Dodaj do ulubionych

16 wybije za chwile

24.09.02, 15:39
witam po urlopie. bylo niezle, czego i wam za rok zycze.
:))

ps. otwieram akademie tanca. chetni proszeni o przyslanie zgloszen
:)
Obserwuj wątek
    • balkan Re: 16 wybije za chwile 24.09.02, 15:43
      Dziś troche zarobiona, więc w rytmie krakowiaka pląsam dalej....
      • kwik Re: 16 wybije za chwile 24.09.02, 15:46
        balkan, zerknij za 10 minut w skrzynke, mam pytanie.
        z gory dziekuje za odpowiedz :)
        • balkan Re: 16 wybije za chwile 24.09.02, 15:53
          Odbiorę i odpowiem... pod warunkiem, że to cholerstwo będzie się chciało
          uruchomić...
    • Gość: gero Re: 16 wybije za chwile IP: 195.94.204.* 24.09.02, 15:43
      to ja poprosze taniec orietalny z wezem
      • kwik Re: 16 wybije za chwile 24.09.02, 15:48
        tance orientalne w przyszlym sezonie.
        teraz cwiczymy rytmy klasyczne

• gero1 Re: 16 wybije za chwile 24.09.02, 15:49
          Niech będzie klasyczny taniec orietalny brzucha z elementem węża.
          • kwik Re: 16 wybije za chwile 24.09.02, 15:50
            mozemy ponegocjowac: bez elementow
            • gero1 Re: 16 wybije za chwile 24.09.02, 15:53
              to może taki kozacki z szablami
              • kwik Re: 16 wybije za chwile 24.09.02, 15:57
                pojdzmy na kompromis:
                orientalny taniec brzucha w wykonaniu kozaka bez szabli.

• gero1 Re: 16 wybije za chwile 24.09.02, 15:59
                  Niech bedzie, mogłabys sobie jeszcze krzywde zrobic. A tacy, co nie tancza z
                  definicji od czego musza zaczac?
                  • kwik Re: 16 wybije za chwile 24.09.02, 16:02
                    zazwyczaj od samego poczatku. te kwestie rowniez mozna przedyskutowac. jakies
                    propozycje?

ps. MIG'u, chyba nie zrozumiales: to ty tanczysz
                    • gero1 Re: 16 wybije za chwile 24.09.02, 16:10
                      Ależ doskonale rozumiem MIKu, tańiec wyraża duszę, w tancu organizm produkuje
                      hormon szczęcia tak zwany serotonin, twrócą tanca nowoczesnego jest Izadora
                      Duncan, natomiast tak zwany taniec techno to oznaka postepującej dekadencji,
                      mam solidne przygotowanie teoretyczne.
                      • kwik Re: 16 wybije za chwile 24.09.02, 16:14
                        brawo, brawo :)))))
                        moze poprowadzisz pogadanke wprowadzajaca dla przyszlych tancerzy?
                        np. na jutrzejszym wieczorku zapoznawczym, deal?

• gero1 Re: 16 wybije za chwile 24.09.02, 16:16
                          chetnie naświetle, uwypukle, roztrzasne, przedstawie zarys...
                          • kwik Re: 16 wybije za chwile 24.09.02, 16:18
                            pamietaj, ze uwaga sluchacza skupia sie na mowiacym max. 20-30 minut. przecwicz
                            ze stoperem.
        • Gość: Vika Re: 16 wybije za chwile IP: *.ewave.at 24.09.02, 15:50
          kwik napisała:

> tance orientalne w przyszlym sezonie.
          > teraz cwiczymy rytmy klasyczne
          >
          > :)
          >
          • kwik Re: 16 wybije za chwile 24.09.02, 16:17
            to lecialo jakos tak: ta ba da ba tam tam tam tam tam tam..
            do menueta jest potrzebna peruka..
            • gero1 Re: 16 wybije za chwile 24.09.02, 16:25
              un deux trois, un deux trois... très bonne mademoiselle
              • kwik Re: 16 wybije za chwile 24.09.02, 16:31
                gitany czy gauloisse?

