Dodaj do ulubionych

Kurcze,nie zalapalem sie na taaaaaaaki obiadek

IP: *.dip.t-dialin.net 27.09.02, 22:20
A ja tak kocham jesc i nie musi byc malo byle bylo dobre.
Obserwuj wątek
    • pivobela Re: Kurcze,nie zalapalem sie na taaaaaaaki obiade 27.09.02, 22:23
      to może makaron z brokułami+parmesan?
      mniam, mniam
      przygotować?
      • Gość: marucha Re: Kurcze,nie zalapalem sie na taaaaaaaki obiade IP: *.dip.t-dialin.net 27.09.02, 22:25
        Chyba zaczne dbac o linie i pojde pobiegac.Ale dzieki za dobre checi.
        • pivobela Re: Kurcze,nie zalapalem sie na taaaaaaaki obiade 27.09.02, 22:27
          a po co biegać?
          nie zjadłaś ani tego obiadku co serwowali wcześniej, ani mojego.
          Twoje zuzycie kalorii= 0
    • pivobela Re: Kurcze,nie zalapalem sie na taaaaaaaki obiade 27.09.02, 22:31
      czerwony barszcz,ok.
      ale kaczka z pomarancza.uuuu
      nie polecam
      nie dosc ,ze kaczka staje w gardle -
      to pomarancza odbija się jak pileczka...
    • wilga_ Re: Kurcze,nie zalapalem sie na taaaaaaaki obiade 27.09.02, 22:34
      o mój boże ale się czarujecie, no. ugotujcie sobie kartofelki z kefrem, też
      dobre, ojoj
      • pivobela Re: Kurcze,nie zalapalem sie na taaaaaaaki obiade 27.09.02, 23:41
        kartofellen..ja
        aba kefir wolę sam!
        błeeeee razem,
        • wilga_ Re: Kurcze,nie zalapalem sie na taaaaaaaki obiade 28.09.02, 11:53
          ejk, kartofelki polane masełkiem, kefirek danonek i może jeszcze jajeczko
          sadzone. oj, a dzisiaj ten kefirek to przydałby się na moją biedną skołataną
          głowę. ejk
          • cytryna2 Re: Kurcze,nie zalapalem sie na taaaaaaaki obiade 29.09.02, 06:46
            wilga_ napisała:

> ejk, kartofelki polane masełkiem, kefirek danonek i może jeszcze jajeczko
            > sadzone. oj, a dzisiaj ten kefirek to przydałby się na moją biedną skołataną
            > głowę. ejk

co kacyk :-))ha ha ha ha no dobrze juz koniec.......hi hi hi
            • Gość: Vika Marucha! IP: *.ewave.at 29.09.02, 20:44
              jak mnie kiedy odwiedzisz to sie zrobi jeszcze leprzy...:-))
              • Gość: marucha Re: Marucha! IP: *.dip.t-dialin.net 29.09.02, 20:48
                Gość portalu: Vika napisał(a):

> jak mnie kiedy odwiedzisz to sie zrobi jeszcze leprzy...:-))
                Vikus,lepszy to chyba juz raj.
                • Gość: Vika Re: Marucha! IP: *.ewave.at 29.09.02, 20:55
                  Gość portalu: marucha napisał(a):

> Gość portalu: Vika napisał(a):
                  >
                  > > jak mnie kiedy odwiedzisz to sie zrobi jeszcze leprzy...:-))
                  > Vikus,lepszy to chyba juz raj.
                  Ee, nie znasz sie!takie naprzyklad kurczaki w smietankowym sosie...Albo gaska
                  faszerowana grzybkami albo prosiak z truflami i kasza gryczana...Albo taka
                  zupka selerowa a do tero smazone swierze rybki...albo karpik na slodko e
                  galaretce...Chmmm,rozmarzylam sie.Wiesz,jak nie moge spac to wtedy mysle o
                  potrawach,ktorych mnie uczyli kucharze w hotelu mojego taty.jeden byl
                  Chinczykiem.ten to mial dopiero talent...mniammmmmm
                  • Gość: marucha Re: Marucha! IP: *.dip.t-dialin.net 29.09.02, 21:00

> Gość portalu: marucha napisał(a):
                    >
                    > > Gość portalu: Vika napisał(a):
                    > >
                    > > > jak mnie kiedy odwiedzisz to sie zrobi jeszcze leprzy...:-))
                    > > Vikus,lepszy to chyba juz raj.
                    > Ee, nie znasz sie!takie naprzyklad kurczaki w smietankowym sosie...Albo gaska
                    > faszerowana grzybkami albo prosiak z truflami i kasza gryczana...Albo taka
                    > zupka selerowa a do tero smazone swierze rybki...albo karpik na slodko e
                    > galaretce...Chmmm,rozmarzylam sie.Wiesz,jak nie moge spac to wtedy mysle o
                    > potrawach,ktorych mnie uczyli kucharze w hotelu mojego taty.jeden byl
                    > Chinczykiem.ten to mial dopiero talent...mniammmmmm

