b-beagle 21.09.05, 12:29 Z bezsilności czy żeby manipulowac innymi? Z żalu czy z rozpaczy? Odpowiedz Link Zgłoś Obserwuj wątek Podgląd Opublikuj
natalka85 Re: Czy często płaczecie i dlaczego? 21.09.05, 12:33 ja płaczę kiedy jest mi smutno. tak średnio raz na 2 dni. Odpowiedz Link Zgłoś
krysica Re: Czy często płaczecie i dlaczego? 21.09.05, 12:35 ze śmiechu tez bywa...:) Odpowiedz Link Zgłoś
trzydziecha1 Re: Czy często płaczecie i dlaczego? 21.09.05, 12:36 Kiedyś częściej, teraz raz albo dwa w miesiącu. Ze złości i żalu przeważnie. Odpowiedz Link Zgłoś
sumire Re: Czy często płaczecie i dlaczego? 21.09.05, 12:38 Kiedyś bardzo często, bo byłam młoda i gupia jak but (i rzeczywiście miałam skłonność do myślenia, że coś w ten sposób utarguję - to nie jest najlepsza metoda perswazji), a teraz bardzo rzadko. Wczoraj ryczałam jak bóbr, po raz pierwszy od ładnych paru miesięcy - przez 3 godziny, bo oglądałam "Czasem słońce, czasem deszcz", ale to inna para kaloszy ;)) Odpowiedz Link Zgłoś
kardiolog Re: Czy często płaczecie i dlaczego? 21.09.05, 12:48 :-))))))))) kardiolog Odpowiedz Link Zgłoś
edzia-fredzia Re: Czy często płaczecie i dlaczego? 21.09.05, 12:38 ja najczesciej ze smiechu :))))))))).... Odpowiedz Link Zgłoś
kalaruszek Re: Czy często płaczecie i dlaczego? 21.09.05, 12:38 rzadko. najczęściej z bezsilności. bez powodu jak mam doła. z tęsknoty bo już Go nigdy nie zobaczę... Odpowiedz Link Zgłoś
kardiolog Re: Czy często płaczecie i dlaczego? 21.09.05, 12:40 Plakalem jak mi dziecko w swiecie zaginelo i a osobe bliska zabrano niedawno do szpitala. Poza tym, nie pamietam juz co bylo powodem placzu. kardiolog Odpowiedz Link Zgłoś
kobieta_na_pasach myslalam, ze juz wszystkie łzy wypłakałam 21.09.05, 12:55 ale wczoraj sie okazało, ze jednak nie. były to łzy absolutnej bezsilnosci i chyba bezradnosci... Odpowiedz Link Zgłoś
kohol Re: Czy często płaczecie i dlaczego? 21.09.05, 13:09 Raz na miesiąc-dwa. Jak mi się zbierze. Nie wiem, czy to często, czy rzadko. Odpowiedz Link Zgłoś
b-beagle Re: Czy często płaczecie i dlaczego? 21.09.05, 13:34 A ja jak sobie popłaczę to od razu robi mi się lepiej ;-)) Odpowiedz Link Zgłoś
sumire Re: Czy często płaczecie i dlaczego? 21.09.05, 13:38 Mnie powstrzymuje świadomość, że mam od tego czerwony nos, spuchnięte powieki i generalnie rzecz biorąc, wyglądam jak mops, a poza tym bulgoczę. Odpowiedz Link Zgłoś
juleczka4 Re: Czy często płaczecie i dlaczego? 21.09.05, 14:06 Najczęściej z bezsilności i złości Odpowiedz Link Zgłoś
malenka Re: Czy często płaczecie i dlaczego? 21.09.05, 14:34 Kilka razy w miesiacu. Placze jak jest mi smutno, albo jestem zla, albo bezsilna. Ale generalnie nie staram sie nic w ten sposob wymuszac, to nie o to chodzi. Odpowiedz Link Zgłoś
agnies_87 Re: Czy często płaczecie i dlaczego? 21.09.05, 14:45 zdarza się codziennie, albo raz na rok - nie ma reguły; dlaczego? z przygnębienia; kiedy coś się nie udaje; kiedy ktoś mnie krytykuje i nie pozostawia suchej nitki - szklą się oczy; czasem ze szczęscia... Odpowiedz Link Zgłoś
spaldi Re: Czy często płaczecie i dlaczego? 21.09.05, 14:46 płaczę, gdy rozkładam ręce i tupie nogami z bezsilności...płacz rozładowuje emocje. Odpowiedz Link Zgłoś
oliszka Re: Czy często płaczecie i dlaczego? 21.09.05, 14:53 ze złości, z bezsilności, z żalu, z tęsknoty średnio raz na dwa dni...ale jak popłacze to mi lepiej :-) Odpowiedz Link Zgłoś
joasia.sadowska Re: Czy często płaczecie i dlaczego? 26.09.05, 13:59 prawie nigdy. a tak bardzo czasami bym chciala. ale chyba moj przydzial na rozpacz ze lzami sie skonczyl:(. Odpowiedz Link Zgłoś
elutka_111 Re: Czy często płaczecie i dlaczego? 26.09.05, 14:09 Dosyć często niestety ... z zalu, bezradności, bezsilności, smutku lub złości, ze śmiechu czasami też. Ale swoim płaczem nigdy nie manipulowałam, żadko płaczę przy kimś, często jak jestem sama, w poduszke. Odpowiedz Link Zgłoś
tomamisia Re: Czy często płaczecie i dlaczego? 26.09.05, 14:49 płaczę z bezsilności i wtedy gdy jest mi bardzo smutno.... Odpowiedz Link Zgłoś
madzia_20 Re: Czy często płaczecie i dlaczego? 26.09.05, 14:54 czasami się zdarzy. czasem na filmach (wstyd się przyznać, ale jak oglądam 'na wspólnej' to też). po śmierci bliskiej osoby. z poczucia winy. no i przy niektórych piosenkach Odpowiedz Link Zgłoś
dureksis CZĘSTo 26.09.05, 15:20 Właśnie z bezsilności... Jak ktoś mnie zrani.. Jak coś w co wierzyłam kolejny raz się nie udaje... ALe ogólnie spoko ;) Tylko najgorzej jest jak się napletki rano pojawiają zamiast powiek ;) Odpowiedz Link Zgłoś
klamczucha3 Re: Czy często płaczecie i dlaczego? 26.09.05, 17:04 Osobiscie tylko z bezsilnosci i zlosci,ze nic nie moge... Odpowiedz Link Zgłoś
anula52 Re: Czy często płaczecie i dlaczego? 26.09.05, 17:07 ja też często płaczę, to pomaga w "oczyszczeniu" :)Ryczę z bezsilności,smutku,niepowodzeń itp Odpowiedz Link Zgłoś
epox123 Re: Czy często płaczecie i dlaczego? 26.09.05, 17:11 płacze gdy mi jest źle i smutno(czasami wspomnienia wywołują dołki) a gdy już się wypłaczę czuję ulgę,mnie pomaga Odpowiedz Link Zgłoś