:)))
                • gero1 Re: 16 wybije za chwile 24.09.02, 16:38
                  Gitan to politycznie niepoprawne, pochodzi od niemieckiego Ziegeuner, to skrót
                  od ziehender Gauner, czyli oszust wloczega, powinno byc Romanichel. poza tym
                  nie pale zwaszcza w tancu.
                  • kwik Re: 16 wybije za chwile 24.09.02, 16:40
                    graj cyganie, graj
                    tamto zycie poszlo w dal lalalalalal

• gero1 Re: 16 wybije za chwile 24.09.02, 16:44
                      Nie wiedziałem ze masz uprzedzenia rasowe, przy zapisach do szkoly aryjskie
                      pochodzenie musze udowodnic?
                      • kwik Re: 16 wybije za chwile 24.09.02, 16:47
                        nie wiedziales, bo ich nie mam. jakze moglabym miec: mam tatarskie korzenie.

• gero1 Re: 16 wybije za chwile 24.09.02, 16:51
                          Ja tez paszport aryjski musiałbym podrobić, u nas w rodzinie nikt nie dbał o
                          czystość rasy, mieszańiec, czyli kundel to najlepsze co moze sie trafic.
                          • kwik Re: 16 wybije za chwile 24.09.02, 16:55
                            zagadka: skad cytat: kundel bury - fajny pies?
                            przewidziano nagrody
                            • gero1 Re: 16 wybije za chwile 24.09.02, 16:56
                              z piosenki "kundel bury" teleranek.
                              • kwik Re: 16 wybije za chwile 24.09.02, 16:56
                                piatek z pankracym. nagroda zostaje u mnie.
                                • gero1 Re: 16 wybije za chwile 24.09.02, 16:58
                                  a co robiła krowa w kropki bordo?
                                  • kwik Re: 16 wybije za chwile 24.09.02, 16:58
                                    gryzla trawe krecac morda?
                                    • gero1 Re: 16 wybije za chwile 24.09.02, 17:00
                                      A kto lubił w piłke grać i pojezdzic rowerem?
                                      • kwik Re: 16 wybije za chwile 24.09.02, 17:01

my?
                                        • gero1 Re: 16 wybije za chwile 24.09.02, 17:05
                                          odpowiedz niepełna, młody człowiek, tak jak ja albo ty. Ale uznaje. Nagrody
                                          przyslemy jak zwykle poczta.
                                          • kwik Re: 16 wybije za chwile 24.09.02, 17:06
                                            MIg'u, ile razy zapuka listonosz?
                                            • gero1 Re: 16 wybije za chwile 24.09.02, 17:07
                                              trzy razy.
                                              • kwik Re: 16 wybije za chwile 24.09.02, 17:08
                                                ok, w rytmie cza-cza.
    • agick pytanie techniczne.. 24.09.02, 15:53
      czy zdjęcia przy zgłoszeniu wymagane..?
      jeśli tak - jakie i w jakiej ilości.

ps. lewy profil fatalny.....

ps.1 czy nauczymy się też uśmiechów Fred'a Aster'a..?
      • kwik Re: pytanie techniczne.. 24.09.02, 15:55
        zdjec nie przyjmuje.

nauczysz sie usmiechow, stepowania i machania parasolem. to lekcja pierwsza
        (ale nie: trzecia godzina gratis:))).
        • agick więc chciałam powiedzieć.. 24.09.02, 16:03
          że świetnie tańczę hołubce, "dreptańca" z uwieszonym u szyji niższym partnerem,
          wszelkie odmiany tańca klasycznego z wywijkami...

dziękuję za uwagę.
          • kwik Re: więc chciałam powiedzieć.. 24.09.02, 16:06
            agick, masz zarezezerwowana grupe poczatkujacych gorali (holubce i te inne).
            zajecia rozpoczynaja sie jutro o 6.45 (oni wczesnie wstaja, zeby cepry mogly
            spac:)
            • agick kapitanie kwik... 24.09.02, 16:40
              no nie.... 6:45 akurat rozpoczynam zajęcia z rzeźby w terenie...
              no to albo wcześniej, albo specjalne sesje nocne - połączone ze skokami przez
              ognisko..

