Dodaj do ulubionych

dziewczyny pomozcie

24.10.05, 13:40
dzis mam stracic dziewictwo, jak to zrobic?:)
Obserwuj wątek
    • asiulka81 Re: dziewczyny pomozcie 24.10.05, 13:42

Jak chcesz to Ci moge pomoc....
      • omcrew Re: dziewczyny pomozcie 24.10.05, 13:45
        pewnie ze chce :)
        • asiulka81 Re: dziewczyny pomozcie 24.10.05, 13:47
          Przyslij fote, to zobaczymy :)))
          • omcrew Re: dziewczyny pomozcie 24.10.05, 13:47
            hhehehee nie nie nie :)
            • asiulka81 Re: dziewczyny pomozcie 24.10.05, 13:48
              No to nici z pomocy :)))
              • omcrew Re: dziewczyny pomozcie 24.10.05, 13:49
                niewdzieczna :))))
                • asiulka81 Re: dziewczyny pomozcie 24.10.05, 13:52
                  Kota w worku z zasady nie biore :)))
                  • omcrew Re: dziewczyny pomozcie 24.10.05, 13:56
                    a to uczucie podniecenia i niepewnosci?? :)))))
                    • asiulka81 Re: dziewczyny pomozcie 24.10.05, 13:57
                      omcrew napisał:

> a to uczucie podniecenia i niepewnosci?? :)))))

