kobieta_na_pasach 09.09.05, 11:50 nikt od rana mnie nie zapytal o sygnaturke. a tak liczylam... Odpowiedz Link Zgłoś Obserwuj wątek Podgląd Opublikuj
mmagi Re: jestem rozżalona.... 09.09.05, 11:50 znaczy ja miałam ale zapomniałąm.....co z ta słoniną? Odpowiedz Link Zgłoś
kobieta_na_pasach Re: jestem rozżalona.... 09.09.05, 11:53 mmagi napisała: > znaczy ja miałam ale zapomniałąm.....co z ta słoniną? pytasz z ciekawosci czy grzecznosci, a moze litosci? Odpowiedz Link Zgłoś
mmagi Re: jestem rozżalona.... 09.09.05, 11:54 sra.nie w banie.....naprawde miałam zapytac ale cos zaczełąm Ci odpisywac i sie rozmydliło:-)))) wiec??? Odpowiedz Link Zgłoś
aguszak Re: jestem rozżalona.... 09.09.05, 11:52 a co ma wspólnego człowiek w Tobie ze słoniną? (nie martw się mnie też o sygnaturkę nikt nigdy w życiu nie spytał ;) Odpowiedz Link Zgłoś
ticoqp Re: jestem rozżalona.... 09.09.05, 11:54 podobno sikorka moze zjeść tyle słoniny ile sama waży? moze ma sikorke? Odpowiedz Link Zgłoś
kobieta_na_pasach Re: jestem rozżalona.... 09.09.05, 11:56 ticoqp napisał: > podobno sikorka moze zjeść tyle słoniny ile sama waży? moze ma sikorke? sikorek w polsce latem nie ma. Odpowiedz Link Zgłoś
kobieta_na_pasach no to jak tak bardzo prosicie to odpowiadam 09.09.05, 11:58 to powiedziala Agnieszka Chylinska w wywiadzie, ktory dzisiaj przeczytalam. zastanawialam sie czy nie teskni za czasami kiedy w sklepach byla tylko slonina i ocet? bo chlapnela troche bez sensu. Odpowiedz Link Zgłoś
mmagi Re: no to jak tak bardzo prosicie to odpowiadam 09.09.05, 12:00 a moze jej jest głupio kupowac sloninę...taka gwiazda i słonina;-) Odpowiedz Link Zgłoś
kobieta_na_pasach Re: no to jak tak bardzo prosicie to odpowiadam 09.09.05, 12:02 mmagi napisała: > a moze jej jest głupio kupowac sloninę...taka gwiazda i słonina;-) a moze to jest tajemnica jej figury? dieta wysokotluszczowa. a moze ona mysli, ze polakow stac juz tylko na slonine, stad taki przyklad. Odpowiedz Link Zgłoś
mmagi Re: no to jak tak bardzo prosicie to odpowiadam 09.09.05, 12:04 lubie wedzona z posypka z czerwonej papryki,ale taka dobra to była tylko za komuny:((( Odpowiedz Link Zgłoś
kobieta_na_pasach Re: no to jak tak bardzo prosicie to odpowiadam 09.09.05, 12:07 mmagi napisała: > lubie wedzona z posypka z czerwonej papryki,ale taka dobra to była tylko za > komuny:((( przeciez ty dziecko komuny nie pamietasz. Odpowiedz Link Zgłoś
mmagi Re: no to jak tak bardzo prosicie to odpowiadam 09.09.05, 12:08 mamusia opowiadała;-) Odpowiedz Link Zgłoś
margie Re: jestem rozżalona.... 09.09.05, 12:29 ty kobieto cos niedowartosciowana jestes. Ciagle sie dopominasz o uwage.... Odpowiedz Link Zgłoś
