szary.eminent 05.10.05, 08:33 kawe w pracy?-ja juz lece po nastepna;) Ale mi sie dzisiaj rano morda darla (spiewalem) - fajny dzien sie zapowiada! Odpowiedz Link Zgłoś Obserwuj wątek Podgląd Opublikuj
edka-schizofredka Re: Pijecie juz... 05.10.05, 08:35 ja w ogole kawy nie pije :) Odpowiedz Link Zgłoś
szary.eminent Re: Pijecie juz... 05.10.05, 08:38 edka-schizofredka napisała: > ja w ogole kawy nie pije :) A co, zwala z nog? Odpowiedz Link Zgłoś
edka-schizofredka Re: Pijecie juz... 05.10.05, 08:42 nie lubię :) gorzka jest :) Odpowiedz Link Zgłoś
szary.eminent Re: Pijecie juz... 05.10.05, 08:44 edka-schizofredka napisała: > nie lubię :) gorzka jest :) To trzeba poslodzic!albo zabielic mlekiem;) Piwa pewnie tez nie pijesz bo gorzkie!?-wstyd! Odpowiedz Link Zgłoś
edka-schizofredka Re: Pijecie juz... 05.10.05, 08:46 mleka to w ogole nie pije :))))))))... aaaaaaaaaaaaa... pifo ze sokiem :)))))))))... wiem - profanacja :)))))))... Odpowiedz Link Zgłoś
szary.eminent Re: Pijecie juz... 05.10.05, 08:47 edka-schizofredka napisała: >> pifo ze sokiem :)))))))))... wiem - profanacja :)))))))... i jeszcze sie publicznie przyznaje!!!!!! - niezly tupecik;))) Odpowiedz Link Zgłoś
edka-schizofredka Re: Pijecie juz... 05.10.05, 08:48 aaaaaaaa i tak juz wszyscy wiedza :))))))))... Odpowiedz Link Zgłoś
marta.uparta Re: Pijecie juz... 05.10.05, 08:50 ja tam w ogóle dzisiaj nie jestem w pracy:) Odpowiedz Link Zgłoś
edka-schizofredka Re: Pijecie juz... 05.10.05, 08:52 pieknie masz :))))))... okna umylas - czy przyjechac mam? :DDDDD... Odpowiedz Link Zgłoś
marta.uparta Re: Pijecie juz... 05.10.05, 09:06 a na okno nie za zimno????? nie umyłam i dupa. Do świąt nic nie robię:) Odpowiedz Link Zgłoś
edka-schizofredka Re: Pijecie juz... 05.10.05, 09:07 do Mikolaja czy jajowych??? Odpowiedz Link Zgłoś
marta.uparta Re: Pijecie juz... 05.10.05, 09:09 wszystko jedno. Teraz i tak starego kolej:) Odpowiedz Link Zgłoś
edka-schizofredka Re: Pijecie juz... 05.10.05, 09:11 czyli na Mikolaja :))))))))... Odpowiedz Link Zgłoś
marta.uparta Re: Pijecie juz... 05.10.05, 09:14 A poza tym, jak jest takie ładne słońce jak dzisiaj to trochę światła mimo wszystko wpada. Najwyżej bedę mówiła ze nie podciągnęłam zaluzji:) Odpowiedz Link Zgłoś
edka-schizofredka Re: Pijecie juz... 05.10.05, 09:09 NO :) Ale se nicka na nowego, supertajnego zamienilam :))))))))... Odpowiedz Link Zgłoś
edka-schizofredka Re: Pijecie juz... 05.10.05, 09:13 :) www.bombadoo.pl/browse?cid=360&tid=1 Odpowiedz Link Zgłoś
marta.uparta Re: Pijecie juz... 05.10.05, 09:16 słoodka jest ta wystrzelona w kosmos i ta co kocha swojego pana. A na nokie mozna ściągnąć? Odpowiedz Link Zgłoś
edka-schizofredka Re: Pijecie juz... 05.10.05, 09:17 a nie wiem, trzeba poczytac chiba tam na stronce - ale jak zobaczylam schizo - to wiedzialam, ze to moje 2 wcielenie :DDDDDD... Odpowiedz Link Zgłoś
marta.uparta Re: Pijecie juz... 05.10.05, 09:18 powiem szczerze, że własnie tak sobie Ciebie ZAWSZE wyobrazałam:) Odpowiedz Link Zgłoś
marta.uparta Re: Pijecie juz... 05.10.05, 09:24 Chociaz to futerko wcale nie wygląa na takie bardzo bezcenne:( szczerze mówiąc nieco wyleniałe:( Odpowiedz Link Zgłoś
