Gość: Kan Jak w ogóle można się nazwać pizdencja ? IP: 157.25.84.* 03.10.02, 13:45 Czyżby brak szacunku do siebie ? Odpowiedz Link Zgłoś
pizdencja Re: Jak w ogóle można się nazwać pizdencja ? 03.10.02, 13:48 Gość portalu: Kan napisał(a): > Czyżby brak szacunku do siebie ? No prosze, kolejny psycholog na Forum. Witamy, witamy. Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: Kan Re: Jak w ogóle można się nazwać pizdencja ? IP: 157.25.84.* 03.10.02, 13:54 Ty się lepiej przyznaj. Umiesz zrzędzić to może i masz odwagę oświecić nas w tej materii. Odpowiedz Link Zgłoś
pizdencja Re: Jak w ogóle można się nazwać pizdencja ? 03.10.02, 13:56 Gość portalu: Kan napisał(a): > Ty się lepiej przyznaj. > Umiesz zrzędzić to może i masz odwagę oświecić nas w tej materii. Ja nie zrzedze, ja sie wyzlosliwiam, a to jest zasadnicza roznica. Geneze mojego nick-a wyjasnilam w innym watku, nie chce mi sie powtarzac. Odpowiedz Link Zgłoś
anula73 Re: Jak w ogóle można się nazwać pizdencja ? 03.10.02, 13:48 jak skoncze psychologie to Ci powiem ;-) moze byla molestowana w dziecinstwie? Odpowiedz Link Zgłoś
anula73 Re: Jak w ogóle można się nazwać pizdencja ? 03.10.02, 13:49 a moze to facet ktory ma problemy z kobietami? Odpowiedz Link Zgłoś
pizdencja Re: Jak w ogóle można się nazwać pizdencja ? 03.10.02, 13:52 anula73 napisała: > a moze to facet ktory ma problemy z kobietami? Albo molestowany w dziecinstwie facet, ktory teraz ma przez to problemy z kobietami? Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: Kan Re: Jak w ogóle można się nazwać pizdencja ? IP: 157.25.84.* 03.10.02, 13:56 Zażywasz może Spanish fly ? Odpowiedz Link Zgłoś
pajdeczka Re: Kan 03.10.02, 13:55 Gość portalu: Kan napisał(a): > Czyżby brak szacunku do siebie ? Trafne pytanie. Jak można mieć szacunek do siebie, jeśli nie wie się, co to honor i ambicja? Wczoraj powiedziałam jej, co ma ze sobą zrobić, ale to tak , jakbyś pluł kobiecie w twarz, a ona dalej się uśmiecha i udaje , że pada. Pideczka chciała mnie ośmieszyć przybierając podobny w brzmieniu nick, a padła ofiarą własnej zasadzki. Żałosny stworek. Odpowiedz Link Zgłoś
pizdencja Re: Kan 03.10.02, 13:58 > Pideczka chciała mnie ośmieszyć przybierając podobny w brzmieniu nick, a padła > ofiarą własnej zasadzki. Żałosny stworek. Nie pochlebiaj sobie Kretynko. Moj nick nie byl wzorowany na Twoim. Odpowiedz Link Zgłoś
pajdeczka Re: Kan 03.10.02, 14:02 pizdencja napisała: > > Pideczka chciała mnie ośmieszyć przybierając podobny w brzmieniu nick, a > padła > > ofiarą własnej zasadzki. Żałosny stworek. > > Nie pochlebiaj sobie Kretynko. Moj nick nie byl wzorowany na Twoim. > > Odpowiedz Link Zgłoś
pizdencja Re: Kan 03.10.02, 14:04 > Coraz lepiej. Widzę, że puszczają nerwy i zaczynamy obrażać znanymi zwrotami? Kiciulka, ja swietnie bawie! Odpowiedz Link Zgłoś
anula73 ojojoj! ;-) 03.10.02, 14:06 chyba niechcacy rozpetalam kolejna wojne ;-) wyluzujcie! Odpowiedz Link Zgłoś