Dodaj do ulubionych

SEX Z BYŁYM.

26.09.05, 16:22
Własnie spotkałam pierwszy raz od siedmu lat swojego byłego a zarazem
pierwszego faceta. Rozstaliśmy się dziesieć lat temu. Oboje mielismy wtedy po
17 lat, wydawało sie mi, ze jest to facet bez perspektyw. Kiepsko sie uczył,
częściej bywał na wagarach niż w szkole i uwielbiał sie bawić - słowem mimo
swojej niesamowitej urody przestał mnie pociągać.
No i teraz spadł na mnie jak grom z jasnego nieba. Znów ten sam a nawet
lepszy. Uroda jak zwykle powalająca. Drogie i stylowe ciuchy. Niesamowicie
poczucie humoru. A dotego wszystkiego robi kariere przez duże "K". Dopadło
mnie. Wystarczyło dwadzieścia minut rozmowy abym znowu go zapragneła. Jest
tylko jeden problem. Od ośmiu lat jest z inna kobietą, z która jest mu
dobrze. Wiem, że gdybym tego bardzo chciała to bym go w końcu miała. Albo
inaczej ja tego chcę ale mam wyrzuty. Co robic bo naprawde nie wiem. Umysł
mówi co innego jednak ciało i serce się rwą do czynu.
Obserwuj wątek
    • mmagi Re: SEX Z BYŁYM. 26.09.05, 16:23
      kradnie samochody????
    • ticoqp Re: SEX Z BYŁYM. 26.09.05, 16:32
      działaj działaj moze fajny dzidzius wam sie trafi:)))))))
      • marteczka_dupeczka Re: SEX Z BYŁYM. 26.09.05, 16:33
        Ale mówię obawiam się, że mogłabym miec wyrzuty.
        • ticoqp Re: SEX Z BYŁYM. 26.09.05, 16:48
          jakie tam wyrzuty i tak będziesz maiła:)
          • marteczka_dupeczka Re: SEX Z BYŁYM. 26.09.05, 16:49
            Faceta czy wyrzuty? A moze to drugie w każdym przypadku?
    • marteczka_dupeczka Re: SEX Z BYŁYM. 26.09.05, 16:32
      Nie nie. skonczył studia na warszawskiej ASP. jest grafikiem w sieciowej
      agencji oraz dodtakowo jeszcze wolnym strzelcem.
    • widokzmarsa Re: SEX Z BYŁYM. 26.09.05, 16:49
      Powiedz mu że z zasady lecisz na kasę, a wcześniej wyglądało, że będzie biedny.
      Myślę, że nie będzie ci się już mógł oprzeć
      • marteczka_dupeczka Re: SEX Z BYŁYM. 26.09.05, 16:50
        Wiesz jak człowiek ma siedemnaście lat to mysli troche inaczej. A poza tym on
        wtedy naprawde nie rokował żadnych nadziei.
      • marteczka_dupeczka Re: SEX Z BYŁYM. 26.09.05, 16:53
        Tu nie o kase chodzi bo w sumie zarabiam więcej niż on. Tu chodzi o coś wiecej.
        Ja jestem samotna a on jak widzę jest bardzo szczęsliwy. gdzies popełniłam bład
        i teraz w wieku 27 lat jestem samotna. jestem samotna bo mój sukces zawodowy
        okupiłam dużym kosztem życia osdobistego.
        • marika_marika Re: SEX Z BYŁYM. 26.09.05, 16:55
          tak się często zdarza, że albo jedno, albo drugie
          • marteczka_dupeczka Re: SEX Z BYŁYM. 26.09.05, 17:00
            i jestem w kropce. Wydaje sie mi, że w moim wieku znaleć kogoś kogo naprawdę
            bym kochała to rzecz wręcz niemożliwa. A dla niego zawsze było miejsce w moim
            sercu i wiem że znów moglibysmy się pokochać taka prawdziwa miłoscią. poprostu
            jak każda kobieta pragnę tez tego ciepła, które od niego bije cały czas.
            • widokzmarsa Re: SEX Z BYŁYM. 26.09.05, 17:13
              jak go raz olałaś, to on drugi raz się nie da, chyba ze będzie chciał cie stuać
              za friko.
              • marteczka_dupeczka Re: SEX Z BYŁYM. 27.09.05, 09:30
                widokzmarsa napisał:

> jak go raz olałaś, to on drugi raz się nie da, chyba ze będzie chciał cie
                stukać
                >
                > za friko.

nie sądzę abyś to celnie ujął.
                1. Jego stosunek do sexu jest inny niz przeciętnego faceta.
                2. To jest jeden z tych, który może mieć każdą, a ma z wyboru tylko jedną. I to
                mnie powstrzymuje przed wchodzeniem z butami w jego życie.
    • goldenwomen w morde jeża -okaż się 100 % kobietą i..... 26.09.05, 17:08
      nie daj się :P
      • crazy_blond Re: w morde jeża -okaż się 100 % kobietą i..... 26.09.05, 17:13
        Haha, spoko Golden!

Jak nie masz faceta, to jakie wyrzuty sumienia?? Jesli by byl taaaki szczesliwy
        z ta swoja, to by dawno byla jego zona.

A tak? Na wojnie i w milosci wszystko dozwolone :-)
        • goldenwomen Re: w morde jeża -okaż się 100 % kobietą i..... 26.09.05, 17:17
          crazy_blond napisała:

> Haha, spoko Golden!
          >
          > Jak nie masz faceta, to jakie wyrzuty sumienia?? Jesli by byl taaaki
          szczesliwy
          >
          > z ta swoja, to by dawno byla jego zona.

kurde z jaka łatwościa niektóre kobitki leca na swoich byłych! :D Dla mnie to
          może mieć i pałac prezydencki do dyspozycji a doopska nie dałabym nawet dotkąc
          o reszcie nie wspomne. czy to dobra fura jest dziś miernikiem coby iśc gosciowi
          do wyra? ...zdenerwowałam się ........ale może się czepiam ? w końcu róbta co
          chceta :)
          >
          > A tak? Na wojnie i w milosci wszystko dozwolone :-)
          • crazy_blond Re: w morde jeża -okaż się 100 % kobietą i..... 26.09.05, 17:19
            Eeeej, ja nie myslalam o kasie! Napisalam nieswiadomie - z doswiadczenia. Moj
            ex byl (i na pewno jest) swietny w niektorych sprawach hehe...