edka-schizofredka Re: Pijecie juz... 05.10.05, 09:29 bo to zdjecia z wakacji, na zime bedzie ladniejsze :DDDDDD... Odpowiedz Link Zgłoś
marta.uparta Re: Pijecie juz... 05.10.05, 09:38 mówisz że na zime zapominasz o depilacji:) Odpowiedz Link Zgłoś
edka-schizofredka Re: Pijecie juz... 05.10.05, 09:40 w ogole natural jestem nie? :DDDDDD... Odpowiedz Link Zgłoś
marta.uparta Re: Pijecie juz... 05.10.05, 09:46 mężczyzna to sobie ceni:) że nie będzie musiał po czarownej nocy,rano z krzykiem uciekac z łózka, gdy zobaczy ją bez makijażu:) a jednej koleżance chłopak w ogóle zabronił golić nogi. Bo lubił owłosione:) bez kitu. Odpowiedz Link Zgłoś
edka-schizofredka Re: Pijecie juz... 05.10.05, 09:50 aaaaaaaaaaaaaa... :))))))... ekolog jakis czy co? :))))))... Odpowiedz Link Zgłoś
marta.uparta Re: Pijecie juz... 05.10.05, 09:59 na oko normalny facet i nawet zadbany. A dziewczyna z lokami na łydkach.... Odpowiedz Link Zgłoś
edka-schizofredka Re: Pijecie juz... 05.10.05, 10:10 Kazdy ma jakiegos bzika :)))))... Odpowiedz Link Zgłoś
edka-schizofredka Re: Pijecie juz... 05.10.05, 10:14 uuuuuuuuu... cala mase - jak zrobie liste to Ci wysle :))))))))... bedzie tego pare stron :DDD... Odpowiedz Link Zgłoś
szary.eminent Re: Pijecie juz... 05.10.05, 08:53 marta.uparta napisała: > ja tam w ogóle dzisiaj nie jestem w pracy:) Ja jestem,ale nie mam zamiaru dzis pracowac;)-zostalo mi jeszcze 18 dni!!!!!!!!!!! Odpowiedz Link Zgłoś
szary.eminent Re: Pijecie juz... 05.10.05, 09:10 marta.uparta napisała: > a do czego?? Do zasilku dla bezrobotnych!Jestem taki kamikaze,ze rzucilem prace;)))) Odpowiedz Link Zgłoś
marta.uparta Re: Pijecie juz... 05.10.05, 09:12 no to długi urlop się szykuje:) fajnie masz:) Odpowiedz Link Zgłoś
szary.eminent Re: Pijecie juz... 05.10.05, 09:14 marta.uparta napisała: > no to długi urlop się szykuje:) fajnie masz:) tez sie ciesze;)-ale jak sobie pomysle,ze oszcednosci sie skoncza i nic nie znajde to juz mniej mi do smiechu!!!!!!!!! Odpowiedz Link Zgłoś
marta.uparta Re: Pijecie juz... 05.10.05, 09:17 jestes młody i operatywny to się zaczepisz. Albo zawsze możesz bogato się ozenić. Ja na ten przykład czasem chciałabym byc żona przy mężu. Wtedy miałabym nie tylko srody wolne:) Odpowiedz Link Zgłoś
szary.eminent Re: Pijecie juz... 05.10.05, 09:21 Pewnie,ze sie zaczepie...ale z tym bogatym ozenkiem to nawet dobry pomysl;))) Odpowiedz Link Zgłoś
marta.uparta Re: Pijecie juz... 05.10.05, 09:23 mam kolezankę, która jest dyrektorem dużego banku na cały region i dwie sędziny (tez dobrze ustawione). Tylko nie wiem, czy jesteś reprezentatywny, zabawny i czarujący:) Odpowiedz Link Zgłoś
szary.eminent Re: Pijecie juz... 05.10.05, 09:29 Uaaaa! Kochana - z salonami obyty jestem...wyksztalcony,czarujacy,mlody - wrecz idealny! to kiedy mam interviue? Odpowiedz Link Zgłoś
marta.uparta Re: Pijecie juz... 05.10.05, 09:38 tylko jednak musiałbyś sie zdecydowac na Szczecin, a nie kazdemu odpowiada dziura po wielkim miescie;) Odpowiedz Link Zgłoś
