matrek 05.09.02, 09:32 Jadę dzis do pracy, po drodzę widzę tyle warszawskich dziewczyn... Smutno byłoby bez Was. Nie pozostaje nic innego, tylko powtórzyć coś za nieodżałowanym Zauchą... Odpowiedz Link Zgłoś Obserwuj wątek Podgląd Opublikuj
kwik Re: Kobietki 05.09.02, 09:37 kobietką mi badz nieduzą i moją wielka muzaaaaaaaą :)) Odpowiedz Link Zgłoś
matrek Re: Kobietki 05.09.02, 09:40 kwik napisała: > kobietką mi badz nieduzą > i moją wielka muzaaaaaaaą > > :)) > ... czym by bez nich był ten świat ... Odpowiedz Link Zgłoś
kwik Re: Kobietki-errata 05.09.02, 09:42 uruchomilam zwoje mozgowe: spiewal o blondynce (blondynką mi bądź niedużą....) aby nikt nie poczul sie pokrzywdzony proponuje pozostac przy wersji z "kobietką" :) Odpowiedz Link Zgłoś
lastka Re: Kobietki-errata 05.09.02, 09:49 Kochać kobiety, my jesteśmy takieach... jestesmy wprost idealne wprost idealne, kazda z nas coś w sobie ma... ...kochac kobiety każdy chciałby babkę mieć.... Odpowiedz Link Zgłoś
lastka Re: no kochana, chyba troche przesadzilas 05.09.02, 09:59 ha ha ha wcale nie!!! Odpowiedz Link Zgłoś
kwik Re: no kochana, chyba troche przesadzilas 05.09.02, 10:00 narcyz czy tulipan? :) Odpowiedz Link Zgłoś
lastka Re: no kochana, chyba troche przesadzilas 05.09.02, 10:02 Ani jedno, ani drugie bo tak jest w piosence!!! Odpowiedz Link Zgłoś
kwik Re: no kochana, chyba troche przesadzilas 05.09.02, 10:07 jaka roza taki ciern nie dziwi nic :) Odpowiedz Link Zgłoś
lastka Re: no kochana, chyba troche przesadzilas 05.09.02, 10:10 uparcie i skrycie...... Odpowiedz Link Zgłoś
matrek Tu biuścik zachwyci, tam nóżka 05.09.02, 10:07 bo wzrok już nie ten sam ;) Odpowiedz Link Zgłoś
lastka Re: Tu biuścik zachwyci, tam nóżka 05.09.02, 10:10 tak, tak może i nie ten sam, ale zobaczy to co chce.... Odpowiedz Link Zgłoś
kini Re: Tu biuścik zachwyci, tam nóżka 05.09.02, 11:15 Obwisły biuścik, włochata nóżka... Odpowiedz Link Zgłoś
agniecha27 Re: Tu biuścik zachwyci, tam nóżka 05.09.02, 11:21 matrek napisał: > bo wzrok już nie ten sam ;) Eeeeeeeeee tam: Baśka miała fajny biust :))) Odpowiedz Link Zgłoś
lastka Re: Tu biuścik zachwyci, tam nóżka 05.09.02, 11:24 ...i jedne z najpiękniejszych ust... Odpowiedz Link Zgłoś
matrek Re: Tu biuścik zachwyci, tam nóżka 05.09.02, 11:24 agniecha27 napisała: > matrek napisał: > > > bo wzrok już nie ten sam ;) > > > Eeeeeeeeee tam: Baśka miała fajny biust :))) > A Elka całowała cudnie - nawet tuż po swoim ślubie :) Odpowiedz Link Zgłoś
agniecha27 Re: Tu biuścik zachwyci, tam nóżka 05.09.02, 11:28 matrek napisał: > agniecha27 napisała: > > > matrek napisał: > > > > > bo wzrok już nie ten sam ;) > > > > > > Eeeeeeeeee tam: Baśka miała fajny biust :))) > > > > A Elka całowała cudnie > - nawet tuż po swoim ślubie :) Tylko, qurka, ta Agnieszka zdradzała go... No nie wiem, ale cos mu się chyba pozajączkowało... Agnieszka i zdrada - w życiu podobnej bzdury nie słyszałam... ale może to lepiej brzmi niż "fajny biust"... to już wolę tę zdradę... phhii Odpowiedz Link Zgłoś
lastka Re: Tu biuścik zachwyci, tam nóżka 05.09.02, 11:33 he he he a z Kaśką mozna konie kraść... Odpowiedz Link Zgłoś