Az zatesknilam :-))
            • goldenwomen Re: w morde jeża -okaż się 100 % kobietą i..... 26.09.05, 17:21
              crazy_blond napisała:

> Eeeej, ja nie myslalam o kasie! Napisalam nieswiadomie - z doswiadczenia. Moj
              > ex byl (i na pewno jest) swietny w niektorych sprawach hehe...
              >
              > Az zatesknilam :-))

kurde sprawdz innych tez sa nie gorsi :)
              • crazy_blond Re: w morde jeża -okaż się 100 % kobietą i..... 26.09.05, 17:23
                haha, nie chce mi sie szukac, zreszta cos tam znalazlam :-) Ale to nie to samo.
                Jak nie urok to sraczka :-)
                • goldenwomen Re: w morde jeża -okaż się 100 % kobietą i..... 26.09.05, 17:24
                  crazy_blond napisała:

> haha, nie chce mi sie szukac, zreszta cos tam znalazlam :-) Ale to nie to
                  samo.
                  >
                  > Jak nie urok to sraczka :-)

wybierz sraczke to zapomnisz o byłym :)
                  • crazy_blond Re: w morde jeża -okaż się 100 % kobietą i..... 26.09.05, 17:25
                    Haha! Zrywam boki ze smiechu!
                    • goldenwomen Re: w morde jeża -okaż się 100 % kobietą i..... 26.09.05, 17:26
                      crazy_blond napisała:

> Haha! Zrywam boki ze smiechu!

a myslisz ze ja nie ? :(
                      • crazy_blond Re: w morde jeża -okaż się 100 % kobietą i..... 26.09.05, 17:27
                        A po co to mordka :-( ??
                        • goldenwomen Re: w morde jeża -okaż się 100 % kobietą i..... 26.09.05, 17:28
                          crazy_blond napisała:

> A po co to mordka :-( ??

bo myslałam ze inaczej myslisz ale juz jest ok :DDDDDDDDDDDDDDDDD
                          • crazy_blond Re: w morde jeża -okaż się 100 % kobietą i..... 26.09.05, 17:29
                            Kontroluje sie zeby inaczej nie myslec :-)
                            • goldenwomen Re: w morde jeża -okaż się 100 % kobietą i..... 26.09.05, 17:30
                              crazy_blond napisała:

> Kontroluje sie zeby inaczej nie myslec :-)

w rzeczy samej ehheehehheehehehehehehh
                              • crazy_blond Re: w morde jeża -okaż się 100 % kobietą i..... 26.09.05, 17:34
                                A mowia, ze tylko faceci mysla o jednym... Ja juz nie wiem :-)
                                • goldenwomen Re: w morde jeża -okaż się 100 % kobietą i..... 26.09.05, 17:35
                                  crazy_blond napisała:

> A mowia, ze tylko faceci mysla o jednym... Ja juz nie wiem :-)

oj mysla , myśla bo od tego sa :))))))
                                  • crazy_blond Re: w morde jeża -okaż się 100 % kobietą i..... 26.09.05, 17:38
                                    Aaaa, no to rozumiem, ze exa teraz nosi i chce mnie jak najszybciej zobaczyc. A
                                    juz myslalam, ze stesknil sie za moim wnetrzem haha

• goldenwomen kurde on chce Cie ZALICZYC :) 26.09.05, 17:39
                                      crazy_blond napisała:

> Aaaa, no to rozumiem, ze exa teraz nosi i chce mnie jak najszybciej zobaczyc.
                                      A
                                      >
                                      > juz myslalam, ze stesknil sie za moim wnetrzem haha

a po kiego grzyba mu Twoje wnętrze duchowe , no chyba że wnętrze ...... wiesz
                                      jakie? :P
                                      >
                                      • crazy_blond Re: kurde on chce Cie ZALICZYC :) 26.09.05, 17:42
                                        Buahaha, to wnetrze to juz zna, i to jaaak!!!

Zachowac sie jak dzika kocica czy dama? Damy, nie damy :-))
                                        • goldenwomen Re: kurde on chce Cie ZALICZYC :) 26.09.05, 17:43
                                          crazy_blond napisała:

> Buahaha, to wnetrze to juz zna, i to jaaak!!!
                                          >
                                          > Zachowac sie jak dzika kocica czy dama? Damy, nie damy :-))

raczej pomiałcz i niech ...........spada skąd wrócił popapraniec jeden :))))))))
                                          • crazy_blond Re: kurde on chce Cie ZALICZYC :) 26.09.05, 17:44
                                            Haha, on w ogole nie wyjezdza. To ja bym musiala przejechac 500 km.

Chyba mi na dekiel wali :-)
      • widokzmarsa Re: w morde jeża -okaż się 100 % kobietą i..... 26.09.05, 18:48
        tak jest pokaż że jesteś kolejną złotą dupką, która jak wiele kobiet nie może
        znieść widoku mężczyzny szczęśliwego z inną kobietą lub jakiejś innej kobiety-
        szczęśliwej. Pokaż że qurestwo to wciąż wdzięczny oręż w naszych czasach, do
        boju...
        ty golden jakas chora ci.. jestes
    • asiulka81 od razu widac ze poleciałas na kase :) WSTYD!!!n/t 26.09.05, 17:39
      • goldenwomen Re: od razu widac ze poleciałas na kase :) WSTYD! 26.09.05, 17:41
        jeszcze sie nie poddała :)
        • crazy_blond Re: od razu widac ze poleciałas na kase :) WSTYD! 26.09.05, 17:43
          Moze zaklady?

