Dodaj do ulubionych

Kwiczuuuuuuus!!!!!!!!!!!!!!

IP: *.ewave.at 05.09.02, 13:26
Milych wakacji ,sloneczka i grzybow w lesie,plomiennego romansu wczasowego
(bez konsekwencji) i wogole wszystkiego naj!!!!:-)

Kiedy wrocisz?
Obserwuj wątek
    • kwik Re: Kwiczuuuuuuus!!!!!!!!!!!!!! 05.09.02, 13:35
      > Milych wakacji ,
      beda:)

sloneczka
      niekoniecznie:)

i grzybow w lesie,
      poszukam:)

plomiennego romansu wczasowego
      nie kracz, vika:)

> Kiedy wrocisz?
      2-3-4-5-6 tygodni:)

dzieki za zyczenia:))))))))
      • Gość: Vika Re: Kwiczuuuuuuus!!!!!!!!!!!!!! IP: *.ewave.at 05.09.02, 13:46
        kwik napisała:

> > Milych wakacji ,
        > beda:)
        >
        > sloneczka
        > niekoniecznie:)
        >
        > i grzybow w lesie,
        > poszukam:)
        >
        > plomiennego romansu wczasowego
        > nie kracz, vika:)
        >
        > > Kiedy wrocisz?
        > 2-3-4-5-6 tygodni:)
        >
        > dzieki za zyczenia:))))))))
        >
        >
        >
        • kwik Re: Kwiczuuuuuuus!!!!!!!!!!!!!! 05.09.02, 13:53
          > Co nie kracz,co nie kracz...Przeciez wiesz, ze jestem czarownica:-)Mam
          widzenia ale mozliwe,ze to tylko lekkie delirium z rozpaczy przez te Twoje
          wakacje... A kompa tam maja?????

vika, mnie teraz nie romanse w glowie:)) na kompa prawdopodobnie nie bede miala
          czasu:))))) jak urlop to urlop, co nie? :)
        • gero1 MIK 05.09.02, 13:53
          Nie przegap terminu w poradni zdrowia wirtualnego. Wiesz ta koło Ciebie, na
          Bródnie...
          • kwik Re: MIK 05.09.02, 13:55
            zapisalam sie na wizyte po powrocie (ale nie na brodnie, za daleko i jeszcze
            wisla do przekroczenia :)))

TFK (moze byc?:))
            • gero1 Re: MIK 05.09.02, 14:00
              fakt za daleko i za bródno. A płacisz jak za zboże, tam gdzie jedziesz , pewnie
              tez mają wybitnych specjalistów.
              • kwik Re: MIK 05.09.02, 14:05
                mylisz sie, drogi gero, to ja bede sie specjalizowac.
                ale koniec roztrzasania tego tematu.

jaka jest wiosna pogoda na miedziance? :)
                • gero1 Re: MIK 05.09.02, 14:12
                  Wiosna na miedziance zaczyna się w maju. Ale i to tylko od południowej strony,
                  od północnej jeszcze lezy snieg.
                  • kwik Re: MIK 05.09.02, 14:16
                    nie ma to jak rownowaga w przyrodzie. dla kazdego cos milego (a jesien jest od
                    zachodniej? :)
                    • gero1 Re: MIK 05.09.02, 14:23
                      Nie, na zachodzie jest bez zmian.
                      • kwik Re: MIK 05.09.02, 14:30
                        pozostaje do omowienia sciana wschodnia. wiec?
                        • gero1 Re: MIK 05.09.02, 14:37
                          Jak zwykle niedoinwestowana a bezrobocie po stronie wschodniej jest wieksze niz
                          po zachodniej, ponieważ po zachoniej nikt nie mieszka, bo kto by chciał tam
                          mieszkać, skoro brak tam zmian i nic się nie dzieje.
                          • kwik Re: MIK 05.09.02, 14:51
                            ze wschodu zas zawsze wieje..w oczy. badz madry i pisz wiersze.
                            • gero1 Re: MIK 05.09.02, 15:11
                              Róża wiatrów też ma kolce, bo nie ma róży bez kolców. Nie tylko więc wieje ale
                              i kuje od wschodu, zwłaszcza kiedy wieją zimne wiatry borealne.
                              • kwik Re: MIK 05.09.02, 15:26
                                to dobrze, gdy wieje. halsowanie to sama przyjemnosc.
                                • gero1 Re: MIK 05.09.02, 15:31
                                  na czym polega halsowanie? to coś z szyją?
                                  • kwik Re: MIK 05.09.02, 15:32
                                    technika plywnaia na jeziorze.
                                    szyja boli od wypatrywania ladu, czasem.
    • wasia Miłych wakacji, Kwiku :))) 05.09.02, 15:35
      • kwik alesz dziekuje wasik, plplplpl :)))))))) (ntxt) 05.09.02, 15:36
        wasia napisała:

