xeptrek 27.09.02, 06:20 mam przyjemność otworzyć zapraszam znajomków co u Was? trzeba dzisiaj pracować? Odpowiedz Link Zgłoś Obserwuj wątek Podgląd Opublikuj
lyche1 Re: poranne pogaduchy 27.09.02, 07:12 A dzień dobry. Dziś jakoś mniej pociągająca...... Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: marucha Re: poranne pogaduchy IP: *.dip.t-dialin.net 27.09.02, 07:30 A dzien dobry moje forumowe sloneczka.Dzis napewno bedzie dobry dzien. Odpowiedz Link Zgłoś
balkan Re: poranne pogaduchy 27.09.02, 07:33 Cześć Wam!!! do pracy??? e.... może później... Jak nastroje przed weekendem? Odpowiedz Link Zgłoś
lyche1 Re: Marnie 27.09.02, 07:38 Właśnie się dowiedziałam, że będą remontować przez rok basen, na który chodzę Odpowiedz Link Zgłoś
balkan Re: Marnie 27.09.02, 07:44 No to rzeczywiście... ale jak to rok będzie trwało, to może starczy na kolejnych 50 lat. Będziesz musiała pomyśleć o zmianie sportu na rok, może rower? Odpowiedz Link Zgłoś
lyche1 Re: Prawdę powiedziawszy 27.09.02, 07:47 To już wszystkiego próbowałam. Ostatnio hitem był basen. No ale cóż będę chyba chodziła z kolegami na treningi siatkarskie. Nie mam innego wyjścia. Jak się nie ruszam to od razu tyję. Odpowiedz Link Zgłoś
balkan Re: Prawdę powiedziawszy 27.09.02, 08:03 lyche1 napisała: > To już wszystkiego próbowałam. Ostatnio hitem był basen. No ale cóż będę chyba > chodziła z kolegami na treningi siatkarskie. Nie mam innego wyjścia. Jak się > nie ruszam to od razu tyję. Znam to z autopsji. Siatka fajna... ja sobie zawsze wybijałam palce grając.... Odpowiedz Link Zgłoś
anula73 Re: poranne pogaduchy 27.09.02, 07:42 no trzeba trzeba... ale jutro spie do oporu :-) Odpowiedz Link Zgłoś
xeptrek kaaawaaaa - druga zresztą... 27.09.02, 07:48 oczywiście śmieciara komu komu wszystkim tu obecnym paniom składam serdeczne życzenia wszystkiego naj i każdej z osobna wręczam ogromny piękny bukiet Odpowiedz Link Zgłoś
anula73 zyczenia 27.09.02, 07:58 no tak, dzisiaj Kosmy. (co to za imie w ogole???) wiec jesli jest tu takowa, to najlepszego. I Damianom tez! chce ktos herbatke? Odpowiedz Link Zgłoś
lyche1 Re: zyczenia 27.09.02, 08:02 Chyba Anula to jest on Ten Kosma. Ale nie otym. Rzuciłaś? Trzymasz się? Odpowiedz Link Zgłoś
anula73 Re: zyczenia 27.09.02, 08:19 lyche1 napisała: > Chyba Anula to jest on Ten Kosma. a Kosma to facet czy kobieta??? ;-) > Ale nie otym. Rzuciłaś? Trzymasz się? od poniedzialku ani jednego. :-))) z trzymaniem roznie, czasem jest baaaardzo ciezko! i ciagle jem!!! co z tym zrobic?! dzieki ze pytasz :-))) Odpowiedz Link Zgłoś
balkan Re: zyczenia 27.09.02, 08:28 anula73 napisała: > > od poniedzialku ani jednego. :-))) > z trzymaniem roznie, czasem jest baaaardzo ciezko! > i ciagle jem!!! co z tym zrobic?! > dzieki ze pytasz :-))) Przede wszystkim nie myśl bez przerwy o tym, że nie palisz, bo wiecznie będziesz miała ochotę na papierosa!! Jak masz czas to się na jakiś sport zapisz. Po pierwsze nie przytyjesz, po drugie zajmiesz sobie czas, a po trzecie zobaczysz jak w miarę niepalenia 'wydłuża' Ci sie oddech. Cały czas trzymam za Ciebie kciuki :) Odpowiedz Link Zgłoś
