hugolinka 01.10.05, 19:37 za którym razem zdałyście/zdaliście? Odpowiedz Link Zgłoś Obserwuj wątek Podgląd Opublikuj
uniqua Re: Prawo Jazdy 01.10.05, 19:46 a ja nie mam , dopiero się wybieram:)))))))))))) Odpowiedz Link Zgłoś
hugolinka Re: Prawo Jazdy 01.10.05, 19:50 ja własnie wczoraj zaczełam chodzić na kurs i mam lekkiego pietra:) Odpowiedz Link Zgłoś
agnieszka.dumeige Re: Prawo Jazdy 01.10.05, 20:01 po 5 nieudanych egzaminach zrezygnowalam i jezdze rowerem :)) Odpowiedz Link Zgłoś
agnieszka.dumeige Re: Prawo Jazdy 01.10.05, 20:01 ale to bylo za czasow korupcji, niedlugo przed tym jak byla w telewizji afera na ten temat. Teraz podobno sie uspokoili. Moja siostra zdala za 1 razem. Odpowiedz Link Zgłoś
wild_asik Re: Prawo Jazdy 01.10.05, 20:24 Będę nieskromna, ale za 1 razem:))) Było to 6 lat temu. Odpowiedz Link Zgłoś
mopsik12 Re: Prawo Jazdy 01.10.05, 20:32 Ja nie zdałam testów,bo byłm zbyt pewna,że wszystko umiem i przestałanm się uczyc....Teraz sadzę, że to lepiej....taki nerwus jak ja nie powinien nigdy siadac za kółkiem:-D Odpowiedz Link Zgłoś
hugolinka Re: Prawo Jazdy 02.10.05, 10:27 a może znacie jakieś stronki, gdzie moge sie dokształcic Odpowiedz Link Zgłoś
pink.girl Re: Prawo Jazdy 02.10.05, 11:40 wiem, że jest jakiś program na komputer z testami. Bardzo fajny z resztą:):) Odpowiedz Link Zgłoś
vaporetto Re: Prawo Jazdy 02.10.05, 12:55 Wiem,że tu swego czasu były testy : www.prawojazdy.com.pl/ Powodzenia i nie daj się ! Odpowiedz Link Zgłoś
psychopata.z.borderline Re: Prawo Jazdy 02.10.05, 12:59 za pierwszym, ale wtedy bardziej oceniano umiejętności manewrowania zamiast sporządzania pomiarów geodezyjnych Odpowiedz Link Zgłoś
laura.x Re: Prawo Jazdy 02.10.05, 14:09 Ja za 6:)) do wytrwałaych i upartych swiat nalezy:D:D Za każdym razem uwalali mnie na placu, za 6 dopiero na miasto wyjechałam i udało się. Było to jakies 3 lata temu. Dziś jeżdzę bardzo dobrze, a parkować też potrafię, bo mnie zawsze na tym placu stres zżerał, zeby dokładnie wg linni odpowiednich parkować, co jest oczywisci bezsensem, bo w normalnych warunkach tak sie nie robi. Za 6 razem powiedziałam sobie, ze mam to gdzieś i jakos wyluzowałam sie, no i udało się:) A Tobie życze powodzenia:)) i trzymam kciuki:) Odpowiedz Link Zgłoś
hugolinka Re: Prawo Jazdy 02.10.05, 18:03 dzieki bardzo. mam nadzieje, że mi sie uda:) Narazie jeszcze kurs przede mna... Odpowiedz Link Zgłoś
dr.verte Re: Prawo Jazdy 02.10.05, 18:07 za pierwszym 2 tygodnie po moich 17-tych urodzinach Odpowiedz Link Zgłoś
klamczucha3 Re: Prawo Jazdy 02.10.05, 19:03 Za 1-szym razem.To bylo ponad dwa lata temu.A jak szlam na egzamin to moj instrukur powiedzial mi,zebym byla dzielna bo cuda sie zdarzaja ;-) No i zdalam! Rodzinka nie wierzyla! A moj brat,biedaczek za 4-tym! Odpowiedz Link Zgłoś
bombelek17 Re: Prawo Jazdy 02.10.05, 19:18 Ja za 5. Pierwszy raz na placu mnie uwalili, 2 juz na miescie, 3,4 na placu a za 5 razem to juz szlam z taka olewka (uda sie albo nie uda najwyzej nie bede jeszcze jezdzic autkiem) no i wtedy sie udalo!! a po tem sie dowiedzialm ze koles u ktorego zdalam to najwiekszy skur..we wrocku ;-)) POWODZENIA!! Odpowiedz Link Zgłoś
jola_wroc Re: Prawo Jazdy 02.10.05, 19:45 ja juz 2 raz nie zdalam, ale sie nie przejmuje, jak będzie trzeba to i 10 razy podejdę :D forum.gazeta.pl/forum/71,1.html?f=154 tutaj można sobie troche poczytać i adresy dobrych stron też są Odpowiedz Link Zgłoś