Ale nie wiemy, jaka fure ma kolega :-)
          • goldenwomen Re: od razu widac ze poleciałas na kase :) WSTYD! 26.09.05, 17:44
            crazy_blond napisała:

> Moze zaklady?
            >
            > Ale nie wiemy, jaka fure ma kolega :-)

ja wierzę że sie nie poddała :P a Wy co sadzicie? ja jeszcze ufam ludziom "-)
            • crazy_blond Re: od razu widac ze poleciałas na kase :) WSTYD! 26.09.05, 17:46
              No jezeli poleci na prawde na kase, to zal mi jej.
              • goldenwomen Re: od razu widac ze poleciałas na kase :) WSTYD! 26.09.05, 17:48
                crazy_blond napisała:

> No jezeli poleci na prawde na kase, to zal mi jej.

a moze zazdrosc przez nas przemawia?
                :)
                • crazy_blond Re: od razu widac ze poleciałas na kase :) WSTYD! 26.09.05, 17:49
                  Golden, jaka zazdrosc? O to ze laska w wieku 27 lat jest samotna i lapie sie
                  czegokolwiek?
                  • migdalek.niebieski Re: od razu widac ze poleciałas na kase :) WSTYD! 26.09.05, 17:50
                    I do tego się łudzi. Przecież i tak ma bardzo małe szanse żeby on ją chciał.
                  • goldenwomen Re: od razu widac ze poleciałas na kase :) WSTYD! 26.09.05, 17:50
                    crazy_blond napisała:

> Golden, jaka zazdrosc? O to ze laska w wieku 27 lat jest samotna i lapie sie
                    > czegokolwiek?

ok, ok wspólczujemy jej co ?:P
                  • asiulka81 Re: od razu widac ze poleciałas na kase :) WSTYD! 26.09.05, 17:51
                    widac jaki jest jej poziom po tym poscie
                    • goldenwomen Re: od razu widac ze poleciałas na kase :) WSTYD! 26.09.05, 17:52
                      asiulka81 napisała:

> widac jaki jest jej poziom po tym poscie

asiulka a co u Ciebie? czesc :P
                      • asiulka81 Re: od razu widac ze poleciałas na kase :) WSTYD! 26.09.05, 17:55
                        hejo, mam dzisiaj zly dzien i podowalalabym z checia wszytskim, a w ogole
                        chamskie posty na mezczyznie, tylko im pieprzenie, cycki, doopy w głowie,
                        rzygac mi sie chce jak to czytam :)
                        • goldenwomen Re: od razu widac ze poleciałas na kase :) WSTYD! 26.09.05, 17:56
                          asiulka81 napisała:

> hejo, mam dzisiaj zly dzien i podowalalabym z checia wszytskim, a w ogole
                          > chamskie posty na mezczyznie, tylko im pieprzenie, cycki, doopy w głowie,
                          > rzygac mi sie chce jak to czytam :)

masz depreche czy stan przedmiesiaczkowy? :P
                          • asiulka81 Re: od razu widac ze poleciałas na kase :) WSTYD! 26.09.05, 17:57
                            mam syndrom stresu przedurazowego, czuje ze za pare dni zdarzy sie cos
                            strasznego co obróci moje zycie o 180 stopni
                            • goldenwomen Re: od razu widac ze poleciałas na kase :) WSTYD! 26.09.05, 18:01
                              asiulka81 napisała:

> mam syndrom stresu przedurazowego, czuje ze za pare dni zdarzy sie cos
                              > strasznego co obróci moje zycie o 180 stopni

kurde to cóś poważnego ?
                              • asiulka81 Re: od razu widac ze poleciałas na kase :) WSTYD! 26.09.05, 18:02
                                tak jakby, kurde spadam juz, moze pozniej zajrze:) paaaaaaaa
                                • goldenwomen Re: od razu widac ze poleciałas na kase :) WSTYD! 26.09.05, 18:04
                                  asiulka81 napisała:

> tak jakby, kurde spadam juz, moze pozniej zajrze:) paaaaaaaa

paaaaaaaaaaaaaaa

• crazy_blond Re: od razu widac ze poleciałas na kase :) WSTYD! 26.09.05, 17:57
                          Oj, nie tylko chlopom takie rzeczy w glowie :-)
                          • goldenwomen Re: od razu widac ze poleciałas na kase :) WSTYD! 26.09.05, 17:57
                            crazy_blond napisała:

> Oj, nie tylko chlopom takie rzeczy w glowie :-)

ino jakie jeszcze? :)))))))
                            • crazy_blond Re: od razu widac ze poleciałas na kase :) WSTYD! 26.09.05, 17:59
                              Zaczynam byc monotematyczna. Wybaczcie, glodnemu chleb na mysli :-)
                  • azazela Re: od razu widac ze poleciałas na kase :) WSTYD! 26.09.05, 17:52
                    nie czegokolwiek, tylko pieniedzy z czymkolwiek:DDDDDD
                    • crazy_blond Re: od razu widac ze poleciałas na kase :) WSTYD! 26.09.05, 17:53
                      Moze zaplaci jej i bedzie miala na nowy ciuch? :-)
                      • goldenwomen Re: od razu widac ze poleciałas na kase :) WSTYD! 26.09.05, 17:54
                        crazy_blond napisała:

> Moze zaplaci jej i bedzie miala na nowy ciuch? :-)

tak nisko chyba nie upadnie ?

• goldenwomen Re: od razu widac ze poleciałas na kase :) WSTYD! 26.09.05, 17:53
                      azazela napisała:

> nie czegokolwiek, tylko pieniedzy z czymkolwiek:DDDDDD

szanowne grono czy my jej w koncu zazdrościmy czy wspołczujemy ? kurde
                      pogubiłam sie :D
                      >
                      • crazy_blond Re: od razu widac ze poleciałas na kase :) WSTYD! 26.09.05, 17:55
                        Ja wspolczuje! A zazdroszcze odwagi pisania :-)
                        • asiulka81 Re: od razu widac ze poleciałas na kase :) WSTYD! 26.09.05, 17:56
                          a mi ona zwisa!!!! MAm ja w doopie martenke_dupenke!!! :)
                          • goldenwomen Re: od razu widac ze poleciałas na kase :) WSTYD! 26.09.05, 17:58
                            asiulka81 napisała:

> a mi ona zwisa!!!! MAm ja w doopie martenke_dupenke!!! :)

