szary.eminent 31.08.05, 20:08 Pod naciskiem spoleczenstwa forumowego (jego czesci) zmienilem nika! Zainteresowani wiedza o kogo chodzi!a jak nie to zrobimy zawody! -nagroda to niespodziewajka... Odpowiedz Link Zgłoś Obserwuj wątek Podgląd Opublikuj
szary.eminent Re: Info. 31.08.05, 20:12 rybbbka4 napisała: > Marny ten twój nowy nick Oralku:)) A gdzie Ty rybko bylas? i chyba mnie z kims mylisz!;) Odpowiedz Link Zgłoś
rybbbka4 Re: Info. 31.08.05, 20:15 Rybka była w pracy, ale kątem oka widziała jak tu podrywałeś co niektóre panie..:( jak chcesz to możemy założyć że się mylę:))) Odpowiedz Link Zgłoś
szary.eminent Re: Info. 31.08.05, 20:17 rybbbka4 napisała: > Rybka była w pracy, ale kątem oka widziała jak tu podrywałeś co niektóre > panie..:( jak chcesz to możemy założyć że się mylę:))) to fajnie pracowalas!!!! Ja jutro mam taki luzzz,ze hej!-wszystkie duny z biura jada na jakies szkolenie!-i ja zostaje sam!-bede sie nudzil na forum;) Odpowiedz Link Zgłoś
mandana Re: Info. 31.08.05, 20:13 znowu cos dla wtajemniczonych, boze ile tu tajemnic:)) Odpowiedz Link Zgłoś
szary.eminent Re: Info. 31.08.05, 20:15 mandana napisała: > znowu cos dla wtajemniczonych, boze ile tu tajemnic:)) Po interwencji rybki to juz nie jest tajemnica:( a miala byc zabawa... Odpowiedz Link Zgłoś
mandana Re: Info. 31.08.05, 20:16 ok, to ja udam, ze nie wiem o kogo chodzi ( bo i tak nie wiem) :) Odpowiedz Link Zgłoś
szary.eminent Re: Info. 31.08.05, 20:17 mandana napisała: > ok, to ja udam, ze nie wiem o kogo chodzi ( bo i tak nie wiem) > :) to udaj i wez udzial w konkursie!!-moze cos wygrasz! Odpowiedz Link Zgłoś
mandana Re: Info. 31.08.05, 20:18 a co moge wygrac???!! ponece sie tylko jak bede wiedziec jaka nagroda:)) Odpowiedz Link Zgłoś
szary.eminent Re: Info. 31.08.05, 20:19 mandana napisała: > a co moge wygrac???!! ponece sie tylko jak bede wiedziec jaka nagroda:)) Niespodzianka!!!!ma byc!-jeszcze nie wymyslilem jaka! Odpowiedz Link Zgłoś
szary.eminent Re: Info. 31.08.05, 20:19 rybbbka4 napisała: > Marny ten twój nowy nick Oralku:)) P.S Rybo!-a dlaczego marny?-nie podoba ci sie? Odpowiedz Link Zgłoś
rybbbka4 Re: Info. 31.08.05, 20:20 Poprzedni o wiele bardziej mi się podobał:)) taki rzeczowy:) Rybka nie chciała zepsuć zabawy..:( ale jak już niechcący zepsułam to chyba powinnam coś wygrać??? Odpowiedz Link Zgłoś
mandana Re: Info. 31.08.05, 20:22 to zglosze sie do konkursu jak nagrode wymyslisz:)) Odpowiedz Link Zgłoś
szary.eminent Re: Info. 31.08.05, 20:24 rybbbka4 napisała: > Poprzedni o wiele bardziej mi się podobał:)) taki rzeczowy:) Rybka nie chciała > zepsuć zabawy..:( ale jak już niechcący zepsułam to chyba powinnam coś wygrać?? > ? Mnie tez poprzedni sie podobal (byl taki od serca) no,ale wywolywal kontrowersje...a,ze ja ugodowy czlowiek to sie przerodzilem! P.S a co bys chciala wygrac? Odpowiedz Link Zgłoś
rybbbka4 Re: Info. 31.08.05, 20:29 Od serca powiadasz?:)) mam nadzieję że jego przesłaniem nie była reklama szczoteczek:)) Jest sporo rzeczy które bym chciała..:) i żeby coś wybrać to muszę wiedzieć w czym:) czyli co masz do zaoferowania, bo wiesz nie chciałabym cię deprawować..:)) Odpowiedz Link Zgłoś
rybbbka4 Re: Info. 31.08.05, 20:37 To zależałoby od tego jak bardzo niekompletny byłby twój strój i czy na tę okazję zgoliłbyś wąsik?? Odpowiedz Link Zgłoś
szary.eminent Re: Info. 31.08.05, 20:44 rybbbka4 napisała: > To zależałoby od tego jak bardzo niekompletny byłby twój strój i czy na tę > okazję zgoliłbyś wąsik?? O niee!tylko nie wasik! Uciekaj na @ - nagroda czeka;) mialem wyslac siebie,ale sie rozmyslilem-dlatego masz pocztowke z mojego miasta;) Odpowiedz Link Zgłoś
rybbbka4 Re: Info. 31.08.05, 20:52 Nie wygląda na Pakistan...:))) Oral ty możesz kobiety na tę pocztówkę wyrywać:)) a mogę negocjować?? Odpowiedz Link Zgłoś
szary.eminent Re: Info. 31.08.05, 21:10 rybbbka4 napisała: > Nie wygląda na Pakistan...:))) Oral ty możesz kobiety na tę pocztówkę > wyrywać:)) a mogę negocjować?? ostatecznie mozesz!-ale ja ciezki przeciwnik do negocjacji;) Odpowiedz Link Zgłoś
rybbbka4 Re: Info. 31.08.05, 21:16 Dziękuję łaskawco. Otóz chciałam wynegocjować to żebyś wrócił do swojego normalnego nika, a nie jakiś cyrk tu robił i chciałabym zadać ci jedno pytanie na które odpowiesz prawdę. A za pocztóweczkę dziękuję:*) ślicznie tam u ciebie:) u mnie też są statki, ale troszkę badziewniejsze:) Odpowiedz Link Zgłoś
szary.eminent Re: Info. 31.08.05, 21:21 Z nikiem to pomysle jeszcze!moze jakis kompromis... A co do pytania to wal smialo!!!-ale jak mam odpowiedziec prawde to moze wyslij je na @,bo tak publicznie to... zalezy jakiego rodzaju to pytanie?;) Odpowiedz Link Zgłoś
szary.eminent Re: Info. 31.08.05, 21:45 rybbbka4 napisała: > Sprawdx @ to sie nameczylem... @@@@@ Odpowiedz Link Zgłoś
szary.eminent Re: Info. 31.08.05, 22:28 i tym sposobem wyjasnily sie moje dobre stosunki z femina;)... dobranoc Odpowiedz Link Zgłoś