>
        • gero1 Re: alesz dziekuje wasik, plplplpl :)))))))) (ntx 05.09.02, 15:46
          No to miłego halsowania, kopfowania, ruckowania, handowania i bajnowania.
          • kwik Re: alesz dziekuje wasik, plplplpl :)))))))) (ntx 05.09.02, 15:56
            mam nadzieje, ze obejdzie sie bez strat w ludziach.
            • gero1 Re: alesz dziekuje wasik, plplplpl :)))))))) (ntx 05.09.02, 16:05
              nic w przyrodzie nie ginie. ale tez mam nadzieje, ze nie poprosisz tam o azyl.
              • kwik Re: alesz dziekuje wasik, plplplpl :)))))))) (ntx 05.09.02, 16:10
                niewykluczone. jezeli znajde klucz.
                • gero1 Re: alesz dziekuje wasik, plplplpl :)))))))) (ntx 05.09.02, 16:13
                  a w sumie to wszysto jedno, są tu nadajacy z różnych lądków zdrojów.pl lub .kś
                  (koniec świata)
                  • kwik Re: alesz dziekuje wasik, plplplpl :)))))))) (ntx 05.09.02, 16:16
                    ten ks. nawet mi pasuje. napisze podanie, moze umozliwia mi pozostanie
                    • agniecha27 Hmm 05.09.02, 16:19
                      Kwiku, gdzie się wybierasz i dlaczego nie chcesz o tym gadać...?
                      Co my tu zrobimy bez Ciebie?
                      • kwik Re: Hmm 05.09.02, 16:29
                        spokojnie, bede zyla
                        i Wy tez
                        :)
                        • agniecha27 Re: Hmm 05.09.02, 16:30
                          Oki!
                    • gero1 Re: alesz dziekuje wasik, plplplpl :)))))))) (ntx 05.09.02, 16:21
                      oprócz grzybów poszukaj tam jakieś inspiracji, jak znajdziesz to sie podziel i
                      przyslij kartke z inskrypcja "tęsknie, tęsknie, tęsknie".
                      • kwik Re: alesz dziekuje wasik, plplplpl :)))))))) (ntx 05.09.02, 16:28
                        moge napisac teraz "tęsknie, tęsknie, tęsknie".
                        gdzie ja tam bede znaczkow szukac
                        :))
                        • gero1 Re: alesz dziekuje wasik, plplplpl :)))))))) (ntx 05.09.02, 16:30
                          na niebie i na ziemi.
                          • kwik Re: alesz dziekuje wasik, plplplpl :)))))))) (ntx 05.09.02, 16:33
                            raczej w wodzie. sprobuje zerknac tez na niebo. a co mi tam
                            • gero1 Re: alesz dziekuje wasik, plplplpl :)))))))) (ntx 05.09.02, 16:40
                              popatrz popatrz, najlepiej w okolicach Przy-ladka Horn
                              • kwik Re: alesz dziekuje wasik, plplplpl :)))))))) (ntx 05.09.02, 16:43
                                przycumuje znacznie blizej. byle ufo mnie nie porwalo
                                • gero1 Re: alesz dziekuje wasik, plplplpl :)))))))) (ntx 05.09.02, 16:48
                                  Ufo? a niby w jakim celu, okupu? juz szybciej wałęsająca sie tambylcza
                                  młodzież.
                                  • kwik Re: alesz dziekuje wasik, plplplpl :)))))))) (ntx 05.09.02, 16:51
                                    oni podobno prowadza jakies badania nad ludnoscia ziemska.
                                    • gero1 Re: alesz dziekuje wasik, plplplpl :)))))))) (ntx 05.09.02, 16:54
                                      tak, tak, rząd millera ukrywa tą informmacje społeczeństwem, a prawda jest out
                                      there.
                                      • kwik Re: alesz dziekuje wasik, plplplpl :)))))))) (ntx 05.09.02, 16:56
                                        a o tym to nie wiedzialam? jakies szczegoly?
                                        • gero1 Re: alesz dziekuje wasik, plplplpl :)))))))) (ntx 05.09.02, 17:04
                                          Szczegółow nie znam, ale podobno premmier chce uratowac stocznie poprzez
                                          zamówienia na nowe statki kosmiczne. Podobno list intencyjny juz podpisany.
                                          • kwik Re: alesz dziekuje wasik, plplplpl :)))))))) (ntx 05.09.02, 17:12
                                            teraz mi to mowisz? w przyszlosci uprzedzaj mnie o takich wydarzeniach.
                                            • gero1 Re: alesz dziekuje wasik, plplplpl :)))))))) (ntx 05.09.02, 17:16
                                              uprzedze uprzedze,
                                              a kto ci w tak zwanym miedzyczasie kwiatki podleje, dziecka przypilnuje?
                                              • kwik Re: alesz dziekuje wasik, plplplpl :)))))))) (ntx 05.09.02, 17:17
                                                na kwiatki mam sposoby a dzieci dopiero w planach
                                                • gero1 Re: alesz dziekuje wasik, plplplpl :)))))))) (ntx 05.09.02, 17:22
                                                  Zadnej spontanicznosci wszystko zaplanowane do ostatniego szczegółu. co za
                                                  wyrafinowanie...
                                                  • kwik Re: alesz dziekuje wasik, plplplpl :)))))))) (ntx 05.09.02, 17:22
