jagoda331 10.10.05, 20:51 Potrzebuję porady. Chcę kupić wibrator. Nigdy go nie używałam, a wybór jest ogromny - miękkie, twarde, żelowe, lateksowe, gładkie, rzeźbione, zwariować można. Proszę o szybką pomoc miłą, doświadczoną panią. Odpowiedz Link Zgłoś Obserwuj wątek Podgląd Opublikuj
migdalek.niebieski Re: Wibrator... jaki?? 10.10.05, 20:52 Najlepiej kup żelowy, koloru naturalnego, rozmiaru średniego w zestawie z ładowarką do baterii bo szybko się kończą;))) Odpowiedz Link Zgłoś
migdalek.niebieski Re: a Ty skad wiesz????;-) 10.10.05, 21:25 Bo czytałam tu kiedyś taki wątek i panie po intensywnych debatach właśnie do takiego wniosku doszły;))) sama dodałam tylko ładowarkę do baterii, bo jestem praktyczna;))))) Odpowiedz Link Zgłoś
agnieszka.dumeige Re: Wibrator... jaki?? 10.10.05, 21:24 prosze, jaka obcykana w temacie Odpowiedz Link Zgłoś
migdalek.niebieski Re: Wibrator... jaki?? 10.10.05, 21:26 Zaimponowałam wam, co???;))))))) Odpowiedz Link Zgłoś
migdalek.niebieski Re: a tam,w domu masz zapewne cała kolekcję:-)))) 10.10.05, 21:34 Nie podsuwaj mi takich zbreźnych pomysłów, bo ja podatna na wpływy jestem;)) Odpowiedz Link Zgłoś
mmagi Re: a tam,w domu masz zapewne cała kolekcję:-)))) 10.10.05, 21:35 no to ja na Ciebie juz wpływam:-))) Odpowiedz Link Zgłoś
migdalek.niebieski Re: a tam,w domu masz zapewne cała kolekcję:-)))) 10.10.05, 21:36 No to ja się ratuję ucieczką;)) Odpowiedz Link Zgłoś
mmagi Re: a tam,w domu masz zapewne cała kolekcję:-)))) 10.10.05, 21:36 a ja dalej wpływam;-))) Odpowiedz Link Zgłoś
migdalek.niebieski Re: a tam,w domu masz zapewne cała kolekcję:-)))) 10.10.05, 21:39 Ale to już nie na mnie, bo ja uciekłam;)))))) Odpowiedz Link Zgłoś
mmagi Re: Wibrator... jaki?? 10.10.05, 21:25 widzisz,my mamy naturanle wibratory,z poczatek małe i miękkie potem coraz to wieksze i twarde,napedzane ogromna bateryjką o która trzeba dbac zeby nie stanęła;-)))) Odpowiedz Link Zgłoś
valentino_g Re: Wibrator... jaki?? 10.10.05, 21:27 wejdz na strone durexa. Ostatnio wypiścił 3 nowe modele, mozesz z ich storny ściągnąc plik z instrukcją obsługi - to mnie zaskoczło :), ze specyfikacją techniczną itp. Najlepiej chyba wybrać sie do sex-shou - panie doświadczone wiec najlepiej doradzą Odpowiedz Link Zgłoś
ebola_zaire Re: Wibrator... jaki?? 10.10.05, 22:50 Proponuje o napędzie jądrowym....:] Pozdrawiam Odpowiedz Link Zgłoś
jagoda331 Re: Wibrator... jaki?? 11.10.05, 10:29 Dzięki za wszystkie porady. To naprawdę nie jest łatwe znaleźć info na ten temat w necie. Nie mogę też dogrzebać się wspomnianego przez migdałka wątku o wibratorach. A do sklepu się wstydzę wybrać, ot co Odpowiedz Link Zgłoś
olik35 Re: Wibrator... jaki?? 11.10.05, 13:04 To kup przez internet, wystarczy wouisac w wyszukiwarke "sex shop". W sieci jest masa takich sklepow. Mozesz na ich stronach spokojnie poczytac opis (charakterystyke) kazdego modelu wibratora, obejrzec zdjecia itp. , zamowic to, co cie interesuje i spokojnie poczekac na swoja przesylke w domu. Odpowiedz Link Zgłoś
india16 Re: Wibrator... jaki?? 15.12.05, 13:34 a ja znalazlam taki,kupilam go i powiem wam ze jest calkiem calkiem . www.allegro.pl/show_item.php?item=77056833 Prosze sie nie pomylic,to nie jest to wibrator do pochwowy,Jest to wibrator do calego ciala.Owszem mozna sie masowac w tych naszych okolicach ale do srodka to go raczej nie wsadzicie ;-) Odpowiedz Link Zgłoś
bitch.with.a.brain Re: Wibrator... jaki?? 15.12.05, 14:07 najlepiej z kilkoma koncowkami,bo nigdy nie wiesz ktora ci bedzie odpowiadala.Nie każdy lubi wibratory wyglądające naturalnie, niektore panie wolą bardziej fantazyjne kształty. Przyjemne w dotyku sa te wykonane z tzw lateksowej skory.Dobre są takie które sa elastyczne,lekko sie zginaja. Na pewno nei ze sztywnego plastiku.ale tak naprawde musisz wybrac sama:D Odpowiedz Link Zgłoś