Gość: Vika Re: a czemu tu tak pusto? IP: *.ewave.at 21.09.02, 21:31 Anula!!!!!!przepraszam.juz do Ciebie pisze.Dopiero wstalam.Jestes tam????? zaczekaj!!!!! Odpowiedz Link Zgłoś
agniecha27 Re: a czemu tu tak pusto? 21.09.02, 21:59 Pusto, pusto... U mnie w domu też... mężulek sobie poszedł na pyfko z przyjacielem, a mi kino z koleżanką nie wypaliło. Tzn. nie to, że kina nie ma, tylko koleżance przeszła ochota na rozrywki kulturalne tego wieczoru... I tak se samiutka tu siedzę i... wypisuję bzdury :)))))) Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: Vika Czesc:-))Agniecha!!!!!!! IP: *.ewave.at 21.09.02, 22:16 agniecha27 napisała: > Pusto, pusto... > U mnie w domu też... mężulek sobie poszedł na pyfko z przyjacielem, a mi kino z > > koleżanką nie wypaliło. Tzn. nie to, że kina nie ma, tylko koleżance przeszła > ochota na rozrywki kulturalne tego wieczoru... > I tak se samiutka tu siedzę i... wypisuję bzdury :)))))) > To mi lepiej pomoz zlapac Anulke:-)))))Cholera boje sie,ze sie na mnie nie doczekala.A musze z nia pogadac na priwa a poza tym razem mozemy powypisywac bzdury.-))) Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: Vika Re: Ja Tez!!!! IP: *.ewave.at 21.09.02, 23:27 kasiulek napisała: > Melduje sie na posterunku!:))) Zajrzyj natychmiast na priva:-))))) Odpowiedz Link Zgłoś