W MORDE tY MASZ DEPRECHĘ! JAK MOZNA cI POMÓC? :d
                            • asiulka81 Re: od razu widac ze poleciałas na kase :) WSTYD! 26.09.05, 18:00
                              nikt mi nie pomoze, jest nadzieje ze albo przejdzie mi w piatek, albobedzie
                              jeszcze wieksza!!!
                              • goldenwomen Re: od razu widac ze poleciałas na kase :) WSTYD! 26.09.05, 18:03
                                asiulka81 napisała:

> nikt mi nie pomoze, jest nadzieje ze albo przejdzie mi w piatek, albobedzie
                                > jeszcze wieksza!!!

wiem ! chopa Ci trza ! tylko bez urazy :) tak to widze bezstronnie

• goldenwomen Re: od razu widac ze poleciałas na kase :) WSTYD! 26.09.05, 17:57
                          crazy_blond napisała:

> Ja wspolczuje! A zazdroszcze odwagi pisania :-)

kobitka dobrze sie bawi zreszta ja też :))))))))
                          • crazy_blond Re: od razu widac ze poleciałas na kase :) WSTYD! 26.09.05, 17:58
                            Ja tez sie dobrze bawie. Wlasnie moj ex mi wyslal smsa, kiedy przyjade...
                            Zastanawiam sie jak go jeszcze podkrecic :-)

• goldenwomen Re: od razu widac ze poleciałas na kase :) WSTYD! 26.09.05, 17:59
                              crazy_blond napisała:

> Ja tez sie dobrze bawie. Wlasnie moj ex mi wyslal smsa, kiedy przyjade...
                              > Zastanawiam sie jak go jeszcze podkrecic :-)

pokaz mu kolanko :)
                              >
                              • crazy_blond Re: od razu widac ze poleciałas na kase :) WSTYD! 26.09.05, 18:00
                                Mam jechac 500 km, zeby pokazac kolanko?
                                • asiulka81 Re: od razu widac ze poleciałas na kase :) WSTYD! 26.09.05, 18:01
                                  lepiej od razu podkasaj spódnice :)
                                • goldenwomen Re: od razu widac ze poleciałas na kase :) WSTYD! 26.09.05, 18:05
                                  crazy_blond napisała:

> Mam jechac 500 km, zeby pokazac kolanko? a nie mozesz mu opisac jak to
                                  bedziesz mu pokazywac? niech cierpi na odleglosc i ostrzy zęby
                                  • crazy_blond Re: od razu widac ze poleciałas na kase :) WSTYD! 26.09.05, 18:09
                                    Samym kolankiem raczej sie nie podkreci....

Cos bardziej pikantnego :-)
                                    • goldenwomen Re: od razu widac ze poleciałas na kase :) WSTYD! 26.09.05, 18:15
                                      crazy_blond napisała:

> Samym kolankiem raczej sie nie podkreci....
                                      >
                                      > Cos bardziej pikantnego :-)

kurde ja mam pisac propozycje???????? a gdzie inwencja własna twórcza?
                                      • crazy_blond Re: od razu widac ze poleciałas na kase :) WSTYD! 26.09.05, 18:17
                                        Moja inwencja bylaby wsiasc w auto i jechac, ale nie pozwole, zeby glod mna
                                        kierowal! :-)
                                        • goldenwomen Re: od razu widac ze poleciałas na kase :) WSTYD! 26.09.05, 18:19
                                          crazy_blond napisała:

> Moja inwencja bylaby wsiasc w auto i jechac, ale nie pozwole, zeby glod mna
                                          > kierowal! :-)

i tak trzymaj :)
                            • azazela Re: od razu widac ze poleciałas na kase :) WSTYD! 26.09.05, 18:01
                              crazy_blond napisała:

> Ja tez sie dobrze bawie. Wlasnie moj ex mi wyslal smsa, kiedy przyjade...
                              > Zastanawiam sie jak go jeszcze podkrecic :-)

heheh, zostaw ten ten watek na wierzchu:PP
                              >
                              • crazy_blond Re: od razu widac ze poleciałas na kase :) WSTYD! 26.09.05, 18:02
                                ;-)

Pomozcie!
                                • goldenwomen Re: od razu widac ze poleciałas na kase :) WSTYD! 26.09.05, 18:08
                                  crazy_blond napisała:

> ;-)
                                  >
                                  > Pomozcie!

a jak ?
                              • goldenwomen Re: od razu widac ze poleciałas na kase :) WSTYD! 26.09.05, 18:12
                                azazela napisała:

> crazy_blond napisała:
                                >
                                > > Ja tez sie dobrze bawie. Wlasnie moj ex mi wyslal smsa, kiedy przyjade...
                                >
                                > > Zastanawiam sie jak go jeszcze podkrecic :-)
                                >
                                > heheh, zostaw ten ten watek na wierzchu:PP

:D
                                > >
                                >
                                >
                                • crazy_blond Re: od razu widac ze poleciałas na kase :) WSTYD! 26.09.05, 18:15
                                  Zalozylabym, ale obawiam sie ze moze tu zagladac. A wtedy sie zdemaskuje i
                                  wyjde na su.e :-)
                                  • goldenwomen Re: od razu widac ze poleciałas na kase :) WSTYD! 26.09.05, 18:17
                                    crazy_blond napisała:

> Zalozylabym, ale obawiam sie ze moze tu zagladac. A wtedy sie zdemaskuje i
                                    > wyjde na su.e :-)

cykasz???? masz cykora? nie bój żaby obronimy Cie :)
                      • azazela Re: od razu widac ze poleciałas na kase :) WSTYD! 26.09.05, 17:57
                        indywidualnie jej wspolczujemy
                        ale jak sie na sabacie zbierze grupa wrednych bab to beda jej zadroscic:P
                        • crazy_blond Re: od razu widac ze poleciałas na kase :) WSTYD! 26.09.05, 18:00
                          Haha, dobre!
                        • goldenwomen Re: od razu widac ze poleciałas na kase :) WSTYD! 26.09.05, 18:00
                          azazela napisała:

> indywidualnie jej wspolczujemy
                          > ale jak sie na sabacie zbierze grupa wrednych bab to beda jej zadroscic:P
                          >

ja sie przyznaje że CIUT :) jej zazdroszczę
                          • crazy_blond Re: od razu widac ze poleciałas na kase :) WSTYD! 26.09.05, 18:01
                            Golden, jak zazdroscisz, to moze trzeba Ci pomoc? :-)
                            • goldenwomen Re: od razu widac ze poleciałas na kase :) WSTYD! 26.09.05, 18:03
                              crazy_blond napisała:

> Golden, jak zazdroscisz, to moze trzeba Ci pomoc? :-)
                              mozna mi pomóc podsyłając chopa :)
                              • crazy_blond Re: od razu widac ze poleciałas na kase :) WSTYD! 26.09.05, 18:03
                                Jaki wariant?