anula73 Re: zyczenia 27.09.02, 08:35 balkan napisała: > Przede wszystkim nie myśl bez przerwy o tym, że nie palisz, bo wiecznie > będziesz miała ochotę na papierosa!! ale samo mi sie mysli ;-) Jak masz czas to się na jakiś sport > zapisz. Po pierwsze nie przytyjesz, po drugie zajmiesz sobie czas, a po trzecie > > zobaczysz jak w miarę niepalenia 'wydłuża' Ci sie oddech. z czasem srednio... > Cały czas trzymam za Ciebie kciuki :) dzieki dzieki dzieki!!! Odpowiedz Link Zgłoś
lyche1 Re: zyczenia 27.09.02, 08:52 Anula są takie przychodnie, gdzie bezboleśnie oduczają palenia Odpowiedz Link Zgłoś
anula73 Re: zyczenia 27.09.02, 09:08 ja wlasnie bylam na rezonansie. to dziala na jakis osrodek w mozgu czy cos, ale nawykow musze pozbyc sie sama. najgorsze ze teraz jestem w dolku i zawsze jak mi bylo smutno to sobie palilam, a teraz? tylko czytajac moge zapomniec, bo juz np. przy tv mam ochote palic. ale trzymam sie, tyle juz wytrwalam, bedzie coraz lepiej, moje meki nie powinny trwac dluzej niz 2 tyg. (zaleta rezonansu) Odpowiedz Link Zgłoś
xeptrek Re: zyczenia 27.09.02, 08:52 ja też rzucałem jakieś... 6 lat temu po 20 latach... byłem ciężko chory, naprawdę miałem dreszcze, gorącxzkę, zawroty głowy... ale dałem radę czego Tobie i wszystkim upartym życzę Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: marucha Re: zyczenia IP: *.dip.t-dialin.net 27.09.02, 09:01 Mam paru znajomych co rzucili z dnia nadzien i dali rade.Mnie trudno cos powiedziec bo nigdy nie palilem nalogowo i nie papierosy.Ale wierze w Twoj sukces. Odpowiedz Link Zgłoś
anula73 Re: zyczenia 27.09.02, 09:12 xeptrek napisał: > ja też rzucałem > jakieś... 6 lat temu > po 20 latach... > byłem ciężko chory, naprawdę > miałem dreszcze, gorącxzkę, zawroty głowy... ja raczej mam psychiczne dolegliwosci. np. co chwile wybucham placzem, jak histeryczka ;-) no, juz coraz rzadziej :-) > ale dałem radę > czego Tobie i wszystkim upartym życzę o tak, na szczescie jestem uparta. skoro powiedzialam a musze wytrwac! nigdy nie umiem dac za wygrana! ;-) upor czasem bardzo przeszkadza w zyciu, ale w tym wypadku mi pomoze. Odpowiedz Link Zgłoś
balkan Re: zyczenia 27.09.02, 09:17 anula73 napisała: > o tak, na szczescie jestem uparta. skoro powiedzialam a musze wytrwac! > nigdy nie umiem dac za wygrana! ;-) > upor czasem bardzo przeszkadza w zyciu, ale w tym wypadku mi pomoze. > W tym wypadku napewno, a poza tym wszyscy wiemy, że rzuciłaś palenie i jak Cię spotkamy z papierosem..... :) Odpowiedz Link Zgłoś
anula73 Re: zyczenia 27.09.02, 09:22 :-))) tak to jest, ja tu otwarta, z sercem na dloni a tu sie okazuje, ze wszystko co powiesz, moze byc uzyte przeciw tobie ;-) jak nie zapale przez najblizszy tydzien, to juz nigdy wiecej! tylko zeby tyle nie jesc ;-) Odpowiedz Link Zgłoś
agniecha27 Anulka :))) 27.09.02, 12:31 anula73 napisała: > no tak, dzisiaj Kosmy. (co to za imie w ogole???) wiec jesli jest tu takowa, to > > najlepszego. > I Damianom tez! > chce ktos herbatke? Ściskam Cię bardzo serdecznościowo, bo jesteś pachnąca i nadal nie paląca :))) Jestem z Ciebie dumna i tak trzymaj :))) Odpowiedz Link Zgłoś