agniecha27 Re: Tu biuścik zachwyci, tam nóżka 05.09.02, 11:36 lastka napisała: > he he he a z Kaśką mozna konie kraść... > Odpowiedz Link Zgłoś
lastka Re: Tu biuścik zachwyci, tam nóżka 05.09.02, 11:38 Eeeee tam wszystkie Agnieszki ktoire znam a jest ich aż 3 to są napawdę równe babeczki takie do wszystkiego, a jedna jest nawet moją dentystka i tez jest równa babka. Odpowiedz Link Zgłoś
agniecha27 Re: Tu biuścik zachwyci, tam nóżka 05.09.02, 11:41 he he he Musi być równa (ta Agnieszka dentystka), bo jak jej powiesz, że jest "be", to Ci wyrwie zdrowego zęba... Pomyśl o tym Lastuś ;) Odpowiedz Link Zgłoś
lastka Re: Tu biuścik zachwyci, tam nóżka 05.09.02, 11:44 O to Aguś, że ona wcale nie chce wyrywać...już ją prosiłam żeby mojemu powyrywała...zęby oczywiście , zęby... Odpowiedz Link Zgłoś
matrek Re: Tu biuścik zachwyci, tam nóżka 05.09.02, 11:50 lastka napisała: > O to Aguś, że ona wcale nie chce wyrywać...już ją prosiłam żeby mojemu > powyrywała...zęby oczywiście , zęby... > Odpowiedz Link Zgłoś
lastka Re: Tu biuścik zachwyci, tam nóżka 05.09.02, 11:52 Matreeek co Ty mi tu...takie opowieści snujesz...co z moim meilem? Odpowiedz Link Zgłoś
agniecha27 Re: Tu biuścik zachwyci, tam nóżka 05.09.02, 11:55 lastka napisała: > O to Aguś, że ona wcale nie chce wyrywać...już ją prosiłam żeby mojemu > powyrywała...zęby oczywiście , zęby... > Odpowiedz Link Zgłoś
lastka Re: Tu biuścik zachwyci, tam nóżka 05.09.02, 11:56 Ale nie o te przednie mi chodziło bo mnie ten jego uśmiech to też się podoba, oj podoba...Agus nie tylko usmiech... Odpowiedz Link Zgłoś
matrek Re: Tu biuścik zachwyci, tam nóżka 05.09.02, 11:45 agniecha27 napisała: > Tylko, qurka, ta Agnieszka zdradzała go... No nie wiem, ale cos mu się chyba > pozajączkowało... Agnieszka i zdrada - w życiu podobnej bzdury nie słyszałam... Agnieszka...! - Tutaj nie mieszka... :) Odpowiedz Link Zgłoś
agniecha27 Re: Tu biuścik zachwyci, tam nóżka 05.09.02, 11:51 No właśnie - kolejny tekst piosenki, nic nie wnoszący do dziedziny wiedzy, jaką jest agnieszkologia stosowana ;) Odpowiedz Link Zgłoś
matrek Re: Tu biuścik zachwyci, tam nóżka 05.09.02, 12:06 agniecha27 napisała: > No właśnie - kolejny tekst piosenki, nic nie wnoszący do dziedziny wiedzy, jaką > > jest agnieszkologia stosowana ;) > > Odpowiedz Link Zgłoś
matrek Re: Kobietki 05.09.02, 10:13 lastka napisała: > Ale żeśmy się rozśpiewali..... > Odpowiedz Link Zgłoś
lastka Re: Kobietki 05.09.02, 10:16 ...trochę lepiej, lub trochę gorzej... ...ale nie o to chodzi....jak co komu wychodzi... Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: sonija Re: Kobietki IP: *.gov.pl 05.09.02, 10:17 Cześć Wszystkim, ..ale Zaucha już śpiewać nie może, biedaczek ... przez kobietkę zresztą !!! Odpowiedz Link Zgłoś
matrek Re: Kobietki 05.09.02, 10:19 Gość portalu: sonija napisał(a): > Cześć Wszystkim, > > ..ale Zaucha już śpiewać nie może, biedaczek ... przez kobietkę zresztą !!! A co to, on pierwszy przez pierwszą ? Odpowiedz Link Zgłoś
kwik Re: Kobietki 05.09.02, 10:20 > > ..ale Zaucha już śpiewać nie może, biedaczek ... przez kobietkę zresztą !! przez siebie tez, co nie? Odpowiedz Link Zgłoś
