Dodaj do ulubionych

wspaniałe dziewczynki

24.09.05, 19:01
mamy medal mistrzostw europy wielki ukłon dla tych pięknych pań ale ile to
nerwów kosztowało
Obserwuj wątek
    • tygrysio_misio Re: wspaniałe dziewczynki 24.09.05, 19:05
      a Chelsea dzis wkoncu stracila gola:))
      • dyskopata Re: wspaniałe dziewczynki 24.09.05, 19:07
        i dobrze nie lubie ich przypuszczam że baros strzelił
        • tygrysio_misio Re: wspaniałe dziewczynki 24.09.05, 19:17
          44' L. Moore

dla mnie Londyn to najpiekniejsze miasto na ziemi za wzgledu na 12 zawodowych
          zespolow pilkarskich z czego 6 od kiedy ogladam lige angielska gra w najwyzszej
          lidze...

z Londynskich zespolow najbardziej lubilam Chelsea..ale to bylo za czasow Zolli
          i Wisa i de Goya:))

po wykupieniu przez Abramowicza chce zeby spadli do 2 ligi
          • dyskopata Re: wspaniałe dziewczynki 24.09.05, 19:41
            ach to były czasy jeszcze vialli ravanelli lebouf ja z londynu to lubię jedynie
            fulham i tottenham
    • migdalek.niebieski Re: wspaniałe dziewczynki 24.09.05, 19:17
      ...chyba nie zostaje mi nic innego jak zacząć grać w siatkę...
      • dyskopata Re: wspaniałe dziewczynki 24.09.05, 19:39
        ja po prostu chciałem zrobić miejsce żebyśmy mieli gdzie pogadać
        • migdalek.niebieski Re: wspaniałe dziewczynki 24.09.05, 19:42
          Wychwalasz tu jakieś inne dziewczynki i myślisz że się na to nabiorę..???:(
          • dyskopata Re: wspaniałe dziewczynki 24.09.05, 19:48
            skoro poszłaś to kogoś muszę do ciebie to i tak im daleko
            dzisiaj chyba będę miał dużo czasu bo nigdzie nie idę ale i tak pewnie mamuśka
            będzie chciała zagrać w kyodaia
            • migdalek.niebieski Re: wspaniałe dziewczynki 24.09.05, 19:49
              ;)))jak ładnie wybrnołeś;)))doceniam;))) a dlaczego nigdzie nie idziesz???
              • dyskopata Re: wspaniałe dziewczynki 24.09.05, 19:52
                nie wytrzymałbym tyle bez ciebie
                • migdalek.niebieski Re: wspaniałe dziewczynki 24.09.05, 19:54
                  ;)))nie dam się nabrać;))mów tu szybko prawdę;)))
                  • dyskopata Re: wspaniałe dziewczynki 24.09.05, 19:56
                    drugim ale naprawdę nieistoynym powodem jest brak kasy
                    • migdalek.niebieski Re: wspaniałe dziewczynki 24.09.05, 19:58
                      ;)))to naciągnij troszkę mamuśkę;))wspomnij tak od niechcenia że ładnie
                      posprzątałeś..;)))wykorzystaj troszkę swój urok;))
                      • dyskopata Re: wspaniałe dziewczynki 24.09.05, 19:59
                        wiedząc że tyle będzie kosztował mój wyjazd ja nie potrafię brać od niej pieniędzy
                        • migdalek.niebieski Re: wspaniałe dziewczynki 24.09.05, 20:18
                          Na pewno jest z Ciebie dumna. Nie napiszę nic więcej, bo się zarozumiały
                          zrobisz;)))
                          • dyskopata Re: wspaniałe dziewczynki 24.09.05, 20:28
                            czy dumna to nie wiem ale często mi powtarza że sobie nie wyobraża domu beze
                            mnie co mi bardzo utrudnia wyjazd zarozumiałość mi chyba nie grozi bo wobec
                            siebie jestem krytyczny i mam szczególne wymagania
                            • migdalek.niebieski Re: wspaniałe dziewczynki 24.09.05, 20:31
                              Nie obraź się ale widzę że wszystkich uszczęśliwiłeś wyjazdem...
                              • dyskopata Re: wspaniałe dziewczynki 24.09.05, 20:34
                                dodałbym do tego jeszcze psa który rano będzie musiał podkręcać zawory
                                ale kiedyś się trzeba nauczyć życia chciałbym tu jednak kiedyś wrócić ale wtedy
                                już będę stary
                                • dyskopata Re: wspaniałe dziewczynki 24.09.05, 20:36
                                  ale za to brat się cieszy będzie miał wreszcie sam pokój
                                  • migdalek.niebieski Re: wspaniałe dziewczynki 24.09.05, 20:39