                                                    w planach a nie zaplanowane. zasadnicza roznica.
                                                  • gero1 Re: alesz dziekuje wasik, plplplpl :)))))))) (ntx 05.09.02, 17:25
                                                    Jedno z praw Murphiego mówi, ze jeśli coś może sie nie powieść to napewno się
                                                    nie powiedzie. A plan ma to do siebie, ze moze sie nie powieść czyli napewno
                                                    się nie powiedzie. Co należało dowieść.
                                                  • kwik Re: alesz dziekuje wasik, plplplpl :)))))))) (ntx 05.09.02, 17:26
                                                    niezmiernie mnie to ucieszylo. jak mam ci dziekowac?
                                                  • gero1 Re: alesz dziekuje wasik, plplplpl :)))))))) (ntx 05.09.02, 17:27
                                                    odkąd starożytni fenicjanie dokonali swojego przełomowego odkrycia, ludzie nie
                                                    mają kłopotów z wyrażeniem swojej wdzięczsności, gdzie mam wysłać fakturkę?
                                                  • kwik Re: alesz dziekuje wasik, plplplpl :)))))))) (ntx 05.09.02, 17:28
                                                    przemeczony jestes? adres jw.
                                                  • gero1 Re: alesz dziekuje wasik, plplplpl :)))))))) (ntx 05.09.02, 17:30
                                                    a co mam napisać w rubryce "za"?
                                                  • kwik Re: alesz dziekuje wasik, plplplpl :)))))))) (ntx 05.09.02, 17:31
                                                    wrozba
                                                  • gero1 Re: alesz dziekuje wasik, plplplpl :)))))))) (ntx 05.09.02, 17:32
                                                    Wróżna sztuk 1, a co z VAT-em ?
                                                  • kwik Re: alesz dziekuje wasik, plplplpl :)))))))) (ntx 05.09.02, 17:33
                                                    zwolnione
                                                  • gero1 Re: alesz dziekuje wasik, plplplpl :)))))))) (ntx 05.09.02, 17:35
                                                    kurcze, to ja sobie nie odpisze, ale niech tam moja strata. PLN 99, konkurencja
                                                    bedzie za mna kamieniami na ulicy rzucała, ze psuję rynek takimi cenami
                                                    dumpingowymi.
                                                  • kwik Re: alesz dziekuje wasik, plplplpl :)))))))) (ntx 05.09.02, 17:36
                                                    prosze o jakies specjalne warunki platnosci, po znajomosci
                                                  • gero1 Re: alesz dziekuje wasik, plplplpl :)))))))) (ntx 05.09.02, 17:39
                                                    wtedy to juz musze kanałami do domu wracać, ale niech tam za płatnośc gotówka
                                                    daje 5% rabatu i gutszajn na jedno piwo, ale marki krajowej.
                                                  • kwik Re: alesz dziekuje wasik, plplplpl :)))))))) (ntx 05.09.02, 17:43
                                                    uff, nie pojde z torbami. dzieki za wyrozumialosc.
                                                  • gero1 Re: alesz dziekuje wasik, plplplpl :)))))))) (ntx 05.09.02, 17:44
                                                    za dobry jestem, tacy to sie do interesów nie nadają.
                                                  • kwik Re: alesz dziekuje wasik, plplplpl :)))))))) (ntx 05.09.02, 17:45
                                                    jak ktos ma miekkie serce itp.
                                                    dobrze, ze nie wszyscy businessmani to twardziele
                                                  • gero1 Re: alesz dziekuje wasik, plplplpl :)))))))) (ntx 05.09.02, 17:46
                                                    Jak widzisz nie wszyscy przedsiebiorcy to krwiopijcy, sa tacy, którzy prowadzą
                                                    biznesy z ludzką twarzą.
                                                  • kwik Re: alesz dziekuje wasik, plplplpl :)))))))) (ntx 05.09.02, 17:50
                                                    widze, to budujace i dajace nadzieje. niestety malo ich, wiekszosc jest
                                                    zainteresowana spijaniem krwi i wyszarpywaniem z gardla. tych strzepow, co
                                                    jeszcze pozostaly.
                                                  • gero1 Re: alesz dziekuje wasik, plplplpl :)))))))) (ntx 05.09.02, 17:52
                                                    ładnie powiedziane. i ja tam jeden jak taka biblija owieczka posłana między
                                                    wilki.
                                                  • kwik Re: alesz dziekuje wasik, plplplpl :)))))))) (ntx 05.09.02, 18:04