kobieta_na_pasach Re: jestem rozżalona.... 09.09.05, 12:43 margie napisała: > ty kobieto cos niedowartosciowana jestes. Ciagle sie dopominasz o uwage.... ale nie o twoja na milosc boska! Odpowiedz Link Zgłoś
charlie_x Re: jestem rozżalona.... 09.09.05, 12:38 kobieta_na_pasach napisała: > nikt od rana mnie nie zapytal o sygnaturke. a tak liczylam... ________ ..witam ..8) to zapewne cytat,a Twoja motywacja przy jego - wyborze jest mi chyba znana i bliska.pozdrowiam. charlie_x Odpowiedz Link Zgłoś
charlie_x Re: Dziń Dybry Charlie :))) 09.09.05, 12:41 ...Witaj mambo..8)..co nowego u Ciebie? Odpowiedz Link Zgłoś
mamba30 Re: Dziń Dybry Charlie :))) 09.09.05, 12:44 za mąż się puściłam :))) a ja tam Tobie na obczyźnie?? Córa już zaczęła naukę? Odpowiedz Link Zgłoś
kobieta_na_pasach Re: Dziń Dybry Charlie :))) 09.09.05, 12:47 mamba30 napisała: > za mąż się puściłam :))) a ja tam Tobie na obczyźnie?? Córa już zaczęła naukę? kurcze, nie zdazylam.... i pytania tez mi z warg wyjelas:)) Odpowiedz Link Zgłoś
mamba30 Re: Dziń Dybry Charlie :))) 09.09.05, 12:48 coś w tym musi być :)) tylko Charlie nam gdzieś zniknął :( Odpowiedz Link Zgłoś
kobieta_na_pasach taki Charlie np. 09.09.05, 12:48 chlop w anglii orze, a mimo to znalzal czas, zeby pobrnowac na polskim forum. i od razu wiedzial, w ktory watek wejsc:))) witam i o zdrowie pytam! Odpowiedz Link Zgłoś
charlie_x Re: taki Charlie np. 09.09.05, 12:53 kobieta_na_pasach napisała: > chlop w anglii orze, a mimo to znalzal czas, zeby pobrnowac na polskim forum. i > > od razu wiedzial, w ktory watek wejsc:))) > witam i o zdrowie pytam! ______ ...8)..To mile! zdrowko dopisuje nad podziw dobrze. Odpowiedz Link Zgłoś
charlie_x Re: Dziń Dybry Charlie :))) 09.09.05, 12:49 mamba30 napisała: > za mąż się puściłam :))) a ja tam Tobie na obczyźnie?? Córa już zaczęła naukę? _______ ..Moje gratulacje i wszystkiego najlepszego na nowej drodze zycia!Coraz bardziej przyswajam anglosaskie obyczyje, a i miejsowa kuchnia nie jest taka zla jak o niej sie u nas mniema.Corka juz w przyszlym tygodniu zaczyna nauke,a jutro w nagrode jedzie z kolezankami do Coventry na zakupy. Odpowiedz Link Zgłoś
kobieta_na_pasach Re: Dziń Dybry Charlie :))) 09.09.05, 12:51 charlie_x napisał: > .Corka juz w przyszlym tygodniu zaczyna nauke,a jutro w nagrode jedzie z kolezankami do Coventry na zakupy. > ło matko! to w anglii wyjscie na zakupy jest nagroda dla kobiety? Odpowiedz Link Zgłoś
charlie_x Re: Dziń Dybry Charlie :))) 09.09.05, 12:56 kobieta_na_pasach napisała: > charlie_x napisał: > > > .Corka juz w przyszlym tygodniu zaczyna nauke,a jutro w nagrode jedzie > z > kolezankami do Coventry na zakupy. > > > > ło matko! to w anglii wyjscie na zakupy jest nagroda dla kobiety? ____ ..to ona sama sobie te nagrode ustalila i przyznala..8) Odpowiedz Link Zgłoś