szary.eminent Re: Pijecie juz... 05.10.05, 09:40 marta.uparta napisała: > tylko jednak musiałbyś sie zdecydowac na Szczecin, a nie kazdemu odpowiada > dziura po wielkim miescie;) Ostatnio bardzo intensywnie mysle nad miejscem osiedlenia i biore pod uwage Poznan,Wroclaw i SZCZECIN;)))) Odpowiedz Link Zgłoś
szary.eminent Re: Pijecie juz... 05.10.05, 09:46 marta.uparta napisała: > wiem, zwierzałeś się już:P wiec jak juz sie zdecyduje na to pseudo miasto to wysle Ci @ a Ty wtedy dasz mi namiary na te kolezanusie;))) > Odpowiedz Link Zgłoś
marta.uparta Re: Pijecie juz... 05.10.05, 09:48 i jeszcze mogę Tobie podac namiar na najlepszy burdel w mieście;) Odpowiedz Link Zgłoś
szary.eminent Re: Pijecie juz... 05.10.05, 09:50 marta.uparta napisała: > i jeszcze mogę Tobie podac namiar na najlepszy burdel w mieście;) a personel tam czysty i kompetetny? Odpowiedz Link Zgłoś
marta.uparta Re: Pijecie juz... 05.10.05, 09:58 nie sprawdzałam osobiście, to opinia obiegowa:) Odpowiedz Link Zgłoś
szary.eminent Re: Pijecie juz... 05.10.05, 10:01 marta.uparta napisała: > nie sprawdzałam osobiście, to opinia obiegowa:) Wiec mam prosbe - jesli nie sprawi to problemu to wyslij swojego faceta w moim imieniu aby przetestowal dla mnie!!!-bardzo bym prosil. > Odpowiedz Link Zgłoś
marta.uparta Re: Pijecie juz... 05.10.05, 10:04 Myślę, że mój mąz nie potrafiłby ze mną obiektywnie o tym porozmawiać, pewnie by powiedział że było do kitu, żeby nie sprawić mi przykrości. On jest b. delikatny:) Odpowiedz Link Zgłoś
szary.eminent Re: Pijecie juz... 05.10.05, 10:05 Jak juz bedzie po...to ja z nim pogadam!Twoja rola sie konczy tylko na namowieniu go (ale chyba z tym problemu nie bedzie). Odpowiedz Link Zgłoś
marta.uparta Re: Pijecie juz... 05.10.05, 10:11 Najlepiej sam sprawdź, nie ma to jak doświadczenie własne a nie cudze. Odpowiedz Link Zgłoś
szary.eminent Re: Pijecie juz... 05.10.05, 10:13 marta.uparta napisała: > Najlepiej sam sprawdź, nie ma to jak doświadczenie własne a nie cudze. Oj wiem,ale tak walic w ciemno...?Jak Twoj sprawdzi i bedzie cos nie tak to unikne wielu komplikacji! Odpowiedz Link Zgłoś
marta.uparta Re: Pijecie juz... 05.10.05, 10:53 a co Ty tak się mojego chłopa czepił, co? Odpowiedz Link Zgłoś
agnieszka.dumeige Re: Pijecie juz... 05.10.05, 08:53 Ja wlasnie w tym momencie pije, ale nie w pracy tylko w domu :)) I zajadam do tego kanapke z serkiem topionym i pomidorkiem :p :))) Odpowiedz Link Zgłoś
szary.eminent Re: Pijecie juz... 05.10.05, 09:12 trzydziecha1 napisała: > ide po drugą. ja juz koncze druga!-ale my mamy takie malusne kubeczki,wiec dwa takie to jak jeden standardowy;) Odpowiedz Link Zgłoś
szary.eminent Re: Pijecie juz... 05.10.05, 09:13 krysica napisała: > Cześć!! Właśnie pije...:) pij,pij - bedziesz latwiejsza;)))))))))))) Odpowiedz Link Zgłoś
krysica Re: Pijecie juz... 05.10.05, 09:23 Kawusie.....jak sobie to wykombinował no..:) Odpowiedz Link Zgłoś
szary.eminent Re: Pijecie juz... 05.10.05, 09:30 krysica napisała: > Kawusie.....jak sobie to wykombinował no..:) -bo tak sobie pomyslalem,ze juz od rana popijasz... a mialem kiedys kumpla,ktory po jednej kawie trzasl sie jak alkoholik;) Odpowiedz Link Zgłoś
krysica Re: Pijecie juz... 05.10.05, 09:35 o kawe pytałeś:) kolega pewnie wysokie ciśnienie posiada...:) Odpowiedz Link Zgłoś