nie martw sie. da sie przezyc.
                                                  • gero1 Re: alesz dziekuje wasik, plplplpl :)))))))) (ntx 05.09.02, 18:07
                                                    da się. wilk, chodziaz nie krowa mleczna, tez zwierze dojne.
                                                  • kwik Re: alesz dziekuje wasik, plplplpl :)))))))) (ntx 05.09.02, 18:08
                                                    wiesz o czyms, o czym ja nie wiem?
                                                  • gero1 Re: alesz dziekuje wasik, plplplpl :)))))))) (ntx 05.09.02, 18:11
                                                    To stara prawda. Juz w starożytnym Rzymie byli tacy, którzy doili wilka, znaczy
                                                    się wilczycę, jednemu było Romulus, drugiemu Remus.
                                                  • kwik Re: alesz dziekuje wasik, plplplpl :)))))))) (ntx 05.09.02, 18:36
                                                    sorry za przerwe. mam tu inwazje przybyszow z obcych planet. ratunku!!!!!!!!!!!!
                                                  • gero1 Re: alesz dziekuje wasik, plplplpl :)))))))) (ntx 05.09.02, 18:39
                                                    Myślałem,ze się po angielsku oddałiłaś,
                                                    a tamci skoro są z obcej planety, znaczy że są tutaj goścmi, więc niech się
                                                    zachowują jak goście, bo psami poszczuje.
                                                  • kwik Re: alesz dziekuje wasik, plplplpl :)))))))) (ntx 05.09.02, 18:42
                                                    niestety, oni mysla inaczej (poklelismy sobie troche, musze ochlonac). i to
                                                    wcale nie jest smieszne.
                                                  • gero1 Re: alesz dziekuje wasik, plplplpl :)))))))) (ntx 05.09.02, 18:45
                                                    obscenia należa do języka, kto wygrał?
                                                  • kwik Re: alesz dziekuje wasik, plplplpl :)))))))) (ntx 05.09.02, 18:49
                                                    kazdemu sie wydaje, ze racja lezy po jego stronie. moralnie czuje sie
                                                    zwyciezca. widzisz, ja mam do czynienia z grupa owych krwiopijcow, o ktorych
                                                    rozmawialismy. pracowalam cale wakacje. dzis jest (byl) ostatni dzien przed
                                                    urlopem. a oni bombarduja mnie nowymi sprawami, terminami...no to sie
                                                    wyzalilam. klac nie bede.:(
                                                  • gero1 Re: alesz dziekuje wasik, plplplpl :)))))))) (ntx 05.09.02, 18:57
                                                    Urlop rzecz swieta. Pracownikowi należy się jak psu zupa. Jedynym Twoim
                                                    obowiązkiem jest zadbac aby ktoś monitorował Twoje spawy, to znaczy dbał, aby
                                                    jakies tam terminy nie mineły, płatności sie nie przedawnily etc. Jesli to
                                                    uczyniłaś masz prawo wzkazać cześć ciała, w ktora mogą...
                                                  • kwik Re: alesz dziekuje wasik, plplplpl :)))))))) (ntx 05.09.02, 19:03
                                                    tak powinno byc. a nie jest. jutro musze tu przyjsc, bo ktos nie zrobil, nie
                                                    zdazyl, zawalil (to pierwszy dzien urlopu), a reszte urlopu spedze duchowo w
                                                    robocie (bo nie zdazylli, nie zrobili, zawalili). i caly swiat runie im w
                                                    posadach. a kto bedzie winny? JAAAAAAAAAAAA, bo ide na urlop. czesko-szwedzka
                                                    sprawiedliwosc. odechcialo mi sie wakacji.
                                                  • gero1 Re: alesz dziekuje wasik, plplplpl :)))))))) (ntx 05.09.02, 19:08
                                                    Spójrz na to z innej strony, ilu takich matreków się tu ucieszy, ze przełożyłaś
                                                    urlopik o jeden dzień. A na mazurach wystarczy wyłączyć komórkę, nie masz
                                                    obowiązku jezdić tylko do miejsc, gdzie jest prąd.
                                                  • kwik Re: alesz dziekuje wasik, plplplpl :)))))))) (ntx 05.09.02, 19:12
                                                    jutro wpadam tylko zalatawic sprawy. dopadna mnie i bez komorki, ich macki
                                                    siegaja wszedzie. to oni maja prad:)

