xeptrek 19.09.02, 06:16 na temat zespołu dnia poprzedniego? bo chory jestem i łep mnie nap... tylko nie klina, nie mogę, w pracy jestem Odpowiedz Link Zgłoś Obserwuj wątek Podgląd Opublikuj
lyche1 Re: ktoś dzisiaj potrafi coś mądrego powiedzieć? 19.09.02, 07:22 Cześć Ja dzisiej też bardzo smutno. Wczoraj pół nocy przy chorym siedziałam. Więc może coś mądrego Ci powiem. Ciesz się że żyjesz i jesteś zdrowy a jedyne co Ci dolega to kac i z tego co piszesz to prawdziwy......... Odpowiedz Link Zgłoś
xeptrek Re: ktoś dzisiaj potrafi coś mądrego powiedzieć? 19.09.02, 07:30 cześć lyche tak, tak, cieszę się z życia i korzystam(y) wyrazy solidarności przy chorobie dla Ciebie i dla chorego ja w tym roku też odkryłem, że nie zawsze wszystko musi byc w porządku aaaaa - to Ty miałaś sie do mnie nie odzywać? informuję, że o 7.50 wetnie mnie na godz. Odpowiedz Link Zgłoś
balkan Re: ktoś dzisiaj potrafi coś mądrego powiedzieć? 19.09.02, 07:32 Cześć Wam! Xeptreku niestety nic mądrego poradzić Ci nie mogę, ale na pocieszenia dodam, że nie cierpisz sam - mam pierwsze objawy przeziębienia i też się nie najlepiej czuję. Odpowiedz Link Zgłoś
lyche1 Re: Cześć jeszcze raz wszystkim 19.09.02, 07:38 Bo potem Xeptrek pisze, że tylko z Tobą Balkan piszę. Na przeziębienie najlepszy jest czosnek. Jak Cię Balkan interesuje podam Ci przepis Mnichów Tybetańskich na kropelki czosnkowe. Ja stosuję od 15-tu lat i piszę teraz poważnie - nie choruję. Odpowiedz Link Zgłoś
xeptrek Cześć jeszcze raz wszystkim dwóm dziewczynom 19.09.02, 07:44 trochę uszczypliwości widzę hehe czosnek fuj piwo gut Odpowiedz Link Zgłoś
balkan Re: Cześć jeszcze raz wszystkim 19.09.02, 07:49 Dzięki, ale czosnkowe, to niestety odpadają, bo muszę wśród ludzi... no wiesz... Mój mąż mi aplikuje różne takie, a to napar z czubków sosny, a to mnie naciera jakimś świństwem... ale ogólnie pomaga... Odpowiedz Link Zgłoś
lyche1 Re: Cześć jeszcze raz wszystkim 19.09.02, 07:54 Cóż widzę jednak że Polacy dalej trwają w swoim zatwardziałym konserwatyzmie. Jak byłam we Francji to mało kto z przechodniów nie pachniał czosnkiem. Zwracałam na to z początku uwagę ale potem jak sama zaczęłam go jeść przestało mi to przeszkadzać. Ale oczywiście nikogo do niczego nie zmuszam. Koniec o czosnku ( Ja pewnie jakbym na tej górce sama nie siedziała tylko wśród narodu też bym czosnku stosować nie mogła) Lepiej sobie dobrą kawusię wypijmy. Odpowiedz Link Zgłoś
balkan Re: Cześć jeszcze raz wszystkim 19.09.02, 08:00 Czy ja wiem, czy to uprzedzenie... po prostu nie lubię ziać czosnkiem... sama się źle z tym czuję... Tymaczasem skaczę po tą kawę... A'propos wczoraj ktoś sie wyśmiewał z naszych porannych kawek, a cóż w tym niby złego? Odpowiedz Link Zgłoś
