kryzysowa_narzeczona75 06.10.05, 08:51 www.latarnikwyborczy.pl/compass/index.html Chociaz mi zrobili teraz misz masz w glowie. Kandydat, na ktorego zamierzam glosowac ma chyba inne poglady niz ja. A myslalam inaczej :) Odpowiedz Link Zgłoś Obserwuj wątek Podgląd Opublikuj
zlamane.serce Re: Dla niezdecydowanych 06.10.05, 09:06 Moje poglądy tylko troszkę się różnią, czyli dobrze wybrałam :) Odpowiedz Link Zgłoś
trzydziecha1 Re: Dla niezdecydowanych 06.10.05, 09:17 mi wyszło, ze powinnam głosowac na Bochniarz :)) Odpowiedz Link Zgłoś
unionjack Re: Dla niezdecydowanych 06.10.05, 09:22 emigruj heheheehe ja tak zrobiłem:) zostaje na stałe zza granica mam juz pracę w Nowej Zelandii:) Odpowiedz Link Zgłoś
kryzysowa_narzeczona75 Re: Dla niezdecydowanych 06.10.05, 09:50 To zazdroszcze, bo marzylam o NZ :) A emigracja ma tez swoje ciemne strony :) Troche czasu spedzilam w zielonej Irlandii i wylam przy kazdych swietach, ze jestem daleko od bliskich. Odpowiedz Link Zgłoś
aguszak Re: Dla niezdecydowanych 06.10.05, 09:23 Po zrobieniu tego testu, mnie mój kandydat wypadł na szarym końcu... ale chyba i tak na niego zagłosuję... hmmm... Odpowiedz Link Zgłoś