Dodaj do ulubionych

Mam dylemat

12.09.05, 10:00
he,he, to nie do Ciebie.
od jutra w moim miescie zaczyna sie kurs salsy.kiedys uwielbialam tanczyc,
ale teraz nie mam juz okazji. wlasnie sie trafila, a ja mam problem czy isc
samej, zeby sie nie wyglupic (moze beda sami mlodzi?). jak myslicie - isc?
Obserwuj wątek
    • migdalek.niebieski Re: Mam dylemat 12.09.05, 10:04
      Jasne że iść!!! partnera tam Ci znajdą!!! a na początku przy tych ćwiczeniach
      ogólnych to aż tak potrzebny nie będzie więc będziesz miała trochę czasu żeby
      tam się rozejrzeć czy Ci który odpowiada:)
      • kobieta_na_pasach Re: Mam dylemat 12.09.05, 10:14
        nie szukam partnera. sa dwa odrebne kursy - jeden dla par i drugi dla singli.

migdalek.niebieski napisała:

> Jasne że iść!!! partnera tam Ci znajdą!!! a na początku przy tych ćwiczeniach
        > ogólnych to aż tak potrzebny nie będzie więc będziesz miała trochę czasu żeby
        > tam się rozejrzeć czy Ci który odpowiada:)
        >
    • mamba30 Re: Mam dylemat 12.09.05, 10:07
      a starego nie da się namówić??? Z takim poświęceniem Cię obtańcowywał
      wtedy :))) A jak nie, to wal sama, już Ci pisałam, że nie wyglądasz na swoje
      latka :))))
      • migdalek.niebieski Re: Mam dylemat 12.09.05, 10:12
        Ale nawet jakby wyglądała to co??? oglądałam wczoraj taniec z gwiazdami i ja im
        tylko zazdroszczę i odwagi i tego że właśnie tam nawet jest niedopomyślenia
        żeby zastanawiać się nad wiekiem:) przecież paszt w tamtej edycji zajął chyba 2
        miejsce!!! powymiatał i carlosową i nejmana i jeszcze paru!!!
        • kobieta_na_pasach Re: Mam dylemat 12.09.05, 10:17

Paszta z litosci i za samozaparcie przepuszczali. To samo bedzie z Hania
          Sleszynska.A ta w ogole to strasznie mi sie spodobal "taniec z gwiazdami".

> Ale nawet jakby wyglądała to co??? oglądałam wczoraj taniec z gwiazdami i ja
          im
          >
          > tylko zazdroszczę i odwagi i tego że właśnie tam nawet jest niedopomyślenia
          > żeby zastanawiać się nad wiekiem:) przecież paszt w tamtej edycji zajął chyba
          2
          >
          > miejsce!!! powymiatał i carlosową i nejmana i jeszcze paru!!!
          • migdalek.niebieski Re: Mam dylemat 12.09.05, 10:20
            Nie zgadzam się że z litości!! fory to miał olivierek u tyszkiewiczowej a
            reszta traktowana była normalnie!!
            • kobieta_na_pasach Re: Mam dylemat 12.09.05, 10:23

> Nie zgadzam się że z litości!! fory to miał olivierek u tyszkiewiczowej a
              > reszta traktowana była normalnie!!

wg mnie tanczyl zbyt sztywno i ten brzuch, ktory nie zginal mimo schudniecia
              iles tam kg.
      • kobieta_na_pasach Re: Mam dylemat 12.09.05, 10:15
        stary jest gupi:))

mamba30 napisała:

> a starego nie da się namówić??? Z takim poświęceniem Cię obtańcowywał
        > wtedy :))) A jak nie, to wal sama, już Ci pisałam, że nie wyglądasz na swoje
        > latka :))))
        • mamba30 Re: Mam dylemat 12.09.05, 10:16
          he he he... pewnie nie bardziej gupi, jak wszyscy starzy :))))) Brykaj na salsę
          i nawet sie nie zastanawiaj... potem gupiemu chłopu w domu odwalisz taki
          taniec, że Mu oko zbieleje :)))
          • kobieta_na_pasach Re: Mam dylemat 12.09.05, 10:18
            mamba30 napisała:

