aniawe 19.09.05, 20:13 Wyglada na to,ze cos sie szykuje...tzn nowy zwiazek,jestem po rozwodzie,bez dzieci i zastanawiam sie jak i kiedy najlepiej powiedziec o tym nowemu partnerowi. Odpowiedz Link Zgłoś Obserwuj wątek Podgląd Opublikuj
migdalek.niebieski Re: Nowy zwiazek a.. 19.09.05, 20:15 Przede wszystkim jak najszybciej;))) i jakoś tak może zapytaj go jak u niego te sprawy wyglądają, o religię go podpytaj i pewnie on sam temat pociągnie. Odpowiedz Link Zgłoś
agnieszka_ka do aniawe 20.09.05, 20:15 Aniu, zadam intymne pytanie, dzieci nie mialas z wyboru, czy ^przez caly ten czas nie zaszlas w ciaze? Bo ja od roku wspolzyje bez zadnych zabezpieczen i nie zachodze w ciaze, i zaczynam sie zastanawiac co jest. Odpowiedz Link Zgłoś
agnieszka_ka Re: do agnieszka_ka 20.09.05, 23:22 Tak, chcialabym. Tylko pewnie poczte otworze dopiero jutro bo dzisiaj cos nie dziala. Odpowiedz Link Zgłoś
aniawe Re: do agnieszka_ka 20.09.05, 23:36 Agnieszka,odpowiem Ci krotko tutaj...nie planowalam dzieci,bo malzenstwo od poczatku bylo skazane na niepowodzenie...bylo tylko na papierku. Jak chcesz wiecej pogadac,to daj znac na priva Odpowiedz Link Zgłoś
ally23 Re: Nowy zwiazek a.. 21.09.05, 09:09 ja tez jestem po rozwodzie i bez dzieci. moj obecny facet dowiedzial sie o tym praktycznie od razu, uwazalam ze tak jest najlepiej. na szczescie nie ma to dla niego wiekszego znaczenia chocby np. ze wzgledow religijnych. Odpowiedz Link Zgłoś