alii1 05.10.05, 15:44 Jakie perfumy dla siostry na 18? Takie najmniej ryzykowne, ale ladne :) Odpowiedz Link Zgłoś Obserwuj wątek Podgląd Opublikuj
trzydziecha1 Re: Pomozcie kobitki :) 05.10.05, 15:46 Moim zdaniem możesz kompletnie nie trafic, perfumy to strasznie śliski temat. Lepiej weź kilka próbek i daj jej wybrac. Odpowiedz Link Zgłoś
alii1 Re: Nina Ricci - premier jour :) 05.10.05, 15:48 Nie moge jej dac do wyprobowania, bo niczego sie nie spodziewa ;) To ma byc niespodzianka :) Odpowiedz Link Zgłoś
alii1 Re: najlepsze taki 05.10.05, 15:52 Sprawdzam wszystkie typy w necie (opinie itp. ;) i ...co do davidoff Cool Wather, to chodzi o Ocean Radiance czy sam Cool Cather? Ocean Radiance ma znacznie wiecej pochlebnych opinii :) Odpowiedz Link Zgłoś
lena_zet Re: wiesz co 05.10.05, 15:53 kiedyś mój chłop zrobił mi taką właśnie "niespodziankę".Znaczy on myślał, że to będzie niespodzianka, ale ja byłam rozgoryczona, że wydał kupę kasy na coś co mi się zupełnie nie podobało. Odpowiedz Link Zgłoś
dulce3 Re: najlepsze taki 05.10.05, 15:53 ja osobiscie mowilam o samym cool wather, tym pierwszym Odpowiedz Link Zgłoś
edka-schizofredka Re: najlepsze taki 05.10.05, 15:57 mi sie davidof z domestosem kojarzy :( Odpowiedz Link Zgłoś
juleczka4 Re: Pomozcie kobitki :) 05.10.05, 15:49 C-thru zielone mmmmm uwielbiam te perfumy :))) Odpowiedz Link Zgłoś
edka-schizofredka Abo zrob tak :) 05.10.05, 15:50 Kup takie co Tobie sie podobaja, jak siostra nie bedzie chciala to bedziesz miec fajne :PPPP... Odpowiedz Link Zgłoś
evita_duarte Re: Abo zrob tak :) 06.10.05, 05:30 dulce3 napisała: > Panie Boshe daj mi takiego brata :P Ja tez chce takiego ja tez... Odpowiedz Link Zgłoś
edka-schizofredka to takie kup co facet i kobita moze sie psikac :) 05.10.05, 15:55 Odpowiedz Link Zgłoś
juleczka4 Re: to takie kup co facet i kobita moze sie psika 05.10.05, 15:57 To chyba jedynie antyperspirant :ppppp Odpowiedz Link Zgłoś
alii1 Re: to takie kup co facet i kobita moze sie psika 05.10.05, 16:00 Wroce jeszcze do Ocean Radiance - wyczytalem, ze tam sa jakies zlote drobinki, ktore jej raczej nie beda sie podobaly (metallica itp. ;) Odpowiedz Link Zgłoś
a-ronja Re: Pomozcie kobitki :) 05.10.05, 20:05 zielona herbata elizabeth arden jest sliczna delikatna swieza i oryginalan. polecam:) albo cos mniej naturalnego ale tez swiezego mlodziezowe, oszalamiajace tajemnicsoscia facetow DKNY WOMAN:) osobiscie wybralabym te drugie bo pierwsze kojarza mi sie z mama;P Odpowiedz Link Zgłoś
akiel_idi_farm Re: Pomozcie kobitki :) 06.10.05, 08:34 Ja kupilam zielona herbate E. Arden. badzo mi sie podoba, ale mam jeden wielki feler: JEst kompletnie nietrwala. Strasznie krociuteno trzyma ten zapach, ulatnia sie blyskawicznie. Mam wode toaletowa, a nie perfumy. Twoj tez tak szybko wietrzeje? Kupilam sobie tez ostatnio Pleasure Diora i Aquazuro Lancastera - oba sa pieknymi lekkimi zapachami. I bardzo mi sie tez podoba Aqua di Gio oraz Calvin Klain One. Odpowiedz Link Zgłoś
poto333 Re: Pomozcie kobitki :) 06.10.05, 08:26 Dune i umów się z panią w perfumerii,żebyś mógł wymienić na inne(już w asyście siostry) gdyby okazały się nie trafione Odpowiedz Link Zgłoś
trzydziecha1 Re: Pomozcie kobitki :) 06.10.05, 08:27 a kto przyjmie w perfumerii otwarte perfumy?? Odpowiedz Link Zgłoś
poto333 Re: Pomozcie kobitki :) 06.10.05, 08:32 ja proszę dodatkowo o próbkę.Panie jak dotąd mi nie odmówiły ani razu.Później odnoszę. Odpowiedz Link Zgłoś
trzydziecha1 Re: Pomozcie kobitki :) 06.10.05, 08:33 Próbki mozna dostać bez kupowania czegokolwiek :)) Odpowiedz Link Zgłoś
poto333 Re: Pomozcie kobitki :) 06.10.05, 08:38 zgoda,ale tutaj chodzi o to by mieć prezent-ja go mam,ale zanim siostra czy inna pani otworzy,wyciągam tę próbkę i ona akceptuje ten prezent lub nie.To się rzadko zdarza,ponieważ znam gusta otaczających mnie kobiet :D Odpowiedz Link Zgłoś
trzydziecha1 Re: Pomozcie kobitki :) 06.10.05, 09:06 to rzadka umiejetnośc u faceta, trafic dobry prezent :) Odpowiedz Link Zgłoś
poto333 Re: Pomozcie kobitki :) 06.10.05, 09:10 z siostrą i mamą spędziłem ładnych parę lat pod jednym dachem ;D.Co do pozostałych znajomości-zdarza się,że nie trafiam.Wtedy lecimy wymienić Odpowiedz Link Zgłoś
trzydziecha1 Re: Pomozcie kobitki :) 06.10.05, 08:29 moj facet zrobił tak: popsikał ponumerowane paski (takie w perfumeriach właśnie do wąchania) i zapisał sobie jaki numer do jakich perfum należy. I dał mi do wybrania takich chyba z pieć. A ja wąchałam je rano, potem wieczorem, i potem jeszcze raz, bo mi sie zmieniało. I wybrałam te które mi sie najbardziej podobały. Ale ten sposób zawsze ogranicza wybór :(( Odpowiedz Link Zgłoś
klamczucha3 Re: Pomozcie kobitki :) 06.10.05, 10:12 Pomysl z kupieniem perfumy i od razu zaopatrzeniem sie w probke uwazam za doskonaly.Dziewczyna powacha probke bez odpakowywania perfumy i bedzie wiedziala czy jej sie podoba czy nie.I bez problemu bedziesz mogl go oddac. Jesli chodzi o zapachy to indywidualna sprawa ale moje typy to: Miracle-Lancome O OUI - Lancome Azzurra -Loisa Azzarro For Her - Narciso Rodriguez Powodzenia Odpowiedz Link Zgłoś
alii1 Re: Pomozcie kobitki :) 06.10.05, 14:50 Sam nie wiem...co myslicie o 5th Avenue? Moze byc za powazny troche, ale slyszalem dobre opinie.... Zastanawialem sie nad Green Tea Elizabeth Arden, ale jest zbyt ulotny... Odpowiedz Link Zgłoś
alii1 Re: Pomozcie kobitki :) 06.10.05, 17:59 A co myslicie o Cacharel Amor Amor..? Odpowiedz Link Zgłoś