ciupaske i kerpce mom.
              i cyrowne korale tys.
              • kwik Re: kapitanie kwik... 24.09.02, 16:42
                swietny pomysl: watra party. gasnice trzymam w pogotowiu.

ps. a haftowana bluzke tys?
                • agick Re: kapitanie kwik... 24.09.02, 16:49
                  mom...
                  i zapaske...

ojciec góral z zakopca... sama rozumiesz..:)
                  • kwik Re: kapitanie kwik... 24.09.02, 16:51
                    ok, zaczniemy tez sprzedawac mape krupowek. specjalnosc akademii
                    • agick Re: kapitanie kwik... 24.09.02, 16:52
                      i łoscypka z zyntycom.
                      • kwik Re: kapitanie kwik... 24.09.02, 16:55
                        oraz zdjecia z niedzwiedziem.
                        • agick Re: kapitanie kwik... 24.09.02, 17:02
                          zdjęcia są obowiązkowe..
                          tak samo jak zakup "Zestawu Wycieczkowicza" - czapka z piórkiem, drewaniny
                          długopis, przypinana parzenica, ciupaska, wełniane skarpety, sweter z owczej
                          wełny, kerpce, komplet widokówek, serdak.
                          oferta specjlana - owcze skóry do położenia przed kominkiem*
                          cena - 250 od skóry.

całość - około 1000 PLN - tanio jak barszcz.

* w sytuacji braku kominka - w sypialni, jako posłanie dla psa/kota/konia, do
                          powieszenia na ścianie..(wybrać odpowiednie)
                          • kwik Re: kapitanie kwik... 24.09.02, 17:03
                            > cena - 250 od skóry.

agick, ja siedziec w pace nie bede
                            • agick Re: kapitanie kwik... 24.09.02, 17:04
                              chyba na pace - ja te skóry i inne akcesoria do zestawu będziemy zwozić..
                              • kwik Re: kapitanie kwik... 24.09.02, 17:08
                                nie bedizemy sie meczyc. moze ydorius zostanie kierowca tira.. to jego
                                chlopiece marzenia.
                                • agick Re: kapitanie kwik... 24.09.02, 17:09
                                  a Ci smutni od niego to jeszcze aktualni..?
                                  teraz straszny rozbój na drogach....

kwiku - nie bede na kabatach....
                                  napisze do Ciebie na priv.
                                  • kwik Re: kapitanie kwik... 24.09.02, 17:10
                                    proponuje jakis mityng treningowy za tydzien (bez pojazdow).
                                    • agick Re: kapitanie kwik... 24.09.02, 17:12
                                      chętnie bałdzo..
                                      bezpojazdowy i bez ogona...
                                      znaczy się chciałam powiedzieć - bez ukochanego mego...:)
                                      • kwik Re: kapitanie kwik... 24.09.02, 17:14
                                        chetnie, z jakims pysznym menu.
                                        szczegoly techniczne za tydzien.
                                        jestesmy w kontekscie.

ps. dawaj maila:)
                                • gero1 Re: kapitanie kwik... 24.09.02, 17:10
                                  Moj brat jest, nic ciekawego, zwłaszcza kiedy się wozi tetrohydrofuran, to
                                  takie cus do wzbogacania gazu.
                                  • kwik Re: kapitanie kwik... 24.09.02, 17:12
                                    jest szansa, ze twoj brat to kuzyn mojego sasiada.
                                    • gero1 Re: kapitanie kwik... 24.09.02, 17:14
                                      Raczej mała, nie jest niczyim sasiadem, mieszka w samochodzie.
                                      • kwik Re: kapitanie kwik... 24.09.02, 17:16
                                        czyli wszystko sie zgadza.
                                        wreszcie doszlismy do porozumienia
                                        • gero1 Re: kapitanie kwik... 24.09.02, 17:18
                                          To ja powiem bratu, aby przekazal sasiadowi pozdrowienia. jaki ten swiat jest
                                          mały.
                                          • kwik Re: kapitanie kwik... 24.09.02, 17:19
                                            i na psy podobno schodzi. szkoda, ze nie mieszance.
                                            • gero1 Re: kapitanie kwik... 24.09.02, 17:23
                                              Moj brat na psy? Zawsze mnie tłukł w dziecinstwie, za to teraz musi wozic
                                              tetrohydrofuran. ale na psy raczej nie zszedł, musiałbym cos o tym wiedziec.
                                              • kwik Re: kapitanie kwik... 24.09.02, 17:28
                                                gero1 napisał:

> Moj brat na psy? Zawsze mnie tłukł w dziecinstwie, za to teraz musi wozic
                                                > tetrohydrofuran. ale na psy raczej nie zszedł, musiałbym cos o tym wiedziec.

swiat nie brat:)
                                                co do lania: mam podobne wspomnienia, tylko z odwroceniem glownych rol:)
                                                • gero1 Re: kapitanie kwik... 24.09.02, 17:34
                                                  Aaaa swiat zszedł na psy, to taka metafora, moze i zszedł, ale powrócmy do
                                                  lekcji wychowania tanecznego. Co bedzie z tangiem argentyńskim z różą w
                                                  zebach?
                                                  • kwik Re: kapitanie kwik... 24.09.02, 17:36
                                                    jest w programie dla zaawansowanych (potrzebna fachowa wiedza, gdyz uklucia sa
                                                    bolesne).
                                                  • gero1 Re: kapitanie kwik... 24.09.02, 17:37
                                                    a nie mozna tak od razu na głeboka wode?
                                                  • kwik Re: kapitanie kwik... 24.09.02, 17:42
                                                    pewnie, ze mozna. tylko prosze podpisac tutaj oswiadczenie o wlasnej
                                                    odpowiedzialnosci itp. zadnych procesow, odszkodowan etc. panie lawyer.
                                                  • gero1 Re: kapitanie kwik... 24.09.02, 18:00
                                                    Ja proces, w zyciu, ciagac sie po sadach. I nie lawyer dobra, ja Ciebie nie
                                                    obrażam
                                                  • kwik Re: kapitanie kwik... 24.09.02, 18:01
                                                    przepraszam wobec tego za niezamierzone i niezawinione winy.
                                                    oraz zbrodnie i kary.
                                                  • gero1 Re: kapitanie kwik... 24.09.02, 18:04
                                                    Skoro okazałaś skruche i rokujesz pozytywne prognozy na przyszłośc, nie żywie
                                                    urazy. Wymazemy winy pani manager.
                                                  • kwik Re: kapitanie kwik... 24.09.02, 18:07
                                                    teraz moja kolej. od managerow prosze mnie nie wyzywac.
                                                  • gero1 Re: kapitanie kwik... 24.09.02, 18:10
                                                    przeprasam, wszelkie inwektywy pod adresem Kwika, jakoby rzekomo była
                                                    cyt. "Pania Manager" koniec cyt. były przypadkowe i niezamierzone.
                                                  • kwik Re: kapitanie kwik... 24.09.02, 18:12
                                                    wnioskuje o ukazanie sie sprostowania we trzech dziennikach ogolnopolskich oraz
                                                    zolnierzu polskim.
                                                  • gero1 Re: kapitanie kwik... 24.09.02, 18:13
                                                    Nie wystarczy w miesieczniku "Medycyna Sadowa"
                                                  • kwik Re: kapitanie kwik... 24.09.02, 18:15
                                                    tam mnie jeszcze nie znaja, wiec sprostowanie nie jest konieczne. ewentualnie
                                                    mozemy to potraktowac jako inicjatywe wlasna MIGa, za ktora zdobywa 3 punkty
                                                    premiowane.
                                                  • gero1 Re: kapitanie kwik... 24.09.02, 18:17
                                                    Jezeli nie znaja, to moze zaprenumerujemy, maja tam zdrapki i mozna wygrac
                                                    wycieczki na Bahama.
                                                  • kwik Re: kapitanie kwik... 24.09.02, 18:19
                                                    bahama? co za nudy. jezeli zaproponuja splyw amazonka, to sie zastanowie.
                                                  • gero1 Re: kapitanie kwik... 24.09.02, 18:24
                                                    fakycznie oferta dla motłochu, mogliby sie wykazac wieksza kreatywnoscia, kurs
                                                    nurkowania w Amazonce to byłoby cos.
                                                  • kwik Re: kapitanie kwik... 24.09.02, 18:26
                                                    jasne, bilet w jedna strone, redacja nie przegielaby z kosztami wlasnymi.
                                                  • gero1 Re: kapitanie kwik... 24.09.02, 18:30
                                                    Wiadomo jak dzisiaj wyglada rynek, "Medycyna Sadowa" bezpardonowo walczy
                                                    z "Pszczelarzem Polskim" o czytelnika, nikt na kosztach promocji nie oszczedza.
                                                  • kwik Re: kapitanie kwik... 24.09.02, 18:38
                                                    a miod drozeje. i kto za to placi? ze tez przyszlo nam zyc w takich czasach...
                                                  • gero1 Re: kapitanie kwik... 24.09.02, 18:40
                                                    Czasem i starego misia można wziąźć na sztuczny miod.
                                                  • kwik Re: kapitanie kwik... 24.09.02, 18:43
                                                    sztuczny miod, sztuczne biodro. szkoda gadac.
                                                  • agick Re: kapitanie kwik... 24.09.02, 18:44
                                                    wiecie co, wpadłam przez chwilę w szpony pracy przymusowej.... ouups...
                                                    a wy tu sobie gadu, gadu ...wasza mać...
                                                  • kwik Re: kapitanie kwik... 24.09.02, 18:46
                                                    tylko nie nasza, ja jej nie znam
                                                  • agick Re: kapitanie kwik... 24.09.02, 18:54
                                                    dobra..bra..branoc..
                                                    idę do domu..