                                    To do tej pory rano Ty z nim wychodziłeś, a teraz kto??? tak naprwdę to cała
                                    młodość przed Tobą i wyjazd na pewno ją uświetni, ale rozstanie to raczej
                                    trudne będzie..:(
                                    • dyskopata Re: wspaniałe dziewczynki 24.09.05, 20:41
                                      teraz brat będzie musiał młodość to ja mam już dawno za sobą a ty sama mieszkasz?
                                      • migdalek.niebieski Re: wspaniałe dziewczynki 24.09.05, 20:42
                                        No co Ty opowiadasz!!!młodość ma za sobą!!!;))bez rodziców ale nie sama
                                        • dyskopata Re: wspaniałe dziewczynki 24.09.05, 20:44
                                          a możesz przybliżyć wynajmujesz pokój? z chłopakiem mężem kochankiem? coś w
                                          stylu hotelu pielęgniarskiego?
                                          • migdalek.niebieski Re: wspaniałe dziewczynki 24.09.05, 20:48
                                            Mam prawie swoje mieszkanko, i mieszkam ze znajomymi. A Ty gdzie będziesz
                                            mieszkał??akademik?
                                            • dyskopata Re: wspaniałe dziewczynki 24.09.05, 20:51
                                              z jednym chłopakiem którego poznałem na obozie i z jeszcze jedną osobą której
                                              wciąż szukamy i z którą będę dzielił pokój liczyłem na kogoś spośród płci
                                              pięknej ale chyba są małe szanse a ty jesteś rodowita szczecinianka?
                                              • migdalek.niebieski Re: wspaniałe dziewczynki 24.09.05, 20:54
                                                Nie bardzo, wcześniej mieszkałam w gryfinie, to pod szczecinem, dość blisko. W
                                                akademiku nie dadzą wam dziewczynki do pokoju;)))
                                                • dyskopata Re: wspaniałe dziewczynki 24.09.05, 20:57
                                                  ale to jest mieszkanie tego kolegi dzięki za lekcje geografii ale wiem gdzie
                                                  jest gryfino fajna wioska:) każdą taką dziewczynę jak ty w szczecinie powitamy z
                                                  radością idę się trochę potopić w pianie
                                                  • migdalek.niebieski Re: wspaniałe dziewczynki 24.09.05, 20:59
                                                    No wybacz;))nie każdy wie gdzie jest gryfino;)) dobry jesteś;))) a masz taką
                                                    żółtą kaczuszkę..???;))
                                                  • dyskopata Re: wspaniałe dziewczynki 24.09.05, 21:02
                                                    jednak poczekam jeszcze bo koleżanka do matuli przyjdzie a tak głupio w samych
                                                    bokserkach łazić nie mam kaczuszki ale mam taką zajebistą rękawicę do mycia pleców
                                                  • migdalek.niebieski Re: wspaniałe dziewczynki 24.09.05, 21:08
                                                    Łee, nie masz kaczuszki..???każdy prawdziwy mężczyzna ma;))) chętnie bym Cię
                                                    zobaczyła w tych bokserkach...;)
                                                  • dyskopata Re: wspaniałe dziewczynki 24.09.05, 21:12
                                                    daj spokój wiesz ile one malą lat a tak się do nich przywiązałem że nie zamienie
                                                    ich nigdy a tą kaczuszkę mam rozumieć dosłownie czy w przenośni bo jak w
                                                    przenośni to to nijak nie mogę się zgodzić
                                                    ok to ja przychodzę do ciebie w bokserkach a ty czekasz w białych figach i w