szary.eminent Re: Pijecie juz... 05.10.05, 09:37 Wiem,wiem!ale do kawy mozna czasami "wstawke" dolac... Odpowiedz Link Zgłoś
krysica Re: Pijecie juz... 05.10.05, 09:38 aaa kawa z dopalaczem:)!...nie zajarzyłam...:) Odpowiedz Link Zgłoś
marie17 Re: Pijecie juz... 05.10.05, 09:19 ja właśnie idę zrobić sobie pierwszą. Nie wiem czy dojdę do automatu, tak chce mi się spać. Odpowiedz Link Zgłoś
szary.eminent Re: Pijecie juz... 05.10.05, 09:42 Mialem wlasnie dziwna wizyte jednego z dyrektorow - doszly go sluchy,ze opuszczam firme i wracam do PL - pytal czy juz znalazlem prace i czy jestem po magisterce?-chyba mi sie cos szykuje... Znow spadne na 4 lapy????? Odpowiedz Link Zgłoś
zlamane.serce Re: Pijecie juz... 05.10.05, 09:48 ... właśnie piję ale nie w pracy bo jestem na zwolnieniu i to pierwszy raz od chyba 10 lat:( A mój tydzień jest tragiczny :( Odpowiedz Link Zgłoś
szary.eminent Re: Pijecie juz... 05.10.05, 09:51 zlamane.serce napisała: > ... właśnie piję ale nie w pracy bo jestem na zwolnieniu i to pierwszy raz od > chyba 10 lat:( A mój tydzień jest tragiczny :( Tragiczny?-czy Twoj nik ma cos wspolnego z tragedia? Odpowiedz Link Zgłoś
zlamane.serce Re: Pijecie juz... 05.10.05, 10:00 tak, jak dla mnie bardzo dużą:( Odpowiedz Link Zgłoś
szary.eminent Re: Pijecie juz... 05.10.05, 10:02 Olej go i zapomnij!Znajdziesz nowego! Odpowiedz Link Zgłoś
zlamane.serce Re: Pijecie juz... 05.10.05, 10:05 to nie jest aż tak bolesne jak moja twarz - stąd to zwolnienie :( Odpowiedz Link Zgłoś
szary.eminent Re: Pijecie juz... 05.10.05, 10:06 zlamane.serce napisała: > to nie jest aż tak bolesne jak moja twarz - stąd to zwolnienie :( A co Ci sie stalo w twarz?-wypadek czy mam sie domyslec... Odpowiedz Link Zgłoś
zlamane.serce Re: Pijecie juz... 05.10.05, 10:11 domyśliłeś się? no to już wiesz :( Odpowiedz Link Zgłoś
szary.eminent Re: Pijecie juz... 05.10.05, 10:14 zlamane.serce napisała: > domyśliłeś się? no to już wiesz :( Az mi sie nos zmarszczyl z nerwow!Gdzie wy kobiety znajdujecie takich typow? Odpowiedz Link Zgłoś
zlamane.serce Re: Pijecie juz... 05.10.05, 10:24 nie szukałam, sam mnie znalazł ... napisałam posta bo myślałam, że Ktoś mi może podpowiedzieć ale nie doczekałam się a czas działa na niekorzyść bo już zaczynam się zastanawiać czy zgłosić :( Odpowiedz Link Zgłoś
szary.eminent Re: Pijecie juz... 05.10.05, 10:27 zlamane.serce napisała: > nie szukałam, sam mnie znalazł ... napisałam posta bo myślałam, że Ktoś mi może > podpowiedzieć ale nie doczekałam się a czas działa na niekorzyść bo już zaczyn > am się zastanawiać czy zgłosić :( Napisz nowy watek!-dziewczyny napewno Ci podpowiedza! Ale ja bym zglosil,albo pogadal z kumplami i koles tez by siedzial na zwolnieniu... Odpowiedz Link Zgłoś
zlamane.serce Re: Pijecie juz... 05.10.05, 10:31 byłam na policji po całym zajściu ale oni nawet nie zanotowali, że byłam odesłali mnie do lekarza, podając dwa adresy ... po 2 godzinach wróciłam ale nie było już policjanta, który mnie wstępnie przesłuchał :(( śmiechu warte Odpowiedz Link Zgłoś