matrek Re: Kobietki 05.09.02, 10:24 kwik napisała: > > > ..ale Zaucha już śpiewać nie może, biedaczek ... przez kobietkę zresz > tą !! > > przez siebie tez, co nie? > Nie, przez kobietkę :) Odpowiedz Link Zgłoś
lastka Re: Kobietki 05.09.02, 10:26 matrek napisał: > kwik napisała: > > > > > ..ale Zaucha już śpiewać nie może, biedaczek ... przez kobietkę > zresz > > tą !! > > > > przez siebie tez, co nie? > > > > Nie, przez kobietkę :) Nie zgadzam się bo przez siebie też, po co mu to było? Najlepiej to tylko te biedne kobietki osądzać buuuu :((( Odpowiedz Link Zgłoś
matrek Re: Kobietki 05.09.02, 10:28 lastka napisała: > matrek napisał: > > > kwik napisała: > > > > > > > ..ale Zaucha już śpiewać nie może, biedaczek ... przez kobi > etkę > > zresz > > > tą !! > > > > > > przez siebie tez, co nie? > > > > > > > Nie, przez kobietkę :) > > Nie zgadzam się bo przez siebie też, po co mu to było? Najlepiej to tylko te > biedne kobietki osądzać buuuu :((( > No co, kto tu w końcu jest tym naczyniem grzechu ... :) Odpowiedz Link Zgłoś
lastka Re: Kobietki 05.09.02, 10:29 No właśnie kto? no bo przecież nie kobietki, od dawna zreszta wiadomo, że facet to świnia... Odpowiedz Link Zgłoś
matrek Re: Kobietki 05.09.02, 10:31 lastka napisała: > No właśnie kto? no bo przecież nie kobietki, od dawna zreszta wiadomo, że facet > > to świnia... Szowinistyczna, szowinistyczna świnia !!! Odpowiedz Link Zgłoś
lastka Re: Kobietki 05.09.02, 10:32 I ty facet przyznajesz się do tego, a kilka postów wcześniej mówiłeś, że to wszystko przez kobiety.... Odpowiedz Link Zgłoś
matrek Re: Kobietki 05.09.02, 10:34 lastka napisała: > I ty facet przyznajesz się do tego, a kilka postów wcześniej mówiłeś, że to > wszystko przez kobiety.... > Odpowiedz Link Zgłoś
kwik Re: Kobietki 05.09.02, 10:29 > No co, kto tu w końcu jest tym naczyniem grzechu ... :) a kto narzedziem? :) Odpowiedz Link Zgłoś
matrek Re: Kobietki 05.09.02, 10:33 kwik napisała: > > No co, kto tu w końcu jest tym naczyniem grzechu ... :) > > a kto narzedziem? :) > Raczej co. Wiadomo - oczy, usta, piersi, ... Odpowiedz Link Zgłoś
kwik Re: Kobietki 05.09.02, 10:38 > > > No co, kto tu w końcu jest tym naczyniem grzechu ... :) > > > > a kto narzedziem? :) > > > > Raczej co. Wiadomo - oczy, usta, piersi, ... mowisz caly czas o naczyniu a narzedzie? :) :) Odpowiedz Link Zgłoś
matrek Re: Kobietki 05.09.02, 10:46 kwik napisała: > > > > No co, kto tu w końcu jest tym naczyniem grzechu ... :) > > > > > > a kto narzedziem? :) > > > > > > > Raczej co. Wiadomo - oczy, usta, piersi, ... > > mowisz caly czas o naczyniu > a narzedzie? > Eeee..., nie mam pojęcia. :( Może jakieś pytanie pomocnicze ? Odpowiedz Link Zgłoś
kwik Re: Kobietki 05.09.02, 10:49 :)))))))))) matrek, slonce chyba juz nie przygrzewa? sa dwie strony medalu przez kobiete, przez siebie jest naczynie, jest narzedzie :) > Eeee..., nie mam pojęcia. :( > Może jakieś pytanie pomocnicze ? Odpowiedz Link Zgłoś
matrek Re: Kobietki 05.09.02, 10:53 kwik napisała: > :)))))))))) matrek, slonce chyba juz nie przygrzewa? > Kochanie, ja jestem praw(n)iczek :) Odpowiedz Link Zgłoś
kwik Re: Kobietki 05.09.02, 10:55 > Kochanie, ja jestem praw(n)iczek :) Milo mi, dziew(czyn)ica:) Odpowiedz Link Zgłoś