                                                    białym staniku bez koronek
                                                  • migdalek.niebieski Re: wspaniałe dziewczynki 24.09.05, 21:16
                                                    Kaczuszka była dosłownie;)) czyli się umówiliśmy..??? jejku jak sobie pomyślę..
                                                    wysoki jesteś, masz włochate nogi, duże dłonie...ach...
                                                  • dyskopata Re: wspaniałe dziewczynki 24.09.05, 21:18
                                                    a o włochatych nogach nie wspominałem czy to jest twój sposób wyciągania ze mnie
                                                    informacji o sobie
                                                  • dyskopata Re: wspaniałe dziewczynki 24.09.05, 21:19
                                                    o sobie znaczy o mnie
                                                  • migdalek.niebieski Re: wspaniałe dziewczynki 24.09.05, 21:27
                                                    Ja sobie Ciebie tak wyobrażam..
                                                  • dyskopata Re: wspaniałe dziewczynki 24.09.05, 21:32
                                                    no przyznaję że włosów na nogach mi nie brakuje jeżeli chcesz coś jeszcze o mnie
                                                    wiedzieć to powiem ci że moja waga waha się 0d 67 do 70, mam ukruszoną prawą
                                                    górną 7, dość głęboko wycięty pępem, zielone oczy (o właśnie a jaki ty masz
                                                    kolor?), bliznę na prawym łokciu a możesz przypomnieć twoje wymiary bo mnie
                                                    zwalił z nóg szczególne jeden i tylko go zapamiętałem
                                                  • migdalek.niebieski Re: wspaniałe dziewczynki 24.09.05, 21:43
                                                    Też mam zielone;)) cieszy mnie, że chociaż jeden wymiar zapamiętałeś;))) nie
                                                    wspomniałeś nic o nr buta..????
                                                  • dyskopata Re: wspaniałe dziewczynki 24.09.05, 21:48
                                                    numer buta 45 tak naprawdę to jeszcze jeden pamiętam ale zapomniałem tego
                                                    drugiego co do ważności no nic jakoś to sobie ułożę w wyobraźni
                                                  • dyskopata Re: wspaniałe dziewczynki 24.09.05, 21:50
                                                    ale to jest niesprawiedliwe chciałem poraz kolejny (10?) zobaczyć twoją fotkę a
                                                    tu nastąpił błąd w czytaniu załącznika
                                                  • migdalek.niebieski Re: wspaniałe dziewczynki 24.09.05, 21:56
                                                    A ja nie mogę Cię oglądać..to jest bardziej niesprawiedliwe, buu:(( jejku jakie
                                                    Ty masz duże stopy..
                                                  • dyskopata Re: wspaniałe dziewczynki 24.09.05, 21:58
                                                    raczej długie ale ja mam z tego przyjemność a ty byś miała raczej wątpliwą
                                                  • migdalek.niebieski Re: wspaniałe dziewczynki 24.09.05, 22:05
                                                    A skąd taki wniosek że wątpliwą..??? tu się z Tobą niezgodzę..a nawet
                                                    zaprzeczę.....i o kolorze włosów zapomniałeś mnie poinformować..:(((
                                                  • dyskopata Re: wspaniałe dziewczynki 24.09.05, 22:07
                                                    co do kolru do kiedyś był blond a teraz to trudno stwierdzić bo mi ściemniały
                                                    bardzo (to na głowie oczywiście) poza tym wszędzie czarne tylko pod pachami