balkan Re: kaaawaaaa - druga zresztą... 27.09.02, 08:06 o... jaki piękny!!! jak to miło dostać kwiaty bez okazji. Dziękuję. Wczoraj dostałam takie galaretki z Turcji - rahatłukum (zupełnie nie wiem, jak się to pisze). Słodkie, więc do kawy mogą pasować. Częstujcie się.... Odpowiedz Link Zgłoś
xeptrek Re: kaaawaaaa - druga zresztą... 27.09.02, 08:09 balkan!!! thanks for beer you know? mniam Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: marucha Re: kaaawaaaa - druga zresztą... IP: *.dip.t-dialin.net 27.09.02, 08:20 Moze kopnac sie po buleczki?Co Wy na to? Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: Melba sny i szefunio IP: *.warszawa.cvx.ppp.tpnet.pl 27.09.02, 09:09 uaaaaaaa spałam, spałam i się nie wyspałam :( w dodatku śnił mi się mój były szef, którego zwolnili, bo się nie sprawdzał wczoraj wieczorem się dowiedziałam o tym :))))). No i powinnam stać i moknąć po karnety na WFF ale mi się nie chce!!!!!!!!!Co będzie, to będzie... Pozdrawiam wszystkich goraco i niemoknąco, miłego dnia! Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: marucha Re: sny i szefunio IP: *.dip.t-dialin.net 27.09.02, 09:49 Gość portalu: Melba napisał(a): > uaaaaaaa spałam, spałam i się nie wyspałam :( w dodatku śnił mi się mój były > szef, którego zwolnili, bo się nie sprawdzał wczoraj wieczorem się dowiedziałam To chyba nieczesty przypadek,ze zwalnia sie szefa bo sie nie sprawdzil.Idzie ku lepszemu!!!! > > o tym :))))). No i powinnam stać i moknąć po karnety na WFF ale mi się nie > chce!!!!!!!!!Co będzie, to będzie... > Pozdrawiam wszystkich goraco i niemoknąco, miłego dnia! Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: Vika Re: sny i szefunio IP: *.ewave.at 27.09.02, 11:59 Gość portalu: marucha napisał(a): > Gość portalu: Melba napisał(a): > > > uaaaaaaa spałam, spałam i się nie wyspałam :( w dodatku śnił mi się mój b > yły > > szef, którego zwolnili, bo się nie sprawdzał wczoraj wieczorem się > dowiedziałam > To chyba nieczesty przypadek,ze zwalnia sie szefa bo sie nie sprawdzil.Idzie ku > > lepszemu!!!! > > > > o tym :))))). No i powinnam stać i moknąć po karnety na WFF ale mi się nie > > > chce!!!!!!!!!Co będzie, to będzie... > > Pozdrawiam wszystkich goraco i niemoknąco, miłego dnia! A tam..dobrze mu tak sze(FU)niowi jednemu!.-) Odpowiedz Link Zgłoś
agniecha27 Dzięki Xeptruś :))) Drogi :))) 27.09.02, 12:28 xeptrek napisał: > oczywiście śmieciara > komu komu > wszystkim tu obecnym paniom składam serdeczne życzenia > wszystkiego naj > i każdej z osobna wręczam ogromny piękny bukiet > Odpowiedz Link Zgłoś
agniecha27 Drogi Xeptreku :))) 27.09.02, 12:02 xeptrek napisał: > mam przyjemność otworzyć > zapraszam znajomków > co u Was? > trzeba dzisiaj pracować? > Odpowiedz Link Zgłoś
xeptrek widzicie wszyscy? - "drogi" 27.09.02, 12:07 Taak, niewątpliwie ponosisz niepowetowane straty...:-) kwiaty dostałaś? nie? to poczytaj sobie trochę wyżej śniadanko? Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: Vika Kochany Xeptreku!:-) IP: *.ewave.at 27.09.02, 12:11 xeptrek napisał: > Taak, niewątpliwie ponosisz niepowetowane straty...:-) > kwiaty dostałaś? > nie? > to poczytaj sobie trochę wyżej > śniadanko? > Odpowiedz Link Zgłoś