to jest dobre dla małych dziewczynek :))
                      Przyslij fote :)))
                      • omcrew Re: dziewczyny pomozcie 24.10.05, 13:58
                        nie przysle :)))
                        • asiulka81 Re: dziewczyny pomozcie 24.10.05, 13:59
                          Dobra lece juz stad, a Ty dalej szukaj kogos kto pomoze, moze sie któras bez
                          foty zgodzi :)))
                          • omcrew Re: dziewczyny pomozcie 24.10.05, 14:02
                            spoko spoko, dam rade :))
    • migdalek.niebieski Re: dziewczyny pomozcie 24.10.05, 13:42
      A z kim chcesz je stracić?? bo to też ważne;)))
        znajdzie sie ktos:)
    • ticoqp Re: dziewczyny pomozcie 24.10.05, 13:42
      skąd masz taki emoticon jak edka?;)
      • migdalek.niebieski Re: dziewczyny pomozcie 24.10.05, 13:42
        Aleś Ty nienowoczesny;)))))
        • ticoqp Re: dziewczyny pomozcie 24.10.05, 13:43
          bo?
          • migdalek.niebieski Re: dziewczyny pomozcie 24.10.05, 13:44
            Bo nie wiesz co to jest i skąd mamy;))
            • ticoqp Re: dziewczyny pomozcie 24.10.05, 13:45
              wiem co to jest tylko mnie od czwartku nie było i kto wam pozwolił?;)
              • migdalek.niebieski Re: dziewczyny pomozcie 24.10.05, 13:46
                Ach, zapomniałam, że mistrzunio Ticuś ma się zgodzić;))) chyba musisz nam
                wybaczyć;))
                • ticoqp Re: dziewczyny pomozcie 24.10.05, 13:47
                  nic darmo:)
                  • migdalek.niebieski Re: dziewczyny pomozcie 24.10.05, 13:47
                    Ja już się z Tobą nie targuję, bo znowu mnie wykręcisz;)))
                    • ticoqp Re: dziewczyny pomozcie 24.10.05, 13:48
                      a usmieszki to by se każden jeden przylepiał a płacić nie ma komu?
                      • migdalek.niebieski Re: dziewczyny pomozcie 24.10.05, 13:49
                        Za darmo rozdawali;))) trza się było z Owcą co do opłat dogadać;))
                        • ticoqp Re: dziewczyny pomozcie 24.10.05, 13:58
                          czyli mnie nie było:(
                          • migdalek.niebieski Re: dziewczyny pomozcie 24.10.05, 14:01
                            Jakiś Ty marudny dzisiaj;)) no nie było Cię ale jakoś pzeżyliśmy tą Twoją
                            nieobecność i teraz się bardzo cieszymy że już jesteś;))
                            • ticoqp Re: dziewczyny pomozcie 24.10.05, 14:15
                              dzisiaj mam powody jak nigdy:)
                              no tylko sie qrD grzecznie zapytałem i od razu marudny?????
                              • migdalek.niebieski Re: dziewczyny pomozcie 24.10.05, 14:16
                                A co się takiego Ticusiowi przydarzylo niefajnego że ma powody???;)
                                • ticoqp Re: dziewczyny pomozcie 24.10.05, 14:20
                                  nie mogę dzisiaj odnaleźć swojej tożsamości:)))))))
                                  • migdalek.niebieski Re: dziewczyny pomozcie 24.10.05, 14:24
                                    Pomóc Ci????;))
                                    • ticoqp Re: dziewczyny pomozcie 24.10.05, 14:25
                                      nikt mi nie może pomóc ale dzieki za chęci:)
                                      • migdalek.niebieski Re: dziewczyny pomozcie 24.10.05, 14:26
                                        Coś Ty taki pesymista???
                                        • ticoqp Re: dziewczyny pomozcie 24.10.05, 14:27
                                          no bo zgubiłem dziś swoja tożsamość:)
                                          • migdalek.niebieski Re: dziewczyny pomozcie 24.10.05, 14:28
                                            No to mówię przecież że Ci pomożemy;))
                                            • ticoqp Re: dziewczyny pomozcie 24.10.05, 14:36
                                              no ale ja mówie, ze to niemozliwe:))))))
                                              • migdalek.niebieski Re: dziewczyny pomozcie 24.10.05, 14:37
                                                :(((((((((((((((((((((((((((((((
                                                • ticoqp Re: dziewczyny pomozcie 24.10.05, 14:41
                                                  ale mnie nie jest smutno nawet jest lepiej niz przedtem:)
                                                  • migdalek.niebieski Re: dziewczyny pomozcie 24.10.05, 14:43
                                                    To bardzo się cieszę, ale tak mi to wszystko napisałeś że chyba nie za bardzo
                                                    wiem o co chodzi, a wątek o ratowaniu Ciebie już założony:((((
                                                  • ticoqp Re: dziewczyny pomozcie 24.10.05, 14:45
                                                    moze Tobie utrata tozsamości kojarzy sie wyłacznie z czymś przykrym?;) i stąd
                                                    to nieporozumienie:)
                                                    tzn. nie mogę sie odnaleźć aczkolwiek powinienem byc zadowolony:)
                                                  • migdalek.niebieski Re: dziewczyny pomozcie 24.10.05, 14:46
                                                    Wiesz, ja bym cierpiała gdybym utraciła swoją tożsamość... ale rozumiem, że
                                                    zmiana nastąpiła na lepsze, więc cieszę się razem ż Tobą;))
                                                  • ticoqp Re: dziewczyny pomozcie 24.10.05, 14:49
                                                    jakbym wiedział czy na lepsze to może bym sie cieszył?
                                                    jakos mi tak dziwnie
                                                    każden inny pewnie by się cieszył na moim miejscu a ja nie wiem? to jest dziwne
                                                  • migdalek.niebieski Re: dziewczyny pomozcie 24.10.05, 14:53
                                                    Brzmi to tak jakbyś z geja nagle się stał hetero;))) a poważnie wszystko co
