Dodaj do ulubionych

No prosze!!Znowu sie gdzies porozlazili a....

IP: *.ewave.at 01.10.02, 21:43
...ty czlowieku siedz tu sam:-(((((((
Obserwuj wątek
    • waldus.niekiepski Re: No prosze!!Znowu sie gdzies porozlazili a.... 01.10.02, 21:48
      My siem jeszcze normalnie kurdem nie znać, ale walduś chentnie by wszedł w
      bliższego kontakta z koleżankom. Pozdrawiam. Walduś
      • Gość: marucha Re: No prosze!!Znowu sie gdzies porozlazili a.... IP: *.dip.t-dialin.net 01.10.02, 21:51
        waldus.niekiepski napisał:

> My siem jeszcze normalnie kurdem nie znać, ale walduś chentnie by wszedł w
        > bliższego kontakta z koleżankom. Pozdrawiam. Walduś
        Dno juz odpadlo!
      • Gość: mamuszka2002 Re: Walduś IP: *.chello.pl 01.10.02, 21:52
        waldus.niekiepski napisał:

> My siem jeszcze normalnie kurdem nie znać, ale walduś chentnie by wszedł w
        > bliższego kontakta z koleżankom. Pozdrawiam. Walduś

Czy to teraz taka moda, by pisać z błędami?
        • waldus.niekiepski do Marucha i Mamuszka2002 01.10.02, 21:55
          My se z tatulkiem interneta założyli, bo chcieli kurde być światowi jak nasze
          sąsiady a tu ludziska takie niemiłe kurde normalnie som i tylko by na innych
          normalanie naskakiwali :(
          • Gość: mamuszka2002 Re: do Waldusia kurede niekiepsiego IP: *.chello.pl 01.10.02, 22:03
            Wreszcie o tej waszej wiosze przestaną mówić, że dechami zabita. Internet
            trafił pod strzechy. Huraaaaaaaaaa!!! A ludziska tu na forum tyz ze wsi ino sie
            tak krygują na miastowe. Witaj w klubie.
            Doradzam forum towarzyskie. Tam chyba szybciej znajdziesz znajomych.
    • Gość: mamuszka2002 Re: Nie przsadzaj IP: *.chello.pl 01.10.02, 21:49
      Pozostaje jeszcze forum, najlepsze antidotum na somotność
      • Gość: Vika Re: Nie przsadzaj IP: *.ewave.at 01.10.02, 21:58
        Gość portalu: mamuszka2002 napisał(a):

> Pozostaje jeszcze forum, najlepsze antidotum na somotność
        O wlasnie swiete slowa!!!!Nawet mozna sobie towarzysko pogadac:-)
        • Gość: Mrufka Re: Nie przsadzaj IP: *.abo.wanadoo.fr 01.10.02, 22:05
          Gość portalu: Vika napisał(a):

> Gość portalu: mamuszka2002 napisał(a):
          >
          > > Pozostaje jeszcze forum, najlepsze antidotum na somotność
          > O wlasnie swiete slowa!!!!Nawet mozna sobie towarzysko pogadac:-)

tak, i dostac nawet extra przepis na "grypolina" :)

Mrufka.
          • Gość: Vika Re: Nie przsadzaj IP: *.ewave.at 01.10.02, 22:10
            Gość portalu: Mrufka napisał(a):

> Gość portalu: Vika napisał(a):
            >
            > > Gość portalu: mamuszka2002 napisał(a):
            > >
            > > > Pozostaje jeszcze forum, najlepsze antidotum na somotność
            > > O wlasnie swiete slowa!!!!Nawet mozna sobie towarzysko pogadac:-)
            >
            > tak, i dostac nawet extra przepis na "grypolina" :)
            >
            > Mrufka.
            Noooooo,ale tylko jak kto jest chory.Zdrowym nie polecam.Pozniej ma sie kaca.-)
            Sie masz Mrufka?U mnie okropnie sie dzieje...postanowilam uciec z domu do
            Ameryki poludniowej...tak mam dosyc siedzenia i sluchania co maja tu u nas do
            gadania rozne polglowki co sie placza po biurze...:-((((((
        • Gość: mamuszka2002 Re: Nie przesadzaj IP: *.chello.pl 01.10.02, 22:10
          Vica, ja tu nie bywam często ale pogadać możemy, bo u mnie podobnie, każdy w
          swoim kącie i tylko do komputera można pogadać. To znakomity pośrednik w
          kontaktach interpersonalnych.
          A tak swoją drogą to gdzie sie grono rozeszło?
          • Gość: Vika Re: Nie przesadzaj IP: *.ewave.at 01.10.02, 22:13
            Nie przesadzaj !wroca...A na imie mam VIKA a nie jakas Vica.Vice to moze byc
            zona albo dyrektor.-)
            • Gość: mamuszka2002 Re: Nie przesadzaj IP: *.chello.pl 01.10.02, 22:17