xeptrek Re: Kochany Xeptreku!:-) 27.09.02, 12:16 a bo my już po brudziu to i śmiałość inna może by tak licytację otworzyć? hmmm Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: Vika Re: Drogi Xeptreku :))) IP: *.ewave.at 27.09.02, 12:09 agniecha27 napisała: > xeptrek napisał: > > > mam przyjemność otworzyć > > zapraszam znajomków > > co u Was? > > trzeba dzisiaj pracować? > > Odpowiedz Link Zgłoś
xeptrek Re: Drogi Xeptreku :))) 27.09.02, 12:14 nieprawda, na pewno gdzieś porzucił je Twój niedoszły nieboszczyk nie wierzysz? - Ty także poczytaj wyżej i poszukaj - pewnie wyrzucił, sprawdź śmietniki piękne były aśniadanko zjadłem, owszem, ale agniecha dopiero co śpioszki wydłubuje z ocząt Odpowiedz Link Zgłoś
agniecha27 Re: Drogi Xeptreku :))) 27.09.02, 12:24 xeptrek napisał: >agniecha dopiero co śpioszki wydłubuje z ocząt > Odpowiedz Link Zgłoś
xeptrek Re: Drogi Xeptreku :))) 27.09.02, 12:28 eee co tam będziesz pracowała jak nie wychodzi to p.. to i pogadaj z nami Odpowiedz Link Zgłoś
agniecha27 Re: Drogi Xeptreku :))) 27.09.02, 12:33 Oczywiście, że piżgnęłam tę robotę... jak nie idzie, to niech leży, no nie? ... i gadam z Wami :))) Odpowiedz Link Zgłoś
xeptrek Re: Drogi Xeptreku :))) 27.09.02, 12:37 słuchaj - a zauważyłaś jak ta Vika to mi się podlizuje? Odpowiedz Link Zgłoś
agniecha27 Re: Drogi Xeptreku :))) 27.09.02, 12:41 Może czuje do ciebie miętę...? Zresztą która do Ciebie nie poczułaby mięty...? Ja zamiast mięty popijam sobie właśnie zieloną herbatkę :))) Odpowiedz Link Zgłoś
xeptrek Re: Drogi Xeptreku :))) 27.09.02, 12:47 no ale tak oficjalnie:-))) zaczepia? a masz takie naczynko do parzenia? taki kubek z sitem ceramicznym i przykrywką? albo czajniczek ze szkła żarood ze świeczką od spodu? Odpowiedz Link Zgłoś
agniecha27 Re: Drogi Xeptreku :))) 27.09.02, 12:50 W pracy to ciężko o taki sprzęt specjalistyczny, dlatego też parzę herbatkę w skarpecie... no wiesz popularna maczanka i tyle... ale mi smakuje :))) A jak ma Cię podrywać... nieoficjalnie... nie słyszałam o takim sposobie :))) Odpowiedz Link Zgłoś
xeptrek Re: Drogi Xeptreku :))) 27.09.02, 12:58 ha! w skarpecie! spróbuję koniecznie taki gadżet, nono Odpowiedz Link Zgłoś
agniecha27 Re: Drogi Xeptreku :))) 27.09.02, 13:00 Naprawdę nie znałeś tego...? hi hi hi Odpowiedz Link Zgłoś
balkan Drodzy moi :)) 27.09.02, 13:03 Ja się wcinam to wszędzie :)) A ja piję herbatę w majtkach, nie w skarpecie... Odpowiedz Link Zgłoś
balkan Re: Drodzy moi :)) 27.09.02, 13:25 xeptrek napisał: > to też bym sie napił > Odpowiedz Link Zgłoś
xeptrek Re: Drodzy moi :)) 27.09.02, 13:28 jeden obok, jeden zmieszać, brzuszek wypięty, pierś obwisła... Odpowiedz Link Zgłoś
agniecha27 Re: Drodzy moi :)) 27.09.02, 13:28 Wy tu o majtkach Balkan, a tam Vika wystawia swe uczucia na słońce... ech te chłopy! Zawsze nas zbałamucą, a potem takie niewiniątka... a tu złamane serca... Odpowiedz Link Zgłoś