ps. nasza, wasza - matka jest tylko jedna..:)
                                                  • kwik Re: kapitanie kwik... 24.09.02, 18:55
                                                    osz ty....

na razie
                                                  • gero1 Re: kapitanie kwik... 24.09.02, 18:45
                                                    i szkane oko. I tym optymisycznym akcentem gero i kwik zegnaja p.t.
                                                    czytelników do nastepnego odcinka rozmówek o rzeczach dziwnych i ulotnych...
                                                  • kwik Re: kapitanie kwik... 24.09.02, 18:48
                                                    szklane oko pana kleksa widzi i ciebie, gero.
                                                    do uslyszenia.
    • ydorius jeszcze przed 16 24.09.02, 15:57

To ja się zgłaszam jako instruktor break dance'a (jeden taniec na trzy
      miesiące, potem leczenie w szpitalu otwartych złamań, potem znów jeden taniec i
      tak dalej) oraz headbangingu (jeden taniec w ogóle, bo taniec after-
      headbangingowy to tylko w horrorach marnej klasy występuje).

Czy ktoś się chce do mnie zapisać?

.y.

----------------------------------
      What is home without Plumtree's Potted Meat?
      Incomplete.
      • kwik Re: jeszcze przed 16 24.09.02, 16:00
        czesc ydorius
        patrze w kalendarz, masz juz pelne oblozenie. full chetnych.

jedno pytanie: jak zamierzasz przeprowadzac nauke: bedzie prezentacja osobista?

ps. lezanka w konstancinie przygotowana

• ydorius Już po 16, ale... 24.09.02, 16:05

...i tak przed 16 jutrzejszego dnia.

Witaj kwiku,

No oczywiście, że prezentacja osobista. Jak będzie jakiś ktoś, kto będzie
          wyjątkowo opornym uczniem, to mój pomocnik Iwan zwany Srogim szybko nauczy go
          podstawowych kroków.

Leżanka w Konstancinie..?
          Czy ja coś takiego zamawiałem? :-)))

.y.