> Nie przesadzaj !wroca...A na imie mam VIKA a nie jakas Vica.Vice to moze byc
              > zona albo dyrektor.-)

Udzielił mi sie styl Waldusia. Sorki.
              • Gość: Vika Re: Nie przesadzaj IP: *.ewave.at 01.10.02, 22:23

>
                > > Nie przesadzaj !wroca...A na imie mam VIKA a nie jakas Vica.Vice to moze b
                > yc
                > > zona albo dyrektor.-)
                >
                > Udzielił mi sie styl Waldusia. Sorki.

No juz dobrze...Ale faktycznie gdzies laza i laza.Moze spac polezli?
                • Gość: mamuszka2002 Re: czytanie forum IP: *.chello.pl 01.10.02, 22:39
                  prowadzi do bezsenności i do niedospania rano. Niektóre pogaduszki ciągną sie
                  daleko, daleko w ciemną noc. Jeśli nikt przez ramię nie podgląda, bo pewnie
                  poszli spać, to już nikt mnie od kompa nie odciągnie. Rano w pracy sie do
                  roboty nie mogę wziąść najwcześniej jak po 11tej i po dwóch kawach. Ale nic to,
                  życie towarzyskie na forum wymaga poświęceń.
                  • Gość: Vika Re: czytanie forum IP: *.ewave.at 01.10.02, 22:47

> prowadzi do bezsenności i do niedospania rano. Niektóre pogaduszki ciągną sie
                    > daleko, daleko w ciemną noc. Jeśli nikt przez ramię nie podgląda, bo pewnie
                    > poszli spać, to już nikt mnie od kompa nie odciągnie. Rano w pracy sie do
                    > roboty nie mogę wziąść najwcześniej jak po 11tej i po dwóch kawach. Ale nic
                    to,
                    >
                    > życie towarzyskie na forum wymaga poświęceń.
                    No to ja mam lepiej bo przed kompem MUSZE siedzies po 16 godzin na dobe, to w
                    przerwach miedzy inna korespondencja siedze sobie tutaj.-)
                    • Gość: mamuszka2002 Re: maraton? IP: *.chello.pl 01.10.02, 22:58
                      Czy to maraton komputerowy albo zesłanie przed komputer za karę. To "MUSZĘ" nie
                      wygląda na 16 godzin dobrowolnych. Współczuję. Jedzenie też przy komputerze? A
                      co ze spaniem, z dojazdami do pracy, do szkoły lub gdzieś tam.
                      Ja czasami robię przerwy choćby po to by sie hemoroidów nie nabawić.
                      • Gość: Vika Re: maraton? IP: *.ewave.at 01.10.02, 23:06