Classic?

Elegance?

Avantgarde?

:-)
                                • goldenwomen Re: od razu widac ze poleciałas na kase :) WSTYD! 26.09.05, 18:11
                                  crazy_blond napisała:

> Jaki wariant?
                                  >
                                  > Classic?
                                  >
                                  > Elegance?
                                  >
                                  > Avantgarde?
                                  >
                                  > :-)

wybieram awangarde! a co ! eheheheheheh
                                  • crazy_blond Re: od razu widac ze poleciałas na kase :) WSTYD! 26.09.05, 18:12
                                    Biala skora, otwierany dach, troche zasiwialy, ale na chodzie haha

Moze byc? :-))
                                    • goldenwomen Re: od razu widac ze poleciałas na kase :) WSTYD! 26.09.05, 18:14
                                      crazy_blond napisała:

> Biala skora, otwierany dach, troche zasiwialy, ale na chodzie haha
                                      >
                                      > Moze byc? :-))

kto na chodzie???????? liczę że o niego chodzi ? :D
                                      • crazy_blond Re: od razu widac ze poleciałas na kase :) WSTYD! 26.09.05, 18:14
                                        On tez na chodzie :-)
                                        • goldenwomen Re: od razu widac ze poleciałas na kase :) WSTYD! 26.09.05, 18:16
                                          crazy_blond napisała:

> On tez na chodzie :-)

mnie bardziej interesowałoby to co on może ........ :D
                                          • crazy_blond Re: od razu widac ze poleciałas na kase :) WSTYD! 26.09.05, 18:18
                                            Wyciaga 260 z palcem w doopie :-)
                                            • goldenwomen Re: od razu widac ze poleciałas na kase :) WSTYD! 26.09.05, 18:19
                                              crazy_blond napisała:

> Wyciaga 260 z palcem w doopie :-)

ehheheeheehehhehhehhehhehehehheheehehhehehhehheehhe :)))))))))))))))))))
                              • azazela Re: od razu widac ze poleciałas na kase :) WSTYD! 26.09.05, 18:05
                                goldenwomen napisała:

> crazy_blond napisała:
                                >
                                > > Golden, jak zazdroscisz, to moze trzeba Ci pomoc? :-)
                                > mozna mi pomóc podsyłając chopa :)

moze chcesz mojego bylego??
                                chlopak robi kariere jego firma dobrze sie rozwija:):)
                                <taki glupi zart>
                                • goldenwomen Re: od razu widac ze poleciałas na kase :) WSTYD! 26.09.05, 18:06
                                  azazela napisała:

> goldenwomen napisała:
                                  >
                                  > > crazy_blond napisała:
                                  > >
                                  > > > Golden, jak zazdroscisz, to moze trzeba Ci pomoc? :-)
                                  > > mozna mi pomóc podsyłając chopa :)
                                  >
                                  > moze chcesz mojego bylego??
                                  > chlopak robi kariere jego firma dobrze sie rozwija:):)
                                  > <taki glupi zart>

kurde Twojego byłego? chcesz sie zemscic tylko na kim ? :)
                                  >
                                  >
                                  >
                                  • azazela Re: od razu widac ze poleciałas na kase :) WSTYD! 26.09.05, 18:08
                                    :):)
                                    ostrzegalam przeciez, ze zartuje:P
                                    • goldenwomen Re: od razu widac ze poleciałas na kase :) WSTYD! 26.09.05, 18:10
                                      azazela napisała:

> :):)
                                      > ostrzegalam przeciez, ze zartuje:P

a myslisz ze ja na powaznie ? :)
                                      • azazela Re: od razu widac ze poleciałas na kase :) WSTYD! 26.09.05, 18:21
                                        oczywiscie, jak caly watek:)
                                        • goldenwomen Re: od razu widac ze poleciałas na kase :) WSTYD! 26.09.05, 18:21
                                          azazela napisała:

> oczywiscie, jak caly watek:)

to jo tyż :)
                                          >
      • marteczka_dupeczka asiulku nie pie..bez sensu 27.09.05, 09:39
        obecnie tyle zarabiam, ze nie potrzebuje nikogo, kto by miał mnie utrzymywać.
        Ale mam tez swoje zasady. Nigdy nie będe utrzymywała żadnego faceta. A 10 lat
        temu to niestety ale moj ex sprawiał takie wrażenie, że nie bedzie sie w stanie
        samemu utrzymać.
    • listek_a Re: SEX Z BYŁYM. 26.09.05, 19:21
      walnij sie w łeb!
      • goldenwomen Re: SEX Z BYŁYM. 26.09.05, 21:26
        listek_a napisała:

> walnij sie w łeb!

a niby dlaczego ???? :)
      • marteczka_dupeczka Re: SEX Z BYŁYM. 27.09.05, 09:27
        Kulturka.
    • doli_parton Re: SEX Z BYŁYM. 26.09.05, 22:54
      to taki dowcip?