Incomplete.
          • kwik Re: Już po 16, ale... 24.09.02, 16:08
            nie zamawiales lezanki w konstancinie
            ale przewidujacy kwik dokonal juz rezerwacji na twoje nazwisko
            przyda sie po tej prezentacji headbangingu (a moze w asyscie zab, pod nazwa one
            way frog bungybanging? :))
            • bukowski27 ja moge was nauczyc tanca-przytulanca 24.09.02, 16:27
              1 na 2 w rytmie szybko-szybko-wolno... na tancerza i 69 tancerek

pan instruktor bukowski.
              • kwik CO TU SIE DZIEJE??????????????????????/ 24.09.02, 16:28
                wszyscy maja ambicje instruktorskie. a gdzie uczniowie, ja sie pytam?
            • ydorius Re: Już po 16, ale... 24.09.02, 16:30

Aha...
              A to nie lepsza będzie leżanka na Wólce Węglowej? :-)))

Poza tym pierwsze kroki headbangingu pokazuje Iwan, bo to zakuty łeb.

.y.

Incomplete.
              • kwik Re: Już po 16, ale... 24.09.02, 16:33
                na wolce bedzie zbiorowa mogila dla twoich uczniow. miejsc juz brak :)
                dla ciebie, specjalnie, loza honorowa w konstancinie. z widokiem na morze,
                oczywiscie (swiat bez krat, sobieskiego juz przerabialismy:)
                • agick wnoszę protest ! 24.09.02, 16:43
                  w konstancine nie ma widoku na morze...a może jest..?
                  zdecydowanie park zdrojowy w ciechocinku polecam...
                  • kwik Re: wnoszę protest ! 24.09.02, 16:49
                    w ramach rekonwalescencji szkolnej?

ps. z tego okna widac wszystko, co sie tylko zamarzy
                    • agick Re: wnoszę protest ! 24.09.02, 16:50
                      a na śnidanie dają takie różne grzybki..?
                      • kwik Re: wnoszę protest ! 24.09.02, 16:52
                        nie daja.
                        grzybobranie wlasnoreczne.
                        ps. mnie do tego nie mieszajcie.
                        • agick Re: wnoszę protest ! 24.09.02, 16:57
                          qrka.... to jak ja mam sobie z okna w konstancinie falę morską podziwiać..?
                          proszeczki, skunik, sigarek, brałnik..?
                          nic a nic..?
                          • kwik Re: wnoszę protest ! 24.09.02, 16:59
                            wizualizacja to podstawa, agick

• agick Re: wnoszę protest ! 24.09.02, 17:03
                              jakbym mojego szefa słyszała... grrr...
                              nie posiadam umiejętności abstrakcyjnego myśleia...
                              jestem tylko bjondą - o 6 kilogramów chudszą...
                              pamiętasz..?
                              • kwik Re: wnoszę protest ! 24.09.02, 17:05
                                bez takich skojarzen, prosze (tzn. szef)

jest jeszcze jakas szansa, ze rozpoznam cie na ulicy?

• agick Re: wnoszę protest ! 24.09.02, 17:08
                                  ależ siure...
                                  przygarbiony wieszak (określenie mojego kolegi z dzisiaj)....
                                  bjond..
                                  trochę przesadziłam - teraz w odwrotną stronę - ale tak max 2...
                                  • kwik Re: wnoszę protest ! 24.09.02, 17:18
                                    za tydzien wyglosze wyklad na temat tych 6 i 2 w te i spowrotem. wez kartke i
                                    dlugopis:))
                                    • agick Re: wnoszę protest ! 24.09.02, 17:41
                                      będę miała:
                                      dyktafon
                                      kamerę cyfrową
                                      stenotypistkę
                                      kaganiec - żeby nie zagadać Cię na śmierć.
                                      • kwik Re: wnoszę protest ! 24.09.02, 17:44
                                        ufff. jednak rozpoznam cie. po kagancu, oczywiscie.

Nie masz jeszcze konta? Zarejestruj się

Nakarm Pajacyka