Dodaj do ulubionych

ilosc spermy

24.10.05, 19:30
kobietki powiedzcie mi od czego zalezy ile facet "wyprodukuje" spermy?
Obserwuj wątek
    • six_a Re: ilosc spermy 24.10.05, 20:07
      od faceta, matki boskiej i ojca rydzyka ;)
      • vanhongen Re: ilosc spermy 24.10.05, 20:23
        six_a napisała:

> od faceta, matki boskiej i ojca rydzyka ;)
        > + dwa Kaczory
        • hugolinka Re: ilosc spermy 24.10.05, 20:53
          już Kaczuszek nie mieszajcie do tego:) co do ilości to nie wuem, ale słyszałam,
          że smak spermy zależy od tego co sie je:P
    • mija112 Re: ilosc spermy 24.10.05, 21:14
      Może od tego,jak dawno nie "produkował" ;)
    • mmagi Re: ilosc spermy 24.10.05, 21:21
      zalezy czy pije fogurt czy kefir:-)
    • maladiablica1 Re: ilosc spermy 24.10.05, 22:21
      zależy od indywidualnych predyspozycji ha ha
    • widokzmarsa Re: ilosc spermy 24.10.05, 23:01
      a co, zrobilaś się głodna?
      • asiulka81 Re: ilosc spermy 24.10.05, 23:03
        Ja jestem głodna, dzisiaj prawie nic nie jadłam... :(((
        • widokzmarsa Re: ilosc spermy 24.10.05, 23:08
          brzuch wciaż boli?
          • asiulka81 Re: ilosc spermy 24.10.05, 23:11
            Cały czas boli, buuu i zła jestem z tego powodu i prawie nic nie jadłam dzisiaj
            ( serek na sniadanie, jeden pomidor, 1 ogórek, 1/4 brokuła na obiad i na
            kolacje pomarancza )
            • asiulka81 Re: ilosc spermy 24.10.05, 23:12
              I i tak mi niedobrze... :(((
              • widokzmarsa Re: ilosc spermy 24.10.05, 23:14
                a to ty masz okres a nie zatrucie. Prochy nie pomogły?
                • asiulka81 Re: ilosc spermy 24.10.05, 23:16
                  TAbletki mi nie pomagaja adzisiaj to wyjatkowo zle sie czuje i mi sie na
                  wymioty zbiera...
                  • widokzmarsa Re: ilosc spermy 24.10.05, 23:20
                    ja robiłem zawsze tak, kobieta zwija się w kłębek i plecami wtula we mnie.
                    Kłądę jej rękę na brzuch a drugą delikatnie głaskam. Pozycję ręki na brzuchu
                    zmieniam od czasu do czasu. Po kwadransie zazwyczaj jest lepiej ale ja mam
                    chyba jakieś bioprądy w sobie)). Nie masz jakiegoś współczującego sąsiada z
                    dużą dozą empatii, może by ci pomógł))
                    • asiulka81 Re: ilosc spermy 24.10.05, 23:23
                      Moi sąsiedzi to same młode małzenstwa ....
                      • widokzmarsa Re: ilosc spermy 24.10.05, 23:29
                        no to chyba musisz przeczekać do jutra. Albo starać się czymś zająć. Coż, nie
                        znam się na tym(( Mogę tylko przesłać fale na odleglość, może poskutkuje a ja
                        stanę się nowym znanym bioenergoterapeutą?
                        • asiulka81 Re: ilosc spermy 24.10.05, 23:32
                          Przyjedz do mnie i połóz mi łapke na brzuszku :)))
                          • widokzmarsa Re: ilosc spermy 24.10.05, 23:38
                            ech, widzę że naprawdę źle z tobą. Złamię swoje zasady i zrobię to wirtualnie)
                            • asiulka81 Re: ilosc spermy 24.10.05, 23:41
                              Wirtualnie to ja nie chce... JA chce zywej raczki na brzuszku...
                              • widokzmarsa Re: ilosc spermy 24.10.05, 23:45
                                no dobrze a gdzie mam przyjechać)
                                • asiulka81 Re: ilosc spermy 24.10.05, 23:47
                                  No jak to? Nie wiesz gdzie? A ja myslalam ze ci z marsa wszystko wiedzą...
                                  Buuu, znowu sie pomyliam...:(((
                                  • widokzmarsa Re: ilosc spermy 24.10.05, 23:53
                                    do ciebie to na ursynów pewnie, a mi chodziło gdzie pojechać potem)
                                    • asiulka81 Re: ilosc spermy 25.10.05, 00:03
                                      z dzielnicą ładnie strzeliłes, ale tego potem nie rozumiem?
                                      • widokzmarsa Re: ilosc spermy 25.10.05, 00:09
                                        nie jestem z warszawy więc jak już cię przestanie boleć to musze gdzieś
                                        pojechać spać. Jakiś hotel w pobliżu dobry np.
                                        Z dzielnica nie strzelałem. My na Marsie widzimy wszystko))
                                        • asiulka81 Re: ilosc spermy 25.10.05, 00:13
                                          aaa rozumiem, to mozesz spac u mnie, mam rozkładana kanape w salonie, wygód nie
                                          ma takich jak w hotelu, ale postaram sie zeby Ci było wygodnie
                                          • widokzmarsa Re: ilosc spermy 25.10.05, 00:18
                                            ok, już jadę)) drzwi mogą możesz zostawić zamknięte, my marsjanie przenikamy
                                            przez ściany.Gdybyś zasnęła czekając, to obudzi cię moja dłoń))
                                            • asiulka81 Re: ilosc spermy 25.10.05, 00:19
                                              jasne, jasne, to juz ide spac, to pa pa, moze mi sie przysni jakis miły
                                              marsjanin :))) Buziole w czółko na dobry sen :)))
                            • mmagi a jak tam ze sperma na Marsie???? 24.10.05, 23:44

