pewien_chlopak 30.08.05, 15:34 img360.imageshack.us/my.php?image=ang8ty.jpg Co o niej sądzicie? Ona sama uważa ze jest piękna (do skromnych nie należy...), ja mam trochę odmienne zdanie... Pozdrawiam Odpowiedz Link Zgłoś Obserwuj wątek Podgląd Opublikuj
czarnooka25 Re: FOTO-Co o niej sądzicie?? 30.08.05, 15:38 Może jest piękna, ale zdjęcie fatalnie zrobione Odpowiedz Link Zgłoś
kohol Re: FOTO-Co o niej sądzicie?? 30.08.05, 15:41 Kiepskie zdjęcie. Możliwe, że jest piękna. Odpowiedz Link Zgłoś
c.eastwood Re: FOTO-Co o niej sądzicie?? 30.08.05, 15:43 daj pan spokój niesmak pozostał :) Odpowiedz Link Zgłoś
se6ast1an Re: FOTO-Co o niej sądzicie?? 30.08.05, 16:42 Nawet ma słabym zdjęciu widać, iż dziewcze bardzo urodziwe, aż dziwne, że autorem watku jest "pewien_chlopak", a nie "pewna_zazdrosna_dziewczyna". Odpowiedz Link Zgłoś
salamandra75 Re: FOTO-Co o niej sądzicie?? 30.08.05, 18:31 Twarz jakich wiele czyli pospolita. Nic szczegolnego w niej nie widze. Odpowiedz Link Zgłoś
nero_19 o0 30.08.05, 19:48 1)Brak ust 2)blada 3)beznadziejnie ubrana 4)male oczy 5)chyba rzadki wlosy o0 o0 Odpowiedz Link Zgłoś
madzia1984 Re: FOTO-Co o niej sądzicie?? 30.08.05, 20:32 moim zdaniem taka sobie Odpowiedz Link Zgłoś
atke Re: FOTO-Co o niej sądzicie?? 30.08.05, 20:49 moim zdaniem od przeciętnej do brzydkiej raczej brzydka w sumie nic szczególnego. Odpowiedz Link Zgłoś
mis_fozzie Re: FOTO-Co o niej sądzicie?? 30.08.05, 20:57 Z łóżka bym nie wyrzucil :-D A tak na powaznie: nie to piekne co wszyscy mowia ale to co sie komu podoba. Mi sie nie podoba. Odpowiedz Link Zgłoś
marouder Prawde? 30.08.05, 21:07 No coz, w moich czasach mowiono na takie, ze jest piekna, jak noc listopadowa:) pewien_chlopak napisał: > img360.imageshack.us/my.php?image=ang8ty.jpg > Co o niej sądzicie? Ona sama uważa ze jest piękna (do skromnych nie > należy...), ja mam trochę odmienne zdanie... Pozdrawiam Odpowiedz Link Zgłoś
katrin27 Re: FOTO-Co o niej sądzicie?? 30.08.05, 21:14 jest przecietna. ot, dziewczyna z sasiedztwa. moze tez byc tak ze na zdjeciach gorzej wychodzi niz rzeczywiscie wyglada. Odpowiedz Link Zgłoś
kaarinka Trochę z innej beczki 30.08.05, 22:53 A ona wie, że poddałeś jej zdjęcie osądowi innych...? Odpowiedz Link Zgłoś
asiulka81 Jaka beznadzieja!!! 30.08.05, 22:52 Jakbym tak wygladala to bym sie pociela! Na serio!Ale on jest masakrycznie szpetna! Odpowiedz Link Zgłoś
reniatoja Re: Jaka beznadzieja!!! 31.08.05, 13:29 Nie pozostaje w tej sytaucji nic, jak tylko prosic Cie Asiulku o udostepnienie swojej pieknej buzi do osadu forumowego. Z przyjemnoscia spojrze na jakas piekna twarz. Aczkolwiek nie wierze w spelnienie mojej prosby... Odpowiedz Link Zgłoś
mandana Re: FOTO-Co o niej sądzicie?? 31.08.05, 01:41 au, au, au. szara, biedna myszka :( Odpowiedz Link Zgłoś
ania_bee Re: FOTO-Co o niej sądzicie?? 31.08.05, 07:26 Zdjęcie kiepskie, więc trudno powiedzieć coś o osobie, ale brzydka raczej nie jest. Odpowiedz Link Zgłoś
landrynka8 Re: FOTO-Co o niej sądzicie?? 31.08.05, 08:55 Taka sobie. Przecietna, ani ładna ani brzydka. Odpowiedz Link Zgłoś
dzikoozka Chamstwo 31.08.05, 08:59 To skandaliczne, że ktoś podaje w necie i poddaje osądowi cudze zdjęcie. Po prostu wredne chamstwo. Odpowiedz Link Zgłoś