> he he he... pewnie nie bardziej gupi, jak wszyscy starzy :))))) Brykaj na
            salsę
            >
            > i nawet sie nie zastanawiaj... potem gupiemu chłopu w domu odwalisz taki
            > taniec, że Mu oko zbieleje :)))

nie sadze , predzej mu odwale numer:)
            • mamba30 Re: Mam dylemat 12.09.05, 10:19
              jak sobie zasłużył, to odwal... a tak Mu dobrze z gęby patrzy :))))
              • kobieta_na_pasach Re: Mam dylemat 12.09.05, 10:22
                mamba30 napisała:

> jak sobie zasłużył, to odwal... a tak Mu dobrze z gęby patrzy :))))

i to sa wlasnie te pozory. mnie natomiast biora za hetere.sama sie wczoraj
                przestraszylam siebie ogladajac filmy przegrane z vhs na dvd z lat minionych.
                • mamba30 Re: Mam dylemat 12.09.05, 10:23
                  a co było nie tak, że się przestraszyłaś??? Aż taka hetera z Ciebie wylazła,
                  czy dla odmiany byłaś za potulna? :)))
                  • kobieta_na_pasach Re: Mam dylemat 12.09.05, 10:25
                    mamba30 napisała:

> a co było nie tak, że się przestraszyłaś??? Aż taka hetera z Ciebie wylazła,
                    > czy dla odmiany byłaś za potulna? :)))

ee, jakas taka twarz mam .
                    • mamba30 Re: Mam dylemat 12.09.05, 10:27
                      jakąś tam każdy ma :))))
                    • mmagi niech mi Mamba przesle Twoja fotę:-) 12.09.05, 10:27

• kobieta_na_pasach Mamba, przesli MMagi moja fotke 12.09.05, 10:50
                        najlepiej te z w bialych spodniach:)) ja grzebalam w weekend w komputerze i nic
                        nie znalazlam. musialam chyba wyczyscic poczte. jak bede miala podlaczony
                        skaner to jeszcze cos przesle (o ile sie bedzie nadawalo do opublikowania:))
                        • mmagi Re: Mamba, przesli MMagi moja fotke 12.09.05, 10:51
                          dziekuje jasnie pani;-))
                        • mamba30 Re: Mamba, przesli MMagi moja fotke 12.09.05, 10:52
                          rozumiem, że mogę wysłać Ciebie MMagi, mam pozwolenie?
                          • mmagi Re: Mamba, przesli MMagi moja fotke 12.09.05, 10:52
                            jes jes jes:-))
                            • mamba30 Re: Mamba, przesli MMagi moja fotke 12.09.05, 11:05
                              Kobieto, czy pozwalasz wysłać i do kogo mogę????
                              • mmagi wyzej napisała zebys do mnie wysłała,czytaj:P 12.09.05, 11:07

• mmagi czytaj:-)) 12.09.05, 11:07
                                forum.gazeta.pl/forum/72,2.html?f=16&w=28916038&a=28918544
                              • kobieta_na_pasach tylko do Mmagi mozesz, do nikogo wiecej! 12.09.05, 11:17
                                a najlepiej wykasuj moje fotki.
                                • mamba30 Re: tylko do Mmagi mozesz, do nikogo wiecej! 12.09.05, 11:19
                                  kobieta_na_pasach napisała:

> a najlepiej wykasuj moje fotki.

wysyłam w takim razie do MMagi, a na wykasowanie z kompa nie masz co
                                  liczyć :))) Nie obawiaj się, nie wyślę nikomu bez Twojej zgody... Sama zobacz,
                                  ile narobiłam zamieszania z przesłaniem do Mmagi ....
                                  • mmagi ło matko nareszcie:-)))) 12.09.05, 11:19

• mamba30 Droga Kobieto !!! 12.09.05, 11:21
                                      wysłałam 2 zdjęcia MMagi, to w białych spodniach z raczką na czółku i to z
                                      wesela, co siedzisz obok siostrzenicy. Ślicznie na nim wyszłaś :)))
                                      • mmagi to ja pani dziekuję:-)) 12.09.05, 11:22