"Drogie i stylowe ciuchy. " Rozumiem, ze jakby byly TANIE to by nie mial
      chlopina szans. Przykro pisac, ale niektore kobiety to glupie i puste
      malpiszony. Bez urazy dla wszystkich sympatycznych malpiszonow np. makakow.
      • marteczka_dupeczka Re: SEX Z BYŁYM. 27.09.05, 09:27
        nie nie o to chodzi. Po prostu lepiej wyglada sie w stylowych ciuchach niz
        bazarowych. To tez robi wrażenie.
    • dulce3 Re: SEX Z BYŁYM. 27.09.05, 10:48
      No nieeee... zenujące jest to co ppiszesz. Chyba kasa wypaliła Ci nie tylko
      serce ale i rozum. Stuknij sie w leb głupia babo.
      • marteczka_dupeczka Re: SEX Z BYŁYM. 27.09.05, 11:58
        A ty podjęłabys się utrzymywania faceta? ja nie. Każdey musi na siebie
        zarabiać. ja zarabiam teraz więcej po to aby od nikogo nie być zalezna w czasie
        ciąży i poxniej.
        • dulce3 Re: SEX Z BYŁYM. 27.09.05, 12:03
          Ja pisalam nie a propos Twoich zarobkow tylko pierwszego postu. Uwazam, ze
          Twoje podejscie do zycia i zwiazku z mezczyzna jest tak egoistyczne, ze nie
          zaslugujesz na zadnego faceta, a juz na pewno nie na to zeby Twoj byly
          rozpieprzyl swoj udany zwiazek, takze zarabiaj dalej, w przyszlosci pojdziesz
          do banku spermy i sprawisz sobie dzidziusia. Powodzenia. Chyba sie troche
          pogibilas w priorytrtach.
          P.S. Zarabiam bardzo dobrze i utrzymywalam faceta przez rok, bo konczyl
          doktorat ni nie mogl pracowac. Teraz on ma swoja firme i zarabia lepiej niz ja.
          Nie chcialabym zeby jego porabana byla teraz go adorowala ( tez go zostawila bo
          byl nierobem)
          • marteczka_dupeczka Re: SEX Z BYŁYM. 27.09.05, 13:31
            To jestes odwazna, ja nie zamierzam nigdy ponosić tak wielkiego ryzyka. Widzisz
            tez mam wyrzuty sumienia. Ale jak sie spojrzy na to z drugiej strony to wcale
            to dla niego musi oznaczać destrukcji. Dla niej owszem ale dla niego?
            niekoniecznie. Może bedzie ze mną szczęśliwy? Kiedys mi powiedział, ze zawsze
            bedzie coś do mnie czuł. A czy to tylko sentyment to sie przekonamy.
            • dulce3 Re: SEX Z BYŁYM. 27.09.05, 13:35
              Wiesz co? Jesteś straszna s.... Mam nadzieje ze ten gosc porzadnie cie oleje z
              gory i da ci do zrozumienia ze jestes szmata, bo jeszcze to chyba do ciebie nie
              dotarlo. R....lic zycie udanej parze tylko po to zeby sie przekonac czy gosc
              ktorego kiedys skazalas z gory bedzie z toba szczesliwy? Alez oczywiscie ze nie
              bedzie!!!! takie kobiety jak ty powinno sie szybko unicestwiac!!!!!!! mam
              nadzieje ze dostaniesz wieeeeeelkiego kopa od zycia, bo sodowka ci ostro do
              glowy wali!!!
              • migdalek.niebieski Re: SEX Z BYŁYM. 27.09.05, 13:39
                Bardzo popieram, a nawet więcej:jestem przekonana że ona ostro dostanie po
                dupie. Na pewno nie czeka jej świetlana przyszłość. Szkoda, że tego nie rozumie.
                • dulce3 Re: SEX Z BYŁYM. 27.09.05, 14:17
                  ehh migdalku... ponosi mnie za kazdym razem jak takie pi..... ujawniają swoja
                  prawdziwa twarz...
              • marteczka_dupeczka Re: SEX Z BYŁYM. 27.09.05, 14:16
                Odpowiem Tobie tak. Każde nasze działania, dotyczące sfery prywatnej,
                podyktowane są pobutkami egoistycznymi. Chcę z nim byc i może będę, tego
                jeszcze nie wiem, może sumienie nie pozwoli mu jej opuścić.
                Tak wiec, tak czy siak, jaki będzie wynik moich podchodów, zdam wam relacje .
                Narazie wysłałam do niego maila. Zobaczymy czy zmieknie i jak szybko odpowie -
                tzn. czy przyjmie zaproszenie do kawiarni, "aby pogadac sobie o dupie maryni i
                powspominać dawne czasy". Wybadam grunt.
                PS. Z jego obecna raczej nie bedzie problemów jest naiwna i mu bardzo ufa.
                • dulce3 [...] 27.09.05, 14:21
                  Wiadomość została usunięta ze względu na złamanie prawa lub regulaminu.
                  • marteczka_dupeczka Re: SEX Z BYŁYM. 27.09.05, 14:26
                    co sie tak pienisz? Przeciez to ciebie nie dotyczy...no chyba że...może jednak
                    ciebie? buhahahahahahaha.
                    Tak ufa mu. Wszystko na temat jego obecnego związku z niego wyciagnełam na
                    pierwszym spotkaniu. A ta jego pinda ma taka ładna minke, że aż się na wymioty
                    zbiera.
        • yagres Re: SEX Z BYŁYM. 27.09.05, 13:12
          Niech zgadnę jak zarabiasz.
          Już wiem z takim kretyńskim pseudonimem i z taką głęboką zgnilizną umysłową
          możesz być tylko leśną prostytutką.
          • marteczka_dupeczka nie czepiaj się nicka 27.09.05, 13:28
            Ten kto sie czepia nicka ten nie ma nic do powiedzenia.
            A gdzie pracuje? W banku.
          • marteczka_dupeczka Re: SEX Z BYŁYM. 27.09.05, 14:16
            A jakby mój nic brzmiał wyrachowana suka to jak bys mnie odbierała? jako pania
            prezes?
            • dulce3 Re: SEX Z BYŁYM. 27.09.05, 14:20
              myśle ze dokladnie tak samo jak teraz wiekszosc z nas cie odbiera.
              • marteczka_dupeczka Re: SEX Z BYŁYM. 27.09.05, 14:27
                Gucio mnie obchodzicie...stare ciotki. Nie zapomnijcie utuczyć swoich mężów, bo
                moze ja albo mi podobne uwiąda ich. A jak beda grubi to tylko na ku.. chodzić
                będą, dla tych was nie zostawią.
                • dulce3 [...] 27.09.05, 14:28
                  • marteczka_dupeczka Re: SEX Z BYŁYM. 27.09.05, 14:32
                    Zdenerwowałas się. Mam tylko jeden wniosek. Przypuszczasz, że mógłby chodzić na
                    ku...
                    • dulce3 [...] 27.09.05, 14:37
                      • marteczka_dupeczka Re: SEX Z BYŁYM. 27.09.05, 14:38
                        Tak bo ma wszystko u ciebie. Gó.. prawda. Ma wszystko z wyjatkiem jednego -
                        nowości. zreszta to samo dotyczy ciebie.
                  • marteczka_dupeczka Re: SEX Z BYŁYM. 27.09.05, 14:36
                    No cóż cipciu czas siepogodzić z tym, że i twój może chadzać do burdelu. W
                    końcu nie bez powodu jest tyle burdeli w Polsce.
                    • dulce3 Re: SEX Z BYŁYM. 27.09.05, 14:41
                      podpisuje sie w 100% pod postem vandiki
                      • marteczka_dupeczka Re: SEX Z BYŁYM. 27.09.05, 14:58
                        A co sama nie potrafisz się wysłowic cielaku?
    • poranna_rosa3 Re: SEX Z BYŁYM. 27.09.05, 13:38
      zenada.
      radze poczytac to co napisalas do tej pory.
      czy nadal sadzisz ze jestes odpowiednia kobieta
      dla porzadnego faceta???
    • trzydziecha1 TO FACET, DURNA PROWOKACJA 27.09.05, 14:36
      forum.gazeta.pl/forum/72,2.html?f=16&w=29623480&a=29623915
      • marteczka_dupeczka To był ŻART IDIOTKO!!!! 27.09.05, 14:56
        KURDE DLACZEGO TAKIE CYMBAŁY WPUSZCZAJA NA FORUM.
    • vandikia po przeczytaniu wszystkich wpisów stwierdzam, że 27.09.05, 14:36
      a) to podpucha
      b) jeśli nie to:
      - marteczka_dupeczka jest straszną zdzirą
      - pożółkłą ze złości i depresji - zegar biologiczny tyka
      - nie potrafiącą przekonać do siebie innego faceta - widocznie niezła zołza i
      maszkara