                                                    nowe najpierw trzeba zaakceptować żeby się nie czuć z tym dziwnie;) kwestia 2,3
                                                    dni i będziesz jak nowy;))
                                                  • ticoqp Re: dziewczyny pomozcie 24.10.05, 14:58
                                                    to moze byc nawet????
                                                    tez tak se mysle, ze ten stan minie:)
                                                    :))) o.k zdjęli mi dzisiaj aparat ortodont.:)
                                                  • migdalek.niebieski Re: dziewczyny pomozcie 24.10.05, 15:00
                                                    No ciesz się ładnymi ząbkami!!;))) minie Ci na pewno;)))) ale maruda jesteś;))))
                                                  • ticoqp Re: dziewczyny pomozcie 24.10.05, 15:02
                                                    eeee juz się przyzwyczaiłem:)
                                                    zaraz maruda no czegoś mi brakuje:)))))
                                                  • migdalek.niebieski Re: dziewczyny pomozcie 24.10.05, 15:04
                                                    ;))) to dobra cecha u mężczyzny, że potrafiłeś się do czegoś przywizać;)))
                                                    rzadko spotykane;)))
                                                  • ticoqp Re: dziewczyny pomozcie 24.10.05, 15:10
                                                    aaaaaaaa ja to jestem bardzo przywiązliwy,
                                                    do wszystkiego:))))))
                                                  • migdalek.niebieski Re: dziewczyny pomozcie 24.10.05, 15:16
                                                    No to masz ułatwioną sprawę zostania facetem roku na FK;)))))
                                                  • ticoqp Re: dziewczyny pomozcie 24.10.05, 15:20
                                                    taaaaak? wystarczy byc przywiązliwym? czy jeszcze spolegliwym?;))))))
                                                  • migdalek.niebieski Re: dziewczyny pomozcie 24.10.05, 15:22
                                                    A broń boże spolęgliwym!! to się z ci..twem kojardzy;)) wystarczy być
                                                    przywiaźliwym i przystojnym;))))
                                                  • ticoqp Re: dziewczyny pomozcie 24.10.05, 15:24
                                                    nie bardzo wiem z czym ale ci.. mi wystarcza:)
                                                    i tylko tyle??????? ha a nagroda?;)
                                                  • migdalek.niebieski Re: dziewczyny pomozcie 24.10.05, 15:28
                                                    No tytuł mistera forum możesz zdobyć;))) a przy dobrych wiatrach może i
                                                    będziesz mógł wybrać sobie jedną z forumowiczek na randkę;)))) nie wiesz co to
                                                    jest cip.stwo??;))))
                                                  • ticoqp Re: dziewczyny pomozcie 24.10.05, 15:31
                                                    a dobre wiatry to po czym najlepiej?;))))
                                                    czyli taka randka w ciemno z pobytem w hotelu na barce przycumowanej przy
                                                    moście łazienkowskim?:))))))
                                                    teraz juz lepiej- wiem:)))))))
                                                  • migdalek.niebieski Re: dziewczyny pomozcie 24.10.05, 15:36
                                                    Ticuś jaki Ty romantico jesteś;)) widzisz ja na barkę i most nie wpadłam;))
                                                    muszę mykać, bo obowiązki wzywają, postaw sobie lusterko przy kompie i se tak
                                                    lukaj co 5 minut to w ciągu godziny się przyzwyczaisz;)))))
                                                  • ticoqp Re: dziewczyny pomozcie 24.10.05, 15:39
                                                    bo Ty może nie przywiązliwa jesteś?:))))))) a co tam tylko gołebiewski i
                                                    gołebiewski - nudne to juz:)))))))
                                                    nie ma lusterka ale w drodze do domu w samochodzie spróbuje:)
                                                    p.s. nie ogladam sie w lusterkach:)
      • edka-schizofredka Re: dziewczyny pomozcie 24.10.05, 13:43
        obrazasz mnie???
        • ticoqp Re: dziewczyny pomozcie 24.10.05, 13:45
          ?
          • edka-schizofredka Re: dziewczyny pomozcie 24.10.05, 13:47
            O "emoticon" sie rozchodzi - czy to alibi to do mnie? ;))))...
            • ticoqp Re: dziewczyny pomozcie 24.10.05, 13:48
              nie - o emoticon:) jakie alibi?
              • edka-schizofredka Re: dziewczyny pomozcie 24.10.05, 13:50
                jak nie jak tak :P alibi moze aluzja - jak zwal tak zwal - dokuczyc mnie
                chciales na pewno i zagramanicznych wyrazow uzywasz ;P
                • ticoqp Re: dziewczyny pomozcie 24.10.05, 13:59
                  a ja tylko takie określenie znam to co miałem napisać?
                  • edka-schizofredka Re: dziewczyny pomozcie 24.10.05, 14:01
                    mordke??? ;))))))... hehehehe...
                    • ticoqp Re: dziewczyny pomozcie 24.10.05, 14:15
                      mordkie sie mówi:P
                      • edka-schizofredka Re: dziewczyny pomozcie 24.10.05, 14:19
                        O w mordkie jeża :D
                        • ticoqp Re: dziewczyny pomozcie 24.10.05, 14:21
                          mówi sie o w modrkie je.....:))))))
                          • edka-schizofredka Re: dziewczyny pomozcie 24.10.05, 14:26
                            halo, halo! Mówi się ... :))))))...
                            • ticoqp Re: dziewczyny pomozcie 24.10.05, 14:26
                              edka-schizofredka napisała:

> halo, halo! - do dupy z taka centrala:)))))
                              • edka-schizofredka Re: dziewczyny pomozcie 24.10.05, 14:35
                                nie bawie sie dalej ;PPPPPP...
                                • ticoqp Re: dziewczyny pomozcie 24.10.05, 14:37
                                  to może teraz w łapki albo w butelkę?;)
                                  • edka-schizofredka Re: dziewczyny pomozcie 24.10.05, 14:38
                                    w łapki :)))))...
                                    to prawda, ze pies Ci uciekł???
                                    • ticoqp Re: dziewczyny pomozcie 24.10.05, 14:42
                                      no dobra,
                                      a skąd ten pomysł ze uciekł? gdzie by mu było lepiej?:)
                                      • edka-schizofredka Re: dziewczyny pomozcie 24.10.05, 14:43
                                        no to pokazuj łapki :)
                                        stśd - "no bo zgubiłem dziś swoja tożsamość:)..." ;)))))))))...
                                        • ticoqp Re: dziewczyny pomozcie 24.10.05, 14:46
                                          no już-

o zdążyłem zabrac:)
                                          eeeeeeee co ma pies do mojej tożsamości? przecież on nie nosił aparatu????????
                                          • edka-schizofredka Re: dziewczyny pomozcie 24.10.05, 14:48
                                            pac - wygralam :P
                                            to jak bedziesz teraz cole otwierac??? :(
                                            • ticoqp Re: dziewczyny pomozcie 24.10.05, 14:50
                                              napisałem, ze zdążyłem zabrać:PPPPPP
                                              no własnie to i wiele innych czynności codziennych jak z tym życ? albo raczej
                                              bez tego?:)
                                              • edka-schizofredka Re: dziewczyny pomozcie 24.10.05, 14:54
                                                ale to było małymi literkami to sie nie liczy ;)
                                                nie wiem :(((((... współczuje :(
                                                • ticoqp Re: dziewczyny pomozcie 24.10.05, 14:59
                                                  małymi ale równymi, za gapiostwo trzeba płacić - trzask po łapach:))))))))
                                                  a dzięki dzięki, juz na bramkach nie przemyce broni:(
                                                  • edka-schizofredka Re: dziewczyny pomozcie 24.10.05, 15:03
                                                    ałć ałć nie bijcie tak mocno :)))))))...
                                                    i co ładniej teraz czy przedtem?
                                                  • ticoqp Re: dziewczyny pomozcie 24.10.05, 15:09
                                                    to za karę to musi boleć:)
                                                    a nie wiem jeszcze się nie widziałem:))))))))) w pracy jestem
                                                  • edka-schizofredka Re: dziewczyny pomozcie 24.10.05, 15:16
                                                    sadysta - dzieci bije :PPPPP...
                                                    jak bedzie zle to badz dzielny ;)))))...
                                                    ide se :) Pa :)
                                                  • ticoqp Re: dziewczyny pomozcie 24.10.05, 15:23
                                                    a co Ty ? w łapach dzieci trzymasz? jak te pielegniarki?:)))))))
                                                    i will:)
                                                    para pa pa
      • omcrew Re: dziewczyny pomozcie 24.10.05, 13:43
        takie co?
        • ticoqp Re: dziewczyny pomozcie 24.10.05, 13:44
          ta usmiechnieta morda przy nicku
            nic niewiem ?
            • ticoqp Re: dziewczyny pomozcie 24.10.05, 13:46
              o.k to sporo wyjaśnia:)
    • edka-schizofredka sam czy z kims? 24.10.05, 13:42