• kobieta_na_pasach Re: Droga Kobieto !!! 12.09.05, 11:28
                                        mamba30 napisała:

> wysłałam 2 zdjęcia MMagi, to w białych spodniach z raczką na czółku i to z
                                        > wesela, co siedzisz obok siostrzenicy. Ślicznie na nim wyszłaś :)))

pierwsze dobrze, ale to drugie jest fatalne. no trudno.
                                        • mamba30 Re: Droga Kobieto !!! 12.09.05, 11:29
                                          jakie fatalne, właśnie Ci napisałam, że ślicznie na nim wyszłaś, nie rób
                                          scen :)))
                          • mmagi nie mnie tylko babę do mnie,piłaś coś:-))) 12.09.05, 11:08
                            mamba30 napisała:

> rozumiem, że mogę wysłać Ciebie MMagi, mam pozwolenie?
                            • mamba30 Re: nie mnie tylko babę do mnie,piłaś coś:-))) 12.09.05, 11:14
                              mmagi napisała:

> mamba30 napisała:
                              >
                              > > rozumiem, że mogę wysłać Ciebie MMagi, mam pozwolenie?
                              >
                              >
                              przeca tak właśnie napisałam :))) że mogę wysłąć zdjęcia Kobiety Mmagi... zaraz
                              Ci wyślę :))
                              • mmagi Re: nie mnie tylko babę do mnie,piłaś coś:-))) 12.09.05, 11:17
                                Kobiety do mmagi...............:D ładniej brzmi:-)))
                        • trzydziecha1 Re: Mamba, przesli MMagi moja fotke 12.09.05, 10:52
                          Kobieto, ja też Cie prosiłam, specjalnie nie zauważyłaś ? ;PP
                          Jak nie chcesz to napisz....
                      • kobieta_na_pasach Mmagi, a Ty mi przeslij swoja bo inaczej to 12.09.05, 10:51
                        ręka, noga , biust na scianie:)))
                        • mmagi w piatek juz Ci wysłam,lato04 to ja:P 12.09.05, 10:52

• kobieta_na_pasach NIC OD CIEBIE MMAGI NIE DOSTALAM 12.09.05, 11:25
                            juz raz pisalam. za to mam pelno emaili od malgosia58, to chyba mamba, juz raz
                            ja opierniczylam.
                            • mamba30 Re: NIC OD CIEBIE MMAGI NIE DOSTALAM 12.09.05, 11:26
                              kobieta_na_pasach napisała:

> juz raz pisalam. za to mam pelno emaili od malgosia58, to chyba mamba, juz
                              raz
                              > ja opierniczylam.

qrwa mać, mamba, to mamba i to nie mnie opierniczyłam, a właśnie mmagi :)))
                              • mmagi aaaaaaaaale zamieszanie,wysyłam raz jeszcze:-) 12.09.05, 11:31

• mmagi Re: NIC OD CIEBIE MMAGI NIE DOSTALAM 12.09.05, 11:27
                              nie kochanie to ja i to mnie opierniczyłas a ja ci napisałam jak nie to bez
                              łąski a ty mi potem ze jestem niegrzeczna:PPP
                              • kobieta_na_pasach Re: NIC OD CIEBIE MMAGI NIE DOSTALAM 12.09.05, 11:31
                                mmagi napisała:

> nie kochanie to ja i to mnie opierniczyłas a ja ci napisałam jak nie to bez
                                > łąski a ty mi potem ze jestem niegrzeczna:PPP

aha. takie jestescie obie kochane , ze mi sie mylicie:)))
                                wiesz, jak moj komp dziala? tragedia! ciezko mi otwierac wszystkie zalaczniki.
                                w ktorym emailu jest twoje foro w takim razie?
    • mmagi Re: Mam dylemat 12.09.05, 10:11
      pewnie ze idz:-))
    • margie Re: Mam dylemat 12.09.05, 10:11
      No pewnie, ze isc:))) jak najbardziej:))
    • margie Re: Mam dylemat 12.09.05, 10:12
      I nie postarzaj sie tym ciaglym podkreslaniem wieku. To bez sensu.
      • kobieta_na_pasach Re: Mam dylemat 12.09.05, 10:19
        margie napisała:

> I nie postarzaj sie tym ciaglym podkreslaniem wieku. To bez sensu.

uwazam, ze zachowuje sie stosowanie do mojego wieku. nie mam potrzeby
        odmladzania sie.
        • kobieta_na_pasach a jak sie ubrac i jakie buty na te salse 12.09.05, 10:26
          bo kompletnie nie wiem! ze adidasy nie i dzinsy to wiem na bank.
        • margie Re: Mam dylemat 12.09.05, 13:43
          odechcialo mi sie....
    • mmagi dzieki za foty:-))) 12.09.05, 11:34
      na tym 1szym to nasz buzke przysłonieta wiec mało co widac,ale to 2gie jest
      fantastyczne,Twoja uroda idzie w parze z Twiom poczuciem humoru,nie powiem ze
      tak sobie Ciebie wyobrazałam ale nie zawiodłam sie,fajna jestes:-)))
      • mamba30 a widzisz Kobieto???? 12.09.05, 11:49
        mmagi napisała:

> na tym 1szym to nasz buzke przysłonieta wiec mało co widac,ale to 2gie jest
        > fantastyczne,Twoja uroda idzie w parze z Twiom poczuciem humoru,nie powiem ze
        > tak sobie Ciebie wyobrazałam ale nie zawiodłam sie,fajna jestes:-)))
      • kobieta_na_pasach dzieki za komplementy:) 12.09.05, 14:46
        moj maz ma pewnie inne zdanie, ale to jego sprawa:)
        ile masz lat? czy tyle ile w adresie emailowym? kurna, myslalam ze Ty siksa
        jestes, bo tak sie zachowujesz na forum. gratuluje dobrego kamuflazu:))))

mmagi napisała:

> na tym 1szym to nasz buzke przysłonieta wiec mało co widac,ale to 2gie jest
        > fantastyczne,Twoja uroda idzie w parze z Twiom poczuciem humoru,nie powiem ze
        > tak sobie Ciebie wyobrazałam ale nie zawiodłam sie,fajna jestes:-)))
        • mmagi Re: dzieki za komplementy:) 12.09.05, 15:05
          no qrde az tyla to nie:-))
          napisze Ci na @:-)))
    • undyna Ić:)) 12.09.05, 11:57

• mamba30 Re: Ić:)) 12.09.05, 12:00
        ale o co chodzi? :)))
        • mmagi Re: Ić:)) 12.09.05, 12:02
          ales Ty dzis roztrzepana......to było do Kobiety zeby poszła na tance:-))
        • undyna Re: Ić:)) 12.09.05, 12:02
          normalnie, niech idzie Kobieta na kurs Salsy:) a co takiego niejasnego było?,
          że forma niepoprawna, czy co?:)
          • mamba30 Re: Ić:)) 12.09.05, 12:03
            nie, to ja jestem dzisiaj zakręcona :))))
            • undyna Re: Ić:)) 12.09.05, 12:09
              to fajnie masz:)
              jak tam Mąż, sprawny?:)
              • mamba30 Re: Ić:)) 12.09.05, 12:10
                niom i to bardzo, jak to wąż :)))
                • undyna Re: Ić:)) 12.09.05, 13:37
                  jak mawiał mój Ex: mąż wąż, starszy brat gad;)
                  • mamba30 Re: Ić:)) 12.09.05, 13:41
                    undyna napisała:

> jak mawiał mój Ex: mąż wąż, starszy brat gad;)

he he he... ja mam tylko węża w takim razie :))
    • atlantis75 Re: Mam dylemat 12.09.05, 15:03
      Pewnie, że idź. Czemu głupio, że będą młodzi? Taniec nie patrzy na wiek :)

Nie masz jeszcze konta? Zarejestruj się

Nakarm Pajacyka