> Czy to maraton komputerowy albo zesłanie przed komputer za karę. To "MUSZĘ"
                        nie
                        >
                        > wygląda na 16 godzin dobrowolnych. Współczuję. Jedzenie też przy komputerze?
                        A
                        > co ze spaniem, z dojazdami do pracy, do szkoły lub gdzieś tam.
                        > Ja czasami robię przerwy choćby po to by sie hemoroidów nie nabawić.
                        Ty mi lepiej powiedz skad jestes bo jak bys byl stad to bys wiedzial wiecej na
                        moj temat:-)
                        • Gość: mamuszka2002 Re: mamuszka jest z Warsiawki IP: *.chello.pl 01.10.02, 23:21
                          Na to forum zawitałam z ciekawości (ach te wścibskie baby, powiedziałby mój
                          luby). Przeczytałam tylko kilka wątków i widzę, że jesteś tu osobą aktywną w
                          przeciwinstwie do mnie. Czytywałam formum Cosmo ale tam jest niemrawo, niewiele
                          sie dzieje, wiec postanowiłam zobaczyć o czym tu ludziaska piszą. Jestem stałą,
                          to znaczy od kiedy mam internet na stałe, czytelniczką Gazety i z zacięciem
                          maniaka wertuję tutejsze i nietutejsze też strony. Z jednego wątku wynika, że
                          przygotowujecie jakąś powieść, czy sie znów mylę?
                          • Gość: Vika Re: mamuszka jest z Warsiawki IP: *.ewave.at 02.10.02, 00:09
                            Nie mylisz sie.jest juz prawie gotowa.teraz nad nia sie pracuje na
                            priva.Niedlugo premiera na forum:-)No to witamy w naszym gronie:-)Faktycznie
                            jestem aktywna.Dlaczego?Bo naprawde spedzam przed kompem 16 godzin dziennie.
                            • mamuszka2002 Re: to powieść jedengo autora? 02.10.02, 13:09
                              Czy wielu? Tak jak powieść pana S. King będzie publikowana w sieci?
                              Znakomicie, bo ja innych rzeczy nie czytam. W takim razie trzeba poprosić
                              admina o utworzenie forum literackiego i oderwać się od tutejszego motłochu.
                              • Gość: Vika A skad!Jest nas mnostwo!!!! IP: *.ewave.at 02.10.02, 13:36
                                mamuszka2002 napisała:

> Czy wielu? Tak jak powieść pana S. King będzie publikowana w sieci?
                                > Znakomicie, bo ja innych rzeczy nie czytam. W takim razie trzeba poprosić
                                > admina o utworzenie forum literackiego i oderwać się od tutejszego motłochu.

Cos Ty?????!!!!!!!przeciez tu nie ma zadnego motlochu a te szczatkowe
                                pozostalosci nie sa godne uwagi!My piszemy powiesc wspolnie dla naszego forum i
                                zadnych nowych forow nam nie trzeba.My juz tak mamy.I nie pozwolimy zeby nasz
                                dorobek tworczy poniewieral sie po jakichs nowych katach.My jestesmy patrioci
                                forum KOBIETA!I basta!!!!!!!
                              • Gość: Vika A skad!Jest nas mnostwo!!!! IP: *.ewave.at 02.10.02, 13:36
                                mamuszka2002 napisała:

> Czy wielu? Tak jak powieść pana S. King będzie publikowana w sieci?
                                > Znakomicie, bo ja innych rzeczy nie czytam. W takim razie trzeba poprosić
                                > admina o utworzenie forum literackiego i oderwać się od tutejszego motłochu.

Cos Ty?????!!!!!!!przeciez tu nie ma zadnego motlochu a te szczatkowe
                                pozostalosci nie sa godne uwagi!My piszemy powiesc wspolnie dla naszego forum i
                                zadnych nowych forow nam nie trzeba.My juz tak mamy.I nie pozwolimy zeby nasz
                                dorobek tworczy poniewieral sie po jakichs nowych katach.My jestesmy patrioci
                                forum KOBIETA!I basta!!!!!!!
                                • mamuszka2002 Re: Tak dużo??? 02.10.02, 19:11
                                  Nie obawiacie się, że wyjdzie z tego koktajl Mołotowa?
                                  • Gość: Vika Re: Tak dużo??? IP: *.ewave.at 02.10.02, 19:44
                                    Jak pislismy na forum oficjalnie bez ladu i skladu to zaszla obawa,ze sie nami
                                    zainteresuje FBI bo nie wiedzielismy kto kogo,gdzie i kiedy oraz jakim sposobem
                                    ma utrupic ale powoli dochodzimy ladu:-)
                                    • mamuszka2002 Re: Gdzie ja trafiłam? 02.10.02, 20:35
                                      Mafia pisząca powieść lub raczej pamiętnik w odcinakach z
                                      tego, co robiła.
                                      Wracając do głównego tematu, to może im sie wena twórcza
                                      wyczerpała albo co gorsza knują kolejny napad lub morderstwo?
                                      • Gość: Vika Re: Gdzie ja trafiłam? IP: *.ewave.at 02.10.02, 20:40
                                        Jaka mafia!!!!my jestesmy porzadni ludzie!!!!!Mamy tylko czasem pomysly z
                                        piekla rodem!!!!!
                                        • Gość: marucha Re: Gdzie ja trafiłam? IP: *.dip.t-dialin.net 02.10.02, 20:43

> Jaka mafia!!!!my jestesmy porzadni ludzie!!!!!Mamy tylko czasem pomysly z
                                          > piekla rodem!!!!!

