antidotumm 28.09.05, 14:21 Czy ktos ma doswiadczenia z takim odkurzaczem, www.roomba.pl/ sam gania po chacie i sprzata. Odpowiedz Link Zgłoś Obserwuj wątek Podgląd Opublikuj
kobieta_na_pasach Re: Odkurzacz - robot sam sprzata 28.09.05, 14:22 antidotumm napisała: > sam gania po chacie i sprzata. wypisz-wymaluj - ja! Odpowiedz Link Zgłoś
marta.uparta Re: Odkurzacz - robot sam sprzata 28.09.05, 14:23 a ja słyszałam o takim urzadzeniu do prasowania - nakładasz mu koszulę, ono się nadyma i koszula wyprasowana:) Odpowiedz Link Zgłoś
kobieta_na_pasach Re: Odkurzacz - robot sam sprzata 28.09.05, 14:47 marta.uparta napisała: > a ja słyszałam o takim urzadzeniu do prasowania - nakładasz mu koszulę, ono się> nadyma i koszula wyprasowana:) wypisz-wymaluj moj mąz! Odpowiedz Link Zgłoś
valentino_g Re: Odkurzacz - robot sam sprzata 28.09.05, 20:09 to samo produkuje samsung -> mozesz przetestować w media markt. Osobiście nie testowałem bo wywaliłem wszsytkie dywany ale jeśli mogę już coś polecić to Dysony -> sąsiadka ma i jest bardzo zadowolona :) Odpowiedz Link Zgłoś