agniecha27 Ja tam pocieszenia nie potrzebuję... ;))) 27.09.02, 13:35 xeptrek napisał: > gdzie? > pocieszyc może? > Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: martucha Moge sie dolaczyc? IP: *.chello.pl 27.09.02, 12:17 Jestem to wmiare nowa, ale czy moge sie do Was dolaczyc? A tak przy okazji, Anulo, to ja rzucilam papieroski we wtrorek, prawie 2 tygodnie temu. Nadal jest mi ciezko, bo wszyscsy dookola pala, przez pierwsze 4 dni myslalam, ze pogryze sciany, klawiarure od kompa, ale skonczylo sie na totalnym rozgryzieniu dlugopisow i olowkow. Teraz zamiast papieroska zabieram sie za cwiczonka. Pozdrawiam wszystkich, a Anuli zycze wytrwalosci i lacze sie z Nia w bolu, Martucha. Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: Vika Re: :-))))))))))))))))) n/txt IP: *.ewave.at 27.09.02, 12:29 xeptrek napisał: > > Odpowiedz Link Zgłoś
xeptrek Re: :-))))))))))))))))) n/txt 27.09.02, 12:34 i - czasem - no wiesz... sardela coś nam sie ta martucha włączyła ale na chwilę ino, nie? dostałaś maila priva? pytam, bo jakies takie dziwne raporty dostaję, że zdurniałem Odpowiedz Link Zgłoś
xeptrek Re: :-))))))))))))))))) n/txt 27.09.02, 12:38 zobacz Vika - ta agniecha z nikim nie chce gadać ino ze mną co tu robić? Odpowiedz Link Zgłoś
agniecha27 Re: :-))))))))))))))))) n/txt 27.09.02, 12:44 xeptrek napisał: > zobacz Vika - ta agniecha z nikim nie chce gadać ino ze mną > co tu robić? > Odpowiedz Link Zgłoś
xeptrek oj, agniecha:-)))))))) 27.09.02, 12:49 czego włazisz do czyjegoś drzewka? myślałem, że dłużej się uda Odpowiedz Link Zgłoś
agniecha27 Ha! Tu Cię mam ;)))) 27.09.02, 12:52 Drzewko opisuj dokładnie, jak nie chcesz, żeby ktoś niepożądany wlazł... ;))) ;))) ;))) Odpowiedz Link Zgłoś
balkan To ja też... 27.09.02, 12:53 wlezę, a co mi tam. Przyszłam zjeść sobie drugie śniadanko. Chcecie gruchę? Odpowiedz Link Zgłoś
agniecha27 Re: To ja też... 27.09.02, 12:57 Piję zielona herbatkę, bo gruszek to ja się wczoraj najadłam i teraz mnie brzuszek boli, że hej!!! Odpowiedz Link Zgłoś
balkan Re: To ja też... 27.09.02, 12:59 To miętki trzeba... takiej do Xeptreka też :)) Odpowiedz Link Zgłoś
xeptrek Re: To ja też... 27.09.02, 13:03 dzięki dziewczyny a gruszkę zjem umyta? Odpowiedz Link Zgłoś
balkan Re: To ja też... 27.09.02, 13:05 Brudną bym Cię nie częstowała. Jeszcze mam pyszne jabłuszko, a... i czekoladki z likierem z Moskwy... całkiem dobre... Odpowiedz Link Zgłoś
balkan Re: To ja też... 27.09.02, 13:16 No może by się coś jeszcze znalazło... w szafeczce mam nawet coś... co ja tam mam... o wódka z Estonii!! Juz po 13.00, więc czemu nie? Odpowiedz Link Zgłoś
agniecha27 Witaj Martucha :))) 27.09.02, 12:54 Gość portalu: martucha napisał(a): > Jestem to wmiare nowa, ale czy moge sie do Was dolaczyc? A tak przy okazji, Anu > lo, to ja rzucilam papieroski we > wtrorek, prawie 2 tygodnie temu. Nadal jest mi ciezko, bo wszyscsy dookola pala > , przez pierwsze 4 dni myslalam, ze > pogryze sciany, klawiarure od kompa, ale skonczylo sie na totalnym rozgryzieniu > dlugopisow i olowkow. Teraz > zamiast papieroska zabieram sie za cwiczonka. Pozdrawiam wszystkich, a Anuli zy > cze wytrwalosci i lacze sie z Nia > w bolu, Martucha. ... i zaglądaj tutaj częściej :))) Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: Vika Re: Witaj Martucha :)) II SNIADANKO!!!!!!!!!!!!!!! IP: *.ewave.at 27.09.02, 13:01 No to drugie sniaaaaaaadaaaaaaanko! Balkan ma gruchy!!!! Dawaj te gruchy Balkanku:-))))))))A ja mam ciastka tortowe z kremem i eklerki z czekolada.Herbatke poprosze:-))))) Xeptrus!!!!!mam wrazenie,ze nasze uczucie musimy schowac w dziupli tego drzewa przed oczami zawistnych:-))))Co ty na to?! Odpowiedz Link Zgłoś