gero, dzieki za dzisiejsza rozmowe. sorry za koncowe przynudzanie. pozdrawiam i
                                                    do uslyszenia za jakis czas. chyba, ze szlag mnie trafi wczesniej:)
                                                  • gero1 Kwiku posłuchaj... 05.09.02, 20:41
                                                    Pozbądz sie poczucia misji, do pracy przychodz tylko i wyłącznie po to, aby
                                                    sprzedawać swój czas. Obie strony obowiązuje przy tym zasada ekwiwalentności
                                                    swiadczeń. Nie dawaj więcej niż dostajesz, a to co dajesz ma byc dobrej
                                                    jakości. Po drugie praca i zycie prywatne to Zelandia i Nowa Zelandia i takiej
                                                    odległośći pilnuj. Zadnego Zeladczyka nie należy wpuszczac do Nowej Zelandii
                                                    pod zadnym pozorem. Ja przestrzegam tej zasady, nie podwalam się do sekretarek,
                                                    nie chodzę na piwo z z osobami, z którymi pracuje, z szefem jestem na "pan",
                                                    chociaz pozostali są na "ty", jednym słowem nie integruje się.
                                                    Poza tym jest to miejsce, gdzie konieczne jest wyznaczenie swojego terytorium.
                                                    Odtąd dotąd. I za to odpowiadam, jesli zawinił ktoś, za którego Ty
                                                    odpowiadasz, to równiez Twoja wina, tak zwana wina w wyborze, jeżeli to ktos,
                                                    poza Twoim terytorium to pocałujcie mnie wszyscy w tyłek. Równie dobrze moga
                                                    przypisać Ci wtedy zastrzelenie JFK w Dallas. Przestrzegaj tych prostych zasad
                                                    a bedziesz zyc długo i szcześliwie w harmonii ze swiatem.
                                                  • kwik gero 06.09.02, 14:36
                                                    masz troche racji. ale tylko troche. to temat na dosyc dlugie rozwazania.