matrek Re: Kobietki 05.09.02, 10:57 kwik napisała: > > Kochanie, ja jestem praw(n)iczek :) > > Milo mi, dziew(czyn)ica:) > :)) Pa, muszę już zmykać. Odpowiedz Link Zgłoś
matrek Re: Kobietki 05.09.02, 11:10 kwik napisała: > boys say GO! I, taking a ride... :) Odpowiedz Link Zgłoś
matrek Re: Kobietki 05.09.02, 11:19 kwik napisała: > you're behind the wheel > > :)) No, it’s only photographic pictures :) Odpowiedz Link Zgłoś
agniecha27 Re: Kobietki 05.09.02, 11:39 kwik napisała: > boys say GO! > :)) so don't say no... (?) Odpowiedz Link Zgłoś
matrek Re: Kobietki 05.09.02, 11:13 kini napisała: > A podwarszawskie....????? Ciebie kini i tak zaliczam do warszawskich dziołch :)) Odpowiedz Link Zgłoś
matrek Re: Kobietki 05.09.02, 11:22 kini napisała: > Ja tam prowincjuszka jezdem. Kochanie, ważne że nie perweniuszka :)) Odpowiedz Link Zgłoś
tirli Re: Kobietki 05.09.02, 12:20 Niezłośliwie i całą serdecznością, ale jednak "parweniuszka" (to nie od perwersji:))) Odpowiedz Link Zgłoś
matrek Kini 05.09.02, 12:28 tirli napisała: > Niezłośliwie i całą serdecznością, ale jednak "parweniuszka" (to nie od > perwersji:))) Co Ty na to ? :)) Odpowiedz Link Zgłoś
kini Re: Kini 05.09.02, 14:14 matrek napisał: > tirli napisała: > > > Niezłośliwie i całą serdecznością, ale jednak "parweniuszka" (to nie od > > perwersji:))) > > Co Ty na to ? :)) Z przykrością stwierdzam, że Miss Tirli ma rację. :))) Ale parweniuszką nie jestem! Odpowiedz Link Zgłoś
bukowski27 nie chce psuc tej idylli, ale ja tam wcale smutny 05.09.02, 11:07 nie jestem... a warszawskich dziewczyn nie widuje az tak za czesto... oczywiscie moznaby retorycznie zapytac: tak bukowski. ale czy gdybys je widywal, to czy nie bylbys szczesliwszy??? i dlaczego pytanie retoryczne nazywa sie wlasnie: retoryczne??? Odpowiedz Link Zgłoś
matrek Re: nie chce psuc tej idylli, ale ja tam wcale sm 05.09.02, 11:12 bukowski27 napisał: > nie jestem... a warszawskich dziewczyn nie widuje az tak za czesto... > oczywiscie moznaby retorycznie zapytac: tak bukowski. ale czy gdybys je > widywal, to czy nie bylbys szczesliwszy??? i dlaczego pytanie retoryczne nazywa > > sie wlasnie: retoryczne??? > Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: Vika Re: nie chce psuc tej idylli, ale mi smutno.... IP: *.ewave.at 05.09.02, 11:53 bo jeszcze niekt nie zaspiewal piesni pochwalnej o polskich chlopakach:-( A polskie chlopaki sa najfajniejsi na swiecie!!!!!To jest razace dranstwo taki brak piesni pochwalnej:-)!!!!!! Odpowiedz Link Zgłoś
lastka Re: nie chce psuc tej idylli, ale mi smutno.... 05.09.02, 11:54 No to może zaraz coś tu na miejscu wymyślimy i będziemy pierwszymi którzy skomponują piosenkę o polskich chłopakach, i dostaniemy pewno fryderyka.... Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: Vika Ukladamy piesn pochwalna o polskich chlopakach... IP: *.ewave.at 05.09.02, 12:06 To wymyslajmy...od czego tu zaczac? Qurcze!!!!!Niech chlopaki pomoga anie sie gdzies poszli obijac! Odpowiedz Link Zgłoś
matrek No dobra 05.09.02, 12:12 Gość portalu: Vika napisał(a): > To wymyslajmy...od czego tu zaczac? > Qurcze!!!!!Niech chlopaki pomoga anie sie gdzies poszli obijac! To ja zaintonuje. Uwaga, ladys & gentelmans Maestro...! K'sażalieniu parzausta !!! "Chłopaki..." Odpowiedz Link Zgłoś