Boze jak ja kochac dobrze zjesc!!!I Ty to na prawde wszystko umiesz??????
                    • Gość: Vika Re: Marucha! IP: *.ewave.at 29.09.02, 21:12

>
                      > > Gość portalu: marucha napisał(a):
                      > >
                      > > > Gość portalu: Vika napisał(a):
                      > > >
                      > > > > jak mnie kiedy odwiedzisz to sie zrobi jeszcze leprzy...:-))
                      > > > Vikus,lepszy to chyba juz raj.
                      > > Ee, nie znasz sie!takie naprzyklad kurczaki w smietankowym sosie...Albo ga
                      > ska
                      > > faszerowana grzybkami albo prosiak z truflami i kasza gryczana...Albo taka
                      >
                      > > zupka selerowa a do tero smazone swierze rybki...albo karpik na slodko e
                      > > galaretce...Chmmm,rozmarzylam sie.Wiesz,jak nie moge spac to wtedy mysle o
                      >
                      > > potrawach,ktorych mnie uczyli kucharze w hotelu mojego taty.jeden byl
                      > > Chinczykiem.ten to mial dopiero talent...mniammmmmm
                      >
                      > Boze jak ja kochac dobrze zjesc!!!I Ty to na prawde wszystko umiesz??????
                      umiem!nie chwale sie.Wiesz,ze w ciagu roku rzadko powtarzam te sama
                      potrawe...Najlepiej znam kuchnie chinska (od Li)i polska od pani Agaty i pana
                      Gienia.Oni byli kucharskimi geniuszami:-)
                      • Gość: marucha Re: Marucha! IP: *.dip.t-dialin.net 29.09.02, 21:17
                        Wierze Ci.Kuchnie chinska bardzo lubie.Wiesz kiedys jadlem smazone banany w
                        miodzie i tak bym sobie chetnie zrobil ale nie wiem jak.Tez lubie kucharzyc ale
                        przy Tobie to ja jestem kiepski amator.Jak tam Twoja glowa?
                        • Gość: Vika Re: Marucha! IP: *.ewave.at 29.09.02, 21:23

> Wierze Ci.Kuchnie chinska bardzo lubie.Wiesz kiedys jadlem smazone banany w
                          > miodzie i tak bym sobie chetnie zrobil ale nie wiem jak.Tez lubie kucharzyc
                          ale
                          >
                          > przy Tobie to ja jestem kiepski amator.Jak tam Twoja glowa?
                          Troche chyba lepiej...zjadlam zupki pomidorowej
                          A banany robi sie tak.banana obrac.przekroic na pol,posypac odrobine cynamonem
                          i podsmazyc na goracym miodzie.Smazone banany smakuja tez znakomicie z
                          pieczenia wieprzowa.Wtedy podsmaza sie je na masle i odrobinke
                          soli.Sprobuj.Polecam:-)
                          • Gość: marucha Re: Marucha! IP: *.dip.t-dialin.net 29.09.02, 21:25
                          • Gość: marucha Re: Marucha! IP: *.dip.t-dialin.net 29.09.02, 21:28
                            Dzieki! Zrobie napewno i dam znac czy wyszlo.Ale napewno to nie to co Twoje:-(
                            • Gość: Vika Re: Marucha! IP: *.ewave.at 29.09.02, 21:31
                              musi wyjsc!to nie zadna filozofia.A na banana starczy dwie lychy miodu:-)
                              Widziales:jakies dwie sie znowu kloca...czy one nie rozumieja,ze ktos tu jest
                              chory i potrzebuje spokoju?!
                              • Gość: marucha Re: Marucha! IP: *.dip.t-dialin.net 29.09.02, 21:34
                                Vikus,nie sluchaj.Ludzie nic litosci i zrozumienia nie maja dla cierpienia
                                bliznich.A ten miodek to sie nie przypali?
                                • Gość: Vika Re: Marucha! IP: *.ewave.at 29.09.02, 21:38

> Vikus,nie sluchaj.Ludzie nic litosci i zrozumienia nie maja dla cierpienia
                                  > bliznich.A ten miodek to sie nie przypali?
                                  nie powinien.Mozna dolac troche wody jesli smazy sie za szybko.Ale moze zaczac
                                  pryskac.trzeba uwazac.
                                  • Gość: marucha Re: Marucha! IP: *.dip.t-dialin.net 29.09.02, 21:41
                                    Obiecuje sprobowac.Jak Glowa?Pijesz duzo?
                                    • Gość: Vika Re: Marucha! IP: *.ewave.at 29.09.02, 21:43