szary.eminent Re: Pijecie juz... 05.10.05, 10:34 Zbytnio sie na tym nie znam i w dodatku nie wiem jakie jest tryb postepowania w takim przypadku w Polsce (mieszkam za granica) ale miec jakies zaswiadczenie z obdukcji i policja ma obowiazek przyjac zgloszenie! Odpowiedz Link Zgłoś
zlamane.serce Re: Pijecie juz... 05.10.05, 10:52 już go dodałam .. Dziękuję :) wiesz ... dobrze jest z Kimś porozmawiać :) Odpowiedz Link Zgłoś
szary.eminent Re: Pijecie juz... 05.10.05, 10:03 dulce3 napisała: > Witaj :)))) Ja tez, ja tez piję :))) Kawa to najfajniejsza rzecz w tym biurze;))))) Odpowiedz Link Zgłoś
dulce3 Re: Pijecie juz... 05.10.05, 10:07 :))) eee na pewno nie jest tak zle :))) nie masz tam pod bokiem fajnych kolezanek;)? Odpowiedz Link Zgłoś
szary.eminent Re: Pijecie juz... 05.10.05, 10:09 dulce3 napisała: > :))) eee na pewno nie jest tak zle :))) nie masz tam pod bokiem fajnych > kolezanek;)? Same stare dupy!a jak juz sie trafi mloda to szafiasta... Odpowiedz Link Zgłoś
dulce3 Re: Pijecie juz... 05.10.05, 10:12 buahahahha... w zyciu nie slyszalam jeszcze okreslenia szafiasta :DDDDDDD Dzieki za poprawienie humoru! Odpowiedz Link Zgłoś
szary.eminent Re: Pijecie juz... 05.10.05, 10:15 dulce3 napisała: > buahahahha... w zyciu nie slyszalam jeszcze okreslenia szafiasta :DDDDDDD > Dzieki za poprawienie humoru! Bo to takie eleganckie okreslenie;))))oddajace pelen obraz... Odpowiedz Link Zgłoś
dulce3 Re: Pijecie juz... 05.10.05, 10:18 :)))))))))) az takie duze sa? Dlatego teskniesz za nami-Polkami? Odpowiedz Link Zgłoś
szary.eminent Re: Pijecie juz... 05.10.05, 10:21 dulce3 napisała: > :)))))))))) az takie duze sa? Dlatego teskniesz za nami-Polkami? nie ukrywajmy - one maja czym pierdnac! Tesknie straszliwie!-ale juz niedlugo i bede w tym raju!-pierwsze co to sobie przygrucham laleczke-poleczke;)) Odpowiedz Link Zgłoś
dulce3 Re: Pijecie juz... 05.10.05, 10:45 buahahahh:))) no przestan bo przez Ciebie wszyscy w biurze mysla ze jestem nienormalna- smieje sie do monitora! A jesli mozna- gdzie Ty biedaku sie podziewasz, ze takie stwory Cie otaczaja?:))) Odpowiedz Link Zgłoś
dulce3 Re: Szwedam sie po Skandynawii;))n/t 05.10.05, 10:50 heh... no to Ci zazdroszcze, bo mnie tam strasznie ciagnie...Lubie zimno :))) Odpowiedz Link Zgłoś
szary.eminent Ale tu nie jest zimno!-wieje tylko mocniej! 05.10.05, 10:52 dulce3 napisała: > heh... no to Ci zazdroszcze, bo mnie tam strasznie ciagnie...Lubie zimno :))) Odpowiedz Link Zgłoś
dulce3 Re: Ale tu nie jest zimno!-wieje tylko mocniej! 05.10.05, 10:53 Oj...cos bajerujesz Kochaneczku...:))))))))))) Odpowiedz Link Zgłoś
szary.eminent Re: Pijecie juz... 05.10.05, 10:04 0sram napisał: > Ja ide na czekolade :) Q.na no!nie mow mi nic o czekoladzie!W naszym automacie mamy specjaly z czekolada a ja musze sie powstrzymywac codziennie,bo jak sobie pozwole to zaraz mi pryszcz wyskoczy!!!!-tak mnie Bozia pokarala:(((((((( Odpowiedz Link Zgłoś
0sram Re: Pijecie juz... 05.10.05, 10:06 Zalezy w ktorym miejscu ten pryszcz, moze nikt nie zauwazy ;) Odpowiedz Link Zgłoś
szary.eminent Re: Pijecie juz... 05.10.05, 10:08 0sram napisał: > Zalezy w ktorym miejscu ten pryszcz, moze nikt nie zauwazy ;) Zazwyczaj wlasnie w widocznym!wiec wole nie ryzykowac! Odpowiedz Link Zgłoś