ps. nie czuje zadnej misji (w pracy najmniej, bo to miejsce sluzy do czegos
                                                    zupelnie innego).

jeszcze raz pozdrawiam. udalo mi sie wczoraj przezyc:)
                                                  • gero1 Re: gero 06.09.02, 15:59
                                                    to niech ci tam wieje gdzie ma wiac, płyń po morzach i oceanach i rozsławiaj
                                                    imię....imię .... rozsławiaj imię ... najlepiej rozsławiaj imie własne.
                                                  • kwik Re: gero 06.09.02, 16:02
                                                    ok, ogladaj dziennik. transmisja na zywo :)
                                                  • gero1 Re: gero 06.09.02, 16:17
                                                    dziennik i nmagazyn rolniczy nigdy nie opuszcze
                                                  • kwik Re: gero 06.09.02, 16:20
                                                    moje doniesienia z frontu bedzie publikowal tez "zolnierz polski".
                                                  • gero1 Re: gero 06.09.02, 16:23
                                                    a przedrukwywać będzie "Miesięcznik Medycyny Sądowej"
                                                  • kwik Re: gero 06.09.02, 16:26
                                                    o tym nie wiedzialam. nawet na tantiemach mnie oszukuja:)
                                                  • gero1 Re: gero 06.09.02, 16:30
                                                    a załogę masz juz w komplecie czy są jescze jakieś wakaty?
                                                  • kwik Re: gero 06.09.02, 16:35
                                                    wakat jest nieustajacy.
                                                  • gero1 Re: gero 06.09.02, 16:37
                                                    chetnie bym go zapelnil, ale po pierwsze nie mam urlpou, po drugie nie mam
                                                    papiurów, prawo jezady to chyba za mało...
                                                  • kwik Re: gero 06.09.02, 16:41
                                                    pozory myla:)) nie jade plywac.
                                                    tam, gdzie jade potrzebne jest tylko duzo sily w nogach i w rekach, czasem:))
                                                  • gero1 Re: gero 06.09.02, 16:44
                                                    a tym to sie troche znam, alpenpass posiadam
                                                  • kwik Re: gero 06.09.02, 16:47
                                                    tyz nie to:) nie potrzebne zadne papiery, urzadzenia i osprzet.
                                                    no, ewentualnie badania wydolnosciowe.
                                                    ps. zmieniles juz prace? :)
                                                  • gero1 Re: gero 06.09.02, 17:07
                                                    wydaje sie ze para poszla w gwizdek, po rozmowie nie kontaktowali sie ze mna.
                                                    Stara nie jest taka zla, chyba niedlugo cos zaczne robic w tym kierunku
                                                  • kwik Re: gero 06.09.02, 17:10
                                                    powodzenia, nie ma jak dobre zmiany. mnie tez by sie przydaly. sa widoki ale na
                                                    razie sza, nie zapeszam.
                                                  • gero1 Re: gero 06.09.02, 17:13
                                                    u mnie tez sa, mieszkam na 13 pietrze
                                                  • kwik Re: gero 06.09.02, 17:17
                                                    ja jeestem ich pozbawiona, niestety.
                                                    fajnie masz, gdy winda sie popsuje
                                                  • gero1 Re: gero 06.09.02, 17:22
                                                    jeszcze sie nie zdazylo, ale troche gimnastyki jeszcze nikomu nie zaszkodzilo.
                                                    Od windy bardziej daja sie we znaki gołebie. Mieszkanie leży na skrzyzowaniu
                                                    korytazów lotów gołebi.
                                                  • kwik Re: gero 06.09.02, 17:26
                                                    to masz miedzynarodowe towarzystwo (golebie wszystkich krajow..lalalalal z
                                                    paryza i notre dame lalalalalala).
                                                  • gero1 Re: gero 06.09.02, 17:35
                                                    zgadza sie taki ujuz ze mnie Kosmopolita,
                                                    Kwiku uciekaj juz do domu, jako i ja to robie. Zycze duzo urlopowych wrazen,
                                                    wygrzej sie na sloncu, bo bedziesz marzla w zimie, nie naduzywaj, za to używaj,
                                                    jak wrócisz przywłaszymy sobie czyjś wątek i pogadamy o starych karabinach.
                                                    Ahoj przygodo.
                                                  • kwik Re: gero 06.09.02, 17:38
                                                    dzieki gero. baw sie dobrze (nie tylko w pracy:)
                                                    przywioze pare muszelek:)))))))

do uslyszenia.

Nie masz jeszcze konta? Zarejestruj się

Nakarm Pajacyka