Gość: pom IP: 2.4.STABLE* 26.09.02, 09:03 Bo jest pieknie napisane.:) www2.gazeta.pl/forum/794674,30353,794652.html?f=210&w=3086158 Odpowiedz Link Zgłoś Obserwuj wątek Podgląd Opublikuj
agick pajdeczko... 26.09.02, 09:27 nie mów, że nie zrozumiałaś przekazu, który się kryje pod synonimem "męska marynarka"... Odpowiedz Link Zgłoś
agick Pom.. 26.09.02, 09:25 masz rację - weszłam i nawet dopisałam.. i powiem Ci, że mnie ujęła forma wypowiedzi.. ech.. Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: Nell :) IP: *.torun.sdi.tpnet.pl 26.09.02, 09:39 agick napisała: > masz rację - weszłam i nawet dopisałam.. > i powiem Ci, że mnie ujęła forma wypowiedzi.. > > ech.. Mnie tez:)) Dodo ma doprawdy talent...zazdroszcze jej tego... Odpowiedz Link Zgłoś
matrek Nie trzeba mieć talentu 26.09.02, 09:45 Wystarczy otworzyć duszę i napisać co leży na sercu - samo wyjdzie. Odpowiedz Link Zgłoś
pajdeczka Re: Nie trzeba mieć talentu 26.09.02, 09:48 matrek napisał: > Wystarczy otworzyć duszę i napisać co leży na sercu - samo wyjdzie. Masz rację, tylko co wyjdzie? Odpowiedz Link Zgłoś
pajdeczka Re: wyjdzie.. 26.09.02, 10:03 To w takim razie jaki sens ma przysłowie: "mowa jest srebrem, a milczenie złotem?". Nie chciałabym całe życie być uważaną za głupią. Z moich obserwacji wynika, że milczą także ci, którzy nie mają nic ciekawego do przekazania innym. agick napisała: > > > > Masz rację, tylko co wyjdzie? > > > > Odpowiedz Link Zgłoś
agick Re: wyjdzie.. 26.09.02, 10:14 obydwa te przysłowia mówią o jednym i tym samaym... czasem lepiej milczeć, zwłaszcza jeśli się nie ma nic mądrego do powiedzenia... bo wtedy można zachować resztkę godności w oczach innych - milczenie może odbiorą za głupotę albo za dystans i objaw mądrości.. jak się człowiek odezwie to może rozwiać wszelkie wątpliowści, często na minus... wiesz o czym mówię..? o komentarzach, które nic wnoszą o dyskusji.. zaczepkach i prowokacjach. dosadniej się nie da - głupi uzna za śmieszne, mądry przemilczy. Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: Andrzej R. Ludzie cytujący Rodana... IP: *.poznan.cvx.ppp.tpnet.pl 27.09.02, 17:07 > możliwości regeneracyjne bezinteresownego sk***a są nieograniczone.. > (A. Rodan) ...chyba za dobrej literatury nie czytują... "A jedna pani mówiła, że w kiszkę to niezdrowo..." - A. Rodan, Moje życie z Marylin Monroe Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: agick Re: Ludzie cytujący Rodana... IP: *.big.pl / 192.168.200.* 27.09.02, 18:10 Gość portalu: Andrzej R. napisał(a): > > możliwości regeneracyjne bezinteresownego sk***a są nieograniczone.. > > (A. Rodan) > > ...chyba za dobrej literatury nie czytują... > > "A jedna pani mówiła, że w kiszkę to niezdrowo..." - A. Rodan, Moje życie z > Marylin Monroe a dlaczego tak uważasz..? ocenę zostaw czytającemu.. cytat, który mam w syganturce jest bardzo mocno prawdziwy i dlatego go cytuję. Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: Andrzej R. Agick-który-był-na-luzie już nie był na luzie... IP: *.poznan.cvx.ppp.tpnet.pl 01.10.02, 15:23 Wyluzuj stary, toż to ja, sam Andrzej Rodan do Ciebie piszę... Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: agick Jędrku... IP: *.big.pl / 192.168.200.* 01.10.02, 15:40 agick był, jest i zemrze wyluzowany..:) a Markę Hłasko Pan czytuje..? Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: Andrzej R. Re: Jędrku... IP: 213.77.27.* 19.10.02, 19:47 Hłaskę niebardzo. Hłasko pachnie mlekiem - jak mały piesek... Odpowiedz Link Zgłoś
agniecha27 Re: Dziewczyny, zobaczcie... 27.09.02, 11:56 Wzruszyłam się w ten prznikliwie zimny jesienny dzień... Tak szczerze od serca... Dziękuję :))) Odpowiedz Link Zgłoś
liloom Re: Dziewczyny, zobaczcie... 27.09.02, 18:39 No prosze, to mialam racje, ze mi sie dodo wczesniej podobala w wypowiedziach:) Cieszy, ze takie cieple i utalentowane osoby kreca sie tu po forum, napewno nie ona jedna, u nas na kobiecie tez takich sporo... Odpowiedz Link Zgłoś
agick ależ oczywiście... 27.09.02, 18:51 że jesteśmy utalentowane - każda na swój sposób...:) cały czas roztrzęsiona tym komentarzem o Rodnie od Rodana.....:( Odpowiedz Link Zgłoś
kwik Re: ależ oczywiście... 27.09.02, 18:54 a ty jeszcze tutaj? boj sie boga,..... Odpowiedz Link Zgłoś
agick boję się... 27.09.02, 18:57 jak nie wiem co.... a Ty, to, z domu uciekłaś..? Odpowiedz Link Zgłoś
kwik Re: boję się... 27.09.02, 18:58 prawie. :) jeszcze jakies 5-10 minut. koncze i frune. Odpowiedz Link Zgłoś
agick to tak jak i ja.... 27.09.02, 19:01 z nowinek - zmieniam wynajmowane mieszkanie.... weekend w pudłach i pace przewożącej majątek ruchomy.... całuski...:) Odpowiedz Link Zgłoś
kwik Re: to tak jak i ja.... 27.09.02, 19:02 gratulacje. pamietaj o bochenku chleba:) Odpowiedz Link Zgłoś
melinek Re: Veni, vidi i ciarki mi przeszły po plecach... 20.10.02, 20:57 z zimna, które czuć w tym lodowym patio. Chyba coś tam o tym dopiesze. Odpowiedz Link Zgłoś