• omcrew Re: sam czy z kims? 24.10.05, 13:46
        to sie jeszcze okaze :)
        • edka-schizofredka Re: sam czy z kims? 24.10.05, 13:47
          no bo nie wiem jak pomagac ;)
          • omcrew Re: sam czy z kims? 24.10.05, 13:48
            pomagaj najlepiej jak potrafisz:)
            • edka-schizofredka Re: sam czy z kims? 24.10.05, 13:51
              hehe... :)))))...
    • kasitza Re: dziewczyny pomozcie 24.10.05, 13:42
      uwazaj:

bierze sie wianek, idzie sie nad rzeke. tam szuka sie mostu. wychodzi sie na
      srodek mostu, robi zamach i miota wianek na wode. ot caly akt.
        taaa i dostane mandat za zasmiecanie :)
        • kasitza Re: dziewczyny pomozcie 24.10.05, 13:48
          nie, bo to wianek z produktow naturalnych. a poza tym porozgladaj sie troche,
          jak akurat wladze jest poblizu to udawaj ze tylko zazywasz swiezego powietrza
          • omcrew Re: dziewczyny pomozcie 24.10.05, 13:49
            dobry plan to polowa sukcesu :)
            • kasitza Re: dziewczyny pomozcie 24.10.05, 13:51
              no i trafic trzeba....
              • omcrew Re: dziewczyny pomozcie 24.10.05, 13:57
                jak wracam pijany do domu to kluczem do dziurki trafiam po palcu... moze tez sie
                sprawdzi :))))))))
                • kasitza Re: dziewczyny pomozcie 24.10.05, 14:00
                  na pewno mniej ryzykujesz wymacawszy uprzednio...
                  • omcrew Re: dziewczyny pomozcie 24.10.05, 14:02
                    no ba! inaczej bym nawet nie probowal :))
                    • kasitza Re: dziewczyny pomozcie 24.10.05, 14:09
                      krok po kroku do kroku...
    • kobieta_na_pasach jak wkleisz swoje zdjecie to ci cos poradze btxt 24.10.05, 13:43
      • omcrew Re: jak wkleisz swoje zdjecie to ci cos poradze b 24.10.05, 13:44
        a do czego zdjecie potrzebne?:)
        • kobieta_na_pasach Re: jak wkleisz swoje zdjecie to ci cos poradze b 24.10.05, 13:47
          omcrew napisał:

> a do czego zdjecie potrzebne?:)

do patrzenia.
          • omcrew Re: jak wkleisz swoje zdjecie to ci cos poradze b 24.10.05, 13:48
            przez okno popatrz jaka ladna pogoda :)
    • ada74 co za durne pytanie,wsadz wibrator 29.10.05, 21:52
      • mmagi chyba w tyłek bo to jest chop;-)))) 29.10.05, 21:56

Nie masz jeszcze konta? Zarejestruj się

Nakarm Pajacyka