• widokzmarsa Re: a jak tam ze sperma na Marsie???? 24.10.05, 23:51
                                jest tak jak wszędzie, za to o smaku czekolady z orzechami, śmietankowa, albo
                                owocowe w dużym wyborze,
                                • mmagi no to ja znów chce na Marsa:-)))) 24.10.05, 23:51

• widokzmarsa Re: no to ja znów chce na Marsa:-)))) 24.10.05, 23:54
                                    nie można tak: raz chcę a raz nie chcę. U nas trzeba być obowiązkowym a poglądy
                                    zmieniać tylko za ciężką kasę))
                                    • mmagi Re: no to ja znów chce na Marsa:-)))) 24.10.05, 23:55
                                      ale ja juz raz chciałam,jak usłyszałam ze macie po 2 pindole;-)))
                                      a teraz znowu chcem;-)))
                                      • widokzmarsa Re: no to ja znów chce na Marsa:-)))) 24.10.05, 23:58
                                        ok, w następnej rakiecie, chyba że masz swój pojazd?
                                        • mmagi Re: no to ja znów chce na Marsa:-)))) 25.10.05, 00:10
                                          :((( nie mam
                                          • widokzmarsa Re: no to ja znów chce na Marsa:-)))) 25.10.05, 00:21
                                            to trzeba kupić, teraz wszyscy mają. Ale nie kupowałbym ziemianskich, widziałem
                                            całkiem niezłe modele z Venus, nawet te używane są lepsze))
      • browanx Re: ilosc spermy 24.10.05, 23:34
        hehehe:)))
    • browanx Re: ilosc spermy 24.10.05, 23:39
      To zależy kiedy ostatnio był producentem jogurtu;))
      (o jogurcie wyczytałem wcześniej)

Pozdrawiam
      • mmagi Re: ilosc spermy 24.10.05, 23:43
        ło mamo przeczytałam kto był producentem i chciałam napisac danon;-))))
        • browanx Re: ilosc spermy 24.10.05, 23:49
          ło rydzyk!!;)) Koleżanka nie napisała jak ma na imię jej facet;)))))
          • mmagi Re: ilosc spermy 24.10.05, 23:50
            browanx napisał:

> ło rydzyk!!;)) Koleżanka nie napisała jak ma na imię jej facet;)))))

:O..a do czego Ci potrzebne imie jej faceta???:-)
            • browanx Re: ilosc spermy 24.10.05, 23:59
              żeby nie mylić z Danone;) Tak jak Tobie;)))

Nie masz jeszcze konta? Zarejestruj się

Nakarm Pajacyka