ewa_ko 08.10.05, 04:47 Jak dużą uwagę zwracacie na wzrost partnera? Czy nie przeszkadza Wam gdy jest dużo wyższy? A może troche niższy. Napiszcie co śdzicie. Czy duża różnica wzrostu nie jest przeszkodą? Odpowiedz Link Zgłoś Obserwuj wątek Podgląd Opublikuj
john_malkovitch Re: Wzrost faceta. 08.10.05, 05:32 Ciekawe, która cokolwiek śdzi..? Odpowiedz Link Zgłoś
fajnaret Re: Wzrost faceta. 08.10.05, 08:03 Jak dla mnie to wzrost sie nie liczy. Ja przykładam wage do innych wartosci! Bardziej zanczących i wartosciowych. Odpowiedz Link Zgłoś
isobel2 Re: Wzrost faceta. 08.10.05, 10:16 Mezczyzna powinien byc wyzszy od dziewczyny. tak zeby mogla nosic szpilki i nadal byc nizsza od swego faceta. Zbyt duza roznica wzrostu miedzy facetem a dziewczyna (on wysoki ona niska) jest groteskowy. taka para wyglada moim zdaniem jak flip i flap ;) mialam nizszego faceta i wmawialam sobie ze to nie jest problem. nie udalo sie, czulam sie przy nim jak wielkolud :/ Przypominam uprzejmie ze jest to moja subiektywna opinia. Kazdy ma swoje poglady na wzrost :) Odpowiedz Link Zgłoś
agnieszka.dumeige Re: Wzrost faceta. 08.10.05, 10:20 Moj jest duuuzo wyzszy, ale zupelnie w niczym nam to nie przeszkadza. Na poczatku nie moglam sie przyzwyczaic, ale to trwalo moze tydzien; Zle sie czulam przy nim w butach na plaskiej podeszwie, i denerwowalo mnie ze musze zadzierac do gory glowe zeby na niego spojrzec. Teraz przywyklam i jest ok. Kwestia przyzwyczajenia. Odpowiedz Link Zgłoś
psychopata.z.borderline Re: Wzrost faceta. 08.10.05, 10:22 ile ty sie lubisz nagadac i do tego jakie to głupoty az mnie głowa rozbolała Odpowiedz Link Zgłoś
marcin060482 Re: Wzrost faceta. 08.10.05, 10:29 agnieszka dumeige- gada tak duzo ze az strach byloby ja znac na zywo Odpowiedz Link Zgłoś
psychopata.z.borderline Re: Wzrost faceta. 08.10.05, 10:32 ale co na to ten biedny chłop? ja mu szczerze współczuje wiecznie gderajacej baby Odpowiedz Link Zgłoś
agnieszka.dumeige Re: Wzrost faceta. 08.10.05, 10:52 Ja wspolczuje za to psychopatce ze sie urodzila bez mozgu. Jesli sobie zyczysz psychopatko rzuce zaraz okiem na twoje statystyki i zobaczymy ile ty sie nagadalas, bo gdzie nie klikne to ciebie widze. Jakis koszmar normalnie. Forum "psychologia" jest przez ciebie po prostu zaspamowane! Odpowiedz Link Zgłoś
agnieszka.dumeige Re: Wzrost faceta. 08.10.05, 10:54 i wszedzie tylko bzudry i agresja; Nie widzialam dotad ani jednej twojej sensownej wypowiedzi. Odpowiedz Link Zgłoś
agnieszka.dumeige Re: Wzrost faceta. 08.10.05, 11:03 Ty moze wroc na forum psychologia, tam ci chyba najlepiej. O cos napisz o swojej wyimaginowanej kilkuletniej corce ktora karmisz doktryna na temat nie istnienia Boga. Odpowiedz Link Zgłoś
psychopata.z.borderline Re: Wzrost faceta. 08.10.05, 11:05 hahaha, za to ty tylko potrafisz doradzac jak zniszczyc kochanke i jak dyskretnie zajrzec w komórke Odpowiedz Link Zgłoś