xeptrek Re: Witaj Martucha :)) II SNIADANKO!!!!!!!!!!!!!! 27.09.02, 13:07 oki schowajmy więc, ale nie za głęboko żeby z nową siłą rozkwitło jak już załatwimy... psssst Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: Vika No,Xeptrus! IP: *.ewave.at 27.09.02, 13:13 xeptrek napisał: > oki > schowajmy więc, ale nie za głęboko > żeby z nową siłą rozkwitło jak już załatwimy... psssst > > Odpowiedz Link Zgłoś
anula73 fiu fiu! ale tu sie dzieje! 27.09.02, 13:19 Agniecha! Dziekuje, tez Cie sciskam, pachnaca niczym kwiaty na wiosennej lace;-) Martucha! trzymam sie jakos (choc cierpie okrutnie ;-) ) Fajnie ze ktos to wytrwal, zawsze jakas nadzieja dla mnie. Ja zamiast olowkow wcinam lizaki i brzuch juz mam taaaaki ;-) moze jednak przerzuce sie na olowki? Odpowiedz Link Zgłoś
agniecha27 Re: fiu fiu! ale tu sie dzieje! 27.09.02, 13:26 anula73 napisała: > Agniecha! Dziekuje, tez Cie sciskam, pachnaca niczym kwiaty na wiosennej lace;- > ) > Martucha! trzymam sie jakos (choc cierpie okrutnie ;-) ) Fajnie ze ktos to > wytrwal, zawsze jakas nadzieja dla mnie. Ja zamiast olowkow wcinam lizaki i > brzuch juz mam taaaaki ;-) > moze jednak przerzuce sie na olowki? Ty lepiej nie wcinaj ołówków, bo będziesz miała w brzuchu trociny i jak one namiękną (np. od herbatki), to dopiero będziesz miała wielki brzuch ;))) Odpowiedz Link Zgłoś
xeptrek Re: fiu fiu! ale tu sie dzieje! 27.09.02, 13:26 z tym brzuchem to jeszcze pomyśl. moze jeszcze coś Ci sie przypomni... Odpowiedz Link Zgłoś
anula73 Re: fiu fiu! ale tu sie dzieje! 27.09.02, 13:36 o Ty swintuchu! takie insynuacje? cierpiacej? a fe! Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: Vika Re: fiu fiu! ale tu sie dzieje! IP: *.ewave.at 27.09.02, 13:27 anula73 napisała: > Agniecha! Dziekuje, tez Cie sciskam, pachnaca niczym kwiaty na wiosennej lace;- > ) > Martucha! trzymam sie jakos (choc cierpie okrutnie ;-) ) Fajnie ze ktos to > wytrwal, zawsze jakas nadzieja dla mnie. Ja zamiast olowkow wcinam lizaki i > brzuch juz mam taaaaki ;-) > moze jednak przerzuce sie na olowki? Proponuje gume do zucia albo kaczke faszerowana z pomarancza.Ty sie nie przejmuj.Gruba to ty nie bedziesz.Tylko trzeba sobie kupic duzego psa.Taki pies zmusza czlowieka do spacerow prawi bez przerwy.Jak moja psica umarla w lutym to od razu mi sadelko rosnie.tez sobie kupie psa.Kota juz mam.Ale na razie musze zaczekac,bo psica byla z nami 12 lat i tak jakos zal...Kocham zwierzeta a ty? Odpowiedz Link Zgłoś
anula73 Re: fiu fiu! ale tu sie dzieje! 27.09.02, 13:42 > Proponuje gume do zucia albo kaczke faszerowana z pomarancza. zwierzakow nie jadam ;-) Ty sie nie > przejmuj.Gruba to ty nie bedziesz. zalezy ile przytyje. ile sie tyje po rzuceniu palenia? Tylko trzeba sobie kupic duzego psa.Taki pies > > zmusza czlowieka do spacerow prawi bez przerwy.Jak moja psica umarla w lutym to > > od razu mi sadelko rosnie.tez sobie kupie psa.Kota juz mam.Ale na razie musze > zaczekac,bo psica byla z nami 12 lat i tak jakos zal...Kocham zwierzeta a ty? jasne ze kocham zwierzeta. juz mi sie koty paletaja po domu i krolik, co prawda nie chadzam z nimi na spacery, ale biegania troche jest ;-) fajnie byloby miec psa, ale nie ma mnie czasem caly dzien i kto by wyszedl z bidula? Odpowiedz Link Zgłoś