Epilog:
      marteczka_dupeczka postanawia wysłać emaila do swojego byłego. On umawia się z
      nią i daje jej szansę, opowiada jej "wszystko" o swoim obecnym związku.
      marteczka_dupeczka się cieszy jak małe dziecko. zaprasza so siebie byłego,
      dzwonek do drzwi, ona podniecona otwiera. jednak zamiast byłego przed drzwiami
      czeka 10 spoconych roboli
      - my do tej niedo-ru..ej laski, były przysyła

po traumie jaką marteczka_dupeczka przeżyła nie znalazła jednak ojca dla swoich
      dzieci, mimo, że jest dobrze zabezpieczona finansowo. Gdy osiągnie już pół
      wieku będzie sponsorką dla młodych i niewyżytych, którzy zakładając maskę
      gazową będą jej "umilać" czas.. The end.
      • dulce3 Re: po przeczytaniu wszystkich wpisów stwierdzam, 27.09.05, 14:39
        heh
        • vandikia Re: po przeczytaniu wszystkich wpisów stwierdzam, 27.09.05, 14:41
          dulce nie podnoś sobie bez sensu ciśnienia, z takiej niedorobionej laski jak
          ona można tylko boki zrywać. porządny facet nawet na nią nie spojrzy, zerżnąć
          to ją może stado niewyżytych paszkwili ;))
          • dulce3 Re: po przeczytaniu wszystkich wpisów stwierdzam, 27.09.05, 14:44
            heh fakt:)))
            • marteczka_dupeczka Re: po przeczytaniu wszystkich wpisów stwierdzam, 27.09.05, 14:54
              A ty już nie chrzakaj, bo nudna jesteś. Zdania własnego nie masz? tylko tak
              przytakujesz bo wreszcie jakas idiotka ciebie poparła?
              • vandikia Re: po przeczytaniu wszystkich wpisów stwierdzam, 27.09.05, 15:02
                po pierwsze nie jestem idiotką, po drugie to moje zdanie o tobie, nie muszę
                nikogo popierać, a po trzecie nie będę juz niczego tłumaczyc takiej łajzie jak
                ty. stań przed lustrem - tylko sie nie poplacz, gdy wreszcie ta brutalna prawda
                do ciebie dotrze. bye
          • marteczka_dupeczka Re: po przeczytaniu wszystkich wpisów stwierdzam, 27.09.05, 14:53
            Głupiutka i dziecinna jesteś. Ludzie są rózni i tyle.
      • marteczka_dupeczka Re: po przeczytaniu wszystkich wpisów stwierdzam, 27.09.05, 14:52
        Kochaniutka to zdecyduj sie kim jestem? Wredna suką czy samcem? buhahahahahaha.
    • alterna a mnie zastanawia co innego... 27.09.05, 16:34
      Dlaczego Marta zatytułowała swój wątek SEX z byłym, a nie np powrót do byłego
      albo coś w tym stylu?

Myślę, że ona nie chce do niego wrócić, dlatego te wszystkie zrzędzenia że leci
      na kasę, nie są właściwe. Ona po prostu zatęskniła za dawną miłością,
      pożałowała swojej dawnej decyzji, zapragnęła na nowo tamtego chłopaka, z tą
      różnicą, że kobiecie 27-letniej imponują inne rzeczy niz nastolatce. Myślę, że
      Marta zapragnęła teraz mężczyzny przystojnego, czarującego i do tego
      ustawionego. Jak my wszystkie, koleżanki:)
      Poza tym jednak, Marta chce sobie coś udowodnić, chce zniszczyć czyjś
      długoletni związek, żeby okazać się w swoich oczach lepszą od tej drugiej,
      która daje ex-chłopakowi szczęście... I pyta, co my na to.
      A ja na to 2 rzeczy:

a. jesli Marta nie kocha tego faceta i chce go tylko przelecieć, żeby pokazać
      światu i sobie, że może wszystko i jej dawne decyzje nie są błędem, bo da się
      je anulować, to niech TRZYMA SIĘ Z DALEKA OD TEGO CZLOWIEKA I DA MU W SPOKOJU
      BYĆ SZCĘŚLIWYM

b. jeśli Marta rzeczywiście poczuła nawrót uczuć i chce związku, nie
      przelotnego romansu, to niech próbuje odzyskac dawnego faceta. A co, czemu nie?
      W miłości jak na wojnie. Pytanie tylko, czy ten mężczyzna, zakochany od 8 lat w
      innej kobiecie, poleci na naszą Martę? mam nadzieję, że nie. A jeśli tak, to
      tym lepiej dla tej drugiej kobiety. Bo skoro dziś Marta, to za rok mogłaby być
      jeszcze inna, trzecia, czwarta... Czyli 8 lat miłości widocznie nie było
      miłością i nie ma czego psuć.