lyche1 Re: Cześć jeszcze raz wszystkim 19.09.02, 08:05 balkan napisała: > A'propos wczoraj ktoś sie wyśmiewał z naszych porannych kawek, a cóż w tym niby złego? Wiesz co dajmy sobie spokój z tą osobą. Nie warto klawiatury męczyć Nie widzę nic złego w tym naszym porannym piciu kawy. O co innego miałam Cię spytać. Jak Ci się podoba nowa wersja piosenki Sthura? Pewnie już słyszałaś? Dla mnie jest kul ( podobno to bardzo modne słowo obecnie) Odpowiedz Link Zgłoś
balkan Re: Cześć jeszcze raz wszystkim 19.09.02, 08:09 Kiedy to w zasadzie był ktoś po kim bym się tego nie spodziewała, ale mniejsza z tym... A co do Sthura, to ja jestem umysł ścisły i podobają mi się piosenki, które juz kiedyś słyszałam, ale szczerze mówiąc tą nową wersję to słyszałam tylko w tle, bez specjalnego wsłuchiwania się w tekst, a w domu słucham trójki, a tam tego nie puszczają.... Dziś postaram się wsłuchać. Odpowiedz Link Zgłoś
lyche1 Re: Cześć jeszcze raz wszystkim 19.09.02, 08:22 A to tak jest jak ktoś nie ma nic do roboty. Ja tak uważnie forum nie śledzę bo tylko te dwie godzinki z rana mam w miarę luźne. A piosenka Sthura na Rmf fm leci. Konecznie się wsłuchaj. Odpowiedz Link Zgłoś
balkan Re: Cześć jeszcze raz wszystkim 19.09.02, 08:36 Na RMF jestem skazana, bo to jedyne radio, które u mnie odbiera przez internet, więc nieomieszkam... Ale dziś słoneczko świeci... Odpowiedz Link Zgłoś
lyche1 Re: Wiesz co 19.09.02, 08:44 zaraz się wścieknę. Mam takiego adoratora za pięć groszy. Żonaty dzieciaty nawet w czwórkę dzieci mały, gruby i właśnie robi do mnie słodkie oczy. I pyta się dlaczego jestem na niego zła. Co ja mam mu zrobić ŻEBY SIĘ ODE MNIE ODWALIŁ ??????????????????????? Chyba rakietą na księżyc go wyślę. Odpowiedz Link Zgłoś
balkan Re: Wiesz co 19.09.02, 08:48 Powiedz mu, że wolisz dziewczyny... Chyba, że sie wtedy jeszcze bardziej rozochoci... Odpowiedz Link Zgłoś
lyche1 Re: Wiesz co 19.09.02, 08:53 Pewnie wtedy zaproponuje mi seks grupowy z jego dorastającą córką. On jest nad wyraz nadpobudliwy w tych sprawach Odpowiedz Link Zgłoś
balkan Re: Wiesz co 19.09.02, 09:10 Daj mi do siebie tel, zadzwonię i powiesz mi, że po ostanio zauważyłaś u siebie jakieś dziwne plamki i że myślisz, że to musi być zaraźliwe... Może się dziad przestraszy? Odpowiedz Link Zgłoś
kini Re: ktoś dzisiaj potrafi coś mądrego powiedzieć? 19.09.02, 08:21 Wyrazy współczucia. Przechodziłam to w niedzielę. Ale żeby zalać się w środku tygodnia??? Odpowiedz Link Zgłoś
xeptrek Re: ktoś dzisiaj potrafi coś mądrego powiedzieć? 19.09.02, 08:48 nooo taki człek głupi a to w dodatku przez moją małżonkę wyciągnęła mnie do znajomych cholera Odpowiedz Link Zgłoś
kini Re: ktoś dzisiaj potrafi coś mądrego powiedzieć? 19.09.02, 09:18 xeptrek napisał: > nooo > taki człek głupi > a to w dodatku przez moją małżonkę > wyciągnęła mnie do znajomych cholera Pewnie! Zwal wszystko na żonę!!! :) Odpowiedz Link Zgłoś
xeptrek Re: ktoś dzisiaj potrafi coś mądrego powiedzieć? 19.09.02, 09:19 sama widzisz jak dobrze mieć na kogo:-))) Odpowiedz Link Zgłoś
