ja nie jestem w tych
              sprawach jakoś szczególnie odbiegająca od normy, więc rozumiem że to zboczko to
              przez Orala??
              • mamba30 Re: Rybie fochy... 29.08.05, 19:19
                bardzo dobrze rozumujesz :))) co z tym zdjęciem, miałam dostać i kiszka???
                • rybbbka4 Re: Rybie fochy... 29.08.05, 19:22
                  Teraz niechciałam ci zawracać głowy drobnostkami, twoj wielki dzień się
                  zbliża:) jesteś tu bardzo sławna, wszyscy o tobie mówią i piszą...:) dużo
                  jeszcze wam zostało przygotowań??
                  • mamba30 Re: Rybie fochy... 29.08.05, 19:24
                    popularność mnie męczy???? autografów nie planowałam rozdawać :)) co do
                    wielkiego dnia, to będzie on skromny... ale szczęśliwy :)
                • oralbee Re: Rybie fochy... 29.08.05, 19:22
                  mamba30 napisała:

> bardzo dobrze rozumujesz :))) co z tym zdjęciem, miałam dostać i kiszka???

Mi tez obiecala! i kicha!
                  • mamba30 Re: Rybie fochy... 29.08.05, 19:25
                    jak obiecała, to niech sle. Rybka, melduj się na @
                  • rybbbka4 Re: Rybie fochy... 29.08.05, 19:26
                    Tobie nie obiecałam!!! nawet nigdy nie prosiłeś... co, jak sobie właśnie
                    uświadomiłam jest bardzo znaczące...:(
                    • oralbee Re: Rybie fochy... 29.08.05, 19:31
                      rybbbka4 napisała:

> Tobie nie obiecałam!!! nawet nigdy nie prosiłeś... co, jak sobie właśnie
                      > uświadomiłam jest bardzo znaczące...:(

Bo dla mnie Rybenko wyglad jest sprawa drugorzedna!-liczy sie wnetrze!!

Dzis mialem zagaic;)))
                      • rybbbka4 Re: Rybie fochy... 29.08.05, 19:36
                        Oralku, ja już cię trochę rozgryzłam i wcale dla ciebie wygląd nie jest sprawą
                        drugorzędna..:) przyznaj się:)
                        • oralbee Re: Rybie fochy... 29.08.05, 19:38
                          rybbbka4 napisała:

> Oralku, ja już cię trochę rozgryzłam i wcale dla ciebie wygląd nie jest
                          sprawą
                          > drugorzędna..:) przyznaj się:)

Alez nie masz racji!Owszem pewna estetyka musi byc zachowana.
                          • rybbbka4 Re: Rybie fochy... 29.08.05, 19:46
                            A ta estetyka to co?? duże usta (we wiadomym celu), duży biust (również we
                            wiadomym celu), krągła pupcia ..... No naprawdę mało wymagający jesteś.
                            • oralbee Re: Rybie fochy... 29.08.05, 19:48
                              rybbbka4 napisała:

> A ta estetyka to co?? duże usta (we wiadomym celu), duży biust (również we
                              > wiadomym celu), krągła pupcia ..... No naprawdę mało wymagający jesteś.

i tu cie zmartwie!-cycki lubie takie w lapki aby sie miescily!a wary obciagary
                              (czyt.Pamela A.) jakos wydaja mi sie zbyt q...skie!
                              • rybbbka4 Re: Rybie fochy... 29.08.05, 20:05
                                A to mnie trochę zmartwiłeś...
      • rybbbka4 Re: Rybie fochy... 29.08.05, 19:10
        Eee, reklamy kłamią:))) ty mi niedzielę już obiecałeś i co? na jakichś łonach
        wylądowałeś a ja cierpiałam...;(
        • oralbee Re: Rybie fochy... 29.08.05, 19:12
          rybbbka4 napisała:

> Eee, reklamy kłamią:))) ty mi niedzielę już obiecałeś i co? na jakichś łonach
          > wylądowałeś a ja cierpiałam...;(

Nad jeziorem bylem,lowilem...
          • rybbbka4 Re: Rybie fochy... 29.08.05, 19:19
            A to ja nie wątpię że ty łowiłeś. I co żeś złowił mój drogi??
            • oralbee Re: Rybie fochy... 29.08.05, 19:22
              rybbbka4 napisała:

> A to ja nie wątpię że ty łowiłeś. I co żeś złowił mój drogi??

ZABE!!!-calowalem,calowalem ale w ksiezniczke sie nie zamienila!Tylko syfu na
              gebie dostalem;)))
              • rybbbka4 Re: Rybie fochy... 29.08.05, 19:24
                Może trzeba było pochuchać??:)))) Taki duży chłopczyk już jesteś i nie wiesz że
                to nie żaby trzeba łowić??
                • oralbee Re: Rybie fochy... 29.08.05, 19:26
                  rybbbka4 napisała:

> Może trzeba było pochuchać??:)))) Taki duży chłopczyk już jesteś i nie wiesz
                  że
                  >
                  > to nie żaby trzeba łowić??

Nie chuchalem bo by mi zeby policzyla!!!-i dzis czym bym jadl migdaly?-swoja
                  droga zapomnialem kupic:((
                  • rybbbka4 Re: Rybie fochy... 29.08.05, 19:32
                    Nie dość że żaba to jeszcze agresywna... Ale nie przejmuj się niepowodzeniem,
                    następnym razem może się uda:)
                    • oralbee Re: Rybie fochy... 29.08.05, 19:37
                      Niepowodzenia dodaja mi skrzydel!staje sie silniejszy!-haha co ja pierdyle
                      dzisiaj?
                      • rybbbka4 Re: Rybie fochy... 29.08.05, 19:39
                        Oj chyba przygrzało cię słonko na tej niedzielnej trawce...
                        • oralbee Re: Rybie fochy... 29.08.05, 19:41
                          rybbbka4 napisała:

> Oj chyba przygrzało cię słonko na tej niedzielnej trawce...

rybko ja to wszystko dla Ciebie!
    • oralbee Re: Rybie fochy... 29.08.05, 20:07
      Ide biegac dziewoje!!!!- Wy plotkujcie sobie dalej!
      Tak sie zagadalem z wami,ze zapomnialem!-a zazwyczaj 19 to moja godzina!!!

Trzymta sie!

A Ryba niech sle foty!-bo tylek spiore!
      • mamba30 Re: Rybie fochy... 29.08.05, 20:08
        Ty też się trzymaj :))

Nie masz jeszcze konta? Zarejestruj się

Nakarm Pajacyka