to tyle:)
      • blackroses_7 Re: a mnie zastanawia co innego... 27.09.05, 21:06
        i muszę sie zgodzic z tym postem Oczywiscie zawsze istanieje możliwość, że
        naprawdę poczuła napływ uczyc, jest juz troche starsza może cos zrozumiała A
        dlaczego nie? uwierzycie że takie rzeczy się nie zdażają? nie znacie sytuacji
        do konca wiec chyba nie ma co oceniac Wszyscy na nia naskoczyli ze zerwała z
        facetem który kiedys nie miał kasy nie zarabiał i ze chodzi jej tylko o
        pieniądze Każda teraz może mówić wielkie rzeczy o miłości, ale tu chyba nie
        chodził o oto że on nie mógł znaleźc pracy tlyko po prostu nie miał caelów w
        życiu, nie miał ambicji, nie rokował żadnej nadziei na przyszłość Czy
        potrafiłybyście być z takim facetem? Nie mówie o tym że nie ma kasy Chodzi o to
        że nie ambicji!! Ale owszem jest też ta możliwosc ze poleciała na kase... Ale
        tej pierwszej tez nie możecie tak od razu odrzucać!! Ja rozstałam się z byłym
        rok temu a teraz znowu sie spotkaliśmy... I co? zmienił się bardzo, zmienił te
        negatywne cechy i ja nadal czuję to co czułam kiedyś.... a on nawet więcej niż
        kiedys... Tylko czy oby teraz nie jest już za późno? Co prawda w mojej sytuacji
        nie wchodzi w grę żadna inna dziewczyna ale jednak jakiś lęk... A przed czym to
        nie wiem Wydawało mi sie po prostu ż eten etap jest już za mną ale jednak nie...
        • crazy_blond Re: a mnie zastanawia co innego... 27.09.05, 21:18
          Jasne. Panienka podkresla w poscie "drogie i stylowe ciuchy" i "do tego robi
          kariere przez duze K" .... Fakt zrozuiala, tylko pytanie CO??!!

Poza tym watek jest zatytuowany "Sex z bylym", a autorka pisze "Wiem, że gdybym
          tego bardzo chciała to bym go w końcu miała". Nie chce mi sie dalej tego
          komentowac.
          • marteczka_dupeczka Re: a mnie zastanawia co innego... 28.09.05, 10:12
            To nie komentuj.
          • marteczka_dupeczka Re: a mnie zastanawia co innego... 28.09.05, 10:19
            No juz nie gadaj, że stylowe dobrze dobrane ciuch "nie działają" na ciebie.
            • crazy_blond Re: a mnie zastanawia co innego... 29.09.05, 18:41
              Sama nosze "drogie i stylowe ciuchy" i w ogole to na mnie nie dziala.

Jesli jednak odstawimy kwestie kasy, to bardzo dobrze Cie rozumiem. Jesli facet
              wtedy nie mial zbytnio planu na zycie, jasne ze nie rokowalo to dobrych szans.
              Ja tez kiedys zostawilam faceta, moj zwiazek byl bardziej ekstremalny. I co? I
              d..a, przez duze "D". Dalej siedzi na d..ie :-)

• marteczka_dupeczka blackroses_7 wielkie dzieki 28.09.05, 10:17
          Mój były nie miał wtedy żadnych ambicji. Jestem ciekawa jak wiele z tych
          wszystkich kobiet, które tutaj pisało, chciałoby kontynuować związek z facetem,
          który nie rokuje żadnych nadziei. Owszem ludzie sie zmieniaja, ale czasami
          potrzebuja silnego wstrząsu, lub zmiany dotychczasowej ssytuacji, bo brak
          jakich kolwiek zmian utrwala patologiczny stan. Wiec może nasze rozstanie wrecz
          pomogło mu.
          • kathryn_26 Re: blackroses_7 wielkie dzieki 28.09.05, 12:28
            wychodzi na to, ze jak byl z toba to nie mial zadnych
            ambicji a przy tej drugiej tak sie zmienil :-)
            wniosek: twoje towarzystwo nie wychodzilo mu na dobre,
            wiec moze nie spotykaj sie z nim dla jego dobra :-)
    • result Re: SEX Z BYŁYM. 27.09.05, 22:34
      to sie dupeczka zmieniła - kiedyś nauka, ideały itp., a teraz kasa, fura i
      komóra
      • marteczka_dupeczka Re: SEX Z BYŁYM. 28.09.05, 10:19
        Tu nie chodzi o kasę, furę i komórę. Tu chodzi o ambicje o chęć osiąniecia
        czegoś.
        • result Re: SEX Z BYŁYM. 29.09.05, 15:23
          ambicje? no nie żartuj
    • akavi Re: SEX Z BYŁYM. 27.09.05, 23:13
      Jeżei "ona" nie jest jego mężem, nie mieszkają razem, nie mają dzieci, to wal
      smiało kochana!! Wiesz przecież, że lepiej żałować, że się coś zrobiło niż...
      Powodzenia!!! Nie odpuszzaj!!!!!!!!!!
    • nero-srero Re: SEX Z BYŁYM. 29.09.05, 15:25
      JAK TU WYCHODZI TEN KOBIECY MATERIALIZM
Inne wątki na temat:

Nie masz jeszcze konta? Zarejestruj się

Nakarm Pajacyka