agniecha27 Re: No dobra 05.09.02, 13:45 matrek napisał: > To ja zaintonuje. Uwaga, ladys & gentelmans > Maestro...! K'sażalieniu parzausta !!! > > "Chłopaki..." uuuuu chłopaki uuuuuuu nie płaczą.... Odpowiedz Link Zgłoś
pamela_anderson Re: Pieśn pochwalna 05.09.02, 12:16 Gość portalu: Vika napisał(a): > To wymyslajmy...od czego tu zaczac? > Qurcze!!!!!Niech chlopaki pomoga anie sie gdzies poszli obijac! Może ja pierwsza: Hej, polskie chłopaki, Nawet niezłe macie ptaki Mają wzloty i upadki ale każdy jest gładki. Odpowiedz Link Zgłoś
matrek Re: Pieśn pochwalna 05.09.02, 12:18 pamela_anderson napisała: > Gość portalu: Vika napisał(a): > > > To wymyslajmy...od czego tu zaczac? > > Qurcze!!!!!Niech chlopaki pomoga anie sie gdzies poszli obijac! > > Może ja pierwsza: > Hej, polskie chłopaki, > Nawet niezłe macie ptaki > Mają wzloty i upadki > ale każdy jest gładki. Jak na pierwszą zwrotkę może być, a co z refrenem ? Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: Vika Re: Pieśn pochwalna IP: *.ewave.at 05.09.02, 12:22 matrek napisał: > pamela_anderson napisała: > > > Gość portalu: Vika napisał(a): > > > > > To wymyslajmy...od czego tu zaczac? > > > Qurcze!!!!!Niech chlopaki pomoga anie sie gdzies poszli obijac! > > > > Może ja pierwsza: > > Hej, polskie chłopaki, > > Nawet niezłe macie ptaki > > Mają wzloty i upadki > > ale każdy jest gładki. > > Jak na pierwszą zwrotkę może być, a co z refrenem ? Refren:Hej, ptaki ptaki przelecialby taki Bo jak nie przeleci To nie bedzie dzieci... Odpowiedz Link Zgłoś
pamela_anderson Re: Pieśn pochwalna 05.09.02, 12:26 matrek napisał: > pamela_anderson napisała: > > > Gość portalu: Vika napisał(a): > > > > > To wymyslajmy...od czego tu zaczac? > > > Qurcze!!!!!Niech chlopaki pomoga anie sie gdzies poszli obijac! > > > > Może ja pierwsza: > > Hej, polskie chłopaki, > > Nawet niezłe macie ptaki > > Mają wzloty i upadki > > ale każdy jest gładki. > > Jak na pierwszą zwrotkę może być, a co z refrenem ? Każdy z was jest bardzo śliczny idylliczno-nostalgiczny macie nawet zgrabne nogi czasem któraś wali w rogi. Ale cóż, taki blues, więc mnie bierz, jeśli chcesz. Odpowiedz Link Zgłoś
matrek Ja się poddaję 05.09.02, 12:30 Nie wiem, który bardziej mi się podoba :)) Odpowiedz Link Zgłoś
agniecha27 Bukoś :))) 05.09.02, 12:07 bukowski27 napisał: > nie jestem... a warszawskich dziewczyn nie widuje az tak za czesto... > oczywiscie moznaby retorycznie zapytac: tak bukowski. ale czy gdybys je > widywal, to czy nie bylbys szczesliwszy??? i dlaczego pytanie retoryczne nazywa > > sie wlasnie: retoryczne??? Widzę, że Ty dzisiaj mocno filozoficzne nastawienie do życia przejawiasz... A dlaczegóż to nie widujesz pięknych warszawskich dziewczyn: a) widujesz warszawskie, ale wcale nie wydają Ci się piękne, b) widujesz warszawskie, ale akurat te, co widujesz, wcale nie są piękne, c) nie widujesz dziewczyn wogóle, d) nie widujesz dziewczyn warszawskich? Jednocześnie uświadamiam Tobie zakaz korzystania z kół ratunkowych... ;) Odpowiedz Link Zgłoś