Ale trafiaja sie u nas anioly.
                                          • Gość: Vika Re: Gdzie ja trafiłam? IP: *.ewave.at 02.10.02, 20:47
                                            Gość portalu: marucha napisał(a):

>
                                            > > Jaka mafia!!!!my jestesmy porzadni ludzie!!!!!Mamy tylko czasem pomysly z
                                            > > piekla rodem!!!!!
                                            >
                                            > Ale trafiaja sie u nas anioly.
                                            Wlasnie!!!!Uderz w stol a nozyce sie odezwa:-)
                                            Prosze!jeden aniol z tej bandy juz sie objawil:-)
                                            • Gość: marucha Re: Gdzie ja trafiłam? IP: *.dip.t-dialin.net 02.10.02, 20:48

> Gość portalu: marucha napisał(a):
                                              >
                                              > > Gość portalu: Vika napisał(a):
                                              > >
                                              > > > Jaka mafia!!!!my jestesmy porzadni ludzie!!!!!Mamy tylko czasem pomys
                                              > ly z
                                              > > > piekla rodem!!!!!
                                              > >
                                              > > Ale trafiaja sie u nas anioly.
                                              > Wlasnie!!!!Uderz w stol a nozyce sie odezwa:-)
                                              > Prosze!jeden aniol z tej bandy juz sie objawil:-)

Vika Ty jestes aniolem.Ja to taki maly Belzebub.
                                              • Gość: Vika Re: Gdzie ja trafiłam? IP: *.ewave.at 02.10.02, 20:50

>
                                                > > Gość portalu: marucha napisał(a):
                                                > >
                                                > > > Gość portalu: Vika napisał(a):
                                                > > >
                                                > > > > Jaka mafia!!!!my jestesmy porzadni ludzie!!!!!Mamy tylko czasem
                                                > pomys
                                                > > ly z
                                                > > > > piekla rodem!!!!!
                                                > > >
                                                > > > Ale trafiaja sie u nas anioly.
                                                > > Wlasnie!!!!Uderz w stol a nozyce sie odezwa:-)
                                                > > Prosze!jeden aniol z tej bandy juz sie objawil:-)
                                                >
                                                > Vika Ty jestes aniolem.Ja to taki maly Belzebub.
                                                Nie szkodzi! I tak cie kocham z calych wirtualnych sil!!!:-)
                                                • Gość: marucha Re: Gdzie ja trafiłam? IP: *.dip.t-dialin.net 02.10.02, 20:52

>
                                                  > >
                                                  > > > Gość portalu: marucha napisał(a):
                                                  > > >
                                                  > > > > Gość portalu: Vika napisał(a):
                                                  > > > >
                                                  > > > > > Jaka mafia!!!!my jestesmy porzadni ludzie!!!!!Mamy tylko cz
                                                  > asem
                                                  > > pomys
                                                  > > > ly z
                                                  > > > > > piekla rodem!!!!!
                                                  > > > >
                                                  > > > > Ale trafiaja sie u nas anioly.
                                                  > > > Wlasnie!!!!Uderz w stol a nozyce sie odezwa:-)
                                                  > > > Prosze!jeden aniol z tej bandy juz sie objawil:-)
                                                  > >
                                                  > > Vika Ty jestes aniolem.Ja to taki maly Belzebub.
                                                  > Nie szkodzi! I tak cie kocham z calych wirtualnych sil!!!:-)

Ale napewno nie tak jak ja Ciebie bo ja wiekszy!!!:-)))
                                                  • Gość: Vika No to teraz dopiero sie plotek narobi:-))))) IP: *.ewave.at 02.10.02, 20:56
                                                    Jakos mi to nie przeszkadza:-)
                                                  • Gość: marucha Re: No to teraz dopiero sie plotek narobi:-))))) IP: *.dip.t-dialin.net 02.10.02, 20:58

> Jakos mi to nie przeszkadza:-)

Mi tez nie a poza tym to prawda.
                                                  • Gość: Vika Re: No to teraz dopiero sie plotek narobi:-))))) IP: *.ewave.at 02.10.02, 21:03