mamba30 Re: Dziń Dybry Charlie :))) 09.09.05, 12:56 dzięki za życzenia, to się zacznie polka galopka, a właściwie angolka galopka :)) Odpowiedz Link Zgłoś
kobieta_na_pasach Re: Dziń Dybry Charlie :))) 09.09.05, 12:46 charlie_x napisał: > ...Witaj mambo..8)..co nowego u Ciebie? ja, ja powiemm! zglupiala i za maz wyszla! Odpowiedz Link Zgłoś
mamba30 Re: Dziń Dybry Charlie :))) 09.09.05, 12:48 kobieta_na_pasach napisała: > ja, ja powiemm! zglupiala i za maz wyszla! od razu zgłupiała... lato było ostatnimi czasy w miarę ciepłe i słonko mi troszku w główkę przygrzało :)) Odpowiedz Link Zgłoś
kobieta_na_pasach Re: Dziń Dybry Charlie :))) 09.09.05, 12:49 mamba30 napisała: > kobieta_na_pasach napisała: > > > ja, ja powiemm! zglupiala i za maz wyszla! > > od razu zgłupiała... lato było ostatnimi czasy w miarę ciepłe i słonko mi > troszku w główkę przygrzało :)) a moze ty musialas?! Odpowiedz Link Zgłoś
mamba30 Re: Dziń Dybry Charlie :))) 09.09.05, 12:56 no soś Ty, przychówku się nie spodziewam... wtedy dopiero byś mogła napisać, że ocip.iałam :))) Odpowiedz Link Zgłoś
charlie_x Re: Dziń Dybry Charlie :))) 09.09.05, 12:50 kobieta_na_pasach napisała: > charlie_x napisał: > > > ...Witaj mambo..8)..co nowego u Ciebie? > > ja, ja powiemm! zglupiala i za maz wyszla! ___ ..a to, tak jak kazde z nas! Odpowiedz Link Zgłoś
kobieta_na_pasach Re: Dziń Dybry Charlie :))) 09.09.05, 12:52 charlie_x napisał: > > > ___ > ..a to, tak jak kazde z nas! ale ona juz drugi raz zglupiala. kto ci Karolu sprzata? bo jakby co, to ja moge ci przyjechac posprzatac:))) Odpowiedz Link Zgłoś
charlie_x Re: Dziń Dybry Charlie :))) 09.09.05, 12:55 kobieta_na_pasach napisała: > > ale ona juz drugi raz zglupiala. kto ci Karolu sprzata? bo jakby co, to ja moge > > ci przyjechac posprzatac:))) > ________ ..jeszcze corka,ale jakby co to...8) Odpowiedz Link Zgłoś
kobieta_na_pasach Re: Dziń Dybry Charlie :))) 09.09.05, 12:56 charlie_x napisał: > jeszcze corka,ale jakby co to...8) aluzju poniala. "daj mi znak, maly znak" a przyjade tak jak stoje. Odpowiedz Link Zgłoś
kobieta_na_pasach CZY MOGLBY KTOS ZNOWU ZAPYTAC MNIE 09.09.05, 12:53 o sygnaturke? Odpowiedz Link Zgłoś
aguszak Re: jestem rozżalona.... 09.09.05, 13:52 no to już wiem, o co chodzi z tą sygnaturką... przeczytałam Tele Rzeczpospolitą i pewnien wywiad ;) Odpowiedz Link Zgłoś
kobieta_na_pasach ta druga o Mandarynie to tez cytat z wywiadu 09.09.05, 13:59 lubie Chylinska za spiew, ale jak cos nieraz palnie... aguszak napisała: > no to już wiem, o co chodzi z tą sygnaturką... przeczytałam Tele Rzeczpospolitą > > i pewnien wywiad ;) > Odpowiedz Link Zgłoś
aguszak Re: ta druga o Mandarynie to tez cytat z wywiadu 09.09.05, 14:01 Całe (chyba) życie pali ;) Odpowiedz Link Zgłoś