balkan Re: ktoś dzisiaj potrafi coś mądrego powiedzieć? 19.09.02, 09:23 ale czy dzięki temu mniej boli....? Odpowiedz Link Zgłoś
xeptrek Re: ktoś dzisiaj potrafi coś mądrego powiedzieć? 19.09.02, 09:36 sumienie... Odpowiedz Link Zgłoś
kini Re: ktoś dzisiaj potrafi coś mądrego powiedzieć? 19.09.02, 10:42 > sama widzisz jak dobrze mieć na kogo:-))) Ja w sobotę niestety nie miałam na kogo. Moja wina, moja wina. Odpowiedz Link Zgłoś
agniecha27 Re: ktoś dzisiaj potrafi coś mądrego powiedzieć? 19.09.02, 08:57 xeptrek napisał: > na temat zespołu dnia poprzedniego? > bo chory jestem > i łep mnie nap... > tylko nie klina, nie mogę, w pracy jestem > Odpowiedz Link Zgłoś
xeptrek Re: ktoś dzisiaj potrafi coś mądrego powiedzieć? 19.09.02, 09:04 poważnie mówisz? że jajko na twardo? Odpowiedz Link Zgłoś
zsz Re: ktoś dzisiaj potrafi coś mądrego powiedzieć? 19.09.02, 10:57 niektórym pomagają lody. Ale pogoda nie bardzo. A na pociechę tylko tyle, że najczęściej "to" męczy w pracy tylko do południa. Potem jest lepiej. Odpowiedz Link Zgłoś
agniecha27 Xeptrek 19.09.02, 11:26 xeptrek napisał: > poważnie mówisz? > że jajko na twardo? > Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: jjasio Re: ktoś dzisiaj potrafi coś mądrego powiedzieć? IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 19.09.02, 09:30 Litwo ojczyzno moja , ty jesteś jak zdrowie ile trzeba cię cenic ten tylko sie dowie kto cie stracił.... Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: Vika Re: ktoś dzisiaj potrafi coś mądrego powiedzieć? IP: *.ewave.at 19.09.02, 11:03 Tylko herbatka z rumem:-)))Nic tak nie pomaga.trzeba rumu pol na pol z herbatka.:-)To nie zaden klin tylko dobra rada:-)))))))) Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: Anka nie upadaj na duchu IP: *.waw.cdp.pl 19.09.02, 11:51 powinno zaraz przejść (południe blisko), a i do domu (chyba) niedługo skoro od 6 rano w pracusi - tam minie napewno. Trzymaj się dzielnie Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: JJASIO Re: nie upadaj na duchu IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 19.09.02, 11:56 puszcza. puszcza?? Białowieska? Białe misie?? pa polityka.onet.pl/artykul.asp?DB=162&ITEM=1096431&MP=1 Odpowiedz Link Zgłoś
pamela_anderson Re: Ja potrafię, ale dzisiaj mi się nie chce. 19.09.02, 12:15 Wyręcza mnie Freaknet. Odpowiedz Link Zgłoś
xeptrek Re: co to znaczy freaknet? nt 19.09.02, 13:44 ciężko z myśleniem: to w takim razie co to znaczy, że freaknet Cię wyręcza? dzięki za smacznego, ale możesz być nie strawna:-))) Odpowiedz Link Zgłoś
pajdeczka Re: co to znaczy freaknet? nt 19.09.02, 13:48 xeptrek napisał: > ciężko z myśleniem: to w takim razie co to znaczy, że freaknet Cię wyręcza? > dzięki za smacznego, ale możesz być nie strawna:-))) > Odpowiedz Link Zgłoś