                                                    jakieś rudawe
                                                  • migdalek.niebieski Re: wspaniałe dziewczynki 24.09.05, 22:14
                                                    No to jesteś chodzący ideał...zaraz zrobię scenę i nigdzie nie pojedziesz!!!!!
                                                  • dyskopata Re: wspaniałe dziewczynki 24.09.05, 22:20
                                                    oj przestań w końcu się otworzyły zdjęcia i bez scen proszę obiecuję ci że wyślę
                                                    ci jakieś słodkie życzenia na urodziny
                                                  • migdalek.niebieski Re: wspaniałe dziewczynki 24.09.05, 22:25
                                                    Nie przekonałeś mnie. Robię scene.
                                                  • dyskopata Re: wspaniałe dziewczynki 24.09.05, 22:26
                                                    każdą scenę poprzedza akt
                                                  • migdalek.niebieski Re: wspaniałe dziewczynki 24.09.05, 22:30
                                                    Taaak..??;))) to Ty masz bez aktu!!;)
                                                  • dyskopata Re: wspaniałe dziewczynki 24.09.05, 22:33
                                                    dlaczego ja bardzo lubię akty
    • dulce3 Re: wspaniałe dziewczynki 24.09.05, 20:33
      Taaaak wielkie brawo dla dziewczyn :))) Jutro prosimy o powtórkę :)))
      • dyskopata Re: wspaniałe dziewczynki 24.09.05, 20:39
        przyłączam się do życzeń
        • dulce3 Re: wspaniałe dziewczynki 24.09.05, 20:40
          :)))) A jak myślisz? Chyba z Włoszkami przyjdzie nam zagrać o złoto co?
          • dyskopata Re: wspaniałe dziewczynki 24.09.05, 20:41
            właśnie włoszki mają piłkę meczową będzie ciężko naszym
            • dulce3 Re: wspaniałe dziewczynki 24.09.05, 20:43
              niop... ale ja w nie wierzę :))))
              • dyskopata Re: wspaniałe dziewczynki 24.09.05, 20:45
                no baa ja też a oglądałaś w ogóle nasz mecz?
                • dulce3 Re: wspaniałe dziewczynki 24.09.05, 20:47
                  No oczywiście!!!! Moi współoglądacze skakali po całym pokoju i krzyczeli więc
                  momentami miałam utrudniony odbiór , ale oczywiście, że siedziałam przed
                  telewizorkiem :))))
                  P.S. Oglądałam wszystkie mecze:))))
                  • dyskopata Re: wspaniałe dziewczynki 24.09.05, 20:48
                    myślę że kardiologowie będą mieli jutro dużo roboty
                    • dulce3 Re: wspaniałe dziewczynki 24.09.05, 20:50
                      OOOO tak :)))))
                      • dyskopata Re: wspaniałe dziewczynki 24.09.05, 20:52
                        ja zawsze wiedziałem że kobiety mogą przynieść masę radości szczególnie polki
                        • dulce3 :)))))))))))))))))))) 24.09.05, 20:53

• dyskopata Re: :)))))))))))))))))))) 24.09.05, 20:54
                            czy to znaczy że podzielasz moje zdanie?
                            • dulce3 Re: :)))))))))))))))))))) 24.09.05, 20:55
                              Ależ oczywiście ;)))
                              • dyskopata Re: :)))))))))))))))))))) 24.09.05, 20:58
                                to super
                                • dulce3 Re: :)))))))))))))))))))) 24.09.05, 21:00
                                  Jeeeeeeep jak to mówi Małgosia Glinka :)))
                                  • dyskopata Re: :)))))))))))))))))))) 24.09.05, 21:03
                                    on to lepiej robi niż mówi
                                    • dulce3 Re: :)))))))))))))))))))) 24.09.05, 21:13
                                      Chyba ona :P
                                      • dyskopata Re: :)))))))))))))))))))) 24.09.05, 21:17
                                        ale ona to rzeczywiście z jakiejś innej gliny ulepiona taka siła
Inne wątki na temat:

Nie masz jeszcze konta? Zarejestruj się

Nakarm Pajacyka