> Obiecuje sprobowac.Jak Glowa?Pijesz duzo?
                                      Pilam herbatke z cytryna,zupke,wode moralna,a teraz trabie wode z ogorkow
                                      kiszonych...uj...
                                      • Gość: marucha Re: Marucha! IP: *.dip.t-dialin.net 29.09.02, 21:45
                                        Bardzo dobrze.Wyglada na to,ze wkrotce bedzie po sprawie.Fajnie bo odzyskasz
                                        swoj chumorek.
                                        • Gość: Vika Re: Marucha! IP: *.ewave.at 29.09.02, 21:51

> Bardzo dobrze.Wyglada na to,ze wkrotce bedzie po sprawie.Fajnie bo odzyskasz
                                          > swoj chumorek.
                                          chyba sie bedzie trzeba wyspac porzadnie.Ale na razie nie moge.Sama nie wiem
                                          czego chce.
                                          Byl tu przed chwila jeden taki bubek i gadal,gadal,gadal...wypedzilam
                                          go.Wyniosl sie i powiedzial,ze jeszcze wroci.to zgasiam swiatlo i udajemy,ze
                                          nas w domu ne ma...
                                          • Gość: marucha Re: Marucha! IP: *.dip.t-dialin.net 29.09.02, 21:55

> Gość portalu: marucha napisał(a):
                                            >
                                            > > Bardzo dobrze.Wyglada na to,ze wkrotce bedzie po sprawie.Fajnie bo odzyska
                                            > sz
                                            > > swoj chumorek.
                                            > chyba sie bedzie trzeba wyspac porzadnie.Ale na razie nie moge.Sama nie wiem
                                            > czego chce.
                                            > Byl tu przed chwila jeden taki bubek i gadal,gadal,gadal...wypedzilam
                                            > go.Wyniosl sie i powiedzial,ze jeszcze wroci.to zgasiam swiatlo i udajemy,ze
                                            > nas w domu ne ma...

Wyspac sie to musisz koniecznie.Ja tez musze zaraz isc do wyrka.Jutro o 4.15
                                            pobudka.Nie nawidze tak wczesnie wstawac.Zaczynam wprawdzie o 6-tej ale
                                            potrzebuje godzine aby dojsc do siebie.O tej porze to ja moge chodzic spac ale
                                            wstawanie to powinno byc ustawowo zabronione.
                                            • Gość: Vika Re: Marucha! IP: *.ewave.at 29.09.02, 22:04

>
                                              > > Gość portalu: marucha napisał(a):
                                              > >
                                              > > > Bardzo dobrze.Wyglada na to,ze wkrotce bedzie po sprawie.Fajnie bo od
                                              > zyska
                                              > > sz
                                              > > > swoj chumorek.
                                              > > chyba sie bedzie trzeba wyspac porzadnie.Ale na razie nie moge.Sama nie wi
                                              > em
                                              > > czego chce.
                                              > > Byl tu przed chwila jeden taki bubek i gadal,gadal,gadal...wypedzilam
                                              > > go.Wyniosl sie i powiedzial,ze jeszcze wroci.to zgasiam swiatlo i udajemy,
                                              > ze
                                              > > nas w domu ne ma...
                                              >
                                              > Wyspac sie to musisz koniecznie.Ja tez musze zaraz isc do wyrka.Jutro o 4.15
                                              > pobudka.Nie nawidze tak wczesnie wstawac.Zaczynam wprawdzie o 6-tej ale
                                              > potrzebuje godzine aby dojsc do siebie.O tej porze to ja moge chodzic spac
                                              ale
                                              > wstawanie to powinno byc ustawowo zabronione.
                                              A pewniw ,ze tak.To idz spac.Jutro tez jest dzien.moze mi przejdzie.Miales mi
                                              napisac co robisz w tej twojej fabryce.A ten mandryl dalej kompa z poczta
                                              blokuje...Ja go nie cierpie...
                                              • Gość: marucha Re: Marucha! IP: *.dip.t-dialin.net 29.09.02, 22:09
                                                Opowiem Ci duzo ale na priv.Napisalem Ci tez krotki mail ale juz sie
                                                zdeaktualizowal.Nic waznego.Jutro zajze rano kolo 5.30 na forum.Narazie posylam
                                                Ci cieplutkie dobranoc.Zabiore Ci jednak troche tego bolu do krainy
                                                snow.Buziaczki.
                                                • Gość: Vika Re: Marucha! IP: *.ewave.at 29.09.02, 22:12

> Opowiem Ci duzo ale na priv.Napisalem Ci tez krotki mail ale juz sie
                                                  > zdeaktualizowal.Nic waznego.Jutro zajze rano kolo 5.30 na forum.Narazie
                                                  posylam
                                                  >
                                                  > Ci cieplutkie dobranoc.Zabiore Ci jednak troche tego bolu do krainy
                                                  > snow.Buziaczki.
                                                  A to dobranoc i dziekuje.tez masz buziaki na dobranoc.i nie bierz tego bolu za
                                                  duzo bo sie nie wyspisz.ja przynajmniej jutro nie pracuje...Pa:-)

Nie masz jeszcze konta? Zarejestruj się

Nakarm Pajacyka