sharleena Re: Chamstwo 31.08.05, 09:15 całkowity brak warg + tandetna szminka = okropność niewielkie piersi zmaltretowane push-upem w celu wywołania (normalnie nieobecnego) efektu rowka = wioseczka na podlasiu. to skandaliczne, że ktoś poddaje osądowi tak kiepskie zdjęcie. a może to sama sfotografowana chciała zasiegnąć opinii - można i tak. teraz ma. Odpowiedz Link Zgłoś
bolek_rz Re: Chamstwo 31.08.05, 09:36 A ja sie zastanawiam czy wystawienie cudzego zdjecia na forum publicznym nie jest jakims naruszeniem prawa:) Ps. Dziewczyna przecietna. "Przebaczenie jest najtrudniejszą miłością" Odpowiedz Link Zgłoś
pierozek_monika Re: Chamstwo 31.08.05, 09:43 jeśli to zdjęcie jest (prawdopodobnie przez nią) już opublikowane w sieci, to o jakim łamaniu prawa mówimy? Przecież to jest tylko linkowanie już istniejącego zdjęcia. Odpowiedz Link Zgłoś
bolek_rz Re: Chamstwo 31.08.05, 09:48 No tak, ale czy ona opublikowala to zdjecie tego tak naprawde nie wiemy. Wiekszosc ją tu bardzo skrytykowała ja zreszta tez zachwycony nie bylem tym zdjęciem... A czy Wy odwazylibyście sie dać gdzieś swoje zdjęcie pod osąd innych??? "Przebaczenie jest najtrudniejszą miłoscią" Odpowiedz Link Zgłoś
pierozek_monika Re: Chamstwo 31.08.05, 09:54 jeśli ktoś bez jej zgody opublikował to zdjęcie, to oczywiście jest to na bakier z prawem, ale samo linkowanie nie łamie prawa. A jeśli chodzi o odwagę - wiele osób bierze udział w takich zabawach i publikuje swoje zdjęcia do oceny. Ja nie chciałabym być tak zmiażdżona :) Odpowiedz Link Zgłoś
undyna Re: Chamstwo 31.08.05, 09:56 a kto by chciał, a zdrugiej strony, to ciekawe co inni, obcy powiedzą o twoim zdięciu, oczywiście trzeba mieć masę dystansu, żeby nie popaść w ciężkie kompleksy, bo wiadomo, że część skrytykuje jak nic:) Odpowiedz Link Zgłoś
sharleena Re: Chamstwo 31.08.05, 09:55 błagam, bolku, chciałabym ocenić twoje zdjęcie. w zamian upublicznie swój wizerunek. co ty na to, bolku praworządny acz strachliwy? Odpowiedz Link Zgłoś
bolek_rz Re: Chamstwo 31.08.05, 09:59 Chcesz mnie ocenic droga kolezanko??? Nie ma sprawy. www.slaweq1980.sympatia.pl Wejdz i ocen, mozesz nawet napisac tutaj, krytyki sie nie boje :) W zamian licze ze Ty pokazesz siebie, nie musi byc publicznie, moze byc na maila... Pozdrawiam... "przebaczenie jest najtrudniejsza miłoscią" Odpowiedz Link Zgłoś
sharleena Re: Chamstwo 31.08.05, 10:22 bardzo jestes bolku (sławku?) sympatyczny i przystojniak z ciebie (według moich standardów) jestem mile zaskoczona. ino te okulary mógłbys zdjąć z czoła. to w złym guście:)) pozdrawiam s. też ryby. Odpowiedz Link Zgłoś
bolek_rz Re: Chamstwo 31.08.05, 10:29 Dziekuje bardzo za miłe słowa. Tak Sławek mam na imie. A jesli chodzi o okulary to akurat wtedy kiedy bylo robione to zdjecie, musiały być w tym miejscu... ale nie pytaj dlaczego :)))) Pozdrawiam, rybki sa fajne :) "Przebaczenie jest najtrudniejszą miłością" Odpowiedz Link Zgłoś
alyy bolek 31.08.05, 10:34 hohohoho:) w moim typie:) bolek, oczywiście, bo to dziewczę z początku wątku - jest milion ładniejszych... Odpowiedz Link Zgłoś
bolek_rz Re: Chamstwo 31.08.05, 13:22 Oj kolezanka nie wywiązuje sie z danej obietnicy :))) Odpowiedz Link Zgłoś
undyna Re: FOTO-Co o niej sądzicie?? 31.08.05, 09:50 przeciętna, ale po co Ci to? Odpowiedz Link Zgłoś