>
                                                    > > Jakos mi to nie przeszkadza:-)
                                                    >
                                                    > Mi tez nie a poza tym to prawda.
                                                    Maruszyskoooooo!!!!!Ty naprawde jestes niewaski podrywacz:-)))))
                                                  • Gość: marucha Re: No to teraz dopiero sie plotek narobi:-))))) IP: *.dip.t-dialin.net 02.10.02, 21:05

>
                                                    > >
                                                    > > > Jakos mi to nie przeszkadza:-)
                                                    > >
                                                    > > Mi tez nie a poza tym to prawda.
                                                    > Maruszyskoooooo!!!!!Ty naprawde jestes niewaski podrywacz:-)))))

Nie jestem podrywacz.Jestem tylko szczery.(A przynajmniej sie staram).
                                                  • Gość: Vika Re: No to teraz dopiero sie plotek narobi:-))))) IP: *.ewave.at 02.10.02, 21:13

>
                                                    > > Gość portalu: marucha napisał(a):
                                                    > >
                                                    > > > Gość portalu: Vika napisał(a):
                                                    > > >
                                                    > > > > Jakos mi to nie przeszkadza:-)
                                                    > > >
                                                    > > > Mi tez nie a poza tym to prawda.
                                                    > > Maruszyskoooooo!!!!!Ty naprawde jestes niewaski podrywacz:-)))))
                                                    >
                                                    > Nie jestem podrywacz.Jestem tylko szczery.(A przynajmniej sie staram).

A co bedzie jak Ci uwierze i bede potem cale zycie nieszczesliwa?.-)
                                          • mamuszka2002 Re: dwa bieguny: piekło - niebo 02.10.02, 21:14

>
                                            > > Jaka mafia!!!!my jestesmy porzadni ludzie!!!!!Mamy
                                            tylko czasem pomysly z
                                            > > piekla rodem!!!!!
                                            >
                                            > Ale trafiaja sie u nas anioly.

Mnie też już trafiło. Stworzyłyście sobie piekło z
                                            odrobiną nieba, jak w piosence.
                                            Wasz kryminał to gdzieś tu w wątkach można znaleźć?
                                            Jestem zbyt leniwa, by szukać podpowiedzcie proszę.

Przyszła czytelniczka
                                            • Gość: Vika Re: dwa bieguny: piekło - niebo IP: *.ewave.at 02.10.02, 21:17
                                              mamuszka2002 napisała:

>
                                              > >
                                              > > > Jaka mafia!!!!my jestesmy porzadni ludzie!!!!!Mamy
                                              > tylko czasem pomysly z
                                              > > > piekla rodem!!!!!
                                              > >
                                              > > Ale trafiaja sie u nas anioly.
                                              >
                                              > Mnie też już trafiło. Stworzyłyście sobie piekło z
                                              > odrobiną nieba, jak w piosence.
                                              > Wasz kryminał to gdzieś tu w wątkach można znaleźć?
                                              > Jestem zbyt leniwa, by szukać podpowiedzcie proszę.
                                              >
                                              > Przyszła czytelniczka

Zaraz sie zrobi ale Marucha mi musi pomoc,zeby za dlugo nie trwalo.-)
                                              Poczekaj.OK?
                                              • mamuszka2002 Re: dwa bieguny: piekło - niebo 02.10.02, 21:25
                                                Zaraz sie zrobi ale Marucha mi musi pomoc,zeby za dlugo
                                                nie trwalo.-)
                                                > Poczekaj.OK?

Uzbrajam sie w cierpliwość.
    • rzulw Re: No prosze!!Znowu sie gdzies porozlazili a.... 02.10.02, 21:18
      Cześć i czołem, co ciekawego ?
      • mamuszka2002 Re: Żółwiu 02.10.02, 21:31
        Czy ty też bierzesz udział w tutejszym pisarstwie?
        • Gość: Vika Rzulw jest ekspertem od grypsery!!!!!!!!!!!!!!!!!! IP: *.ewave.at 02.10.02, 21:33
          mamuszka2002 napisała:

> Czy ty też bierzesz udział w tutejszym pisarstwie?
        • Gość: Vika Rzulwik!!!! IP: *.ewave.at 02.10.02, 21:35
          mamuszka2002 napisała:

> Czy ty też bierzesz udział w tutejszym pisarstwie?
          Widziales Bazyla:-)?
          • rzulw Re: Rzulwik!!!! 02.10.02, 21:40
            hehehehehe jak się kawy napiję to wyglądam jak on !!!!
            • Gość: Vika Dla Mamuszki. IP: *.ewave.at 02.10.02, 21:42
              • Gość: Vika Re: Dla Mamuszki.(kurcze!Bazyl!!!!) IP: *.ewave.at 02.10.02, 21:43
                To o dresiarzach juz masz na gorze.-)
                • mamuszka2002 Re: Dla Mamuszki.(kurcze!Bazyl!!!!) 02.10.02, 21:51

> To o dresiarzach juz masz na gorze.-)

Ja chyba jestem tępa. Na jakiej gorze?
                  • rzulw Re: Dla Mamuszki.(kurcze!Bazyl!!!!) 02.10.02, 21:58
                    kliknij na "KOBIETA" to zobaczysz :)
        • rzulw Re: Żółwiu 02.10.02, 21:51
          próbowalem się włączyć, ale jak zacząłem się gubić w wątkach i paski na dresie
          zaczęłły mi się zwijac, to odpuściłem.
          • Gość: Vika Mamuszka! IP: *.ewave.at 02.10.02, 22:00
            Kliknij na KoBIETA i popatrz na watki sygnowane na poczatku(L;V) i o
            dresiarzach.Milej lektury.-)
            • mamuszka2002 Re: Vika! 02.10.02, 22:34

> Kliknij na KoBIETA i popatrz na watki sygnowane na poczatku(L;V) i o
              > dresiarzach.Milej lektury.-)

DZięki, a ja w bardzo dalekich górach szukałam.

Jedno muszę przyznać ponad trzydzieści lat mówią do mnie po polsku ale czegoś
              takiego jak grypsera nie słyszałam. Czy przypadkiem Rzulw, skoro jest specem od
              powyższego, nie ma za sobą przeszłości kryminalnej?
              • Gość: Vika Kobieto!!!!To specjalista od kryminologii-WYBITNY! IP: *.ewave.at 02.10.02, 22:38
                mamuszka2002 napisała:

>
                > > Kliknij na KoBIETA i popatrz na watki sygnowane na poczatku(L;V) i o
                > > dresiarzach.Milej lektury.-)
                >
                > DZięki, a ja w bardzo dalekich górach szukałam.
                >
                > Jedno muszę przyznać ponad trzydzieści lat mówią do mnie po polsku ale czegoś
                > takiego jak grypsera nie słyszałam. Czy przypadkiem Rzulw, skoro jest specem
                od
                >
                > powyższego, nie ma za sobą przeszłości kryminalnej?
                Nie obrazaj Eksperta!!!!!!!!!!!
                • mamuszka2002 Re: Nie mam zamiaru nikogo obrażać. 02.10.02, 22:44
                  Ja sie tylko spytałam, po której stronie krat stał sie tym specjalistą?
                  Z twojego wykrzyknika wnioskuję, że po sprawiedliwej.
                  • Gość: Vika Maruszka! IP: *.ewave.at 02.10.02, 22:50
                    mamuszka2002 napisała:

> Ja sie tylko spytałam, po której stronie krat stał sie tym specjalistą?
                    > Z twojego wykrzyknika wnioskuję, że po sprawiedliwej.
                    Tutaj ciotke Vike wszyscy znaja:-)i wiedza,ze mozna jej wierzyc.O!Na przyklad
                    masz Mrufke w sasiednim watku.Mozesz sie spytac!My jestesmy naprawde porzadni
                    ludzie.No...sa wyjatki ale sama poznasz kto cham a kto nie:-)
                    • mamuszka2002 Re: Ja tylko ......... 02.10.02, 23:28
                      Nie chciałam być źle zrozumiana i nie podważam twej wiarygodności.
                      Tutejszy folklor typu pizdeczka, czy pajdeczka jest bardzo barwny ale nie
                      brałbym go na serio.