balkan Re: fiu fiu! ale tu sie dzieje! 27.09.02, 13:29 Chrup gruchy póki jeszcze są. Zawsze może być jeszcze coś mocniejszego dla kurażu (tak to sie pisze??) Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: Vika Re: fiu fiu! ale tu sie dzieje! IP: *.ewave.at 27.09.02, 13:37 balkan napisała: > Chrup gruchy póki jeszcze są. Zawsze może być jeszcze coś mocniejszego dla > kurażu (tak to sie pisze??) Dawaj to cos mocniejszego!Urzne sie z zalu bo moimi ciasteczkami gardza!:- (Tylko te Twoje gruchy zra i siorbia az przy tym... Odpowiedz Link Zgłoś
balkan Re: fiu fiu! ale tu sie dzieje! 27.09.02, 13:40 Już nalewam. Xeptrek nas zostawia. Urżniemy się z tesknoty za nim.... Odpowiedz Link Zgłoś
anula73 Re: fiu fiu! ale tu sie dzieje! 27.09.02, 13:51 Vikus nie gardze Twoimi ciasteczkami ale ta bita smietana? nie masz dietetycznych? teraz musze uwazac, zeby mi pupa nie rosla za bardzo ;-) a po gruchach nie bede miec brzucha? a cos mocniejszego - poprosze ;-) Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: Vika Re: pa dziewczynyTy,Balkan!!!!!!W co sie ubrac do. IP: *.ewave.at 27.09.02, 13:49 xeptrek napisał: > > Odpowiedz Link Zgłoś
balkan Re: pa dziewczynyTy,Balkan!!!!!!W co sie ubrac do 27.09.02, 13:56 Gość portalu: Vika napisała: > Ale moze Marucha wroci.Obiecal mi wczoraj. > ...opery?Mam suienke koktajlowa z zorzety kremowej,blizke ze zlota nitka i > czarne portki,buty wieczorowe wybitnie,tez czarne,kiecke mala-czarna i takiez > rajtuzy we wzorki.Poza tym nic nie mam....:-((((( O... ja za tydzień do opery i w małą czarną, koronkową zresztą się wbijam... Hmm... opera wiedeńska... fajnie.... jak miałam jakieś 15 lat to z Teatrem Wielkim w Królu Rogerze tam śpiewałam... A co! pochwalić się nie można?! Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: Vika Re: pa dziewczynyTy,Balkan!!!!!!W co sie ubrac do IP: *.ewave.at 27.09.02, 14:00 balkan napisała: > Gość portalu: Vika napisała: > > > Ale moze Marucha wroci.Obiecal mi wczoraj. > > ...opery?Mam suienke koktajlowa z zorzety kremowej,blizke ze zlota nitka i > > > czarne portki,buty wieczorowe wybitnie,tez czarne,kiecke mala-czarna i tak > iez > > rajtuzy we wzorki.Poza tym nic nie mam....:-((((( > > O... ja za tydzień do opery i w małą czarną, koronkową zresztą się wbijam... > Hmm... opera wiedeńska... fajnie.... jak miałam jakieś 15 lat to z Teatrem > Wielkim w Królu Rogerze tam śpiewałam... > A co! pochwalić się nie można?! Ale ja wole portki...albo polece do sklepu i kupie cos nowego...Jessssssuuuuuuu!!!!!jak ja nie nawidze szmat i makijazy.....:-(((((((a fryzjera to sie tak boje ,ze konwulsji dostaje...;-((((((((((((( Odpowiedz Link Zgłoś
balkan Re: pa dziewczynyTy,Balkan!!!!!!W co sie ubrac do 27.09.02, 14:11 E... no jak CI wygodniej. Spodnie też dobrze. Ale makijaż to niestety trza by zrobić........ Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: Vika Re: pa dziewczynyTy,Balkan!!!!!!W co sie ubrac do IP: *.ewave.at 27.09.02, 14:15 balkan napisała: > E... no jak CI wygodniej. Spodnie też dobrze. Ale makijaż to niestety trza by > zrobić........ Wiesz co...to ja Ci wysylam na priwa moja ostatnia fotografie.zobacz czy musze z tym makijazem...:-( Odpowiedz Link Zgłoś