justyska299 Re: FOTO-Co o niej sądzicie?? 31.08.05, 14:09 coz...lepiej niech zlikwiduje te zdjecie..byc moze ma cos w sobie ale napewno nie urode Odpowiedz Link Zgłoś
mama_julci22 Re: FOTO-Co o niej sądzicie?? 31.08.05, 14:37 No no 'Sławku' az musiałam sie dopisac:)))) No i mi sie nawet gwizdneło przed kompem;))))) pozdrówki Odpowiedz Link Zgłoś
iberia29 Re: FOTO-Co o niej sądzicie?? 31.08.05, 14:48 w skali 1-10 co najwyzej 5. Odpowiedz Link Zgłoś
parendi Re: FOTO-Co o niej sądzicie?? 31.08.05, 16:52 mimo ,że zdjęcie jest do bani, ona nie jest piękna. Posle Ci moje zdjęcie to zobaczysz pieknośc;DDD Odpowiedz Link Zgłoś
iberia29 Re: FOTO-Co o niej sądzicie?? 01.09.05, 10:18 to moze swoja fotke poslij autorowi watku a nie mnie ;-) Odpowiedz Link Zgłoś
aniawx Re: FOTO-Co o niej sądzicie?? 31.08.05, 18:01 nich będzie nawet największą brzydotą i niech mówi że piękna, ale takiego kolegi to bym nie chciała jak TY. Sam ją zaklasyfikuj do swojej odpowiedniej półki a nie pytaj ludzi na forum!!!!!!!!! Odpowiedz Link Zgłoś
se6ast1an Zgadzam się w 100% 31.08.05, 19:00 I nie ważne, czy sama umieściła to zdjęcie (może jako jedno z wielu), czy Ty je tam umieściłeś. Zazdroscisz jej czegoś? Dala Ci kosza? Takie zachowanie jest żenujace i bardzo nieładnie świadczy nie tylko o autorze wątku, ale również o wszystkich paniach, które przyszły sie tu dowartościować. Odpowiedz Link Zgłoś
bolek_rz Re: Zgadzam się w 100% 31.08.05, 20:14 dziekuje za mile slowa ale male to pocieszenie dla mnie :((( Odpowiedz Link Zgłoś
wilk11 do Slawka - Bolka 31.08.05, 22:06 Zdjęcie fajnie wykonane, dużo rzeczy się tam na nim dzieje... A w okularach odbijają się jakieś nogi... damskie? Odpowiedz Link Zgłoś
bolek_rz Re: do Slawka - Bolka 31.08.05, 22:15 Zdjecie robiłem sam i jest to moje odbicie w luserku w aucie :) a nogi... zobacz dokładnie to zobaczysz czyje to... :)) "Błąd jest przywilejem filozofów, tylko głupcy się nie mylą" Odpowiedz Link Zgłoś
salamandra75 Re: do Slawka - Bolka 31.08.05, 23:53 Masz cholernie seksowne usta. Jak tak na nie patrze to mialabym ochote .... lepiej pomine to milczeniem. :) Odpowiedz Link Zgłoś
se6ast1an Bolek chyba tez chce być słodki ;) 01.09.05, 02:13 Aż się podszywa. Mam nadzieję, że przez pomyłkę ;) Odpowiedz Link Zgłoś
bolek_rz Re: Bolek chyba tez chce być słodki ;) 01.09.05, 07:36 Kto sie podszywa?? Odpowiedz Link Zgłoś
scayla Re: Bolek chyba tez chce być słodki ;) 01.09.05, 08:05 czemu male pocieszenie? Odpowiedz Link Zgłoś
chicarica Re: Bolek chyba tez chce być słodki ;) 01.09.05, 08:09 Bolek to klasyczny wielonickowiec. Rąbnął się i zapomniał się przelogować. A umieszczanie czyichś zdjęć na forum bez jego zgody uważam za szczyt chamstwa, zresztą to może być nawet niezgodne z prawem. Odpowiedz Link Zgłoś
bolek_rz Re: Bolek chyba tez chce być słodki ;) 01.09.05, 08:13 hahaha, ale mnie rozbawiłas dziewczynko. Jakies kompleksy mamy??? Akurat takim osobom jak Ty nie musze nic udowadniać a innym moge dac dowód ze to moja stronka:) "Błąd jest przywilejem filozofów, tylko głupcy sie nie mylą" Odpowiedz Link Zgłoś
bolek_rz Re: Bolek chyba tez chce być słodki ;) 01.09.05, 08:10 To nie temat na forum :) Napisze Ci prv:) Odpowiedz Link Zgłoś