kobieta_na_pasach 14.09.05, 09:40 ta z "m jak milosc". w ogole mdli mnie juz ten serial. syn zdradza swoja zone , czyli powiela błedy ojca, a ta nawet nie powie mezowi, ze synalek wdal sie w ojczulka tylko wszystko łagodzi. Odpowiedz Link Zgłoś Obserwuj wątek Podgląd Opublikuj
kalinka23 Re: Marysia jest gupia 14.09.05, 09:41 mecz byl lepszy wczoraj darowalam sobei milosc ja mowie na to T -jak Tragedia Odpowiedz Link Zgłoś
pimpek_sadelko Re: Marysia jest gupia 14.09.05, 09:43 kalinka23 napisała: > mecz byl lepszy wczoraj darowalam sobei milosc ja mowie na to T -jak Tragedia jak mojej przyjaciolki mama zaczyna to ofgladac, to ojciec wychodzi z pokoju i w drzwiach przez zacisniete zeby rzuca: jak to sie szybko nie skonczy to bedzie er jak rozwod:D Odpowiedz Link Zgłoś
pimpek_sadelko Re: cześć pimpuś 14.09.05, 09:48 w poniedzialek, chyba, ze w koncu urodze:) Odpowiedz Link Zgłoś
baba_krk Re: cześć pimpuś 14.09.05, 09:50 trzymam kciuki za pomyślność akcji autorko mojej ulubionej sygnaturki :))))) Odpowiedz Link Zgłoś
pimpek_sadelko Re: cześć pimpuś 14.09.05, 09:54 baba_krk napisała: > trzymam kciuki za pomyślność akcji autorko mojej ulubionej sygnaturki :))))) a jakiej?:) mialam kilka:) Odpowiedz Link Zgłoś
baba_krk Re: cześć pimpuś 14.09.05, 09:56 obecnej :)))) fajnie było "widzieć" jak Ci Synuś rośnie :)))) Odpowiedz Link Zgłoś
lena_zet Re: cześć pimpuś 14.09.05, 09:50 żadnych objawów zbliżającego się porodu? Odpowiedz Link Zgłoś
pimpek_sadelko Re: cześć pimpuś 14.09.05, 09:54 lena_zet napisała: > żadnych objawów zbliżającego się porodu? zero:) Odpowiedz Link Zgłoś
listek_a Re: cześć pimpuś 14.09.05, 10:08 Charakter pokazuje "Sam nie wyjde i koniec":DDDD Odpowiedz Link Zgłoś
pimpek_sadelko Re: cześć pimpuś 14.09.05, 10:31 listek_a napisała: > Charakter pokazuje "Sam nie wyjde i koniec":DDDD ciekawe.... ma to po mnie?:)))) Odpowiedz Link Zgłoś
kalinka23 Re: Marysia jest gupia 14.09.05, 09:50 pimpek_sadelko napisała: > kalinka23 napisała: > > > mecz byl lepszy wczoraj darowalam sobei milosc ja mowie na to T -jak Trag > edia > > jak mojej przyjaciolki mama zaczyna to ofgladac, to ojciec wychodzi z pokoju i > w drzwiach przez zacisniete zeby rzuca: jak to sie szybko nie skonczy to bedzie > > er jak rozwod:D mowilam ze to T jak tragedia jeszcze rodzinny rozbija (haahahahah) Odpowiedz Link Zgłoś