q02121974 11.09.05, 11:03 jak sobie skutecznie radzić? wszystko mnie wyprowadza z równowagi, mam ochote czymś rzucić i sobie zakląć a tu trzeba sie grzecznie uśmiechać, bo to takie niekobiece. Faceci mają łatwiejsze życie Odpowiedz Link Zgłoś Obserwuj wątek Podgląd Opublikuj
0sram Re: PMS;) 11.09.05, 11:06 A moze wybierz sie na zlomowisko, rozwal recznie pare samochodow, to sobie ulzysz? ;) Odpowiedz Link Zgłoś
tygrysio_misio Re: PMS;) 11.09.05, 11:12 wsytarczy ze nie zdejmie ich o procederze aplikacji tamponow:) Odpowiedz Link Zgłoś
mmagi Re: PMS;) 11.09.05, 11:12 q02121974 napisała: > jak sobie skutecznie radzić? wszystko mnie wyprowadza z równowagi, mam ochote > czymś rzucić i sobie zakląć a tu trzeba sie grzecznie uśmiechać, bo to takie > niekobiece. > > Faceci mają łatwiejsze życie głupoty gadasz,jakie nie kobiece ?wiec czyje???małpie??? normalnie masz PMS i masz prawo byc poirytowana,kup sobie np,syrop z Melisy,albo zapytaj w Aptece o takie ziołowe leki na to niekobiece schorzenie:- ))) Odpowiedz Link Zgłoś
q02121974 Re: PMS;) 11.09.05, 11:38 no właśnie, trzeba ubrać cycnik i iść do sklepu:) Odpowiedz Link Zgłoś
q02121974 Re: PMS;) 11.09.05, 11:52 za późno, juz ubrałam, kupiłam mleko a przy okazji pyszna fantazje o smaku tiramisu z polewa z czarnej porzeczki, mniam:) Odpowiedz Link Zgłoś
q02121974 Re: PMS;) 11.09.05, 12:17 żebyś wiedziała:) a jakie dziwne smaki, zjadłam ogóra kiszonego z majonezem Odpowiedz Link Zgłoś
bukfa Re: PMS;) 11.09.05, 18:40 He he zlosc w czasie PMS niekobieca? Toz to najbardzij kobieca rzecz pod sloncem! Faceci tego nie maja :) Ja wlasnie wczoraj w ramach wyjatkowo wrednego ataku pms-u wkonalam nastepujace czynnosci: przebiegniecie 3 razy wokol parku, pietnastominutowe doskonalenie kopniec karate, pozarcie wielkiego kawalka tortu polanego rumem, napisanie placzliwego listu do przyjaciolki, pozarcie kolejnego kawalka tortu, poplakanie polaczone z uzalaniem sie nad soba w zaciszu zamknietej sypialni, zapalenie ulubionej zapachowej swieczki, i wreszcie zasniecie nad dobra ksiazka. A dzis rano sie obudzilam i po pms ani sladu :) Odpowiedz Link Zgłoś
malerude Re: PMS;) 11.09.05, 20:45 a ja wlasnie pochlaniam jedna za druga Agathe Christie i opcji morderstw mam wiele:))))wyladowuje zlosc na kumplu, bo swojego oszczedze(i tak mnie bardziej wkurza jego pocieszanie niz nie wiem, jakby je*nal drzwiami!!!)...a ten syrop z melisy cos daje?a sama melisa?(tzn ta herbatka zaparzana)? Odpowiedz Link Zgłoś