balkan Czekam :)) 27.09.02, 14:18 tylko bez obrazy, ja po sobie sądzę....:( Bez makijażu to ja tylko na spotry wychodzę, no może jeszcze po zakupy, ale tylko spożywcze... Odpowiedz Link Zgłoś
balkan Z całą stanowczością ośwadczam... 27.09.02, 14:25 ... makijażu nie trzeba!!! Odwdzięczam się tym samym, cobyś wiedziała, ja taki balkan wygląda.... Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: Vika Re: Z całą stanowczością ośwadczam... IP: *.ewave.at 27.09.02, 14:37 A ja z cala stanowczoscia oswiadczam,ze Balkan klamie!!!!!!!!!Ona wcale,zadnych makijazy nie potrzebuje.Bardzo sliczna dziewczyna jest i maz tez jest sliczna ale mezczyzna i wogule:-))))))))))) Odpowiedz Link Zgłoś
anula73 Re: pa dziewczynyTy,Balkan!!!!!!W co sie ubrac do 27.09.02, 14:36 Vikuuus! wyslij mi tez!!! chce zobaczyc jak wygladasz! plisss!!! Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: Vika Re: pa dziewczynyTy,Balkan!!!!!!W co sie ubrac do IP: *.ewave.at 27.09.02, 14:40 anula73 napisała: > Vikuuus! > wyslij mi tez!!! chce zobaczyc jak wygladasz! plisss!!! Dobra ale jak moj chlop wstanie bo wlazl do lozka a ja sama nie umiem jeszcze wyslac:-((((taki debil maly jestem...wszystko przez to,ze wszystkie programy mamy po nieniecku i nie wszystko rozumiem...A mozesz mi wyslac teraz?:-)On wstanie za godzine. Odpowiedz Link Zgłoś
balkan Re: pa dziewczynyTy,Balkan!!!!!!W co sie ubrac do 27.09.02, 14:44 Dzięki Vikuś wielkie za komplimenta. Jak chcesz to ja mogę Anuli przesłać Twoje zdjęcie. Teraz za nickiem stoi wreszcie ktoś realny i to JAKI KTOŚ :)) Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: Vika Anula!!!!!!! IP: *.ewave.at 27.09.02, 14:53 Balkan Ci wysle!!!!:-)To wysylaj mi tez:-) Odpowiedz Link Zgłoś
anula73 moze Vikus mi Balkan przeslac? moze? 27.09.02, 14:56 balkan napisała: > Dzięki Vikuś wielkie za komplimenta. Jak chcesz to ja mogę Anuli przesłać Twoje > > zdjęcie. > > Teraz za nickiem stoi wreszcie ktoś realny i to JAKI KTOŚ :)) Ale fajnie! przeslijcie mi swoje zdjecia! Ty Balkan tez, zgoda? Ja Ci Vika teraz nie przesle, bo w pracy nie mam ;-) Odpowiedz Link Zgłoś
agniecha27 Re: moze Vikus mi Balkan przeslac? moze? 27.09.02, 16:39 anula73 napisała: > balkan napisała: > > > Dzięki Vikuś wielkie za komplimenta. Jak chcesz to ja mogę Anuli przesłać > Twoje > > > > zdjęcie. > > > > Teraz za nickiem stoi wreszcie ktoś realny i to JAKI KTOŚ :)) > > Ale fajnie! przeslijcie mi swoje zdjecia! Ty Balkan tez, zgoda? > Ja Ci Vika teraz nie przesle, bo w pracy nie mam ;-) No qurka! Ładne rzeczy... teraz wszyscy mają wszystkich zdjęcia, a ja co? Szóste dziecko baby Jagi... Mi nikt nie wysyła zdjątek... Jak se zeskanuję, to też Wam nie prześlę... buuuuuuu buuuuuuu łeeeeeee łeeee Odpowiedz Link Zgłoś
anula73 Re: moze Vikus mi Balkan przeslac? moze? 27.09.02, 22:40 tez Ci wysle :-) tylko znajde ;-) gdzies to w kompie bylo ;-) i ja tez czekam. ale fajnie! co ja sie tak ciesze jak dziecko? Odpowiedz Link Zgłoś