anias05 01.10.05, 22:01 Witajcie,może macie ochotę podzielić się odoświadczeniami? Jak długo jesteście w zwiazku ze starszym o tyle facetem? POZDROWIONKA Odpowiedz Link Zgłoś Obserwuj wątek Podgląd Opublikuj
anias05 Re: Czy są tu żony młodsze o 20 lat lub więcej??? 21.02.06, 11:41 no i co nie ma nikogo? Odpowiedz Link Zgłoś
anutka1 Re: Czy są tu żony młodsze o 20 lat lub więcej??? 22.02.06, 01:42 hej jestem swieza zona mlodsza o wiecej niz 20 lat :) Odpowiedz Link Zgłoś
anias05 Re: Czy są tu żony młodsze o 20 lat lub więcej??? 22.02.06, 17:24 Witaj. masz może gg? Odpowiedz Link Zgłoś
anutka1 Re: Czy są tu żony młodsze o 20 lat lub więcej??? 24.02.06, 03:34 anias05 napisz na priva, ostatnio nie mam za bardzo dostepu do gg. Odpowiedz Link Zgłoś
milena74 Re: Czy są tu żony młodsze o 20 lat lub więcej??? 22.02.06, 14:36 hej! Jeszcze nie zona, ale w przyszlosci... Moj partner jest starszy ode mnie o 21 lat i jestesmy ze soba 2 lata. Jestem bardzo zadowolona i nie zamienilabym go na nikogo innego. Pozdrawiam! Odpowiedz Link Zgłoś
yuka66 Re: Czy są tu żony młodsze o 20 lat lub więcej??? 23.02.06, 15:57 Ja jestem od 10 lat zona starszego o 16 lat mezczyzny. Razem jestesmy 14 lat. Odpowiedz Link Zgłoś
firankaa Re: Czy są tu żony młodsze o 20 lat lub więcej??? 24.02.06, 15:10 Witajcie! Mój facet (nie mąż) jest starszy ode mnie 19 lat. Razem jesteśmy od 5 lat. Mamy śliczną 2,5 letnią córeczkę. Małżeństwem nie jesteśmy (jeszcze) :) pozdrawiam! Odpowiedz Link Zgłoś
firankaa Re: Czy są tu żony młodsze o 20 lat lub więcej??? 24.02.06, 15:11 Oj sorki - nie doczytałam, że w tytule postu chodzi o 20 lat lub więcej, ale może 19 lat też można zaliczyć ;) Odpowiedz Link Zgłoś
anias05 Re: Czy są tu żony młodsze o 20 lat lub więcej??? 26.02.06, 19:21 Pewnie, że można.Nie wiedziałam że nie jestem sama:-) Jak się rozumiecie i jakie wątpliwości Wami targają? Zawsze jest kolorowo? Odpowiedz Link Zgłoś
firankaa Re: Czy są tu żony młodsze o 20 lat lub więcej??? 27.02.06, 19:11 Rozumiemy się bardzo dobrze, inaczej nie byliśmy razem ;) Nasza sytuacja jest jeszcze trochę inna, bo ja jestem z Białorusi. Na początku "krzywo" patrzyli na nas jego znajomi, a zwłaszcza żony tych znajomych. Pewnie miały mnie za...... :/ No cóż..... to ich problem. Zwyczajnie przestaliśmy z takimi "znajomymi" znajomość. Jest fajnie. Oczywiście życie nie zawsze jest usłane różami, czasem się kłócimi, bywa nudnie, ale chyba takie coś nie omija żadnej rodziny i nie jest to zasługa różnicy wieku. Mój (nie)mąż już miał kiedyś żonę, ale nie miał dzieci. Jak twierdzili lekarze - był bezdzietny :0 I o dziwo - udało nam się - zaszłam w ciąże, urodziłam zdrową córeczkę NAJUKOCHAŃSZĄ NA CAŁYM ŚWIECIE!!! Czy to nie był znak z GÓRY?! Jeżeli odrzucić problemy dnia codziennego (brak kasy, drobne nieporozumienia i zwyczajną rutynę) to jest bardzo fajnie! Kochamy się i cieszymy sie naszą malutką dzidzią! I nie zamienie tego na nic innego!!!! :)) Odpowiedz Link Zgłoś
piorunka Re: Czy są tu żony młodsze o 20 lat lub więcej??? 26.02.06, 21:38 są, są.. no może nie o 20 lat ale o 19... doświadczeń mnóstwo, bardzo różnych ale bilans zdecydowanie wychodzi na duuuuży plus. zapraszam na priv. Odpowiedz Link Zgłoś
retinol Re: Czy są tu żony młodsze o 20 lat lub więcej??? 28.02.06, 16:53 jeszcze nie żona, ale jestesmy razem 4,5 roku, a młodsza jestem o 22 lata i nie zamieniłabym go na nikogo innego. pozdrawiam Odpowiedz Link Zgłoś
kooociak Re: Czy są tu żony młodsze o 20 lat lub więcej??? 28.02.06, 21:50 Witajcie, ja jestem juz 5 lat po ślubie,mój mąz jest starszy ode mnie o 21 lat Odpowiedz Link Zgłoś
kooociak 21 lat 28.02.06, 21:53 u nas jest 21 lat różnicy, jesteśmy szczęśliwym małżeństwem z 5 letnim stażem.Mamy dwójkę cudownych dzieci.Ja mam 25 lat a mój mąż 46 Odpowiedz Link Zgłoś
niunia_82 Re: Czy są tu żony młodsze o 20 lat lub więcej??? 28.04.06, 10:23 to i ja juz jestem zona 26 lat mlodsza :) zapraszam na priv jak ktos chce pogadac :) Odpowiedz Link Zgłoś
vega00 Re: Czy są tu żony młodsze o 20 lat lub więcej??? 11.05.06, 21:48 Witam! Ja jestem młodsza o 24 lata i jest cudownie! Pozdrawiam Odpowiedz Link Zgłoś
lucia78 Re: Czy są tu żony młodsze o 20 lat lub więcej??? 02.06.06, 11:49 halo,halo - u nas 23 lata różnicy, staż małżeński 5 lat, córcia 3 latka i co- i jest ok!!!!!!!!! też pozdr (((: Odpowiedz Link Zgłoś
blue_nights Re: Czy są tu żony młodsze o 20 lat lub więcej??? 03.06.06, 23:41 Sama nie wiem co robic.Dziewczyny doradzcie. Spotykam sie ze starszym o 22 lata mezczyzna.Bardzo lubimy przebywac ze soba,on twierdzi,ze mnie kocha,chce byc ze mna na powaznie.Sama nie wiem ,ale ja czuje,ze chyba juz sie zakochuje powoli. Nie wiem czy byc z nim.Czy tak duza roznica nie jest przeszkoda,jesli chodzi o staly zwiazek,malzenstwo.Czy to pozniej nie bedzie przeszkadzalo czy bedzie istotne? Jestem w ogromnej rozterce bo nie wiem co robic dalej.Czy odpuscic sobie? Ale wiem,ze tesknilabym za nim bardzo i boje sie,ze moge zalowac,ze postopilam tak a nie inaczej.Po prostu boje sie i bronie sie przed tym uczuciem. Odpowiedz Link Zgłoś