A pro pos powieści to zastanówcie sie czy nie tworzycie jej dla bardzo wąskiego
                      grona czytelników (zakładając, że będą oni czytać) znających tą gwarę. Bez
                      słownika ani rusz. Historia literatury zna podobne przypadki np. Mechaniczna
                      pomarańcza, w tym przypadku sie to udało.
                      • mamuszka2002 Re: Dla Ciebie 02.10.02, 23:31
                        mogę być Maruszką
                        • Gość: Vika Ok:-) IP: *.ewave.at 02.10.02, 23:45
                          Nie przejmuj sie jakimis pajdami i piz...czkami oraz innymi
                          glupkami.Przyplatali sie nie wiadomo skad i sa glaby:-)
                          A powiesc bedzie zrozumiala dla wszystkich:-)
                      • rzulw leksykon :) 02.10.02, 23:49
                        ŚWIETNY POMYSŁ :)))
                        dołączymy leksykon....
                        • Gość: Vika Re: leksykon :) IP: *.ewave.at 02.10.02, 23:55
                          rzulw napisał:

> ŚWIETNY POMYSŁ :)))
                          > dołączymy leksykon....
                          >
                          • mamuszka2002 Re: jak ty go kijem, to my ją ............. 03.10.02, 00:03
                            Mechaniczna pomarańcza wyszła w miękkiej okładce i tez sie obroniła.
                            • Gość: Vika Re: jak ty go kijem, to my ją ............. IP: *.ewave.at 03.10.02, 00:05
                              A pewnie...My jestesmy genialni:-)))))
                              • mamuszka2002 Re: Trochę skromności 03.10.02, 18:22

> A pewnie...My jestesmy genialni:-)))))

Pozazdrościć pewności siebie
                                • agick łoj tam... 03.10.02, 18:32
                                  wisże jeszcze rozdział o weselu polsko ruskim...
                                  jak mnie ciocia vika tu przyfiluje, to znowu po łbie dostanę za obijactwo...
                                  hieloł..
                          • rzulw Re: leksykon :) 03.10.02, 00:09
                            do "wertowania" rzecz jasna :)
                            • Gość: Vika Rzulwik!Prosze mi napisac poscik grypsera. IP: *.ewave.at 03.10.02, 00:27
                              • anula73 cze - weszlam sobie na chwile... ;-) 03.10.02, 18:37
                                tak sobie weszlam bo zobaczylam znajome twarze...
                                moze ktos cos powie...
                                • anula73 ale chyba cos pokrecilam 03.10.02, 18:39
                                  bo jakies dziwne godziny tu widze - chyba sie nie dopisalam do aktualnych
                                  wypowiedzi ;-)
                                  no tak...
                                  • agick Re: ale chyba cos pokrecilam 03.10.02, 18:41
                                    nie do końca - kręcę się tutaj...
                                    • Gość: marucha Re: ale chyba cos pokrecilam IP: *.dip.t-dialin.net 03.10.02, 19:14
                                      Czesc Wam.Jeszcze zyje.
                                      • anula73 Re: ale chyba cos pokrecilam 03.10.02, 20:02
                                        witajcie,
                                        zlapalam maksymalnego dola i pije sobie. juz prawie oproznilam butelke wina i
                                        mam problem troche z pisaniem ;-)
                                      • anula73 Re: ale chyba cos pokrecilam 03.10.02, 20:03
                                        a lubisz mnie jeszcze troche? bo ostatnio mnie nikt nie lubi :-(
                                        bo jestem beznadzioejna:-(
                                        • Gość: marucha Re: ale chyba cos pokrecilam IP: *.dip.t-dialin.net 03.10.02, 20:09
                                          anula73 napisała:

> a lubisz mnie jeszcze troche? bo ostatnio mnie nikt nie lubi :-(
                                          > bo jestem beznadzioejna:-(

Pewnie,ze Cie lubie.
                                          • anula73 Re: ale chyba cos pokrecilam 03.10.02, 20:12
                                            naprawde? bo ostatniuo sama siebie nie lubie;-)
                                            cholera, ta samotnosc dobija, naprawde...
                                            i ciezko sie pisze no palce nie trafiaJA GDZIE TRZEBA ;-)
                                            • anula73 Re: ale chyba cos pokrecilam 03.10.02, 20:13
                                              CHYBA FAKTYCZNIE NIE ZA DOBRZE ;-)
                                            • anula73 Re: ale chyba cos pokrecilam 03.10.02, 20:13
                                              i ten capslock ;-)
                                    • mamuszka2002 Re: ale chyba cos pokrecilam 03.10.02, 20:00
                                      agick napisała:

> nie do końca - kręcę się tutaj...
                                      >
                                      Też sie tu wkręcam

Nie masz jeszcze konta? Zarejestruj się

Nakarm Pajacyka