agnieszka.dumeige Re: Wzrost faceta. 08.10.05, 11:07 Chyba jednak ci sie z kims pomylilam. Nigdy w zyciu nie pisalam nic o komorce i kochance. Nie dosc ze obrazasz ludzi i generalnie wymyslasz na forum przedziwne teorie, to jeszcze nie kojarzysz forumowiczow. Odpowiedz Link Zgłoś
psychopata.z.borderline Re: Wzrost faceta. 08.10.05, 11:08 weź pigułke na uspokojenie Odpowiedz Link Zgłoś
agnieszka.dumeige Re: Wzrost faceta. 08.10.05, 11:11 Nie mam od czego sie uspokajac bo jakis burak na forum nie jest w stanie wyprowadzic mnie z rownowagi. Jak bede potrzebowala sie uspokoic to po prostu wylacze komputer. A pigulki sobie dalej sama jedz i nie proponuj innym, bo nie kazdy sie od nich uzaleznia jak ty. Odpowiedz Link Zgłoś
psychopata.z.borderline Re: Wzrost faceta. 08.10.05, 11:12 ale jesteś zabawna. fajnie ze jestes Odpowiedz Link Zgłoś
psychopata.z.borderline Re: Wzrost faceta. 08.10.05, 11:01 ja sie przynajmniej nie przelogowuje tak czesto jak ty Odpowiedz Link Zgłoś
agnieszka.dumeige Re: Wzrost faceta. 08.10.05, 11:02 Nie przelogowywalam sie od dluzszego czasu, zreszta mam tylko dwa nicki ktore kazdy zna i nikomu (najwyrazniej poza toba) nie przeszkadza moje przelogowywanie sie. Odpowiedz Link Zgłoś
psychopata.z.borderline Re: Wzrost faceta. 08.10.05, 11:06 po co sie tłumaczysz ile masz nicków, ja nie widze IP i wiem. jasnowidz czy jak? Odpowiedz Link Zgłoś
agnieszka.dumeige Re: Wzrost faceta. 08.10.05, 11:09 Skoro widzisz IP to co za bzdury wymyslasz o jakis innych nickach? Zreszta posty typu "ty to jestes ktos tam" to taka sama paranoja jak "zaszlam w ciaze a tylko rozmawialismy przez telefon". Chyba te wasze wyszukiwarki od IP cos szwankuja, bo juz nie pierwszy raz widze ze kogos sie posadza i bycie kims tam innym, podczas gdy osoba posadzona zazwyczaj nawet nie wie o co chodzi. Odpowiedz Link Zgłoś
psychopata.z.borderline Re: Wzrost faceta. 08.10.05, 11:10 napisałam ze ja NIE WIDZE ip przenies sie do dochodzeniówki Odpowiedz Link Zgłoś
agnieszka.dumeige Re: Wzrost faceta. 08.10.05, 11:12 Skoro nie widzisz IP to yum bardziej nie p.ieprz takich farmazonow!! Zreszta p.ieprz sobie co chcesz, bezpodstawne idiotyczne teorie to jakby nie bylo twoja specjalizacja. I moze jednak faktycznie wroc na forum psychologia, tam jest miejsce dla takich jak ty. Spamuj sobie tam dalej, tu sie nie nadajesz. Odpowiedz Link Zgłoś
psychopata.z.borderline Re: Wzrost faceta. 08.10.05, 11:14 idż węszyć, to twoja specjalnosc Odpowiedz Link Zgłoś
agnieszka.dumeige Re: Wzrost faceta. 08.10.05, 11:16 Nie mam ci nic wiecej do powiedzenia. Milego dnia zycze. Odpowiedz Link Zgłoś
psychopata.z.borderline Re: Wzrost faceta. 08.10.05, 11:17 i ciesze sie wzajemnie, miłego weekendu Odpowiedz Link Zgłoś
messer3009 Re: Wzrost faceta. 08.10.05, 14:03 czym sie rozni rzeczona agnieszka od radia? radio mozna wylaczyc :):):) ;) Odpowiedz Link Zgłoś
marta.uparta Re: Wzrost faceta. 08.10.05, 10:59 a tam wzost. Jak ma duzo w kieszeni i w rozporku, to wszelkie róznice się wyrównują. Odpowiedz Link Zgłoś
asiulka81 Re: Wzrost faceta. 08.10.05, 15:33 wcale sie nie wyrównuja. Facet powinien byc wysoki. Odpowiedz Link Zgłoś